Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün bende bişeyler yazayım sana...
ben çok sıkılmaya başladım hayatımdan.
herşey tek düze,yoğun ve yorucu..
artık ayaklarımı uzatıp evimin keyfini çıkarmak istiyorum.
biliyomusun günlük evlendiğimden beri daha hiç doğru dürüst evimde keyif yapamadım.
hayatımda hep bi telaş var hep bir koşuşturma.
nereye gidiyorum,nereye koşuyorum bilmiyorum.
kendim için bu aralar istediğim bir şey var.Rabbim biliyo içimden geçeni. ama ona bile vakit ayıramıyorum ve bu beni daha çok sinir ediyo,üzüyo.
bilmiyorum günlük ne olacak halim
.

Benim icin ne diyorlarmis biliyormusun günlük??

Siz bu kizi bi doktora götürün diyorlarmis...alsanaalsanasmile Gülsem mi aglasam mi bilemedim..

Yok korkma daha kafayi falan yemedim ama az kaldi ya hadi orasini karistirma...

Güya yemek yiyememe gibi bi hastaligim varmis..mis ta mis...Artik yemek ye, azicik kilo al gibi laflari duymaktan biktim he. Bu ne ya her konuda cocuk muamelesi görmekten iyice s1k1ldim be...Kardesim sizin kendi derdiniz yokmuda benim kiloma taktiniz kafayi.klava:

Saka bir yana, hayatima karismaya calisan beni ezmeye kendi istediklerini yapmaya calisan ne kadar insan var biliyormusun etrafimda. Ama ne yaptiysam olmadi kimselere laf anlatamiyorum.

Güzellikle anlatim konustum olmadi inan olmadi. lmaz: Bagirdim cagirdim agladim olmadi. Isi hep yokusa sürüklüyorlar.

Yüregim öyle aciyorki. Artik akitacak gözyasi bile kalmadi göz pinarlarimda. Aglayamiyorum bile. Düsündümde ne kadar yalnizim biliyormusun. Ailem, sözlüm hepsi beni tek basima bas edemedigim s1k1ntilarla, üzüntümle, kederimle, acimla birakip gitmeyi tercih etiler. Arkamda olmamayi yegliyorlar. Hicbirini, hic kimseyide istemiyorum zaten hayatimda.

Madem benim yanimda degilde karsimda olmayi istiyorlarsa varsin olsunlar. Bunlarla savasacak gücüm yok artik, tükendim bittim. Yüregim kaniyor, icim aciyor gitmek geliyor icimden buralardan. Mutsuzum cook mutsuzum, mutsuz ve yorgun düstüm bu savasta.

Artik benden pes. Savasacak, zorluklari tek basina gogusleyecek gücüm kalmadi. Benim bu perisan, mutsuz, üzgün halimi görüpte görmezden gelenlerden, bi yanima gelipte neyin var nasilsin bile diye sormayan insanlari ISTEMIYORUM hayatimda.

Ne kadar güzel demis Sair "Artik benden pes. Bu askin biletini istedigin gibi kes" diye..

bilmiyorum günlük aklim beynim durdu düsünemiyorum...

Aslina bakarsan hasta bile olmak istiyorum kendimi bile gözden cikardim.mafoldumben

Yazmayi unutmusum eklemek istedim. Evde kimse yüzüme bakmaz benimle konusmaz oldu. Ne yapicagimi bilmiyorum. Dogru olan nedir sence???

Ailem yüzüme bakmaz, konusmaz benle. Sevdigimin arkasinda oldugum icin. Onu istemezler Türkiye´de yasadigi icin. Kendim tanisip onlarin dedigi gibi "gidip biryerlerden kendim buldugum" icin.

Ne aptaligim kaldi ne salakligim. Her sözleri nasil batiyor bir bilsem yüregime zehirli bi hancer misali bunu hic düsünmüyorlar. Kizimizi bosyere üzüyoruz demiyorlar. Neler yasiyordur, ne hissediyordur, iyimidir degil midir demiyorlar...

Sözlüm mü, sevdigim mi onu da hic sorma bana?!!? Herseyi cektikleirmi gördügün bildigin halde yanimda olmuyor bana bosyere tavir yapiyor.

Söylesene pembik sayfa ben ne yapiyim nerelere gidiyim simdi???

Keske sen benim sesimi duysanda sen yanimda olabilsen. Avutabilsem yüregimi...

Keske...senağlama

Bu sefer acele etmiyorum herşeyi oluruna bırakıyorum ve herşey doğal gelişiyo çooookkk heycanlıyımm :))

Korkuyorum aklimdaki düsüncelerden bugün bi sapiklik var üzerimde, kötü kötü düsünceler beynimi ve beni ele gecirmek üzere..

Deli gibi kendime zarar vermek istiyorum...Korkuyorum cok korkuyorum kendimden...

Elim ayagim titriyor, beynim durdu saglikli mantikli düsünemiyorum...gitmeliyim, hava alsam iyi olacak..

günlüüüük taksiden inerken çok fena frikik verdim akannehir etek giymiştim de
umarım ön koltukta oturan memur görmemiştir birşey akannehir
offf ne kadar panik bi insanım ya yavaş yavaş insene sen taksiden

Günlük dün oturdum ve matematik çalışmaya başladım.
Özlemiş miyim sence tabi ki Hayııır !!!
Ama işte el mahkum çalışamalıyım ki kazanayım şu kpss'yi.
Ama zevk almaya baktım doğrusu,çözdükçe keyif veriyo ama çözemedikçe de deli oluyosun
Bu arada benim çeşitli amaçlar için ders çalışmam birilerini de pek mutlu etti:1rolleyes:
Süprizler filan da olcakmış galiba.Ama her zamanki gibi ne olduğunu galiba anladım.:roflol:
Ya ama ben tahmin etmek istemiyorum ya o zaman süpriz müpriz olmuyo ki..
Neyse ağzından laf alsam mı almasm mı bilemedim...Şimdilik tadını çıkartıcam:sm_cool:

Günnüş;
Bugün okuldan sonra ablamla alışverişe gidecektik ama ben tembellik yaptım gitmedim.
Daha yeni uyandım mirmirmirmir
Halen uykum var karnımda çok acıktı.Kahvaltı mı yapsam yoksa gidip uyusam mı

Yaşasınnn günlükkk :sm_cool::dance:delikafadulden:teytey:
Okuldan geldim az önce bu yıl 12. sınıfların dersine girmeyeceğim o kadar mutlu oldumki anlatamam gerçekten öğretmenlikten soğutuyolardı beni.Bölüm şefimizle ders paylaşımlarını yaptık 3 tane 11. sınıfların dersine gircem 3 ayrı ders.Yani her sınıfa 10ar saat derse gircem bu da iyi olcak bi sınıfın ne kadar çok dersine girersen o sınıfa o kadar çok hakim oluyosun.İçim öyle rahatladı anlatamam gerçekten.bayanssulusmile
Öğretmen ataması yapılmadığı için ücretli bir bilgisayarcı geldi 4 kişi olduk yine ama o da erkek bitane bayan bilgisayarcı gelse iyi olurdu benim için.Bi de bu yıl öğlenci oldum 11'den sonra başlayacak derslerim bu da süper oldu erken kalkmak zorunda değilim opuyorumnanaktan Allahım sana şükürler olsun dileklerim kabul oldu. eyvahedigeldismile
Bu yıl çok güzel geçecek şimdiden içime huzur doldu.3 dersten 1 tanesine daha önce girmiştim.2 tanesine ilk defa bu yıl gircem ders çalışmam gerekecek ama çalışırım ikisi de zevkli dersler.Öğrencilerin de zorlanacağını düşünmüyorum zaten. Gerçekten çok sevindim inşallah ücretli gelen öğretmen sonradan başka yere atanıp da bizi yarı yolda bırakmaz o zaman herşey değişir.Neyse şimdilik herşey güzel mutluyum huzurluyum. İş gerçekten insanın hayatında çok önemli yer kaplıyomuş günlük istediğim derslere girmek beni çok mutlu etti şimdiden.Allahım herkesin yüzünü güldürsün a.s.opuyorumnanaktan

Slm günlük
Ne kadar güzel bir gün değil mi?
Paşam uyusun uyansın da yine bi parka çıkarayım onu
Bu sefer küçük kamyonunu küreğinide alıp beraber oynayalım gamyoncuiremsu

O uyurken biraz dikişlerimle ilgilenmeyi düşünüyorum
Öyle boş boş oturmakla olmaz ,hiç sevmem zaten boş durmayı ,

Yeni bir blog aha keşfettim ,
Sahibi olan bayan şahane şeyler yapıyo
Gördükçe aşka geliyorum kaydirigubbakcemile3

Yakın zamanda deryamla Fatihe gidip biraz alışveriş yapıcaz
Bende kumaş alıcam , yeni tasarımlarım var :jeyyar:

Allahım güç kuvvet ve ömür versin de bi kaç yıl sonrası için büyük bir hedefim var:lepi:

Neyse bak sana yazarken uyudu miniğim
Yerine yatırıp işlime koyulayım

Sevgili gunluk hayat aslinda o kadar guzelmiski bunu anladim...hicbirseye hickimseye degmezmis....benden baska önemli kimse yokmus bunu ögrendim agzi olan konusurmus olay buymus yani....yasasin özgürlügüm....

savcılık bitti..yarın sulh cezaya başlıyorum o 15 gün
vedalaştım bugün savcılıktakilerle tabi benim savcıyla da..anlık bi hoşlantıymış benimki hiç etkilenmiyom artıkın :dilcikar:
ama kibar davrandı bana ve rapora iyi falan bişiler yazdı başka ne yazdı göremedim pek ama iyi şeyler yazmıştır
öyle işte..umarım sulh ceza da iyi geçer
öpüldün şekerim

la günlük açıköğretimden felsefe okusam nasıl olur acaba?
ay benim daha okuyasım var ya..böyle üniyi bitirip bırakmak istemiyom
aslında 3 seçenek var
ya yüksek lisans yapmak
ya uzaktan eğitim programından ilgilendiğim bi bölümü okumak
ya da açıköğretimden ilgilendiğim bi bölümü okumak

yüksek zor olur işim yoğun derslere katılmakta zorlanırım ki yaparsam kendi ünimde yaparım o da çok uzak..ama çok isterdim ya
açıköğretim kolay sadece sınava gir tamamdır..ki zaten severim ben felsefeyi
bak durup dururken iş çıkardım kendime..gerçi össye girmem lazım..
yav öss siz de oluyodu sanki 2. üniversite olarak şu açık öğretim..bi araştırayım bakalım
kafayı yedim kanımca

selam gunnukk
bu günler benim için hem çok güzel hemde çok sıkıntılı
askımla gunlerdır gece gunduz beraberız
su hazırlıklarda bıtsın rahat edıcem
mutfak ve banyoya baslayamadık hala
cızımlerı begendım ama fıyatları cok yuksek
marangoza yaptırmayı dusunuyorum artık
ev kurmak ne kadar zormus boshayallersmile
bugun abimde askerıye teslım oldu
bır haftadır gormuyordum zaten bugunde aradıgımda cok gec olmus teslım olmustu
konusamadım umarım bu aptallıgıma cok kırılmamıstır bilmiyorumkismile
aslında bıran once gıdıp gelmesı ıyı olucak yası gecıp gıdıyor
ama ınsan hıc gıtmesın ıstıyor yınede
6ay nısanlımı bekledım asker beklemek nasıl bısey bılıyorum
sagsalım gıdıp gelır ınsallah canım abım

Günlükkkkkk bayanssulusmile
Bugün pek bi güzelim yaaaa hihoyyyt
Saçlarımı fönledim makyajımı yaptım hihoyyyt
Üstüm şıkır şıkır ohhh Şeniz
Bir de ...
Neyse o kısmı söylemicem nazar değmesin... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Her şeye az kaldı az bunu bil yeter! sırnaşık şey sırnaşık şey
Onun dışında çalış çalış çalış rutin hayat...
yerimseniben
Gelişmelerle yanında olcam günnüşüm alkisalkisalkis

yav günlük

bu gün 6. yılımıza başlama kutlaması kapsamında evimize bir kaşık yağda kızartma yapan zımpırtı aldık. bilmiyorum gerçekte yaparsa ona aferim verecem.

bir deeeee ehliyete yazıldım sonnuda. ben demiştim teeee 20 li yaşlardayken 30 yaşımdan önce araba ehliyet alacam diye. 30 a yaklaşmışım baya. keşke 25 deseymişim.tüh... :)

günlükçümm her şeyin böyle güzel gitmesi beni korkutuyor
nazar değecek diye
Allah bozmasın inşallahh hep böyle gider a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…