Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bu nasıl hayat ya...
Her yerde kirli oyunlar dönüyor.
Çalışıyorsan seni resmen eşek yerine koyuyorlar.
Hiç işini çok iyi yapıyor diye tayin verilmeyen memur olur mu?
Yapmayalım o zaman işimizi,boş beleş geçirelim günü.

Selam günlük ..
Yeni işimde 3. haftamı dolduruyorum.. Maşallah dimi ne çabuk geçiyor zaman..
Sevdim ben burayı günlük.. Rabbim zeval vermesin işime :nazar:
Benimkiyle iyiyiz çok şükür..
Bugün aydönümümüz :9: 2 yıl 9 ay bitti :nazar:
Bekarlık gibisi yok hakkaten günlük yaaa :21:
Bu arada günlük sedulu nun avatarına bittim güldüm öldümmm :9:

Son düzenleme:
hu huuu:3:
bi seçmeli dersin sınavı ancak bu kadar kötü geçebilirdi:37:
valla bu aralar saldım gitti herşeyi hiçmi heves olmaz ya görende son senem sanır:51:
aa ben saçımı kestirdim bu arada gitti belime gelen saçlarım şimdi omuzlarımdan biraz daha uzun :103:
çok sağlıklı duruyo diyolar durur tabi gitti saçımın yarısı:52::52:
düzleştirici yapmamaya çalışıcam çok yıpratıyo ,her seferinde fönde yapamam bakalım artık:17:
bu aralarda tatile takmış durumdayım kafayı yanımıza gelicek insanlar arıyoruz bakalım gidebiliriz inş. :23:
bavulumu alıp çıkıcak moddayım ne dersi yea:52::27:

Günlük

Eski üyeler kötü içerik butonunu bulamazken yeni üyeler bu butonu bulup da foruma mesaj göndermeye çalışıyorlar ya.. Gerçekten nasıl yapıyorlar anlayamıyorum. Bir de cevaplarını göremeyince defalarca aynı yere basıp yazmıyorlar mı bildirimlere bakınca olay çıktı sanıyorum :ssz:

bugun daha iyiym düne göre.. birazcıkta olsa ders çalışabildim..kafam mesgul oldu yani rahatladım azda olsa...

yemınler ediyorsun bidaha asla oolmayacak bir hataydı diyorsun DEMEK HATA ETTİĞİNİN FARKINDASIN!!

biletimi bile almıssın eskişehir-izmir ,yani biletimi almakla eve donecegımı mı sanıyorsun??? !!! ben bilet alamazdım demi SAGOLLL!! af diliyorsun özürler ardı arkadası kesılmıyorrr ancak ne hikmetse ayagıma gelmeye gurur yapıyorsun!!

gelmıyorummm.... ben artık o saf aşık değilim bunu boyle billll.... sen görevdeyken seni dusuncem diye uykusuz gecelerime yanayımmm

ben aslında bılıyomusun suan deli gibi kendime çok kızıyorum nasıl bukadar gözüm körmus nasıl bukadar cok sevmısım seni.. insanlıgımı yok sayıp sena ne kadar cok baglanmısım farkında olmadan.. bi dunya senın etrafında donuyordu demi... salaklığıma doymayayım..insanlıgımı somurmussun sen benım yaa... bu aşkımı nasıda suistimal etmıssın //// etmıssınız ailecek!!!

şuan okadar karışıgımki... hoş ben o eve mecbur donucem ,,annemın dediği aklıma geldi..gelınlığimle çıkarken ''geriye ancak kefenınle donersın demıstı :((( ben o eveee evimeee paşa paşa geri donmek zorundayım :( ama beklıcem senı gelip alıcaksın annemden beni oyle girerim evime ancak..

bir karısıgım gıt geller yasıyorum , sınavda ınsallah yerleşecegım bi yer tuttururum.. bu sınavı mutlaka kazanmam gerekıyor bunun cıkarı yok...

:43::43::43: hayatımda hiç bu kadar yalnız kaldıgımı hissetmemıstım :((( tutunacak hiç bi dalım yok benım tek basımayım..caresız olmamaya calısıyorum :5:

neyse bugunlerınden de ustesınden gelecegım alimallah.. Rabbim bana güç ve sabır versın,akl-ı selim dusunmeme yardın etsın

hayat ne kadar tuhaf ailemden bi fiske dayak yemedım kötu soz ısıtmedım hakarete ugramadım .. ama sen ve ailen telafı edıversınız hemen!!! belkide buyuzden yadırgıyorum kımbılır...belkide bu yuzden agırıma gitti,ailem ve cevremde görmedim ondandır ..

bundan sonra karsında çok farklı biri var.. ben o eski saf salak aşık değilim bunu böyle bil.. bundan sonra benımle gecırecegın hayat sadece ''mülakattan ''ibaret olacaktır bunu boyle bil... sana son sans verıyorum kendım için...sonradan acablarla ugrasmamak için..
sonradan keşke bi sans verseydım acaba duzelirmiydinki dememek için..

sana son sans veriyorum..

Gidiyorum günlüğümmm :14: Hem de otobüsle 12 saat nasıl bitecek bakalım. Alışmıştım uçağa ya:1:

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim günlük. Evimden ayrılıyorum ama yarın aşkım geliyo pazar günü doğum günü de:21::21: Almadım bi şey daha, alma diyor. Doğrusu artık alacak bir şey bulamıyorum bakalım ne yapıcam :1: Pazartesi yazabilirim sana kendine iyi bak günlük kardeş:42:

Son düzenleme:
günlük bugün burda mobilya fuarı vardı, gittik annemle :31:
kaybolduk içinde resmen ya neler var neler 3 saat gezdik ama doymadık, eve gelip yemek yapmamız gerekmese daha gezecektik yani :1:
yatak odamı beğendim, tam istediğim gibi modern bi tasarım ve beyaz, aynalı bi gardrop var kocaman, bizimkinin kıyafetleri ancak sığar :27:
herşey çok güzel insanın biran önce onlarla evini kurası geliyo günlük :31:
Rabbim evlenmek isteyen herkese yardım etsin çünkü fiyatlar da bi o kadar güzeldi yani :51:
ölüyorum yorgunluktan bi kahve alıp geleyim ben ancak kahve kendime getirir beni :52:

Günlük yorgunum ama çok şükür moralim iyi.
3 gün önce dedemin kalbi durdu. Artık bitti derken kalp masajıyla geri geldi.
Dün değerleri düzelmeye başladı. :nazar:
Sanırım yakında yoğun bakımdan çıkacak :nazar:
Allah'ım çok şükür sana, senden ümit kesilmez.
Haftasonu 7 dersten sınavım var ve benim sadece bu akşam ve yarınım var :18:
Konsantre olup çalışmam lazım, görüşürüz günlük :3:

günlük bugün lazere gittim canım çok yandı ya off ne zaman biticek bu lazer
bir bugün bir velim beni güldürdü neymiş efendim kızı okula gelmemiş diye neden ben arayıp sormamışım zorundayım sanki
her ALLAHIM YA:16: neyse işte dgs çalışmaya tam gaz devam birazdan test çözücem yine
bu arada martagonun dedesi için çok sevindim inş en kısa zamanda dedesi hastaneden taburcu olur
ah birde bana haber gelse günlük ah sabır rabbim yardım et.

gezdik gezdik filme gittin sen kimsin ne komikti
ama orda çalan şarkıya bayıldım keşkee keşkee yanımda olsaydın diye
bütün bi gün bizimdi çok güzel geçti çok şükürr mutluyum herşey güzel olacak inş..

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum ??
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar ??
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var ???????
Tabiki ben böyle oldugum için bahar ::34:
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var :)

136 gün geçer mi günlük?

günlüğüm cok mutluyum coookkkkk

artık benımde arabam olacak.kredi cekıyorum bankadan 10 gune kadar arabam olacak.yupyyy yupyyyy

Kız günlük seni hep dişi olarak düşünüyorum biliyormusun ? :9:
Neyse :24:
Birgün daha ve yarın haftayı yine dolduruyoruz günlük..
Bu akşam saçlarımdan kırptırıcam azıcık..
Çok kırıldılar.
Yarında boyatıcam. :52: Ay yok marjinal bir değişim falan değil şuan roman gacılarına benziyorum. :27: Kapkara kaşlar açılmış saç rengiyle :9:
Koyultçam kendi rengime dönmeye çalışıyorum.. Boya falan istemiyorum artık hayatımda :31:
Öyle işte günlük.. Malum işede yeni başladım azıcık para alıcam bu ay. Bugün yarın yatıyor maaşlar..
Buradan önce bir yer çalışmıştım 4 gün.. benim hesabımdan daha az para göndermişler.. Neyse bunada şülür napalım :31:
Hadi ben kaçtım günlük :10: Müdüre yakalanmayalım :1:

günlükk :(

calismak istiyorum artik ben yaa.. daha ne kadar beklicem birisi ise alsin diye :31:.. keske eski isimi birakmasaydim :50:

bir alingan oldum sorma yani.. herseyi kafama takiyorum.. bir gün cok iiyiyim bir gün depresyon/bunalim takiliyorum..

neyse en azindan yeni saclarimdan memnunum :31:

dua et günlük artik birisi is görüsmesine cagirsin ve tamam oldu bu is sen aradigimin kisisin desin veee hoop calisayim :31: ayy keske keskee

enerjik başladım güne hayır olsun :32::32::32:
birazdan aşk'ın yanına gidicem özletti kendini kerata :27: rüyamda gördüm aşk'ı huzurlu bi şekilde ay aman allahım çok seviyorum ben bu çocuğu :nazar: :9::9:
veeee asıl bomba sınavlar bitti :52: evet evet şu an tam o smile modundayım :52:
zaman aracı olsun ve final tarihlerini es geçerek okul bitimine gideyim ben :27:
aşk'ın sınavları var bu hafta benden çok çalıştı yahu olacak şey değil maşallah :nazar: takır takır soru çözüyor yirim ben onun soru çözen beynini :21:
yazdıklarımdan anlaşılıyor ki bugün aşk doluyum :51:
ben en iyisi hazırlanmaya başlayım
bir de aşkta mutsuz huzursuz olanlara bir an önce allah mutluluk versin
aşkı olmayanlara gönüllerine göre en güzel aşkı yaşatsın :nazar: ( amiiiiiinnn )

:10::10::10::10::10::10:

Bn herseye ragmen mutluydum cunku kocam yanımdaydı sevıyorum sevıyorum ben kocamı cok sevıyorum... Eeyyyy rabbım sen bızı ayrı koyma, cumlemızı ınsaallah... Hep boyle olsun ınsaallah... Aaamınnn :-)

Gunlukkk tlden yazmak cokk zor oluyo turkcem imlam kotuyse affola
Bugun guzel bi is teklifi aldim dunde harika bi yere gittim dogayla ic ice sicacik:16:
Bu fuar bitsede yorgunlugumu atsam bende :25::26::25:
Ben ask istiyorum gunluk artik mantik degil sıkldımmm :27::30:
Neyse goze batmadan kacayim ben opuldunn:54:

Back
X