Popüler Konu Sevgili günlük...

Amanın yeni gördüm alıntı yapmak yasakmış (((..

Günlük ben çok sıkılıyorum. sürekli aynı konuları düşünüp duruyorum.
Olmayacak şeyler düşünmekten vazgeçmek istiyorum.
Beni mutlu eden insan sen o kadar anlayışlısın ki. Seni her seferinde takdir ediyorum benim sıkıntımı ortak oldun. o kadar mutlu oldum ki senden bu cümleyi duymak beni ne kadar mutlu ettin." beni paylaştığına sevindim seni anlıyorum" Bir anda dökülmüştü o kelime. (
Beni sevip sevmediği, düşünüp düşünmediğini bilmiyorum ama arkadaş dost olduğumuzu biliyorum.
Acaba bu dinlettiğin parça gerçekten duyguların mıydı? yoksa güzel bir kanun dinletisimiydi? bana bir parça dinletmiştin, dinle demiştin. sözsüzdü ama parçanın ismi "I love you" ismini söylememiştin aslında kanun -ney dinletisi demiştin.

Acaba Hüseyin Turan "söyleyemediğim" dediğin. profilinde gördüğüm bu parça bir gönderme ama kime bana mı? yoksa başka birine mi? yüzüme söylenmeyen göndermelere asla inanmam ki (( Bna bile olduğu şüpheli...
Söylemeyediğin şey kime ?

Daha yazacaktım ama Çıkmam lazım...

ne yapıcam ki ben
boşluktayım sanki
güçlü rolü yapmak ne kadar zor
anlatamam sana
ama rabbim sabır verecek biliyorum
ikimiz içinde hayırlısı olsun diyorum...

Bazen sevmek yetersiz kaliyor bir noktadan sonra. Cok canim yaniyor, icim aciyor.

Kavusamiyorum bekledigim aydinliga, karanliklar coktu üzerime. Artik kendimi iyi hissetmekte istemiyorum, kendime bakmak, yemek yemek uyumak dahi istemiyorum.

Istemiyorum hic birsey istemiyorum......

Dayanamiyorum....koyuverecegim kendimi...kendimden geciyorumda birtek bu sevdada gecemem...

Merhaba günlük...
Bayadır uğramıyorum sana,özlemişim içimi dökmeyi..
3 haftalık yıllık izin dönüşünden beri hastayım aslında,enfeksyonel bir durum ama
dengem bozuldu,tahlillerim tavan yaptı veee en sonunda da 10 gündür çektiğim
sol gözümden rahatsızlığım bugün sonuçlandı.Aslında sana yazmak için sonucu bekliyordum.
Bu 10 gün nasıl geçti anlatamam sana,hani her olayda hep en kötüsü gelir ya aklımıza,işte benimde öyle oldu,çevremdekileri üzmemek için attım içime ama
taştı artık.Nerden rahatsız olsan,canın orada derler ya,
elbette öyle günlükçüm ama göz de ,görememek de cidden daha başkaymış,
bu rahatsızlığım boyunca aşkım,ruhum,canyoldaşım,eşim hiç ama hiç yanlız bırakmadı beni,
her sabah iş yerimin önüne kadar bıraktı arabayla,
beni güldürmek için elinden geleni yaptı ve evde hiçbir
işe elletmedi,Allah razı olsun eşimden..Kızım,canım ,yavrum benim,
Allahıma o kadar şükrettim ki,iyiki kızım var diye,
babası kadar yardımcı oldu bana,büyüdüğünü farkettim,evdeki yaptıklarından dolayı,
Allah razı olsun yavrumdan da..
İşte böyle günlük,bu sabah saat 8 de doktoruma gittim,sonuçlarımı gösterdim,
çok şükür tedavisi olan bir rahatsızlıkmış,virüse bağlı,viral bir enfeksiyonun sebep olduğu ve
vücudumun göstermiş olduğu bir tepkiymiş.İlaç tedavim başladı,haftaya perşembe kontrolüm var..
İnşallah o günde seni ziyaret eder ve güzel haberler yazarım sana...
Allah dert verip derman aratmasın ve herkese sağlık versin...
Sayfaların bol,yazanların çok olsun...

slm günlük,çok hastayım şifayı feci şekilde kapmışım.:a015:
heryerim ağrıyor,ayağa kalkacak dermanım bile yok.:bbo:
okula gider ayak hasta oldum ya neyse umarım atlatırım gidene kadar.:çok üzgünüm:
bir de az önce burada deprem oldu feci sallandık,biran ölümle yüz yüze geldiğimi hissettim,korkunçtu.:1shok:
neyse aşkımı çok özledim son 1 haftam inşallah kavuşamamız için.:dance:
Allahım sağlıklı kazasız belasız bir kavuşma nasip etsin bize
onu çok seviyorummm
:asigim:

günnük bayadır görüsemedik bayram tatili sonrasında da son gaz iş
saolsun herkes bayram boyunca okadar dikkatli araba kullanmıski hala kazalarla ugrasıyorum
zatenhastaydım gelemedim bi kendime zaten pazartesi salın konusmakdan sesim kısıldı
borazan gibi oldu bugün iyim cok şükür
uğurum burda günnük iş için 17 günlügüne ankaraya yolladılar
dün sabah geldi kahvaltı yaptık öglene kadar benleydi sonra gitti
bugün daha görüsemedik aksam erken döniyim die erkenden gitti
hayatımın anlamı cok seviyorum seni iyiki varsın
Şeniz

günlük beklemedigim bir yerden beklemedigim cok güzel bir haber aldim.

Dogruymus en kararlik an aydinliga ulasmadan önceki anmis...

Bende yaklasiyorum yavas yavas aydinligimazemuszemus

Hayla inanamiyorum olanlara....

Hayirlisi insallah...hihoyyyt

sevgılı gunluk uzun bır aradan sonra evımdeyım cok sukur ama gelır gelmez buyuk bır şok yasayıp karsımda esımı görduk cok mutlu olduk.cok fazla gıremesemde ugramaya calışıcam fırsat bulamıyorum ış guç dersten

demiştim ve çok sevindim olumunekankayizsmile

Canım Acıyo Fena Halde Hemde..
Uyandığımdan Beri Gözyaşlarım Kendi Kendine Düşüyor..
Bilmiyorum Günlük Bilmiyorum..
Güçlü Rolünü Oynamaktan Sıkıldım.. Dar Gelmeye Başladı Giyindiğim Mutluluk..
Bıktım Artık.. Gidiyorum!

yeni keşfettim seni günlükçüm kaydirigubbakcemile5 buaralar herşeyi koyverdim gitti aslında benim danacığa kızgınım yada kırgınım bilemedim şimdi :umursamaz: hasta olucak gibi bir his var içimde yorgan döşek yatayım istiyorum hiçkimse dokunmasın bana falan filan işte...:enbuyukkk:

gunluk oglusumla benı grıp tuttu
hıc halım yok
anneme gıdıcem , aksamda dugun var
tamda zamanıyda hasta olmanın...

nan günnük
hasta oldumm ben
bu havada burnum akıo
hırt hırt çekiom
foş foş boşaltıom-tatlicadiarzu-
gözümde kötü şişti gene daha yeni indi
resmen alışkanlık haline getirdi
evlencem ya
artık daha hangi zombilik beni bulcak bakalım
bekliyorumvereliniortak

lanet olsun böyle adalete

lanet olsun sebep olanlara

lanet olsun göz yumanlara

lanet olsun hakkımızı yiyenlere

gömülecek yerleri olmasın inşallah

sürünsünler de su verenleri olmasın inşallahh

Yağmurlu, mis kokan, serin bir Ankara havasıyla huzur içinde yazıyorum sana günnüş...
Nasıl da özlemişim yağmuru, gök gürültülerini, çakan şimşeklerin etrafa yaydığı ışığı...
Yalnız çok da sevinmemem lazım, hava raporuna göre pazartesiye kadar her gün bir derece artarak devam ediyor sıcaklar...

Bir çantam vardı benim çok sevdiğim, daha bu yılın başlarında almıştım; lakin yaz aylarına doğru güneşten rengi solmaya başlamıştı. Sonra da fos oldu zaten. Tamamen kaybetti rengini... O çantam her kıyafetimle bütünleşebilecek bir çantaydı. Okulum için almıştım daha çok ama her yerde benimleydi. Ben bu duruma üzüledururken yeni bir çanta aldım, üstelik çok da beğenmiştim. Eve gelince bir baktım ki içini doldurduğum vakit o üst kısmını öne atınca acayip bir şekil alıyor, deli oldum. Verdiğim paraya içim gitti, çok acıdım. Ne yapsam ne etsem diyerekten eski çantamın aynısını alayım diye düşündüm, ki zaten eski çantamı diğer çanta yerine bulmuş olsaydım onu alırdım da bulamayınca diğerine el atayım dedim ve atmaz olaydım diye düşündüm ardından...Geçen gün alışverişe çıktığımda bakındım adidas mağazalarına, reyonlarına ama çanta yok... Annem 'siyah kumaş boyası alıp boyayalım' dedi. Olmaz diye düşünüyordum, umudum yoktu, fakat denemekle de bir şey kaybetmeyeceğim için aldık. Uyguladık bu sabah çantayı görünce sevinç çığlıkları attım. Öyle güzel olmuş ki... Kendi rengi siyah değildi üstelik. Siyaha boyayınca ekstra güzel oldu. Hem bu çantanın siyah rengi de yok. Yani artık kendime ait orijinal bir adidas çantam var. Arasa, tarasa da bulamaz kimsecikler. Sadece bana özel oldu. Ohh...
:lepi:

Alt tarafı bir çanta, bu kadar abartılacak bir şey yok diye düşünebilirsin ve bir çanta üzerine o kadar çok cümle kurmuş olmama şaşırabilirsin de detaylardır parçayı tamamlayan di mi ama? Hem yeni aldığım kıyafetlerimle son derece uyumlu ve kendime olan güvenimi katlayacak en önemli unsur oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne?'deki tecavüz sahnesinde ağlamamak için zor tuttum kendimi. Annem yanımda olmasa kimse mani olamazdı gözyaşlarımı akıtmama. Sonra odama gidip ağladım, balkona çıkıp ağladım... Çok etkileyici olmuş. Bir daha kesinlikle bakamayacağım bir sahne. Diziyi takip etmiyorum, baştan sona da izlemedim ama güzel olduğu belli. Müziklerine de ayrıca bayıldığımı eklemeliyim.

Hala bir haber almadım o şahıstan ve umrumda da değil artık. Kendi bilir. Sevgilim değil, aşık olduğum insan değil, hiçbir şey değil... Sadece beni sevmesini sevdiğim biri. :1closedeyes:

Yarın için annemin teyzesi ve kızı ile randevulaştık. Kadıncağız kaç zamandır buluşalım diyordu zaten. Umarım güzel bir gün olur.

Görüşürüz bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…