Popüler Konu Sevgili günlük...

Cayır cayır yanıyo gözlerim ağlamaktan... :14:Haksız yere kırılmaktan .... İŞ yerindeki arkadaşım bugün haksız yere bağırıp çağırdı bana herkesin içinde hiç bi suçum günahım yoktu ve ben ağzımı açıp ona tek bişey söyleyemedim sustum kaldım... Bana kimse bugüne kadar böyle yapmamıştı o kim oluyoda beni çocuk gibi azarlıyo.. Çok canım yandı .. Ben sadece Allah'ından bul demekle yetiniyorum...

Keşke benim oturduğum yerde otursan
keşke benim geçtiğim yollardan geçsen
keşke benim bindiğim otobüse binsen
keşke benim gezdiğim sahilde gezsen
keşke seni hergün görmüş olsam
keşke keşke keşke:106:

günlük bugün çok güzel bir gündü ve bu sabah çok güzel uyandım inşallah rüyam çıkar güzel haberler alırım ondan dua et olur mu günlük
lütfen valla haber gelsin çocuklar bayram edicek kesin adağam var çünkü neyse günlük ben yemek yemeğe gidiyorum yine gelicem.
:34:

Hayaaat beni neden yoruyosuuunn diye sormak istiyorum yüksek müsadenle günlükçüm:14::51:
İsyan etmek istemiyorum günlüğüm de tükenmek üzereyim bu aralar ben
Kimse farkına varmadan bir gün küt diye gideceğim.
Ya da çok fena bir kriz geçirip sonra gideceğim...:18::18:
Hala toparlanamadım zaten. :50:
Doktorumun tabiriyle:1: kulaklarımda ve vücudumda "oooooo!!!! Çok fena" enfeksiyon, iltihap var.
Başım dönüyor günlerdir okulda yürümeye zorlanıyorum.
Bu halde bile dünyanın işini bekliyorlar benden.
Program hazırlıkları bana bakıyor, yarışma değerlendirmeleri bana bakıyor, tabi dersler sınavlar da cabası.
Bir değil iki okula gidyorum zaten.
Yaptıklarım bir de göze gelse.
Hastalığım nedeniyle yapamayacağım şeyleri söylediğimde de kaçıyorum zannediyorlar.
Kimseye yaranamıyorum günlük hiç kimseye.

Zaten özel hayatım da kötü bu aralar.
Ablamla fena kapıştık. Bu kez beni çok kırdı...
Bir kez olsun beni anlamaya çalışsın ya çok mu şey istiyorum.:14::14:
Okulda köşe bucak saklanıp ağladım:14:
Kötüyüm günlük kötü...
Sesime ses değse çığlık oluyor....:14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
ne uzun zaman oldu be sana yazmayalı. aslında bunu da yazmayacaktım. çünkü uzuun zamandır sana o'nunla ilgili şeyler yazmıyordum. ama bunu yazmak istiyorum.
bugün çıktım dershaneden. her zaman ki gibi karşımda o.
bu arada söyliyim hergün dershanenin çıkışına geliyor. bazen gün aşırı, ama kesin 3 günde 1 geliyor. hiç konuşmuyor benimle, elinde sigarası öylece duruyor karşımda ve gidiyor.
bugün çıktım karşımda yine. ve baktım bu sefer adımlarını bana doğru atıyor. geldi yanıma ama konuşmadı benimle, kızlara gitmelerini söyledim. ben gittim o arkamdan geldi. ama içimden geçenleri anlatamam sana. o an varya bütün öfkem geri geldi. adam tutup dövdüresim geldi, elini kolunu, ağzını bağlayıp tekme tokat dövesim geldi.
gittik oturduk bir yere. karşıma oturdu, hiç konuşmadık. garson geldi 1 çay dedim. 1 çay dedi.
ben: seni sevmiyorum.
o:...
ben: şuan burdaysam sadece senden bıktığım içindir. hergün o iğrenç yüzünü görmek zorunda kaldığım, hergün beni aradığın, hergün milyonlarca kez mesaj attığın içindir dedim.
o:...
zaten nerdeyse hiç konuşmadı. tam 15 dakika sustuk.
o: seni çok özlemişim.
ben: (gülerek): ciddi misin? bana öyle geliyo ki özlediğin benimle birlikteyken faceteki 10-15 kızla fantazi kurmak dedim.
o: her zaman ki gibi ben yapmadım Ceyda dedi. öyle çok yemin etti ki. en sevdiği kuzeni üzerine, ölmüş anneannesi-babaannesi, kıldığı namazlar, tuttuğu oruçlar... herşeyin üzerine yeminler etti ben yapmadım diyerek.
ben: ne fark eder ki bu saatten sonra? sen yapmadın diyelim getirebilecek misin akıttığım gözyaşlarını, kendimi banyoya kitleyerek ağladığım zamanlara ne olacak. Allah'ım midem ağrımasın diye dua ettiğim zamanları nasıl geri getiricem ben. sabahları gözlerimim şişliğini kapatmak için harcadığım zamanı, senin için ağladığım için derslerime ayıramadığım vakti, anneme-babama-kardeşime senin yüzünden bağırışımı, beddua ettiğim için işlediğim günahları geri getirebilir misin dedim. sustu...
zaten bunların üzerine de söylenecek söz yoktu. o yapmadı diyelim. farzedelim ki yapmadı nasıl güveniyim ben ona? acaba mı diyerek nasıl yaşıyım. onun yaptığına böylesine eminken nasıl katlanıyım onunla olmaya.
ben: seninle son kez aynı masada oturuyorum o da mecburiyetten. sana yemin ederim ki iğreniyorum senden. seni sevdiğim her andan, elini tuttuğum, öptüğüm her an mide bulandırıcı geliyor dedim.
o: suusss! diye bağırdı. herkes döndü bize baktı.
yüzüne küçümsercesine baktım. senin yaptığın ben bunları söylerken bağırmandan belli dedim. ağlamaya başladı. sana yemin ederim günlük ilk defa o ağlarken içimden birşeyler kopmadı. etimden et korıyorlarmışcasına yanmadı canım. gözünden yaşlar boşala boşala ağladı. sonra yanıma oturdu. elime dokundu. gözyaşları elime, pantalonuma damladı. gerçekten iğrendiğimi hissettim o an. herkes bizi izledi cafede. ittim dokunma bana dedim yine ağladı. seni sevmiyorum dedim yine ağladı. yanımdayken yumuşamadım ilk defa. çünkü biz ilk defa ayrıldık günlük. bu bizim ilk ayrılığımız ve sonsuza kadar bir daha onunla olmayacağım. çayımın parasını koydum masaya ve kalktım. bundan sonrası yine Allah'a kalmış. ben misli misli ödedim çektiklerimi. darısı onun başına. eve beter olmuş ama çok daha beter olsun.
aldattığı kadar aldatılsın.

selam günlük,çok mutsuzum :( neden erkekler böyle,sevgi bu kadar basitmi,terketmek,mücadele etmemek bu kadar kolay mı ? sevgi bumu..herşey lafda kalıyormuş,iş mücadeleye gelince sonuç fiyasko ben bunu gördüm hayatta..anlatacak daha çoooookk şeyler
var ama anlatmaya başlasam roman olur aslında..napalım nasip deyip kenara çekilelim görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler diyelim...

günnüş çok ttalıydı karam...bir şaka bir espiri bir gıgır bir neşe...takılıp duruyor bana...ah ah hoşlanıyorum ondan...

slm günnüüş
kursta nöbetçiydik bugun evde teyzemlere hizmet öle yoruldumkii anatamam
daha beyime bişiler hazırlıcam abimin yatağı puff
neyse allah başka dert vermesin
yarın sabah beyiim gidiyor :50:
bende gideydim iyiydii :50:
teyzemlerde yarın karşıya gidiyor acım derin :ssz:
hadi sonra görüşürüz :39:

Sevgili günlük,
Bu gün hep evdeydim ama yemek yapmayı bilmediğim ve dün makarna yaptığım için dışarıda yemek yemek zorunda kaldım. :2: Hiç bir zaman yemek yapmayı öğrenemeyecek gibi hissediyorum :43: Dün makarnaya sos yapıyım dedim onu bile beceremedim :43: :43:
offf offf nasıl öğrenmeli nerden başlamalı :50: :50:

günlük bugün fuarda tanıştığım iş adamı aldı beni doktora götürdü
bizim sevimliye şöyle okka bi burun yap dedi :31::31:
dr beyde onada soralım bakalım nasıl burun istiyo dedi
ben: nefes alayım yeter.. :27::27:
hiç kavis falan istemiyorum ucunu kaldırıcakmış sadece
ama yuvarlak durmasın ucunu az sivriltmek gerek zaten sana kavis olmaz burnun çok minik bariz belli olur dedi
o kdar şeker ve iyi bi doktor ki bizim x beyinde arkadaşı olduğu için gözüme daha sempatk geldi :31:
ne kadara yaparsın dedi.. oda sen ne kadar diyosan o kadar olsun dedi :52: günüm alındı ameliyatımı beklicem artık :31:
korkuyorum tabi günlük ama olayımda bende rahat rahat nefes alayım şarkılarımı daha rahat söliyimm :31::31::24:
sonra çizmeli kedide oturduk yemek yedik bana fal baktırdı karısını anlattı :ssz:
aman günlük çok zengin olmıyım gerekirse, ama huzurum olsun yeter..
sevgilicikte küplere bindi ama sesini çıkaramıyo :27::27: ohh olsun :51:

Günlüüüüüüüüüüüüüük yakında tezkereci devre olacagız hele su önümüzdekiler 1 ay kadar sonra teerhis olsun sonra biiiiiiiiz :64::64::64::64:

Bu askerlik bitecek ben canım kocama kavusacagım :54::54::54:

Tüm kalbimle mutlu olmasını istiyorum.
Doğru duygun günlüğüm...

Kalbimde hiç kimseye karşı kötülük yok ona karşıda olmicak
Benimle mutsuzdu mutsuzduk o zaman mutlu olacağı yerde kalmasını istiyorum
Artık çocukça düşünmek yerine olgunlaşmaya karar verdim .
Ben elimden geleni yaptım ama olmadı vardır bunda da bir hayır dimi :31:
Niyetim onu unutmak değil sadece alışmak istiyorum
Ondan başkasını sevemiceğimide biliyorum
Olsun sağlık olsun napalım
Hoşcakal Sevdiğim ...

Ben ne zaman dinlenicem? Çok yorgunum çok çok yorgunum. Yazamıcam valla vazgeçtim :))

Bir aksilik dönmüştü
Talih yüzüme gülmüştü!
Sil baştan, olmadı diyor :14:

Kaçsam dönsem Allah aşkına
Mahvoldum buralarda.
Rahat bir nefes alsam
Yoruldum uzaklarda :43:

arkadaş bu nasıl bi kramptır, sanırım bacağım koptu...
ellerimle 'beni değiştirin' işareti yapasım var yeminle ve fakat bi yedek Didem yok ki işe gitsin, akşama kadar debelensin...
Zaten dün kızım trip atmış bana kucağıma gelmemiş...( özlüyor ondan, biliyorum ama elimde değil çok dokunuyor bana )...renkli günlerin de eli kulağında...Artık ayın 15i oldu diye bile duygulanıp ağlayabilirim demek ki...
İnci kızın doğum gününe de hazırlıkların hızlanması lazım bu hafta itibariyle. bi dünyea iş var ama mistır masıl gibi kadınım çok şükür,yetişirim hepsine...

bi de kokona oldum kiii sorma...doğumda içime kadın kaçtı diyorum ya hep, boşuna değil...27 yaşımdan sonra yutubtan saçıma maşa yapmayı ve oje sürmeyi öğrendim daha ne olsun hacı...şimdi de sırada k.validemden harika pilavın sırlarını öğrenmeye geldi...Yemek stajı yapçam kadının yanında yıllık iznimde...

hadi si yu şimdilik, belki yine gelirim....

Merhaba günlük.. 8 gün sonra 1 ay oluyor işe başlayalı..
Müdür maaşıma zam yaptı :52:
Çok fazla değil ama işimi görür..
Bir sonraki maaşımı zamlı alıyorum..
Temmuz ayındada şirket zammı var :21:
Allah'a şükür günlük.. Daha ne diyebilirm ki şükürler olsun :16:

Selam günlük inan şuan sinirden çatlamak üzereyim.
Her zaman maaşımı çoktan almış olurdum ama bu ay çıkacam dedim ya daha alamadım.
Daha fazla dayanamıyorum buraya ALLAH'ım sen bana sabır ver :43::43:

Bugün cok ters bir günümdeyim moralim bozuk, canim s1k1n...Endiselerim, korkularim yine baskin cikmaya basladi...Bu halime ben bile tahamül edemiyorum anlamiyorumda niye birden böyle oluyorum ortada elle tutulur birsey yokken anlamis degilim :14:

O´nuda üzdüm sanirim :14:

Anlayacagin dengesizliklerim hayla sürmekte ama düsünüyorumda aslinda son 3 yilda yasadiklarimdan sonra suan böyle olmam gayet normal :14: üstümden hayla son 3 yilin yükünü atamadim tam olarak...Neyse bu halime binsükür güzel günler görecegiz insaAllah :nazar:

Ay kız günlük en yakın arkadaşım aradı şimdi
o da işsizdi. biz zaten hep onunla aynı dönemlere denk gelmişizdir işsizlik konusunda :1:
o da çok istediği yere başlıyor yarın.. 1 ay kadar bekledi ses seda çıkmadı aramışlar bugün..
Allah herkesin gönlüne göre versin günlük :16:
pazar günü aşla buluşucam.. havada yağmurlu olucak günlük :31:
neysem ben kaçım yavaş yavaş yarım saate çıkıorum :10:

Back
X