Popüler Konu Sevgili günlük...

Hiç bir şey yoksa neden böyle hissediyorum o zaman :KK43:

Kendime dert mi arıyorum, yoksa olan derde mi yanıyorum :KK51:

Neden sıkılıyorum
o_Oo_O

Sevgili günlük
Ve beklenen o kağıt geldi cuma günü :( ogün maaşı aldım diye eve tatlı almıştım eve bi geldim o kağıt. Sanki kutlama yapar gibi oldu. Çok üzüldüm çok. Ne yaptım ben ya ne. Yıkıldı yuvam kızım kocam evim gitti. Dün E nistemi aramış bide geldi mi diye. Nasıl mutlu olmuştur o kağıdı aldığımı duyunca ; ( kizimi istedi eniştem ondan vermicem demis kızımın zeki olduğunu biliyorduk zaten. Ordaki arkadaşları da öyle söylemiş kızın burda ziyan olur başka şehre git demis ıstanbul gidecekmiş kızım için. Planlarını hep kızım üzerine kuruyomus artık. Ne yapacam ben ya çok özledim yavrusu :(

Hoşgeldin mide bulantıları...
Wc ile yatak arasında mekik dokunan geceler...
Hoşgeldin iştahsızlık ve tiksinme...
Hoşgeldin kramp ve sancılar...
Ama en güzeli sen hoşgeldin evimizin neşesi,aşkımızın meyvesi...
Farkında mısın baban şimdiden deli oluyor sana?
Sağlıkla gel annem...

merhaba günlükçüm hafta ortası oldu ben daha haftasonu yorgunluğunu atamadım.Cuma akşamı kına vardı pazarda düğün, amca torununuda evlendirdik hayırlısı ile.düğün gündüzdü sonra kuzenlerle buluştuk dolu dolu keyifli ama yorucu bir haftasonu idi.Benim ruhsuzdan hala bir atak yok.Sen şimdi o kim diyeceksin:cool:Sahi daha önce sana hiç bahsetmedim ben dime, şimdi şöyle pembiş tatliş günlüğüm daha önce talibim olan ve reddettiğim birine (ah salak kafam:KK11:)bu aralar fena bir çekim hissetmekteyim.:oops:hani baktıkça bakasın gelir ya, hergün istisnasız facene bakıyorum, bir çok ortak arkadaş ekledim hani belki önerilerde görür vs diye çalıştım uğraştım yani dikkatini çekmek için ama yok:KK76:yalnız şöyle birşey var geçen haftalarda gittiğimiz bir düğünde oda varmış ablamın kayınvalidesi benim durumumdan habersiz, ablama xxx kına boyunca talyayı kesti demiş, keşke bana söyleseydi bende onu keserdim karşılıklı kesişirdikEn Büyük KKyani o kadar çabaya duyduğum tek olumlu şey bu.Belki bir kez red edilince tekrar şansını denemek istemiyor.İnsan biraz ısrarcı olur canım:KK14:onun dışında bu şahsın cep telefonunu bağlı olduğu derneğin ana sayfasına kabak gibi yazmışlar acil durumlarda ulaşabilinsin diye,şeytan diyor elinde bukadar done varken bu sefer sen bir adım at sonra saçmalama diyip kendimi kendime getiriyorum:63:o değilde günlük ben kime böyle kafayı taksam söz nişan haberini alıyorum , gelişmeleri sana yazıcam dua et olurmu:KK200:

Neresinden bakarsan bak bir uzuntu kapliyor insani denecek tek sey Innalillahi ve inna ileyhi raciun Allahim cc her hale hamd olsun ama imdat yardim etmen lazim

Sevgili günlük
Buraya yazmadan önce dolabımı karıştırıyordum.
Derken geçen yıl uğraştığımız etkinlikten kağıtlar gördüm.
Kağıtları alıp şöyle bir baktım,çok okumadım ama kalbim pıt pıt atmaya başladı .Uzun zaman sonra :oops:
Etkinliğin genellikle olumsuz bir etkinlik olduğunu düşünmüştüm.
Bazıları şu yanları olumlu demişti .Kafam çok karışmıştı :KK51:
Derken yeniden aynı etkinliği yapabilme durumuyla karşı karşıyayım.
Kafam yine ve yeniden karışık yeni bir sayfa açılsa acaba nasıl olur ?diyip heyecanlanıyorum.
Bir yandan da ''Aman canım kim uğraşacak ?'' diyorum.
Eğer yapılırsa ve olumlu olursa benim tekrardan bazı konularla uğraşmam gerekecek .
Ahh günlük,keşke konuşup şöyle yap deseydin kararsızlıklar kraliçesine :KK68:

Sevgili günlükçe;
Eski günlüğümü gördüm bugün ve onun içine yazdıklarım geldi aklıma, açıp okuyamadım ama kendimi daha kötü hissetmemek, daha fazla duygulanmamak için.. Bir zamanlar ne tatlı heyecanlarımı,ne güzel mutluluklarımı paylaşmıştım orada şimdiyse o defterde yazandan çok farklı bir ben : ) Tabiri caizse ot gibiyim sabah kalkıyorum akşama kadar dünya işleriyle uğraş sonra yat uyu.. Aşk, sevgi insanın hayatını ne güzel yönde etkileyen şeymiş halbuki. Hani filmlerde asıl eleman aşık olunca etrafında çiçekler falan açar ya sahiden çiçek açmış gibi oluyordu her yer ya. Gün boyu etrafa mal mal gülümsediğim, tonlarca çikolata yemiş gibi endorfin hormonun dibine vurmuş hallerim, telefonu her elime aldığımdaki aptal sırıtışlarımı vallahi özledim.. Ya o hisleri özledim resmen, kişinin etkisi yok.. Bana bir aşk lazım duygusal açlığım beni tüketmeden:cry:

Merhaba günlükcüm..
Senin içinde ve hatta hayatın ortasında bazen kendimi çölde gibi hissediyorum ya işte o zamanlardan birindeyim..Korkuyorum ben çok korkuyorum..o kadar korkuyorum ki çöle düşeceğim aman diye sonra yine kendimi çöle atıyorum.ruhumdaki sancıları Allah bilir...Nasıl başaracağım nasıl üstesinden grleceğim lütfen yardım et..leri Allah bilir...Grrçekten manevi desteğe ihtiyacımın olduğu bir dönemdeyim..iğnelemenin kavganın olduğu kişileri ortamları kaldıramayacağım bir dönemde...Keşke herkes de biraz kendi hayatı ile ilgilense üzerimdeki gözlerden bunaldım.bana yardımcı olmadığı gibi yapamama fobimi korkumu artık her ne denirse dürtümü tetikliyorlar canımı sıkıyorlar.siz yapın yapın siz çok biliyorsunhz ya oradan konuşması kolay ya...kendiniz yapın o zaman....korkuyorum sana ihtiyacım var Allah ım ne olur bana yardım et bana güç ver ,destek ver...

Merhaba günlük
Çok keyifsizim.dokunsalar aglicam
Bu sabah uykudan kalbimin üzerine tas koymuslar gibi uyandim
O nasil bi ruyaydi Allahim:(
Gercek gibi yaşamış gibi oldum resmen:(
Anlatmak istemiyorum rüyami anlatirim da gercek olur diye korkuyorum
ama su kadarini söyliyim bebeklerimle ilgiliydi
o kötü durumu tekrar yasiyordum günlük
esimin cagirmasiyla uyandim rüyada
9gibiydi saat
bi de sabah gördüğüm icin rüyami gerçek olur diye cok korkuyorum
o kadar gercekciydi ki anlatamam
Artik nasil bir yüz ifadesiyle kalkmışsam eşim bile sordu noldu diye
yok bi sey rüya gördüm dedim ama kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladım
normalde kötü rüya gorunce bana anlatma diyib arkasini dönüp giden adam ne rüyası diye tutturdu ben de anlatmak istemiyorum dedim
Bebeklerle ilgilimi dedi?
evet deyib tekrar aglamaya başladım
sarildi teselli etti rüya sadece falan dedi
ben de lutfen ihtiyaci olan birine yardim et bu gün deyip yolladim
Demin yine msj yazmis iyimisin diye
Esimi yolcu edince o kadar cok agladim ki anlatamam Allahima o kadar yalvardim ki Allahim nolur bi daha ayni aciyi yasatma diye
havada gibiyim günlük bi türlü rüyanın etkisinden çıkamıyorum
Allahim inşallah sadece kabus olarak kalir aklimda.gerceklesmez yoksa kalbim bu aciyi bi daha kaldiramaz:(

Merhaba günlük
Çok keyifsizim.dokunsalar aglicam
Bu sabah uykudan kalbimin üzerine tas koymuslar gibi uyandim
O nasil bi ruyaydi Allahim:KK43:
Gercek gibi yaşamış gibi oldum resmen:KK43:
Anlatmak istemiyorum rüyami anlatirim da gercek olur diye korkuyorum
ama su kadarini söyliyim bebeklerimle ilgiliydi
o kötü durumu tekrar yasiyordum günlük
esimin cagirmasiyla uyandim rüyada
9gibiydi saat
bi de sabah gördüğüm icin rüyami gerçek olur diye cok korkuyorum
o kadar gercekciydi ki anlatamam
Artik nasil bir yüz ifadesiyle kalkmışsam eşim bile sordu noldu diye
yok bi sey rüya gördüm dedim ama kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladım
normalde kötü rüya gorunce bana anlatma diyib arkasini dönüp giden adam ne rüyası diye tutturdu ben de anlatmak istemiyorum dedim
Bebeklerle ilgilimi dedi?
evet deyib tekrar aglamaya başladım
sarildi teselli etti rüya sadece falan dedi
ben de lutfen ihtiyaci olan birine yardim et bu gün deyip yolladim
Demin yine msj yazmis iyimisin diye
Esimi yolcu edince o kadar cok agladim ki anlatamam Allahima o kadar yalvardim ki Allahim nolur bi daha ayni aciyi yasatma diye
havada gibiyim günlük bi türlü rüyanın etkisinden çıkamıyorum
Allahim inşallah sadece kabus olarak kalir aklimda.gerceklesmez yoksa kalbim bu aciyi bi daha kaldiramaz:KK43:
dua et canım ,Allah yardımcın olsun..

Şu saçma inadımdan kurtulmak istiyorum kendime çok sinir oluyorum :63:

Evet gunluk napisıın, yagmur vaar....halbuki eskiden burasi yesillik idi cayir idi cimenlik idi idi babam idi:KK53: ruh halimi yansittim anladin seenn

Çok korktum günlük elim ayağım titredi ALLAH'a şükür bişey olmadı yavrulara ya olsaydı (ALLAH göstermesin ) ölürdüm üzüntüden , ben yuva kuramıyorum kurulu yuvayı dağıtıyordum az kalsın :KK42:(hayvanda olsa onun yuvası o) ALLAH'a şükür bişey olmadı.

Günlük pasam nickli bi arkadas vardi buraya hep yaziyodu ben onu cok merak ediyorum su anda napiyo diye
Bi türlü bulamadım
Biri bana yardimci olursa cok sevinirim

Gunlukcan sagolsun cornella bulmus:)alinti yasak ya o yuzden böyle yazıyorum :))
Cok sevindim pasaya da oglu buyumus maşallah

Sevgili günlük, yaklaşık 2 saat sonra doktora gideceğim ve geçen hafta ile bu hafta yaptırdığım tahlillerin sonuçları çıkacak. Doktorum neden anne olamadığımı söyleyecek bana :KK17:. Eşimi 3 haftadır görmüyorum ve bu akşam eve gelecek. Ona kötü haber vermek istemiyorum. Çok korkuyorum sevgili günlük.

İçimde uçuşan kelebekleri mi anlatsam yoksa diğer tarafta oluşan sıkıntıyı mı .. geriye dönebilmekmidir yapılan hata yoksa olan olmuşsa devam etmekmidir... Allahım çok kararsızım... giden bi kaç sene mi gelecek olan yaşayacak olduğumuz önümüzdeki yıllarmı... Bazen birşey bilemeden beklemekkkk........

Back
X