Popüler Konu Sevgili günlük...

yetemiyorum, yetişemiyorum..
yetmiyo çabam, gayretim.
öyle kötülerle dolu ki dünya
iyiler az...
bazen insanlıktan utanıyorum, insan olduğumdan
neden görmüyo başkaları benim gördüklerimi
ya da nasıl görmezden geliyolar
nasıl merhametten, vicdandan bu kadar kolay sıyrılmış insanlık
nerde kaybetmişler insana dair değerleri..
nerede bırakmışlar,
nasıl takınmışlar bu aman sendeciliği????
..........................
ben umut ekiyorum gönüllere
iyilik biçemeyecek olsam da
karşılıksız beklentisiz...
iyi olmak, kötü olmaktan çok mu daha zor
neden anlayamıyorum, bu kadar mı karmaşık hayat..

hıh bi sen eksiktin sende kimsin ya dikkatimi çekti bakışların rahatsız oldum boşuna bakmayın bana aşkla ya
istemiyorum biriniz yetti bana hayatımı alt üst etti kendimi yeni yeni topluyorum
aman yaa banane istemiyorum ben canımdan öte bir can yar istiyorum bakmayın bana 3-5 günlük istemiyorumkii..
o kişiyide bulacagaım Allah ın izniyle ya günlükcüm bişey diyecegim sana aldıgım gömlekler çok büyük oldu bu huyumuda sevmiyorum denemeden ne diye aldıysam
etekler muhteşem ama onları degiştirmem lazım :((:43::43::43:yarın mı gitsem diyorum ama iki iş oldu neysee bari akılsız başın cezası ayaklara
yakında kapım çalınacak tık tık biz geldik aşkk gelecek aşk hissediyorum:)) şu yapmam gerekenleri halletmeliyim okunacak duaları bitiriyim gerçi salıda boşum ama olsun hadi bb öptümm muckksss:):54::54::54::16::16:

merhaba günlük benle inatlaşıyor ya uyuz olurum galiba dayanamayıp yenilen gene ben olcam:43::43:

Bugün canım anneme kavuşuyorum günlük
Tam bir ay olmuş ya hatırlıyomusun o günü :1:

Gece 11de burda olucaklar karşılamaya gidicez.
Ah annem ah nasıl burnumda tütüyosun
Sen yokken hep bir yanım eksikti.
Kavuşacağımı bildiğimden sabrettim, dayandım.
Rabbim bize daha büyük ayrılıklar göstermesin.
Sen yokken o kadar yalnız hissettim ki kendimi dolduramadığım bir boşluk vardı
Kime ve neye olduğunu bilmediğim bir sinir vardı
Şimdi hepsi geçicek sen geliyosun çünkü meleğimm
Seni çok ama çokkk seviyorum :16:

Bu güzel pazar gününden merhaba günlük
Hava bu açıyor bu kapatıyor arada yağmur da yağıyor ama güzel yine de...
Aşkımla dışarı çıktık biraz
Salıncakta sallandık spor yaptık falan :)
Cuma günü bir aksilik olmazsa İstanbul'a gidiyoruz.
Evlendiğimizden beri ilk kez...
Özledim.
Onlar da gelin diyorlar zaten. .
Bu arada geçen gün babam aradı.
Düğünden sonra ilk kez konuştuk.
Öyle anlamsız, öyle duygusuz ve kısa bi konuşmaydı ki. ..
Kızgın bile değilim artık ona, öyle hissizim.
Düğünümde el gibi durmasını,tek bir fotoğrafa bile girmemesini unutmuyorum.Karşılaştığımızda ne olur ne yaparım bilmiyorum ama neyse...
Annemi ve kardeşimi çok özledim.

Yüreğim taş gibi ağır bugün günlük. Dağa koysam dağ yıkılır,denize koysam su taşar.Öyle ağır,öyle ağrılı,öyle...

selam günlük..

pazar günlerini oldum olası hic sevmem.. neyse belkıde canım sıkkın pazara sarıyorum :37:

saclarımı kestırmıstım ya hanı .. sankı bıraz pısman oldum gıbı bırsey oldu bende :27: eski saclarımı geri istiyorum günlük..

anlatmaya deger birsey yasamadım bugün..günlerdir canım sıkkın, suratım asık ve keyıfsız bır sekılde gecırıyorum günlerimi iste..

kaşlarımı catmaktan kendı kendımın basını agrıtıyorum sanırım.. yıne bır zonk sesı duydum beynımın derınlıklerınden gelen.. :37:

görüsürüzz günlükk ..

Şu iki günde 20 km yürümüşüzdür günlükçüm bütün Adana'yı gezdik sayılabilir:1::1:
Neler aldık sana anlatsam bitmez yani ondan hiç anlatmaya başlamayayım ama çok şey aldık sen onu bil yeter ( bu arada çok para harcadım yandım bu ay :44:)
Yarın 11.30da konuşma sınavı gibi bir şey var 15 dk konuşıcam ama ne konuşcam ki ben ne sorar tahmin bile edemiyorum.
Dua et günlük konuşma lehime bir şekilde yol alsın da akıcı bi şekilde döktüreyim :1::1:
Aşkımı çok özledim günlük ben çok özledim özledim özledim özledim işte napayım ben aah ahh:16::16:

Bugün bi komşu teyzeyle yaşadığım bir diyalog...
__senin yaş kaç oldu gamze?
__28 oldu ..
__ ee senin yaşın gelmiş nezaman evleniyorsun yokmu sende bişiler annen mürvedini görsün?
__Yok ben böyle iyiyim düşünmüyorum evlilik falan, ablam evlendi onda gördüler mürvedi bi kızıda yanında olsun..
... __yok yok olmaz öyle bak çocuk yap çocuk çok farklı bişi
__ Ailemden ayrılmayı düşünmüyorum böyle gayet rahatım..
__Bende ayrıl demiyorum canım iç güveysi alırsın...
:53: Oha yani pesssss neyin kafasındasın be teyze :45: dün gece ne içtin allah aşkına banada söyle bende içicem ondan :9: Bi rahat alışveriş yaptırmadı kadın yahu taktı kafayı benim mürvedime :15:

yok ben akıllanmam...ağzımı sıkı tutmayı,herkese güvenilmeyeceğini öğrenmem...çok safım herkesi kendim gibi sanıyorum...hadi bunlar neyse de kızım o mesaj hatasını nasıl yaptın...kalıcı kanıt bırakma dedik bin kere...gereken hamleyi zamanında atmıyorsun,sonrası hep utanç...nasıl gitcem ben ya...daha önce beş eylül,beş şubat gibi tecrübelerin var...ah.ah...ne yapayım ben kendimi...çok utanıyorum çok...Allahım yardım et...kördüğüm işler yine...

Fenerbahçeli Taraftarların Trabzonspor Maçı Öncesinde Açtıkları Üç Boyutlu Görsel Koptu ve Tribün Şovu Yarıda Kaldı..

Gülmekten Bir Hal Oldum.. :60:

ay günlük selam hiç yazasım yoktu ama burada buldum kendimi
3 gündür yazmıyorum sana çünkü net başına oturacak fırsat yeni buldum
cuma gittim saçımı boyattım sonunda kestirdim de azcık
renk çok iyi oldu istediğim gibi
neyse o günde öle koşturmaca geçti teyzemde gelmişte
gelelim cumartesiye hazırlıklar yapıldı ablamla kuaföre gittik
saç makyaj o bu şu derken üç buçuk saatte çıktık kuaförden:52:
ama güzel olduk günlük kuş herkes beğendi bizi
neyse akşam oldu erkek tarafı geldi benim gözler doldu yine dedim ben bugün ağlamazsam
daha da ağlamam :50:
sonra işte konuşuldu görüşüldü isteme oldu söz takılırken annemle biz başladık derken onlar el öpmeye başladı
biz koptuk nasıl ağlıyoruz ama mutfağa kaçtık hemen ben hıçkırarak ağladım günlük ya bu kadar beklemiyordum hani
çok tuhaf bir duyguymuş..
ablamla enişteme ömür boyu mutluluklar dileyim
Rabbim tüm bekarların karşısına hayırlı insanları çıkarsın
diyerek kayboluyorum...

günlük bu benim yüzüm mü :43:
gözlerimm? evet gözlerimin altı niye bu kadar morardı
yüzüme bakasım gelmiyo günlük cumartesi ameliyatımı oldum görende tamamen estetik oldum sanır :44:
gerçekten çöktüm resmen aynalara küstümm :43: durup durup ağlıyorum psikolojim bozuldu :59:
ne zaman geçicek yüzüm şu tamponlar yüzünden nefeste alamıyorum..
doktorum sana süpriz olsun istedim burun yanlarını daralttım böyle çok güzel oldu dedi :53::53::53::53:
ehh bilmiyorum daha görmedim anlamadım zaten bakıncada :26:
tüm arkadaşlarım yanımdaydı.. veee sıkı dur allahtan başka bişi istesem olur muydu bilmiyorum ama keşke oda olsa demiştim ya :69:
evet o vardı yanımda günlük :69: ben narkozdan sersem uyurken çiçeklerle gelmiş oturmuş :31:
sonra bi ara midem bulandı aniden kalktım kusucammm diye bağırdım oda hemen tuttu elimden sakin ol diye :69:
zormuş çok zormuş ameliyat olmak allah bi daha yaşatmasın günlük hiç bişi yemiyorum sadece su içiyorum
allah bana kuvvet versin amin..:26:

Ahh günlük ahh !
Bugün içimi dökmeye geldim sana.
Nereden başlasam acaba ?

Dedem..
Ameliyat olması gerekiyor. Memleketteki doktorlar masada kalır diyor. Dedemde ecel geldiyse yapıcak birşey yok diğer türlüde ölücem diyor..
Bizim buradaki annemin kardeşi ! dedemi buraya getirtti.. Buradaki hastaneye götürücek.
Annemin kardeşi! yle küsüz.. Daha önce yenge yenge diye peşinde pervane olduğum kadının türlü türlü hayal gücü, iftiraları, yalanları sayesinde..
Sözde annem söylemiş gibi kocasına çevresişne gözyaşları içinde anlatmış. Annemin ağzından çıkmış gibi.. Duyunca ağzımız açık kalmıştı. Nasıl bir hayal gücü var daha doğrusu nasıl bir vicdanı.. Hiç mi Allah korkusu yok günlük ? Hiç mi bu yalanlar bir gün ayağıma takılır diye düşünmüyor ?
Kocası olucak o ş.fsizi de böyle doldurmuş. Ş.siz diyorum yanlış duymadın.. Öyle bir adam benim akrabam olamaz artık !
Daha 13 yaşındayken annem almış köyden onu getirmiş buraya.. Yıllarca bizde kalmış. Babam eline iş verdi ekmek verdi.. Bir gün olsun şu ekmeğide sen al gel denmedi günlük.. o ne yaptı ? Yediği kaba pisledi..
Bir gün bize gelmiş. Anneme saydırmışta saydırmış günlük.. Karımla niye uğraşıyorsun diye.. Ah be günlük.. Keşke uğraşsaydı annem ! Keşkee ! Ama bir gün olsun bunu niye burdan alıp buraya koydun demedi ! Karısı öyle bir yalanlar döktürmüş ki ! Sırf o adamı bizden uzaklaştırmak için. Çok yakındı sanki !
Düne gelelim.. Dün dedem geldiği için oraya gittik.. Biz apartmana girerken kardeş olucak adi ! ters ters baktı.. Dışarı çıkıyordu.. Ben çok durmadım. 5 dk sonra ayrıldım. Benden sonra gelmiş eve. Küçük dayıma (onunlada arası kötü ) ablanıda al gidin burdan demiş.. İkisinide kovmuş evden günlük. Annem dedemden helallik almış. Dayım olucak ş.siz kalkmış kapıyı açmış eliyle haydi haydi yallah nidalarıyla kapı dışarı etmiş bizimkileri. Evdekiler ağzı açık izlemiş olanları.. Karısı olucak kadın zaten hiç gelmedi yanımıza..
Ahh günlük anneme o stresle bel ağrısı girmiş.. Kalkamıyo şimdi yerinden.. Neler var günlük nelerde insan anlatamıyor işte hepsini..
Kardeşim ameliyat olduğunda verdiğini kanı kaktı başımıza.. Hastaneye kan vermeye giderken yediği trafik cezasını bile babam ödemişti oysa..
Tek sözüm var günlük ! Rabbime havale ediyorum.. ALLAH ım o kadar büyük ki o kadar iyi görüyor ki bu zalimliklerini... Allah larından bulsunlar.. Rabbim herşeyin en iyisini biliyor.. :14:

hobaaaaaaaa :)

Naber günnükk ?

Bugün biraz keyifliyim. Harika bir cumartesi günü geçirdim. O kadar güzeldi ki.. Allah bozmasın :31:

Dün de çeyizimin ilk büyük parçası sayılabilecek bir set aldım. Tam da istediğim gibi oldu. Çok beğenerek aldım Allah kullanmayı da nasip etsin aşkımla inşallah :16: aklımızda yokken hop diye alıverdik indirime girmişti annem hem kendine hem bana aldı. :16:

Garip bir psikoloji içindeyim. İyiyim ama. İyiyim :)

Uğruyorum ama geçmişi okuyup yazmadan kaçıyorum genelde :9:
Çok fazla bir değişiklik yok günlük.
Çok şükür sınavları anlattım ve güzel geçti.
Sonra rehavete kapıldım, kaç gündür evde pinekliyorum.
Ama bugün tekrar ödevlere dalmamın zamanı geldi :27:
Pazar moralim çok bozuktu. Bütün vücudumu garip turuncu lekeler sardı :26:
Az önce doktordan geldim. Alerji dedi ilaç verdi ama neye alerjim olduğunu bi türlü öğrenemedim.:9:
Silah zoruyla anlattım derdimi resmen. Bak diyorum göstermeye çalışıyorum beneklerimi ama beğenmedi galiba he he dedi geçti :1:
Neyse ilaçlar iyi gelir inşallah.
Bahar geldi, ben sevdiğimi özledim bi de :69:
Bu hafta işten izin alabilirse sevdiğimin yanına yolcuyum :73:
Az kaldı yuvamızı kurmaya inşallah :123:

Son düzenleme:
benim bu saçımın boyu çok kişiliksiz bi boyutta uzun desen uzun degil kısa desen kısa degil sevmedim :31:
aslında ilk kestirdiğimde sevmiştimde:37:dün tatil resimlerine baktım saçım efsanevi uzunmuş çokta tatlıymış:69:
neyseki saçlarım hızlı uzuyo tabisi bana küsmedilerse:ssz::ssz:
saçın küsmesi diye bişey var gerçekten ben inanıyorum:9:
gelelim bugüne derse gittim geldim 2 dersti zaten bitti yarında boş günüm miss:23:
bide haftaya pazarteside tatilmiş:52:sınavlarm var iyi oldu okula gitmeyle uğrasmıcam bigün bigündür:27:
başka başkaaaaa şekillendirmeye çalıştığım planlarım var olursa söylicem:69:
ama önce şu projeleri falan bitirmem lazım hiç içimdende gelmiyo nolucak bilemedim:26:
bide canm çikolat çektiiiiiii ama evde hiç yok:50:krizlerdeyimmm:43:

selam günlüğüm artık tek sen varsın hayatımda...
niye teksin, eski günlüğümü yırttım attım çünkü...
lisede yazardım çok şıpsevdi ben son kez okudumda ne kadar komikmişim:)
en yakın arkadaşımla farklı sınıflardan mektup yazardık verirdik birbirimize onlarıda saklamışım hep :) çok duygulandım ben ya
ne kadar çok şey geçmiş hayatımızda ama o evli ve bende 1 ay sonra evleniyorum, yok ettim günlüğümü ne bileyim içim burkuldu yinede bomboş hissettim kendimi
suçlu hissettim kendimi,sanki geçmişimi silmişim gibi oldu ne bileyim garip oldum günlük
orada içini her ayrıntısına kadar dökebiliyorsun, ama ya burda bazı şeyler düğümlenip kalıyor herkes okuyor diye
üzgünüm ama öylesin günlük sırlarımı saklayamıyorum sende ama yinede sana yazdığımda rahatlıyorum ben
benim için doğru insan olduğunu, beni ne kadar çok sevdiğini eski yazdığın mektuplarını okuyunca tekrar tekrar emin oldum sevdiğim...
çok güzel bir hayat var önümüzde, acıyıda yaşadık mutluluğuda yaşadık seninle ama hiçbir zaman vazgeçmedik.
zaten zor olan güzel değilmidir her zaman ;)

Hayat okulunun diplomasını son nefeste verecekler elime (elimize)..
Geçen hafta bir yoklama yapıldı, adım okundu ve belki de sıra bana gelmişti.. diplomamı alıp bu okuldan mezun olup ayrılacaktım hayattan..henüz sıra bana gelmemiş anlaşılan hayat kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.

Bu hayatta yapacaklarım bitmemiş ki, hala nefes alıp vermeye devam ediyorum, buna da şükür..
Allah sağlık versin de, bizde elimizden gelenin en iyisini son nefesimize kadar yapmaya devam edelim.

Back
X