Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlükkk

3 gün iizin aldım evde ders çalışmka için anlıcağın üç gün yokummm

aöf sınavına ggirecek arkadaşlara başarılar diliyorumm ,umarım herkes geçer..:32:

Üç çeşit yemek yaptım.
Demek ki isteyince ve durum yapmasını gerektirince insan her şeyi yapabilirmiş.
Hafta sonu yapılacak sınavlara çalışmayı bırak, girip giremeyeceğimi bile bilmiyorum.
Çalışmadan girersem bile finallerde toparlarım ama giremezsem okul 1 sene uzar.
Olsun ya umurumda da değil zaten.
Formasyonun finalleri de haftaya.
Onları geçmek şart. Bakalım, Allah yardım eder.
Artık dedemi uyutmuşlar.
Bir mucize olmadığı sürece artık sadece vaktin gelmesini bekliyoruz.
Çok zormuş be, çok.

Selam günlük
Ben yine iyi değilim biliyorum diyeceksin ki sen ne zaman iyi oldun ki :43:
Bütün arkadaşlarım diyor ne oldu sana ama kimseye yaşadıklarımı ve içimde kopan fırtınaları anlatamıyorum.:ssz:
Kafam çok karışık
Rabbim yardımcımız olsun
Şuan elimden dua etmekten başka çare gelmiyor...:43:

:14::14::14:

Bu sınav bitsin artık durup durup ağlıyorummm...

Bu stres ,yemekten ,içmekten kesildimm düşün düşün dur ne olcak,çalıştığım yerden çıkıcak mı diye karaya bağladımm
:14:
Herkesin duasına ihtiyacım var herkese teşekkürler:14:

gözlerinden uzak her yer sürgünüm...can kovam ne tatlısın sen ya...bana bakarken,gözlerimiz buluşunca gülümsemene engel olamıyorsun,hep bana takılıyorsun,her sorumu cevaplıyorsun...bir de benim olsan ah...ah...

Son düzenleme:
selam günlük... bugün çok yoruldum ya bilgisayar başında çalışmak ne yorucu...

İnsanların lafı sözü bitmiyo hiç biliyomusun hiç bitmiyo hemde ....

Yine moralimi bozmaya yetti lafları ....:50:

Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.:50:
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.:50:
Orta halli yaşarsın, monotonsun derler.:50:
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.:50:
Ağlarsın, bunalım derler.:50:
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.:50:
Konuşursun, sus bi artık derler.:50:
Çalışırsın, amele derler.:50:
Yatarsın, beleşçi derler.:50:
Kısacası derler de derler...:50:
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.:53:

Ona buna kulak vermeye bir son ver, :51:
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)
:52::52::52::52:

etme bulma dünyası işte günlük

ben ankarada yaşıyorum diye "ankara benim için doğudur, doğulusunuz siz" diyen beyinsiz, mezun olmuş öğretmen olarak Van'ın bi köyüne atanmış, tam da van depreminden 1 ay önce.. depremde her şeyi yıkılmış, zor kurtulmuş.. çok kötü oldum öğrendiğimde, kaç gündür aklım fikrim karıştı, bir şeyler bana onu hatırlatma derdinde ama ne olacak bilmiyorum..

ettiklerinin cezasını çektiğini göstersin Rabbim bana inşallah, çok bela okudum zamanında çok canım yandı,, fazlasını değil yaptıkları kadarını çekmesini istedim hep,, şimdi beni eleştirdiği her şeyin katbekat hepsi başına geliyor

ilahi adalet için sabır en önemlisiymiş, bugün hayat bana bunu öğretti, bunun böyle olması için yıllarca bekledim, hala gerçekleşmedi dualarım tam olarak,, vicdan azabından sürüm sürüm süründüğünü ve benden helallik istemeden son nefesini veremediği günleri görmek istiyorum. son nefesinde bile beni sayıklasın, ruhunu teslim edemesin benden helallik almadan..pişmanlığı en büyük çaresizliği olsun...

öfke değil, kin değil, nefret değil benimki
içimdeki yarayı bir bilsen..
yaram ne kanar ne kabuk bağlar diyor ya şarkıda, benimki de aynı o hesap işte..

Allahıma sonsuz güveniyorum gerisi tevekkül, benden değil Allahından bulsun cezasını

İlahi adalete inanlardan biride benim günlük
Er yada geç tecelli edicek biliyorum...

Ben bildiğin gibiyim işte bugün onunla olan ilişkime son noktayı koydum zaten ayrıydıkta ihtimal bile bırakmadım geriye
İnşallah benim için en doğrusu budur.
Haa sanmaki bunu yaptığım için güçlüyüm mutluyum sadece şartlar beni buna zorladı.

Şöyle günler hatta aylar geçse huzura kavuşsam o günlerin hayalini kuruyorum huzur dolu günlerin
İnşallah ömür bitmeden tekrar mutlu olmak nasıl bir duyguydu tadarım
Bu günleri bile özlicemi bilmiyodum ya mutluluğu kaybedip bir daha ona ulaşamıcağımı bilmiyodum
İnsanız sonuçta herşey bizler için işte şaşırmamak lazım .

Neyse haftaya da sınavım var 9 dersle napıcam bakalım :26:
Bu yıl mezun olmam şart hepsini vermem şart.
Bakalım hayırlısı hakkımızda günlük :31:

Büyüdükçe aslında çocuklaşıyor muyuz günlük?...
Sevgiye, şefkate ve ilgiye ihtiyacımızın arttığı gibi kıskançlıklarımız, kavgalarımız, hatalarımız, kırgınlıklarımız da mı artıyor he ne dersin?:26::44::50:
Çözemiyorum insanları günlük...
Hayatı...İlişkileri, dostlukları...çözemiyorum.b
Küçücük bir sözle kimlerin yerle bir olacağının farkında değiller...
Bir tebessümle kimlerin mutlu olacağının da...
Ben çok mu farkındayım bilinmez...
Hataları, günahları olan biriyim her insan gibi...
Ama bir yudum suyu da esirgemedim birinden.
Anladım ki bu dünyada bir bardak suyun bile lafı edilirmiş...
Sadece bir bardak suyun...
Dahası "içmediğin" suyun hesabı yapılırmış...
Hayat garip...
Ve Allah bu hayatta kimseyi bir yudum su için bile kimseye muhtaç etmesin günlük...Etmesin!

Günlük be affına sığınarak tritonissa'ya mesaj kutusunu boşaltmasını söyler misin :17:

Canım sıkkın günlük..
Öyle böyle değil..
Oysa ben bu akşamı çok güzel hayal etmiştim.. Ama öyle olmadı işte..
Ne oluyor günlük bana..
2 senedir söz-nişan yapalım diye en çok ben diretirken ve bu yaz olmasını kesinleştirmişken erteleme kararı aldım..
Hemde öyle aklım karıştı düşünmem lazım gibisinden değil..
Ciddi ciddi erteleme kararı aldım..
İstemiyorum günlük. Ben gerçekten istemiyorum. Git gidede uzaklaşıyorum evlilik fikrinden..Soğuyorum.. Korkuyorum..
Hayırlısını diliyorum ya her zaman RAB dan.. Hayırlısı böyleymiş diyorum.. İnanmak istiyorum..
Bildiğim bir şey ben eski benden çıkıyorum günlük..
Sevgim mi azalıyor diye düşnüyorum. Hayır !
Çok seviyorum. Onunla olmayı birlikte vakit geçirmeyi çok seviyorum.
3 senedir hayalini kurduğum planı oalcak zaman ben niye geri çeviriyorum peki? Bilmiyorum..
Ne diyebilirim ki.. Hayırlısı..

oyyhh günlük oyhh
şimdi benim bir tek vizem kaldı çok bişey olmadı ama yinede şükür iyiydi genelde ama bu acı geçecek ya oazamn daha iyi olucama eminim
birde sordu ya bana sevgin bitti mi diye
kafa göz dalasım geldi
sen enyin kafasını yaşıyosun demek bile geçti içimden
ama sustum sözlerime yazık
degmiceni biliyorum ki
karşısında güçlü görünmem gerekti başardımda başaracagımda elbet yaşadıklarını yaşıcak ozaman
anlar beni içimdeki yangınları herşey güzel olacak o huzuru bende bulucamm..:ssz::ssz::18::emir_bebek:

günlük akşam ablamla buluştum elbise aldı 2 tane hemde ilk girdiğimiz yerde
ikisi de harika özellikle sözde giyeceği çok güzel
ayakkabısı kaldı bir tek
yarın büyük gün :ssz:
hayırlısı olsun
eve de 1 saat önce geldik daha
yorulmuşum ya gündüz de koşuşturdum
hadi kaçtım ben :16:

günlüğümm

ış yerınde bı kız var günlük
sorma ya baş belası :51: yenı geldı ve habıre patronun gözüne gırmeye çalışıyor
aa bak ben böyle yapıyorum sende yapıyor musun felan demeye başladı
patron çok bozuyor kızı acıyorum bazen ama eğlenıyorum ya o olmasa napardık :52:

yarın evımıze baya bı mısafır gelıyor
anneme yardım olsun dıye bu sıtede bulduğum bı kek tarıfını denedım :51:
zebra kekı dıye kım eklemış hatırlamıyorum şuan ama sağolsun denedım bakalım olcak mı :32:
burdakı hatunlar çok marıfetlı yahu ben beceremıyorum bu tatlı börek çörek ışlerını :25:

olsun şımdı canımızı sıkmayalım annem ılerde eşek gıbı yapcan nasıl olsa dıyor oda bıktı benden :52:
kafam almıyorr... neyse günlüğüm ben bıraz dolanayım sonra kekıme bakcam öpüldün :16:

bende ilahi adalete dibine kadar inananlardanım we sabredip o mikropların düşkün hallerini görmüş arkadaşların o ciğerlerinin sogumalarını taaaaaa içimde bi yerde bende hissediyorum.. çok degil günnüş benim içimdee soguyacak az kaldı ws ws gbi cümleleri çok kurmuşken artık susuyorum...benden geçti Allahım affetsin....

günlükkk :16:

bugün kendımde bırazcık degısklık yaptım..ne gıbı mı? sac/bas gibi mesala :23: belime gelen saclarımı ınanmıcaksın ama omuzuma kadar kestirdim, koyu kahveye boyattım..koyulastırdım yanı..gözlerıme cok güzel gıttı bence bu yenı sac rengim :21: :21:

yeni parfüm begendım onu aldım :12: .. baharlık yeni ceket aldım kirmizi renk :16: 1cift küpe aldım gözlerimin renginden :)) mutlu ettım bugün kendımı ıste böyle.. mis gibide kokuyorumm ayy :31:

aaa mis demisken benimki yeni imajima bayıldıı bayıldıı, gözlerini alamadı benden :17: bir utandim :9: tabiki hosuma gitti ama öyle süzünce beni utandım ıste napıym :31: arada böyle degısklı ınsanı cok mutlu edıyor yaa baya ıyı gelıyor :16:

kendimi seviyorum günlük, tabi senide :16:

iyi geceler.. öptmm :*

bende ilahi adalete dibine kadar inananlardanım we sabredip o mikropların düşkün hallerini görmüş arkadaşların o ciğerlerinin sogumalarını taaaaaa içimde bi yerde bende hissediyorum.. çok degil günnüş benim içimdee soguyacak az kaldı ws ws gbi cümleleri çok kurmuşken artık susuyorum...benden geçti Allahım affetsin onu....

bende ilahi adalete dibine kadar inananlardanım we sabredip o mikropların düşkün hallerini görmüş arkadaşların o ciğerlerinin sogumalarını taaaaaa içimde bi yerde bende hissediyorum.. çok degil günnüş benim içimdee soguyacak az kaldı ws ws gbi cümleleri çok kurmuşken artık susuyorum...benden geçti Allahım affetsin onu....

Hofff günlük çok yorgunum. Yarın dönüyoruz istanbula, ne güzeldi burası halbuki çok alışmıştım. Neyse 40 gün sonra tekrar dönücem evime :) Akrabalarıma biraz uzak ama olsun buna da şükür. Ben şu alınanları ayırıyım yarına hazır olsun datlum görüşürüz sonra.

Back
X