Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüğüm...
nasıl huzursuzum nasıl mutsuzum anlatamam bildiğin salaklık yaptım anlamsız bir biçimde hem de..
off...
kendimi gömmek istiyorum..

günlüküm çok kötü bir haber aldım.

canım hocam vefat etmiş.

öyle iyi niyetli, öyle sempatik, güleryüzlü ve öylesine kıymetli biriydi ki

hala inanamıyorummmm:gitme::gitme::gitme:

Günnüş;
Felaket karnım ağrıyoo regl olmuşummafoldumben
Sevgilimede canım sıkıldı offfffffff konuşurken yoruyo beni yaa hasta hastaalsanaalsanasmile

Çok buruğum şu günlerde.

Hiç heyecan yok, hiç beklenti yok...

Ruh gibiyim.

Canım sıkıldı hala cevap alamıyor oluşuma.

Nereye kayboldu, neler oluyor sorularını sormaktan bıktım artık. mafoldumben

Bir yandan da izlediğim dizinin geri kalan bölümlerinin inmemesine deli oluyorum.

En azından onunla her şeyden uzaklaşabiliyordum ama o da yok şimdi. mafoldumben

Mutsuzum bu belirsizlik yüzünden.

Hiçbir şeye el atasım da gelmiyor.

Ders çalışmaya da başlayamadım.

Sanki okul sonsuza dek kapandı da 3 gün sonra açılmayacak gibi...

Onu da düşünmüyorum.

Allak bullak oldum.

Hiç beklemezdim böyle bir şeyi yaşamayı.

Ama ne düşünüyordum biliyor musun, acaba iletişimde olduğun birinin

hiç haber vermeden, tek kelime etmeden, son sözü söylemeden uzaklaşması

nasıl bir duygudur acaba... Düşünmez olaydım... mafoldumben

Çok kötüymüş çok... Halbuki ne aşk var ben de ne de başka bir şey ona karşı...

Merak ediyorum işte, sadece merak.

En azından dün ve önceki güne göre daha iyiyim şu anda.

Hayırlısı olsun günlük. Hiç hoşuma gitmiyor bu durum.

benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

BUgün çok kötü bir haber aldım akşama doğru günlük mafoldumben
Ve şu anda feciii içim sıkılıyo canım sıkılıyooooooooor

Günlük Fatmagülün suçu ne diye bi dizi başladı onu izledim salak gibi ve acayip etkilendim ya inanamıyorum nası pislik insanlar var.Kızcağıza tecavüz ettiler.Tamam bu sadece bi dizi ama bunlar gerçek hayatta da çok oluyor be günlük. OOooofff oooooffff şu erkekleri elime verseler bi kaşık suda boğsam........................çok kızgınım çoookk:mymeka::mymeka::mymeka:

kıymetli günlük ,
bazı şeylerden uzak durmak için onca didinmeme rağmen nasıl oluyor da yine her şey benim başıma kalıyor anlamıyorum..
bir insana talihsizilk bu kadar mı yapışır yaaa..
nerelere alıp başımı gitsem bilmem kisenağlama

Dünlük,

Şu iş görüşmesinden olumlu yanıt gelse diyorum.
Yeniden aynaya bakmaya başladım.
İyi birşey bu !

Kuzeninim düğününde giyeceğim elbisenin aynısından bizim arkabalardan birisi almış =( Eğer tasadüfen öğrenmeseydim o gün pişti olacaktık =(
Düğünede bir hafta kaldı mafoldumben Offfff napacağım ya =(

günlük bugün içimden bu sıkıntı hiç gitmedi

okullar açılacak ben evdeyim

hayatım bir belirsizlikler yumağına döndü

hocamızın vefat haberi de tuz biber oldu

hiç iyi olasım yok

Günlük çok kötü üşütmüşüm çok hasta oldum burnum hiç durmadan akıyor boğazlarım acıyor biraz da ateşim var off sabah kalktığımdan beri burnum hiç durmadı silmekten tahriş oldu kenarları kıpkırmızı oldu suratım falan şiş nerden kaptım şifayı bilmiyorum ki:umursamaz:

heeehhh bi dizi daha başladıı.. Fatma gülün suçu nee?? harbiden neydi suçu yaaa :)
nişanlısının gelme geç vakit dediği halde evden kaçıp onu yolcu etmek iisteyişimi? yoksa baygn baygın bakışlarımı?? yengesimi'ki ( bi kaşık suda boğasım var o yengeyi elime verseler) yoksa henüz o gece nişanlanan o pislik ve adi arkadaşlarındamı?? ya bu arada bence o demirci atölyesinde çalışan çocuk etmedi buna tecavüz bak görürsün 2. bölümünde :))) yahuu ne kaptırmışım filme kendimi yaa harbiden kaptırdım ama düşün tekrarını verdiler onu bile izledim sonrasında :)))

Benmii ben gördüğün üzere şu sıralar tv'ye vermiş bulunmaktayım kendimi, sabahlarıda müge anlıda şu inegöl olayını izliyorum ve tabiki bayramda kaybolan 2 yaşındaki çocuk ( bak görürsün kesinlikle o annenin haberi var kayboluşundan ve anne bişiler biliyo ama saklıyoo )
İmdaaaat biri beni dürtüklesin neler anlatıyorum neler diyorum ben :))))
Neyseee Herkesin Cuması Mübarek Olsun HAYIRLI CUMALAR......

sevgılı gunluk kosusturuyorum gunlerım sureklı boyle
hatta sımdıde kosmalııym yoksa gec kalacagım optum

hayırlı cumalar günnükçümolumunekankayizsmilenassın hacı
bende ıyyım hemde cok iizemuszemusakşam eve gıttım maça gtmek ıcın hazrlandım
kocacım gelemıom toplantıdayım dedıalsanaalsanasmileaman dedım gelme ben giderım dedım
neyse o ara hazrladım ana kapı çaldı
aha dedım maynak koca benı kandrdı:umursamaz:bı açtım kapıyı ne göremm
babacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyttam 8 aydr göremedığım babacımmm
köyden gelmıştı ama ben ancak h sonu görebılcektım
malum çalışıyomneyse kocacım gıdıp babamı getrmış bana yeğenımle
cok mutlu oldum cok duygulandım cnm babacımabayanssulusmilekavustum
neyse topalntık maça gıttıkneysekı son dk attığımız golun sevıncı ıle eve dönduk
baya geç yattım sabahta 6 buçukta kalkıp kahvaltı hazrladım:asigim:kocamla babamla yeğenımle bı güzel kahvaltı yaptık
sonra ben işe geldım kocacım babamı götrcektı
yarın olsun gene gtcem babamahihoyyyt
bana durmadan süprıs yapan kocamı yerım ben yaa:kedi:gurbanımm benım

Hiç ummudağım hiç tahmin edemediğim etme ihtimalini bile aklımdan geçirmediğim bi insan çıkageldi karşıma. Şimdi her gün ayrı güzel. "Acaba bugün nolucak" sorularının cevaplarını beklemeyeli uzun zaman olmuştu. Hoş geldin hayatıma ..

oh beee bu gün cuma en sevdiğim gün. yarın tatil. ama hiç dinlenemeyeceğim. kızımla bir dostumun düğününe gideceğiz. artı başka arkadaşlarımı göreceğim. farklı bir il gezeceğim. inşallah güzel geçer :)

Evet bende izledim o diziyi. Birde hap aldılar. Bu zengin züppe, pislik, sapık, hasta ruhlu insanlar... Kızda da hata var. Gecenin şerrinden korusun derler. O yüzden geceleri dağ başında olmaması lazımdı. Gitmeyecekti sevgilisini dinleyecekti.

Sevgili günlükçü arkadaşlar . Bende yeni katıldım aranızda. Merhabalar :kedi::teytey:a.s.

nan günnük... benim yine midem ağrıyo yaa... bugün kızımın dişini çektirmeye gittik. yavrum annecim korkuyorum diye ağladı.. önümüzdeki haftaya kaldı.. haftaya yine stres şimdi offf... niye bütün çocuklar gibi bu süt dişleri kendi kendine dökülmüyo ki ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…