• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevgili günlük...

Ağlayarak "Beni anlayan, derdimle ilgilenen kimse yok" yazmaya gelmiştim.
Gıcık oluyorum ama gercek bu, kimsem yok gibi. Sıkıntımı hep kendim atlatıyorum, en yakınım bile -benim kadar- önemsemiyor. Bir daha ağzımı tutucam, kimseye derdimi söylemicem nasil olsa ilgilenmiyorlar diyorum, üç gün tutsam dördüncü gün tutamıyorum, az da olsa bahsediyorum, teselli vereni gectim, ezikleyen çıkmazsa şükrediyorum. Bir sey derdim de neyse demiyorum.....!

Akşam uyurken köpeklere ve kurbağalara "susun ben uyuyacağım, sabahları da" horoz ötme artık,ben uyandım " diyen bir kızım var 😄😄😄🙏

Ağlayarak "Beni anlayan, derdimle ilgilenen kimse yok" yazmaya gelmiştim.
Gıcık oluyorum ama gercek bu, kimsem yok gibi. Sıkıntımı hep kendim atlatıyorum, en yakınım bile -benim kadar- önemsemiyor. Bir daha ağzımı tutucam, kimseye derdimi söylemicem nasil olsa ilgilenmiyorlar diyorum, üç gün tutsam dördüncü gün tutamıyorum, az da olsa bahsediyorum, teselli vereni gectim, ezikleyen çıkmazsa şükrediyorum. Bir sey derdim de neyse demiyorum.....!
anlat hemşire anlat derdini içinde kalmasın insan kafayı yiyor böyle böyle forumlar iyi nasıl olsa kimseyi tanımaz etmessin benim de konuşacak kimsem yok

Mutluluktan ölmem gereken günlerde neden bu iç sıkıntısını yaşıyorum…

Back
X