Popüler Konu Sevgili günlük...

Aklıma ne geldiiiiiii:55:
Ben geçen gün hastaneye gittim biyerimde yara vardı yarada degil koskoca bişey yürümemi engelliyodu:ssz:
bişeyden süphelenmiştim neyseki o degilmiş:nazar:
orda demiştim ki Allahm nolur ilaçla geçicek bişey olsun söz küçük şeyleri sorun edip mutsuz olmıcam..Herşey sağlık demiştim:31:
ama sonra naptım ertesi gün aşkla kavga ettim:26:
bence bi tesadüf degil sözümü tutmadım diye oldu :57:
bidaha bişey derken uygulamayada sokmalıyım :37:
yarın snav var perşembe yine sınav var sınavsız bırakmıyolar saolsunlar her hafta en az bitane mevcut hayatımda:1:
bu arada kendimi aştım sabır küpü oldum o aramadan msj atmadan atmıyorum:27:yeni tarzım bu devam ettiririm inş.:51::37:

ben geldim. ama bu sefer iyi gelmedim. :26:
sınavda en korktuğum derste değil de türkçe de zorlandım. Allah'ım o nasıl sorulardı öyle :47: resmen anlamayalım diye uğraşıp öyle koymuşlar. ben 40 soruluk türkçe testini 20 dakikada bitiriyordum denemelerde ama şimdi? en az 50 dakikamı aldı.
büyük moral bozukluğuyla başladım. konsantre olamadım, okuduğumu anlayamadım.
sosyal kolaydı matematikte. ama şu türkçe...
hepsini yaptım ama emin olamıyorum. bu sınav beni pdr'ye yaklaştırıcak mı bilemiyorum. :26: :44:
hakkımda hayırlısı olsun artık. dicek başka bişeyde yok.

üzgünüm günlük
çok üzgünüm.... kelimeler ifade edemez şu anki halimi... :85::85:

Selam günnük..

Saçma bir haldeyim. Uzun zamandır yazmıyordum sana. Aslında öyle çok konuşmaya ihtiyacım var ki.. Tatile ihtiyacım var ve sanırım biraz yalnız kalmaya..

Hoş.. inanıyorum ki bir çok kk üyesi de benimle hemfikirdir. Şu an için iki günlük bir tatile hayır demem :)

günlük sevgilimle mudanyaya gidicektik bi geliyorum bi gelmiyorum oyun mu oynyosun diye kızdı annesinin yanına gittik
bilgisayarında dolanıyodum ki eski sevgilisiyle resimlerini buldum
o içerde misafirlerle konuşuyodu bende sesimi çıkarmadan resmi çekip duvar kağıdı yaptım teline sonrada pc masaüstü
öylece bırakıp çıktım kapıdada uzunca sarıldım kendine çok iyi bak dedim oda anlamadı sonra çıktım gittim
şimdi deli gibi arıyo ama benim için bitti..
zaten ben ne zaman mutlu oldum ki insanın kaderi güzel olsun kaderi... :51:

Son düzenleme:
şuan okuduğum bı konu benı darmadağın ettı
yıllarca öncesıne götürdü..
yaşadıklarım, çocukluğum geldı aklıma..
gerçı hoş, o öldüğü gün benım çocukluğumda öldü.. bır daha hıç çocuk olamadım
erken büyümek zorunda kaldım..
ıçım paramparça oluyor.. üstünden bu kadar zaman geçmesıne rağmen en ufak bı unutmuşluğum yok
bazen bı şarkı, ona benzeyen bı yüz, o lanet hastane, yada kaza geçırdığı arabayı görsem tutamıyorum kendımı

ne zamandır rüyalarımada gırmıyor..
en son sevgılımle çıkmaya başladığımız gün gördüm onu rüyamda..
gülümsüyordu.. ama hıç konuşmadı benımle..

keşke elımden bırşey gelsede, onun tekrar yanıma gelmesını sağlasam..
keşke o hastanede en son görüştüğümüz güne gerı dönebılsem..
keşke hıç üzmeseydım onu, kötü davranmasaydım ona..

okadar çok keşkelerım var kı..
şımdı yazınca bır kez daha anladım, ben onu hıç unutamamışım
çok özlemışım...

sevgili günlük öncelikle bana kalbin kadar temiz bir mesaj kutusu ayırdığın için teşekkür ederim yılll 2005lere gittim :D yarın psikoloji sınavım var ve full tanım :( muhasebe bölümü öğrencisiyim meslek dersleri kolay geliyor ama onun dışındakiler zor geliyor. aslında psikoloji kolay bir ders hocamızın bir gözü görmüyor istediğimiz gibi kopya çekebiliriz. ama saygısızlık yapmak istemem o tek gözüyle mesleğine tutunmuşsa ben ona bu saygısızlığı yapamam zaten yazılısına 2 öğretmen giriyor ama diğer dersler için kopya üzerine söz veremem. napalım onlarda kolay sorsunlar :) şaka bi yana çok hastayım çokkkkkkk kistim ağrı yapıyor. sevgilim zaten oyuna girmiş. bugün 2. kez sınava girdi. polislik istiyor bir dha sınava gircekkkk... mesaj atmıyor, atmasın aslında ders çalışamam sonra, şimdide çalışmıyorum. aslında boş duvara bakmak bile çok anlamlı. ayy ben böyle sıkıntılara gelemem. derdi olana Allah'ım yardım etsin. Tamam ben şuan sıcak evimdeyim bu yağmurda dışarda olanlarada dua edelim. aklıma gelince yazıcam sözzz. hadi ben accık daha çalışayımm bariiiiiiii. :) sıkıntıdan patladımmmmm :52::52::52:

psikoloji çalışmaktan psikolojim bozuldu o yüzden bu psikolojiyle böyle şeyler yazdım :)

:22: aslında ablamıda özledim kavga ediyordukk ama şimdi yurda gitmesii lazım ve gittii neyse gitsinn az dha makyaj malzemelerimi götürüyordu son anda yakaladımmmmmm :12::12:

Aahh günlüğüm ahhh...:43:
Neden kıymet bilenin kıymeti bilinmez?
Neden görülmez yaptıklarım...
Kime bu emeğim, bu sevgim, bu bekleyişim, bu çabam...:50::50::50:
Dört gözle beklediğim, hayallerini kurduğum hayat sahiden mutlu bir hayat mı?
Sahiden hayallerdeki gibi mi olacak yoksa keşkelerle mi dolup taşacak?
Sen yanıltma Rabbim...Sen hayırlısını nasip eyle....

Gözyaşlarımın akmasını madem istemiyor o zaman neden kanatıyor, neden acıtıyor?
Mutsuzum be günlüğüm mutsuzum...
Zaten dizim de bitti...Ağla ağla bir hal oldum...
Bir de bu olanlar:50::50::50:

Selam günlük
Biliyo musun harika poğaçalar yapabilen bi eşim var. .
Bugün ben okuldan bu hocaya misafirliğe gitmiştim, çok güzel geçti bu arada.
Sonra eve geldim bi baktım bizimki bana sürpriz yapmak istemiş mutfağa girmiş .
Bi poğaça yapmış pofuduk pofuduk maşallah benim aşkıma :)
Kardeşimin sinavi da düsündügündenkötü geçmis biraz ama hayırlısı bakalım. Telefondan yazmak da zor oluyor be günlük bu kadar olsun şimdilik..
Aşağıda aşk i nihani gördüm selam olsun ona da :)

bitti mi ? evet bitti. en hayırlısıda buydu sanırım.
zamanla alışırım.
hayat olağan haline döner.
bi gün tekrar aşık olurum ?
ne dersin?
merak ediyosan sölim p.tesiden beri ağlamıyorum.
iş konusunuda oluruna bıraktım.
istedikçe olmuyor , önüme fırsat cıkarsa degerlendiririm, çıkmazsa yapabileceğim bişi yok.
yazdıklarımdanda anlayacağın üzere bi kabullenmişlik hakim hayatıma.
hayatımın altı üstüne geldi belki şemsin dediği doğrudur , altı üstünden iyidir :ssz:
aciz minik sahnelerde :37:

yurt ortamımı çok özlüyorum günlük, ispanyolların gürültülerini, polakların sarhoş hallerini bile özledimm :9: hep bi atraksiyon vardı macera vardı, şimdi çok sıkılıyorum ankarada.. evde herkes başka bi alemde, vakit geçircek bi kardeşim bile yok :50: akşamları tek sosyal mecram şu internet oldu son zamanlarda :27: yeni yeni ortamlara girmek istiyorum yine, deli gibi sosyalleşesim var :32: bi kursa mı yazılsam acaba? :26: puzzle yapmayı çok seviyorum onla mı uğraşsam yine ama puzzle masamı yeğenim aldı, yerde yapmak da belimi kopartıo resmen :9: yeni bi puzzle masası bulmalıyım derken şimdi aklıma balkondaki kullanılmayan masa geldi ohh bee onla yaparım puzzle.larımı artık :124:

aşk beni bugün sinir etmişti ama az önce arayıp aldı gönlümü, sınavlarıyla boğuşuyor zaten zavallım, bi maç yapmış çok mu :54:

benim vizelerim bitti, nisan ayına da girdik.. bundan sonra geriye kaldı derslere gitmek, finalleri geçmek ve istanbula yerleşmeekkkk :52: çok korkuyorum bi aksilik çıkcak da gidemicem diye, Allahım nolur düzgün güzel bi iş bulabileyim de hayırlısıyla yerleşeyim istanbuluma :31:

odamdaki temizliğe bile giriştim, çocukluğumdan beri o kadar çok şey birikmiş ki, nasıl olsa onları yanımda götürmicem diye atıyorum çöpe çoğunu.. mesela bugün şimdiye kadar biriktirdiğim ne kadar dergi varsa hepsini attım, sinemadan dekorasyona, gençlik dergilerinden bilgisayar dergilerine kadar yığınla dergi attım, ne kadar da yer kaplıyormuş toz yuvası olmuşlar resmen. kitaplarıma asla kıyamam ama dergilerin gözünün yaşına bakmadım :27:

keyfim yerinde, takılaym biraz bakiyim neler dönüyomuş kk'da bu ara feci sardım :51:
sarmak demişken rafet el roman'ın senden sonra'sı var yaaaaa,, yok böyle şarkı günlük, mutlka dinle içimden bi parça kopardı aldı gitti uzak enginlere :10:

bi süre sana gelmeyeceğimm günlük.
umarım güzel haberlerle dönerim, döndüğümde de güzel haberler okurum.
hoşçakal :24::16:

Ne oldu biliyo musun günlük. İçimi dökmezsem patlıcam:ssz::ssz: (sigara kullanmasam da bu ifade tam benlik şu an!)
Eski kız arkadaşını gördüm günlüğüm. İnanabiliyo musun o kızı gördüm ben. Gördüm işte çıkmıyo aklımdan. Habire aklıma geliyo.
Nerden gördüm allahım ne saçma bi şey bu ya. Niye bana denk geliyo. Ben gördüğümü unutmam. Hayatımda hiçbi şeyi kolay kolay unutmam, bu kızın yüzünü nasıl unutucam:14::14:
Açma demiştim diyo bana ben açmadım ki açılıverdi ismi birden gözümün önüne. Ben de merak ettim google amcada arattım vee kız evet sarışın ve fenerbahçeli ne kadar garip de mi:14::14:
Söz verdim ona düşünmicem diye ancak öyle içi rahat edecek çünkü günlük ama işte ben biz kızlar takmıcaz da kim takacak...

nelermi oluyor hayatımda gunluk hiçbirsey olmuyor gunler gecıyor tam bu sefer oldu dıyorum bakıyorum donmus dolasmısım aynı yere gelıvermısım.tekrar basa sarmalarımı yasıyorum.mutluyum gıbı gorunuyorum kendıme bıle soz gecırıyorum sen cok mutlusun dıye ben mutlu falan degılım.

guzel bır haftya baslıyalım kar yagıyor su anda dısarıda dunde tısortumle cıkmıstım dusun artık gunluk.dün aksam 3 saat vatandaslıga calıstım 1 konu test cozum ne sıkıcı bır ders hukukta falan okuyanlar ne yapsın ben bır konuda yıldım.hoscakal gunlugum.arada ugrarım sana.

Bi anlık sinirle sevdiğini kırmak ne kötü birşey:20:hiç yapmazdım neden yaptım anlamadım:57:pis ben:57:cumartesi günü saçlarımı kestirdim günlük cok sıkılmıştım uzun saçtan ama yakıştı:12::12:güzele ne yakışmazz:28:dimi kanka:33::33:bu arada ayakkabı aldım ve ve yine vurdu yaa:84::84:neden yaa offff herseferinde aynı şey yeni ayakkabı alasım gelmiyor bu nedenle:60:dünde aksama kadar bi işi vardı beyimizin:19:boşa gitti güzelim pazar:ssz::ssz:sabah ta dolmuşculara delirdim 7 de çıktım 8 de binebildim :53:buna çözüm lazım valla :25:bu pazartesi sendromu bende baş ağrısı yapıyor günlük yaa varmı güzel fikri olan:26::27:hemen özel atsın:29:herkese mutlu bi hafta :103:

Selam günlük...:39:
İşler o kadar birikti,ertelediklerim o kadar sıkıştı,yapmam gerekenler o kadar yığıldı ki anlatamam...:37:
Bahar yorgunluğu stresi denilen meretle uğraşıp durdum son haftadır.Neyse, artık toparlanma zamanı...:94:
Bu seferde yeni bir stres başladı bende; işleri yetiştirme ve yumurta kapıya dayandı stresi :27:
İşin arasına iş katmayı sevdiğimi biliyorsun.:27: Bir de son dakika sınava girme kararı verdim birde onca işin arasında ona hazırlanacağım.:104:
Neyse; bizim için güzel bir hafta olsun günlük...:68:

Goodmorning Günlük Kardes :) Nasilsin Bacim?? Beni hic sorma karisiklardayim yine :31: Cumartesi benim delimle kahvaltiya gittik ardindan bi Zara´ya ugrayalim dedik ugramaz olaydik ipin ucu kacti yine ne yaparsin bizde böyle kabul et artik :36: Dünkü planimizda iptal oldu iyimi :5: Neyse bu hafta insaAllah :10:

Haftasonu bi hamaratligim tutu ki sorma heryeri misss gibi yaptim hatta odami bile anlamiyorum arkadas temizlige bu kadar önem veren ben is benim kendi mekanima gelince bi üsengeclik alip basini gidiyo benim gibi titiz olupta kendi odasin daginik olan varmi. Eehh tabi oda kücük olupta insanin birsürü esyasi olursa böyle olur :50:. Neyseki biraz toparlayip adam ettim, birseye benzedi sonunda zaten Istanbuldan geldigimden beri yeni esyalarimi bile dogru düzgün yerlestirmemistim vahhlar olsun bana :36: Kendime yeni bir dolap aldinmida tamamdir :24: Onlarida bu hafta hallederim nasilsa burada Cumadan Saliya kadar tatil :54: Ah birde arabam var demiii :27: Ay hic sevmiyorum onu temizlemeyi :9: Bak gördünmü yine ösengecligim tutuyor konu arabam olunca :14: Neyse hallederiz :16:

Yapmam gereken iki sey daha vardida bak unutum simdi haribeden neydi ya :27: Heh hatirladim kitaplarimi ismarlamaliyim daha vay :16: Gitcek gene bi 100 Eurocuk :43: RAbbime sükür :)

Bu arada varya ben bir haftadir topuklu giyemiyorum yaaa cok kötü oldu ayaciklarim giyemiyorum resmen eziyet gibi geliyor vaz da gecemiyorum napcam ben :47: Resmen uzaktan güzellerime bakisip duruyorum :50: Ayaklarimin az dinlenmesi lazim ufff yaa :14:

Neyse kacayim ben rabbim bu günlerimi aratmasin :)

Of günlük of!
Şu durum hayırlısıyla bir belli olsaydı.
Karnıma ağrılar giriyor valla.
Herkes gidiyor tek tek.
Allahım hayırlısıyla olsun şu işim.

selam günlük..

hayatim o kadar monton ki, hic bu kadar monton olmamisti.. yaslanmiyorum muyun ne :27:

ve evet hala issizim.. kismetim mi kapandi acaba diye düsünüyorum..baya moralim bozuktu hafta sonu.. canim sevgilmde farkindaydi o yüzden extra bi ilgi gördüm ondan :27: olsun bu bile keyfimi yerine getirmedi biliyormusun.. cünküü kendimi artik ise yaramaz hissetmeye basladim..

resmen ev kizi oldum ciktim yaa..hic tarzim degil :20: acil bir is lazim bana..

artik yemek isi, ütü+camasir ve temizlik isleri bana bakiyor..vee vee ufacik bir toz görsem hemen gözüme batiyor..temizlik hastasi olmaktan korkmuyor degilm :18: isim olsa görmem bile o minicik tozlari :27:

neyse ya ben simdi issizlikten dert yanar dururum..daha fazla basini agirtmadan gideyim mi? ne dersin?

görüsürüzz günlükk, öptümmm:*

Back
X