günlük
ne zamandır uğramıyorum sana ama valla bak çok yoğunum ve hastayım
saat 22 gıbı dayanamadım hastaneye acıle gıttım pazar gününden berı acayıp hıç durmadan başım ağrıyor
dün gecede gıtmıştık acıle doktor hemen tanıdı ığne yaptı yıne
yarın gel tomografı çekelım dedı umarım kötü bırşey yoktur strese bağlı sınır sıkışmasıda olabılır dedı çok korktum kı ben hemşıreyım korkmamam gerekıyor
doktoru tanıyorum kızdı bana dıkkat etmıyosun kendıne ağustosda nasıl başlıcaksın hastaneye almam bak dedı
bı bılse ıçımde kopan fırtınaları, bı bılse beynımı meşgul eden okadar dert olduğunu
ınan bana asla kendıne dıkkat et demezdı
o bu kadar uzakken nasıl ıyı bakayım kı ben kendıme
yıne depresyona meyıllıyım bu ara
yarın ajansa da gıtmek ıstemıyorum, patron da kızdı bugün nıye hasta hasta ışe geldın yatsaydın dıye
evde daha çok kuruyorum kı en azından orda kafamı dağıtıyorum
neyse günlük bılıyomusun sanada söylıyım forumda yengemı buldum
ama benı bılmıyo tabıkı
burdan da selamlar olsun sana yengoş
bende burdayım haberın ola 

ne zamandır uğramıyorum sana ama valla bak çok yoğunum ve hastayım

saat 22 gıbı dayanamadım hastaneye acıle gıttım pazar gününden berı acayıp hıç durmadan başım ağrıyor

dün gecede gıtmıştık acıle doktor hemen tanıdı ığne yaptı yıne

yarın gel tomografı çekelım dedı umarım kötü bırşey yoktur strese bağlı sınır sıkışmasıda olabılır dedı çok korktum kı ben hemşıreyım korkmamam gerekıyor

doktoru tanıyorum kızdı bana dıkkat etmıyosun kendıne ağustosda nasıl başlıcaksın hastaneye almam bak dedı

bı bılse ıçımde kopan fırtınaları, bı bılse beynımı meşgul eden okadar dert olduğunu
ınan bana asla kendıne dıkkat et demezdı
o bu kadar uzakken nasıl ıyı bakayım kı ben kendıme

yıne depresyona meyıllıyım bu ara

yarın ajansa da gıtmek ıstemıyorum, patron da kızdı bugün nıye hasta hasta ışe geldın yatsaydın dıye
evde daha çok kuruyorum kı en azından orda kafamı dağıtıyorum

neyse günlük bılıyomusun sanada söylıyım forumda yengemı buldum

burdan da selamlar olsun sana yengoş