Benim icin ne diyorlarmis biliyormusun günlük??
Siz bu kizi bi doktora götürün diyorlarmis...alsanaalsanasmile Gülsem mi aglasam mi bilemedim..
Yok korkma daha kafayi falan yemedim ama az kaldi ya hadi orasini karistirma...
Güya yemek yiyememe gibi bi hastaligim varmis..mis ta mis...Artik yemek ye, azicik kilo al gibi laflari duymaktan biktim he. Bu ne ya her konuda cocuk muamelesi görmekten iyice s1k1ldim be...Kardesim sizin kendi derdiniz yokmuda benim kiloma taktiniz kafayi.
klava:
Saka bir yana, hayatima karismaya calisan beni ezmeye kendi istediklerini yapmaya calisan ne kadar insan var biliyormusun etrafimda. Ama ne yaptiysam olmadi kimselere laf anlatamiyorum.
Güzellikle anlatim konustum olmadi inan olmadi.
lmaz: Bagirdim cagirdim agladim olmadi. Isi hep yokusa sürüklüyorlar.
Yüregim öyle aciyorki. Artik akitacak gözyasi bile kalmadi göz pinarlarimda. Aglayamiyorum bile. Düsündümde ne kadar yalnizim biliyormusun. Ailem, sözlüm hepsi beni tek basima bas edemedigim s1k1ntilarla, üzüntümle, kederimle, acimla birakip gitmeyi tercih etiler. Arkamda olmamayi yegliyorlar. Hicbirini, hic kimseyide istemiyorum zaten hayatimda.
Madem benim yanimda degilde karsimda olmayi istiyorlarsa varsin olsunlar. Bunlarla savasacak gücüm yok artik, tükendim bittim. Yüregim kaniyor, icim aciyor gitmek geliyor icimden buralardan. Mutsuzum cook mutsuzum, mutsuz ve yorgun düstüm bu savasta.
Artik benden pes. Savasacak, zorluklari tek basina gogusleyecek gücüm kalmadi. Benim bu perisan, mutsuz, üzgün halimi görüpte görmezden gelenlerden, bi yanima gelipte neyin var nasilsin bile diye sormayan insanlari ISTEMIYORUM hayatimda.
Ne kadar güzel demis Sair "Artik benden pes. Bu askin biletini istedigin gibi kes" diye..
bilmiyorum günlük aklim beynim durdu düsünemiyorum...
Aslina bakarsan hasta bile olmak istiyorum kendimi bile gözden cikardim.mafoldumben