Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük
Artık kesin kararımı verdim şuan çalıştığım yerden maaşımı aldığım zaman çıkacam bugün yaşadığım bir olay kararımı kesinleştirdi. Umarım istediğim gibi bir iş hemen bulurum. Benim gibi iş arayanların Rabbim yardımcısı olsun.

21 nisanda düğünüm var günlük, nasıl birşey bu neler değişti birden hayatımda, evleniyorum 15 gün sonra...

hem hüzün hem heyecan ve duygusallık var içimde...

hayırlısı...

hiç evden çıkmasamda nasıl olduysaaa bahar carptı beni fena halde...camdan dısarı uzandım ara sıra omu yaptı bilemiyorummmm.gerci ara sıra balkonada cıktım kabul onda böyle bi acayıbım sanırım yaaa
dün mide bulantısı vardı azar azar bugun hem mide hemde halsızlık hepsı mevcut tansyonum gidip gelıo ..zaten dusuk olan tansıyonum daha cok dusuyoooo... nane limon kaynatıp içtim banamısın demedi hala daha fokur fokur ,kusmayı beceremeyen biri olarak o işi hep en sona saklıyorummm üfff....

keyfimde yok zatennnn amannnnn ders calıssamda adapte olamıyorum bi turluuuuu... ilaç ne içsem bilemıyorum safram alınalı oyle rasgele haplar benım midemi ağrıtır olduuuu maaesefff... moral olarak çökük vaziyetteyım zaten... saglıgım yerınde olsaydııı bareeee...
yatsam basım döner kalksam midem agzımda öööö hiç sevmediğim şey...

iykim yasmini kullanıyorum yoksa bide onun için kafayı yerdım acaba yoo hayır olamazzz dıyerekkk ,yasmınden desem daha önceki aylarda hiç böyle olmadımki ben :26: hayır bee sacmala aklına abuk sapuk seyler getırme ihtimal yok... düzenli kullanıyorum hem eger oyle bişi olsaydı düşerdi şimdiye soınuctaaaaa
ayyhh bu halsızlık ve mide bulantısına careee arıyorum benyaaa :((( bidaha camdan uzanmak ve balkona cıkmak yok..:20: benı annemlerden alana kadar burnumu cıkarmıycam kapıdan camdann :19::23:

merhba günlük..
hava çok güzelll bugün yazılı olduk umduğumdan güzel geçtiiiiii :) yeniii uykudan kalktım odamın pencerisini açtımmmmtülü sıyırdım zaten bahçe var önümde :) birazda müzik var ohh hissss akşam olsun istemiyorum çünküüü çok rahatımm şuannnn :) p.tesi sendromunada dha çok varr zaten yine 2 tane yazılım varrrr offf off hiçç bitmiyor şu yazılılrrrrrrrrrrr :) neyse yazı düşünerekten kendime bi heves geliyor ders çalışıyorm. bugünlük bu kdr öptümm kendine cici bakkkkk

günlük tek kelimeyle lanet okuorm adam evlenmk istemio yaa hem paşa paşa asker yolu bekleyelim oturup dha 415gn olmasına rağmen hm nişanlan salak gbi hmde adam istemesn ewlenmk lanet olsun ararsa açmıcm şeytan dio bırak onu

Sanirim asik oluyorum günlükcüm ve ben bundan deli gibi korkuyorum :14::14::14::14:

Endiselerim, korkularim, sühpelerim icimi yiyip bitiriyor :14::14::14::14: Ne yapacagimi bilmez bir halde :14::14::14:

Bi hafta daha bitti:52:
yarın kardeşimin ögretmeni gelcek yemege aman temizlik yemek rahat nefes yok:57:
şimdi dolma sardık bitirdim geldim:21:akşama börek yapcam yarında mezelerden birini yaparım benden bu kadar:32:
bugün hiç eve gidesim yoktu çıkışta yapcak bişey bulamadım döndüm eve:17:
haftasonuda evdeyim ev kuşu oldum çıktım ben böyle olcak kızmıydım ya:50:
şu tatile gidebilsek ama hiç umudum yok oda iptal olcak gibi tek gitmeyede cesaret edemem poffff

Şu adam benden ayrılsaydı başka isteğim yok... :41:

Son düzenleme:
Bi hafta daha bitti:52:
yarın kardeşimin ögretmeni gelcek yemege aman temizlik yemek rahat nefes yok:57:
şimdi dolma sardık bitirdim geldim:21:akşama börek yapcam yarında mezelerden birini yaparım benden bu kadar:32:
bugün hiç eve gidesim yoktu çıkışta yapcak bişey bulamadım döndüm eve:17:
haftasonuda evdeyim ev kuşu oldum çıktım ben böyle olcak kızmıydım ya:50:
şu tatile gidebilsek ama hiç umudum yok oda iptal olcak gibi tek gitmeyede cesaret edemem poffff:20:
başka başka napıyorummm:6:pek bişey yaptıgım yok hiç kitap okumuyorum bu araa kendimi kınadım şuan:18:
neyse ben bikaç araştırma yapcam seeu:23::24:

Bugün zannettiğim gibi yoğun bi gün değildi.. Çok şükür bi haftayı daha kazasız belasız bitirdik.. Bugün bi tuhafımm çok tuhafım nette dolaşırken bi video çekti dikkatimi.. ENSAR Kardeşler Mükemmel Ağlatan DUA... videosu... İnanılmaz güzel bi dua evet gerçekten insan gözyaşlarına hakim olamıyo o nasıl bir sestir nasıl bir Allah diye haykırıştır.. Şimdi eve geldim ilk işim o videoyu tekrar açtım tekrar kendimden geçmek istedimmm... Bunun için arkadaşlarımla buluşmaya gitmedim... Bi daha dinlemeyi o kadar çok istedim çünkü..Ne kadar günehkar olduğumu, ne kadar aciz olduğumu fark ettim.. Allah bize türlü türlü nimetler sunarken biz onun için ahiretimiz için napıyoruz... ÇOOOKKK çok çok çok güzel bi dua.... Defalarca izlesem dinlesem yinede doymam... Bizi doğru yola ilet Rabbim.. ayırma senin yolundan... Duanın bi kısmında şu sözler var İşte aciz kulların merhamet dilencileri geldi sen merhamet eyle.. İltica ettik lütfeyle habibin hürmetine sen bizlerin dualarını kabul eyle... Evet aciziz evet Allah'ın kapısında bi dilenciyiz... Ne yazacağımı bilmiyorum günlük ama bu yazımı okuyan bütün arkadaşlara o duayı dinlemesini tavsiye ediyorum...

Haftasonu sınavlarım var heycan bastı şimdiden sence 9 dersi verebilirmiyim günlük :26:
Veririm demi ya ama kafam kazan gibi oldu çalışmaktan :27:

Heycandan yazamicam galiba :1:
Haftasonundan sonra görüşürüz inşallah günlüğüm:6:

sevgili günlük 5 sene sonra hayatım nasıl olucak acaba yanımda kimler kaılcak kimler gidecek?
nasıl bir konumda olucam offff bugünde bunlara taktım ...
2 senem çok boş geçti artık boş zaman geçirmek istemiyorum.

merhaba günlukcüm ben geldim nasılsın ben iyiyim çok zor bir haftayı geride bıraktım darısı ilerki haftalara inş mşh annecim biraz ayakta kalıyor ama ona elimden geldikçe yardım etmeye çalışıyorum ay nasıl koşturmaca bir haftaydı neyse bu haftayıda çok şükür atlattım :16::16::16: iler ki zamanda bu tempoya alışınca bir hafta boş bırakıyolar ya hemen gevşiyorum diyorum ki ara vermeden devam etsem fena olmaz havalarda ısındı iyice gevşedim :27: neyse günlükcüm görüşürüzz inş buraya kötü şeyler yazmam o yazdıklarımda ilk ve son olur:43::43:

Kendimi güçlerini kaybetmiş süper kahraman gibi hissediyorum.
Ders çalışabilme yeteneğimi kaybettim :37:
Gerçekten be günlük, o kadar sistemli ve verimli çalışırdım ki eskiden herkes imrenirdi.
Ama yaklaşık 2 aydır ders çalışmak zulüm oldu.
Nasıl düzelirim, düzelebilir miyim bilmiyorum.
Yalnız biliyorum ki hafta sonu sınavına gireceğim 7 dersten hayatımın en başarısız notlarıyla geri döneceğim :37:

Son düzenleme:
günlük bizim ilişkimizde bi gariplik ve terslik var;
şöyle ki, normalde kız kısmı naz yapar, afra tafra yapar; erkekte onun gönlünü alır, nazını çeker fln..
ama bizde tam tersi :53:
o küsüyo, tavır yapıyo..
bende gönlünü almaya çalışıyorum günlerdir :26:
bu nasıl iş anlamadım ya kaç yıl oldu bi defada ben küseyimde sen benim gönlümü al be adam :27:
deli oluyorum ya çok üzgünüm şuan çok :43:

saç bakımı yaptım az önce
gecenin bu vakti işin ne der gibisin ama ne yapayım canım sıkılınca kendime sarıyorum. yağ karışımlarını sürdüm saçıma güzel oldu yumuşacık..
aşk uyuyor öğlen sınavı var
ben tabi kafa rahat sınav mınav yok :27: o yüzden ne yapsam ne yapsam vakit geçse derdindeyim
neyse birazdan uzanırım işte
bugün akşam yemeğinde hamaratlığım tuttu aşk'a köfte patates kızartması ve soğan halkası yaptım. bu 3lü ye bayılır aşk :16: afiyetle yedi sınav öncesi moral depolasın midesi :27:
ben acucuk foruma bakayım bakalım
değişik ne konular var bu saatte

Sk odamda uyuyo ben burda oturuyorum :) Gidip yanına kıvrılasım var :37: Günlük ya ev kurmak ne zormuş. Beğeniyosun pahalı oluyo, bütçene göre buluyosun doğru düzgün kumaş alternatifin olmuyo. Offf bi halletseydik şu mobilyayı.

günlüğüm naber ya ben senı baya bı ıhmal etmışım :26: pardon

çok yorgunum ben ya arkadaşımın düğününe gıttım..
kı ben hıç oynamam arkadaşımı çok sevdığım ıçın bı oynadım bı oynadım :53:
sorma ben bıle şaşırdım kendıme :53: döktüm kurtlarımı..
ama çok güzeldı herşey hele kı damadımız çok yakışıklı olmuş :32: eee kımın arkadaşı :36:
gelın pek bı suratsız acıdım be çocuğa, hıç gülmedı bı tuhaf belkı heycandandır dedık ama ne bıleyım hala yüzü asıktır emınım :27:

ayaklarım sana bana aıt değılmış gıbı günlük hıç hıssetmıyorum şuan, bı hafta topuklu gıyemem galıba..
kafamda hafıf dumanlı gıbı :27: yemeklı ıçkılı düğün gıbısı yok valla :7:

daha fazla yazamıcam şuan günlüğüm bı an önce üstümü değıştırmem gerekıyor

öpüldün bebeK :103:

selam günlük ben geldim ,

çok huzurlu bir sabah:16:

nihayet gideceğimiz tarih kesinleşti . 15 nisanda eşyaları gönderiyoruz 2 gün sonra da biz gidiyoruz. burdan kurtuluyoruz çok şükür.
aslında burası benim memleketim, doğup büyüdüğüm yer ama insanların fesatlığı, çirkefliği, ikiyüzlülüğü burayı da etkiledi tabi:ssz:
2,5 yıl olmuştu buraya geleli. kızım daha minicikti bu eşyaları yerleştirirken, şimdi kocaman oldu. iyi-kötü günlerim anılarım oldu. bu gidiş üzüyor bizi ama ne yapalım hayat memleket sevgisi,aşk , dostluk üzerine kurulu değil...hayırlısı olur inşallah.

dün bi arkadaşımla tartıştık biraz ve artık arkadaşım değil. bana öyle birşey söyledi ki ağzım açık kaldı. ondan hiç beklemezdim. hayatımın şu anına dek kimse bana öyle bir şey dememişti. saygısızlık tavan yapmış. ne diyelim. demek ki bunca zaman ona birşey verememişim, birşey öğretememişim. yaptığım onca şey için pişmanım. çok üzgünüm. ve hayatımın geri kalan kısmını o olmadan geçireceğim. affedemem...

birazdan çıkıp ekmek simit filan alcam. güzel bir kahvaltı. ardından halıları yıkamaya göndericem. eşyalarımı toparlayacam,tül perdelerimi yıkayıp katlayıp kaldırıcam. güneşlikleri giderken toplarım .

sabah sabah volkan konak dinledim bu adam harika ya. başka diyarlara alıp götürüyor insanı. aşkı ne güzel anlatıyor.

bu arada firarperesti buralarda görüyorum bazen. iyidir mutludur umarım. gerçek hayatta da tanımak istediğim üyelerden biri oluyor kendisi :6: selam söyle .

ben kaçtım , görüşürüz günlük :31:

Back
X