Popüler Konu Sevgili günlük...

yok artık diyorum günlük yok artık ..lütfen hislerim beni yanıltsın.. midem kaldırmaz ...sinirden kalp atışlarım değişti .... bunun intikamını alırım ben , yok değilse sevimli halime dönücem ....beklemedeyim görelim bakalım ?

sevgili günlük, annemi ve babamı dünyada herkesten ve her şeyden daha çok seviyorum.. onları mutlu etmek için elimden ne geliyorsa yapacağım

Dert ortağım günlük;
Nedenini bilmediğim bir mutsuzluğun içerisindeyim.
Hayır ya! Biliyorum sadece kendime itiraf edemiyorum. Kelimeler boğazımda düğümlenmiş, canımı acıtıyor.
Keşkelerle iyi kiler karışmaz durumda. Hangisini ifade etmem gerektiğini bilmiyorum.
Neden bu kafa karışıklığı? Neden bu mutsuzluk?
Babamın evinde kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Evlenmeseydim bunnlar olmazdı diyorum.
Gece uyurken eşime sarılınca iyi ki! diyorum.
Off ne yapacağım ben bana akıl ver..
Allahım sen bana kuvvet ver!

Mutsuzum hemde çok çok mutsuzum. Zayıflayamadıkça, etrafımdaki herkes 73 kilo olduğum halde bana 200 kiloluk obez muamelesi yaptıkça bütün diyet motivasyonum gidiyor. Hiç bir şey için umudum, hevesim kalmıyor. Bir de en yakınlarımdan bu muameleyi görünce çok kırılıyorum, çok üzülüyorum.
Öyle işte günlük. Şişmanım ve mutsuzum :KK42:

hadi bakalım sıvama bölümünü nasıl yapıcaksın ? rezil oldum rezil rezil ama ama been sadece bulundugum durumu önemsemedim kiii :KK34: tek taraflı düşünerek yazdımm :mad:biri beni vurabilirmi :cry:

Son düzenleme:
Keşke imkansız olmasaydı keşke en güzel zamanda taniyabilseydim onu

Herseyden gectim beni biraz sevse ben ona ömrümü canımı veemeye hazırken sadece biraz deger verdigini bilsem yeterdi:(

Gene bır yolculuk basladı yangınların için de alev alev yanan yüreğimle gidiyorum gidiyorum işte .Bu şehir de ben de vardım ama sen yoktun be gene bulamadım senı daha kaç sehır görecegım senı bulmak için ya hıc yoksan ben ne yaparım hasretım sevgıne gel artık gelll yüregım dekı yanan atesı sondur bende senın yangınına melhem olayım hı olmaz mı?

Sevgili günlük,

Bu aralar cok skintiliyim. Icim bunaliyor ve kendimi cok büyük baski altinda his ediyorum. Okul beni son 3 yilda yedi bitirdi.... Gercekten ama gercekten cooook bunaldim! Skildim! :KK42::KK42:

Sevgili günlük;

aylık dönemimde neden 3 çocukla dul kalmış gibi hissediyorum ben :D hönküre hönküre ağlayasım var benim ama ya :KK61: o bu değilde benim öküzcan da mesaj atmadı zaten. :KK61:

kıskançlık ne kötü şey ve hatam ne kadar ağır konuşabiliyorum ne kadar kötüleşiyorum keşke bazen ani kararlar vermesem ......ve keşke o an olduğu gibi anlasamda ona göre yazsam gerçekten bazen düşerek öğreniyorum her defasındada bir kayıp veriyorum hemde sevdiklerimden

teselli...Kötü bir işe düşünce ibret al, üzüntüye düşme. Fayda ve zarar zamanında da gülmeye bak. Gülün yapraklarını tek tek koparsan da sana gülümser o. Bir dikenden niye gama düşersin? Diken olmasa gül olur mu?

Back
X