etme bulma dünyası işte günlük
ben ankarada yaşıyorum diye "ankara benim için doğudur, doğulusunuz siz" diyen beyinsiz, mezun olmuş öğretmen olarak Van'ın bi köyüne atanmış, tam da van depreminden 1 ay önce.. depremde her şeyi yıkılmış, zor kurtulmuş.. çok kötü oldum öğrendiğimde, kaç gündür aklım fikrim karıştı, bir şeyler bana onu hatırlatma derdinde ama ne olacak bilmiyorum..
ettiklerinin cezasını çektiğini göstersin Rabbim bana inşallah, çok bela okudum zamanında çok canım yandı,, fazlasını değil yaptıkları kadarını çekmesini istedim hep,, şimdi beni eleştirdiği her şeyin katbekat hepsi başına geliyor
ilahi adalet için sabır en önemlisiymiş, bugün hayat bana bunu öğretti, bunun böyle olması için yıllarca bekledim, hala gerçekleşmedi dualarım tam olarak,, vicdan azabından sürüm sürüm süründüğünü ve benden helallik istemeden son nefesini veremediği günleri görmek istiyorum. son nefesinde bile beni sayıklasın, ruhunu teslim edemesin benden helallik almadan..pişmanlığı en büyük çaresizliği olsun...
öfke değil, kin değil, nefret değil benimki
içimdeki yarayı bir bilsen..
yaram ne kanar ne kabuk bağlar diyor ya şarkıda, benimki de aynı o hesap işte..
Allahıma sonsuz güveniyorum gerisi tevekkül, benden değil Allahından bulsun cezasını