Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükk bi ders çalışmışım aklın hayalin durur :27:
yarın iki sınav birden var bitemedi bu vizelerr
ve bütün derslerim ingilizce olduğundan şu an ingilizce kelimeler dönüyo kafamda bildiğin salak gibi oldum :37:
ama harbiden süper çalıştım inşallah yarınki sınavım güzel geçerr
aşkımın da vardı bugün sınavı naptı acep anca akşam konuşuruz onunla da
geleli 4 gün oldu yanında ama çok özledim sevdiceğimi :17:
teyzemler gelecek onları bekliyorum dört gözle günlük
azcık gelsinler de neşem keyfim yerine gelsin kafam dağılsın di mi ama
bunun yanında çok pis alışveriş yapasım var ama param ve vaktim yok bu da nasıl bi tezzatlık bilemiyorum yani :9:
ee benimkinin yanına giderken harcadım bütün paraları
ayy çok çenem açıldı ben gider günlük
az daha bakayım şu notlara yiter artık sonra bırakıcam
haydin yavrum çüüss :10:

bi sitemde benden gelsin günlük...
sabah hayata nefret ederek uyandım
halen cok farklı düşünmüyorum ama daha iyiyim..

çıkışa yarım saat kaldı...

birazdan minnoşlarımı sevmeye gidicem
onları görünce benim yüzümde güller açıyor.

Allah bana nasip etmedi.. etmicek heralde
bide okuyorum yok tuvalette doğurmuş atmış kaçmışş
Allah ım nasıl bir adalet bu günaha girmek istemiyorum düşüncelerimle Allah ım Sen Aklıma mukayyet ol...

Sevgili günlüükk
Bu sabah ağlayarak uyandım kötü rüyalar gördümm
Bilinçaltım bana oyunlar oynuyor
Ve nefes alamayarak uyandım çok kötüydü
uyanır uyanmaz burun spreyime sarılıyorum ve rahatlıyorum
artık burun tıkanıklığım psikolojimi etkiliyor
ameliyat olmam lazım korkuyorum
sevdiğim adam bana açılmamakta adım atmamakta direniyor
ona bugün çok ihtiyacım var ama gururumdan aramıyorum
off ben nerelere gideyim ne yapayım günlükkk:14:

günlük çayır faresine söyle de önce doktora gitsin : ))))

korkulcak bişey yok ki burun ameliyatında.. asıl nefes darlıgı için ameliyatla gecmeyecek olanlar ne yapsın..
bilirim ne kötü bişey oldugunu Rahmetli dedemde vardı bir kez uzanarak uyudu o da rahmetli oldugunda...

biliyorum herşey bir gün çok güzel olacak....Sabır

Bin türlü ihtimali düşünüyorum
Aklına gelmiyor muyum bilemiyorum.

Acıyor, acıyor, acıyor
Her yolu denedim, bitmiyor
Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor :14:

Ne zaman mutluyum desem illaki ardından üzülüyorum.
Şundan 2 hafta önce işte bu kadar ! mutluyum sonunda ! demeye kalmadan
mutsuzlugun dibine vurdum yine.
Bu kadar büyütülecek ne vardı ? Bu kadar kolay vazgeçecek ?
Daha şimdiden özledim bile.Söyle ne olacak şimdi ??

Çok hata yaptım şimdiye kadar...Tarifi zor,dönüşü imkansız...Ders aldıklarım oldu,almaya vakit bulamadıklarım da.. Duyduklarım doğruysa ZAFERLERİM DE olmuş..
AHIMI ALANLAR HALA OLUYORMUŞ... İyiki yapmışım dediğim şeyler var,aynı zaman da KEŞKELERİMDE...Engellemek istediğim baslangıçlar da var...Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var...Unutamadığım elbet birgün unutacağım dost sandıklarım var...Hayatımdan seneler çalan insanlar var...Hafızamdan silmek istediğim görüntüer var...Silemediğim sözler var...Duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum...KİMİNİN GÖZÜNE SOKMAK İSTEDİĞİM GERÇEKLER VAR...
Ama bende saklı ip ince bir ipin üzerinde yürüyorum ben,ve biliyorum ki !!! düşersem yanarım...Herseye rağmen isyan etmedim hicbirşeye hiçbir zaman...
Rabbim sınıyor, deniyor ama; MERHAMETİNİDE ESİRGEMIYOR BENDEN....​

günlük

bu ewlilik işleri ne zormuş yaaa... ben değil de teyzecim evlenecek inş. ama sabah çık evden akşama dön felan her yeri talan et:27::27::27:

hava da soğuktu zaten dondum ya hala da ısınamadım:31:

o gün bi gelsin bakalım nasıl olucak ben bile heyecanlıyım o zaten uçtu iyice:27::27:

günlükkk sabahtan beri adele set fire to the rain dinliyorummm :31:
harika bi şarkı bence :31: beni dinlendiriyo en azındann :31:
günlük yaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sevom evleniyo galiba :26:
iki aydır arkadaşım dediği biri vardı çocuk istanbulda evlenme teklifi etmiş :16:
ay sonra sana şok yaşatabilirim dedi :52::52:
benim deli arkadaşım yapabilir böyle bişey aşık oldum diyo başkada bişey demiyo
bizim özgür kız aman x kızar diye dışarı bile çıkmıyoo :44::44:
heee ben mi aynı tas aynı hamam :25::25:
ve kimseyi takmamaya devam ediyorum ne zaman beni adam edecek sözünden çıkmıcağım biri çıkıcak karşıma günlük yaaa:43:
bende artık istiyorummm yada istemiyorum bilmiyorumm uff:50:
neyse ben böğürtlen soslu pasta yapayım en iyisi zaten spora gidiyorum eritirimm :56::31::31::31:
hee bide günlük ben ameliyattan çok korkuyorumm yaaa son anda vazgeçebilirim bana dua etsin kızlar yaa :43:
nasıl olucak ne zaman uyancam nasıl olucak off:18::18: çok çok çok korkuyorum günlük inan nefes alabilsem düşünmezdim bi an :43:

Son düzenleme:
:3:
Annemin dogum günüsü bugün:16:
Gayet sıradan bi kutlama yaptık pasta üflettik bide kardeşim hediye almış onu verdik:108:
Sonra babamı aradım biz pasta aldık sen alma diye sesi çok kötüydü:31:
Yine bi sorunu var bu aralar Allahım hayretsin sonumuzu:17:
Okul taksidim geldi söyleyemiyorum o kadar kızıyorum ki kendime adam akıllı çalışıp tam burs alamadığım için:110:
Şu hayatta kimseye beddua etmedim ağzıma gelsede sustum Allah bildiği gibi yapsın dedim ama bi kişi varki ölüm döşeginde olsun helallik istesin vermem
Şuan ki düşüncem bu gerçi yine insanlık bende kalır dayanamam belki:31:
Babamın eski ortağından bahsediyorum Allah onu bildiği gibi yapsın ,hakettiğini yaşatsın sözde Hacca gitti inançlı biri ama Kul hakkı yemekten geri kalmıyo:20:
Onun borçlarını biz ödüyoruz halada devam eden mahkemeler var kaç senedir bunun sıkıntısını çekiyoruz
Benim ailem onun yüzünden sıkıntı çekiyosa bizden aldıklarını Allah ondan misli misli çıkarsın inş.
Çocukken hatırlıyorum bi akrabamız sormuştu kocasına paran varmı alalım mı diye şaşırmıştım:53:
Çünkü benim ailem olmasada bana hissettirmiyodu ama bn bunu fırsat bilip hiçbizamanda eline geçen tüm parayı harcayan biri olmadım:31:
Benim zoruma giden insanların bu iğrençliği kazık kazık üstüne yedik anlıcagın:ssz:
Dertlendim bak yine ..Yeni bi işe giriyo babam bari bunda bi sorun çıkmasın daha okutmaları gereken kardeşim var:18::31:
Yinede şükür sağlık derdi göstermesin ne diyim konuştum rahatladım biraz işte:ssz:

memleketimi özledim o masmavi bana sanki gülümser gibi bakan denizini ,özledimi dolaştığım sokaklarını ,içimi yakıp kavuran,göz yaşlarımı sele çeviren bu özlem dolu hasretimi bitirin günler artık bitirinnn.

Evde olmak istiyorum günlük. İstediğim zaman kahvaltımı yapayım.Hiiiiççç ama hiç sıra derdi olmasın istiyorum.
Bıktım bu yurttan, bin bir çeşit kızdan. Hepsi mi farklı olur ya:1: Ayrıca kafamı dinleyerek ders çalışmak istiyorum. Bir buzdolabı olsun ama içi boş olsun istiyorum farketmez sadece varlığı yeter. Yiyecekler bile tıkış tıkış dolapta olmasın istiyorum. Evin içinde terliksiz gezmek istiyorum çünkü burda ayağıma yapıştılar :1: Valizleri eve nasıl götürücem derdi de bitsin istiyorum çünkü götürmek büyüük problem. Ama bunları sadece istiyorum daha uzunnnn süre buralardayım:31::31:

yıllardır soruyordum hep neden hiç arkadaş sahibi olamadım yıllar sonra bunun cevabını geç te olsa anladım her nekadar kabullenemesemde öyleydi .ama ben beni değiştiremezdim ki.tek başıma yemek yemek ten bıktım lanet olsun

ALLAH, deveyi iğnenin deliğinden geçirebilir mi?" diye sormuşlar Üstad Necip Fazıl'a;
- Evet geçirir, demiş.
Bunun üzerine:
- Deveyimi küçültür, yoksa iğneyi mi büyültür? demişler.
Necip Fazıl, ilahi kudretin sonsuzluğunu ifade babında, şu cevabı vermiş:
- Ne deveyi küçültür, ne iğneyi büyültür. Gökteki yıldızları senin gözbebeğine sığdırdığı gibi, vızır vızır geçirir..

İnancımı hiç kaybetmeden Sabırla DUA etmeye devam gönlüm...

Ahh günlük bugün başıma gelen kimin başına gelir ki. Bugün evdeki çekmeceleri boşalttım birsürü gereksiz fatura, kurumuş öjeler, kırık dökük takılar toklarla dolmuştu.Gereksiz ıvırzıvırlar 3 poşeti doldurdu. çöpleri atıp eve geldikten bir süre sonra cep telefonumun yerinde olmadığını farkettim poşetlerin hemen yanında koltuğun üzerindeydi aradım taradım çaldırdım ses yok. Anladım ki çöp poşetleriyle birlikte oda çöpe gitti nasıl becerdimde telefonu poşetlerin içine düşürmeyi başardım bilmiyorum. Hemen dışarı koştum ama çöpçüler benden önce davranmış:( atıksanı aradım bir görevli ben baktırıyım dedi ama henüz ses seda yok. Dünya malı dert etme diyorum ama canımda çok sıkıldı günlük:(

Canım biraz sıkkın günlük...Gelinlikte içime sinmeyen bişeyler var ve benim elimden bişey gelmiyo. Üzgünüm...kırgınım...napıcam bilmiyorum

günlük bacım benim:) bugün gezdik gezdik öyle bi yedikk ki hıhı
bu kızlar hala çocuk ya çekindikleri fotograflar neydi öyle :) ama istanbul hayalim suya düştü babam cıkss dedi bakalım daha var ikna olacak mı ama
olmaz gibime geldi :(( ne güzel gezecektimm arkadaşlarımlaa neyse hayırlısı bakalım:):34::34:

yaa bu hobılerımızden balkon bahceciliği gibi bi baslık vardı salatalık domates bıber yetıstırıcılı filan... gözüm mü kör oldu yaa yoksa nereye gitti bulamıyorum amaaa...

ömrümden hiç yapmadıgım bişey yapıcam azıcık toprakla ugrasmak istiyorummm , canım istiyorrr işte.. mesgul olayım az bu dunyadan uzaklasayım ıstıyorum.. yeşeren tomurcuklasan sonrasında meyvasını veren sebze ve meyvalarımla konusmak istiyorum ...

buraya gelelı dıkıslerım daha bi sızladı.. yolda baslamıstı zaten sancısı..

demek oluyormus uzuntuden sıkıntıdan sinirdennn ameliyat dıkıslerm acıyabılıyormus...

Back
X