Popüler Konu Sevgili günlük...

Çooookkk yoğun, çok yorucu, bir o kadar güzel ama aynı zamanda
da sinir bozucu ve can sıkıcı bir gündü. Sabah 8den akşam 9a kadar
dışarıdaydım. Şu can sıkan, sinir bozan olaylar, diğer güzellikleri kapattı
malesef. Okul iyiydi, arkadaşları görmek iyi geldi. Çok güldüm,
çok eğlendim. Yeni bir duyum aldım, sonucu yarın belli olacak.
Ya çok sevineceğim, ya da hayal kırıklığına uğrayacağım. İnşallah yarın
duyacaklarım beni çok mutlu edecek cümlelerden oluşur. O kadar istiyorum
ki olmasını. :/ Benim için gerçekten çok önemli bir mesele.

Tv8den iki muhabir bizimle konuşmak istedi caddede.
Ben sağa, arkadaşım sola doğru kaykıldık yavaştan.
Adam hala kamerayı gözüme sokuyordu.
Ne çekiyorsun kardeşim yeaa... :1closedeyes: :1closedeyes:

Canım arkadaşım D.Cnin 6. sezonunu getirmiş bana hediye olarak
Amerika'dan. :)) Türkiye'de yoktu o sezon. Çok mutlu oldum ,
çok sevindim; ama o sırada benim eski gerzeğe mesaj atıyordum bir yandan.
O yüzden buruk kaldım. Akşam arkadaşın telefonundan arattım.
Açmış. ( Ben aradığımda açmamıştı. Umrumda değil dedim de bu akşam
yine üstüme karalar çöktü. Nasıl bu hale geldi, ya da ben nasıl bu hale
getirdim adamı hiç bilmiyorum. Artık 'benden bu kadar, pes!' diyor sanırım.
Üfffff!!! Canımı sıkan mevzuya bakar mısın?
Kim derdi ki sen bu adamı bırakınca o acıdan k
ıvranırken umrunda olmayacak; ama gün gelecek o da senin canını acıtacak diye...

günlük günlükkk.. bu sefer senin sayfalarına değil de sanal versiyonuna yazcam. aslında uzun zaman oldu sana uğramayalı. özledim sana gömülüp, heyecanla saçmalamayı. hayatım karma karış. nerden tutacağımı bilemiyorum. ama öyle kendimi bırakmıcam. işe bi yerden başlamak gerekiyo madem, küçük işleri seçiyorum.. odamı toparlamk güzel bi adım olacak. sonra bulaşıklar.. yarın da uzun zamandır ertelediğim iç çamaşırı alışverişine çıkarım. ve başladığı halde 3 gündür gitmediğim canım okuluma uğrarım. bi de not tutarım derste, eve gelince de renkli kağıtlarıma geçerim notları.. sonra ipin ucunu kaçırmadan sarılırım derslere.. kpss ye hazırlanırım bi yandan.. aylar geçer, sınava girerim. insallah iyi bi puanla öğretmen olarak atanırım... işte plan bu.. o vakte kadar düzenli olmaya gayret göstereceğim. kendimi serbest bırakmaya gelmiyo valla. hemen bi karışıklık hüküm sürüyo. bunlar küçük şeyler deme. küçük ama bunlar yolunda gitmediğinde hiç takmadığımı sansam da rayında olmuyo hayat trenim...
not: diyette 3. gün

Bu gece ilk defa ayi tam anlamiyla seyrettim.
isiginin nasil comertce yeryuzunu aydinlattigini,
onune gecen bulutlarin nasil suzuldugunu,
ve tek basina nasil bu kadar parladigini.
Cunku bu gece sadece bu ay var yanimda
yanlizligimi bozmak istercesine vuruyor isigini yuzume.
Ama benim gozum yanlizca bir kisiyi ariyor bu gece,
yanlizca bir kisiyi arzuluyor gonlum...
Sevgilim cok ozlettin kendini...

bu ilaç çok baş ağrısı ve miğde bulantısı yapıyo bende günlük mafoldumben inş. çektiğime değer ve bi sonuç alırım mafoldumben

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye Zaman ki sana hasta olmuş İncelikli haytasın Nüksederken raksını mahallenin masallahı eyvallahı Güzelleş be oğlum Simdilik ölümüne kadar ayaktasın....
şimdilik ölmüne kadar ayaktasın...ŞİMDİLİK :1closedeyes:

günlük iyi geceler..
bugün güzel başladı eğlenceliydi...vakit nasıl geçti anlamadım...
sonra alışveriş merkezi gezmek karın doyurmak derken sonra tekrar güzel vakit sonra ev...ama yinede güzel gündü Allahıma şükür:)

Son zamanlarda kim fal baktıysa hep güzel şeyler söylüyo benim için, umutlandırıyor ama hala ortada bi şey yok günlük...

Ben bir salağım kabul ediyorum, kendi kendime yapıyorum napıyosam bugün fal bakan kişinin dediği gibi... açmışım netten ankarayı izliyorum yine fonda en sevdiğim, onunla üzerine hayal kurduğumzu parça... seviyorum ben bunu... kendime acı çektirmeyi sviyorum işte süzme salağın tekiyim...

İş yerinde bi arkadaş var çocuk hem arkadaş gibi yaklaşıyo, sevgilisi falan var hem gidiyo geliyo nasılım unuttum mu diye etrafımda, anlamadım gitti.. salak ben bi gün çok bunalmıştım onunla konuştum biraz üstü kapalı anlattım bizim mevzuyu sağolsun çok destek oluyo, ama anlamıyorum...

üfffff neysee kimse umrumda değil, ne o ne diğer talipler... gözüm ondan başkasını görüyo mu ki.... yüreğim ona ait...

Rabbim hakkımıza hayırlısını versin günlük, ben bu ayrılıkla onu nasıl sevdiğimi anladım, her şeyde bi hayır vardır ya bu ayrılığın hayrıda benim bunu anlamam olsun ve bitsin artık... çok yoruldum ben... sabahları gözleri yaşlı uyanmaktan yoruldum mafoldumben

ama bilsem ki ona kavuşmam için 10 yıl daha bu acıyı çekmeliyim her şeye razıyım ben günlük çekerim...

Sevgili Gunluk,
Yine cok yogun bir gundu ,yorgunum ama olsun, benim gibi hiper biri icin hicte sorun degil..bu arada bugun iki ara derede "goruntu degisikligi" de yapabildim..ben begendim,gorenler de cok begendiklerini soylediler,bana pek bir iyi geldi....
zemuszemus

selaaaammm mokoooyerimseniben
karman çorman duygularla sana geldimm..düsündüklerimii yazmak ne kadar güzel rahatlatıyo insanı...
ilk önce sevgilimden başlım biliyosun 8aydır asker bitanemm çok özledim artık onu,
hasret sona eriyo:asigim:10gün sonra izne gelicek aşkitommm:dance:
planlarıı kurdukk şimdiden...
günlükcann anneeemmm babamm iyiki varlar onlar benim herşeyimm..:1rolleyes:
canımm babamm beni yurda bıraktıgında hüngür hüngür ağlamışş..bu ayrılıkda onlara ne kadar muhtaç oldugumuu anladımsenağlama
ergenlik döneminde babamdan nefrett ediyordumm..(nasıl bır pskoloji içindeysem)
meğer o benim herşeyimmm:1hug:canımmmm
canım anneeemm canım babammm iyiki varlarr...çok seviyorum ailemiii:1rolleyes:

sevgili günlük insnlardan nefret etmeye başladım bulunduğum şehirden işte herşeyden yeni bi hayat spr olur aslında başka bi yere gitmek hayata sıfırdan başlamak hayatımdaki bütün insanları şöyle bi başımdan defetmek ne bileyim alışkanlıkları değiştirmek bi yerden başlasam şu oturduumuz yerden bi kurtulsam gelicek gerisi ama bi yerden başlamam lasım tanıdığım insanlar o insanlarla geçirdim anılar çok pis yük olmaya başladı hepsinden nefret ediyorum ve bunu sağlıksız bi psikolojiyle yazmıyorum gerçekten nefret ediyorum arkadaşlarımı seçemiyorum ben yok yani evet bazen böyle diyebildiğim için utanıyorum kendimden ama hepsinin yüzüne tüküresim var artık hiçbiriyle mücadele de edemiyorm biras keyfim var onu da sağolsun ailem,geçirdiğim sağlık problemleri yüzünden hastaneye gidip gelicek olmam elimden alıyoo önüme çıkan engellerden kurtulup özgür olmayı dört gözle bekliyorum (((((((

Günlük, günlüüüükkkkk... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Eğer düzeltilme gibi bir şansım yoksa, bittim ben.

Ölmek istiyoruummm... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bi cigara olsa da içsem öffff içim sıkılıyo
kahve de içem biri de falıma baksın,
sonra duymak istedigim alengirli bişeler sallasın,yüzümde aptal bi gülümsemeyle inanıyım benneyaptımki

selam
kız gunluk dun son gunumdu bılıosun cok uzuldum yaa
alısmıstım ne guzel benıde cok sewmıslerdı.
naptılar bılıo musun tam aksam altı bucuk falan cıkıcam wedalasım dedım herkezle yetkılımız cıkamazsın hergun zaten erken cıktın dıye benı bı azarladı benım surat bes karıs tahmın ettıgın gıbı elıme bı dosya werdı bunu 3.kata cıkar dedı kosarak cıkıodum baktım ısıklar kapalı ıcerı bı gırdım alkıslar karsımda 25 kısı bana suprız yapmıslar
behlulun dogun gunundekı saskınlıgın aynısını yasadım pastamı kestım yonetmen konusma yaptı sozu bana bıraktı bende konustum tesekkur ettım hepsınebuyrunnnnnnnnn
hepsı tek tek yanıma geldı sarıldık cok guzeldı yaa kapılarının herzaman acık oldugunu soledıler mezun olduktan sonrada yardımcı oluruz cw yolla bu tarafa her geldıgınde ugra senı cok ozlıcez dedıler.ılk kez bı stajere bunu yapmıslar.:asigim:notlarımında hepsıne A werdıler.kıyamam yaaaa cok ozlıcem onları ama sık sık gıdıcemm tabıkıısempatiksalakcinni ole ordan cıktıktan sonra askım kapıda hemen onuda opuwerdım
bugunde okula gıdıcem orda kalıcam ewe gelmıcem sekerım
gorusmek uzereeeeeeee:1closedeyes:

günlük kıs bak sabahın köründe geldim buraya.
can sıkıntısı başa bela inan ki.laelaelaelaelae
bugün yine çarşıya gidiyoruz bu sefer sözlüme alıncak. Allahım yardım etsin.:Saruboceq:
benimde daha çok eksik var. nasıl beğenip alıcam hiç bilmiyorum. böyle durumlarda çok fena kafam karışıyo. sonra hiçbişey beğenemiyorum. Allahım en çok bana yardım etsin.:Saruboceq:
hee bide herkes nişanlık için gezer durur araştırır ben girdiğimiz ilk yerden aldım ama ben çıkar çıkmaz herkes işte budur dedi. inşallah güzel olmuştur. aşkım prenses gibi olucaksın diyo.:asigim:
bugün itibariyle morallerde iyi çok şükür. problem olan şeyleride hallettik. umarım daha da iyi olur.
hadi ben kaçayım kahvaltıyı hazırlayayım günlükcan. by byy

günlük yine ben yine gitmedim okula
sen kalk sabahın köründe hazırlan giyin süslen son anda vazgeç gitmekten
bugün bazı arkadaşlarımla arkadaşlığımı bitirmeye karar verdim
sürekli laf sokma cabaları kıskançlıklar hiç uğrasamıcam bunlarla ben cünkü gercekten yoruldum.
iki gündür göremiyorum onu.
n'apıyo ne ediyo hic haberim yok.
ama gözlerinin beni aradıgından cok eminim.
aşık mıyım peki?
:|

gutın morgın günnük aplam...
yazı yazabilitemin bana yavaş yavaş geri dönüşünü görmek çok mutluluk verici...
internetsel sorunlarımı gidereyim hele bi, eni konu güzel bi blog yapayım...
ay lav yu beybi

gunaydın günlük erkenden uyandım artık böyle :))

ders çalışmam gerekiyoooo..kahvaltımızı yaptık yürüyüşe çıkıcazz sonra eve gelip çalışıcamm

çalışıcam çalışıcammm...işte böylee :)))

günaydın günlük sana yazmayalı çok oldu
eskiden yazdıklarımı okudum ruhsal değişimlerimi daha iyi görünce yazmam gerektiğini düşündüm
kararsızlığım yüzünden yaşadıgım huzursuzluktan kurtulmaya çalışıyorum
bi karar verdim bir yola girdim geri dönüşü olmasın istiyorum
Allahım sen yüzümü kara çıkarma doğru bildiğimi yanlışa çevirme

Uykum Var.. Agresifim.. Uykum Var.. Dengem Bozuk.. Uykum Var.. Kardeş Katili Olabilirim :mymeka:
Allah ım Ben Bunun İçinmi 15 Ay Şafak Sayıp Bekledim Ya.. Gözümde Yaşlar Dinmedi
Burdaki Arkadaşlarımın Başının Etini Yedim :sm_confused:
Kalkmıyo Beyefendi.. Hem Erken Uyandır Dedi Hemde Kalkmıyo!!
Hadi Kalktı Bugün Yardım Edemezmiş Bana. Bende Çok Bekler Ozaman Sevdiği Yemeği Yapmam Bugün Aç Kalsın :mymeka:
Dün İtibariyle Daha Kesin Kararlar Alabildiğimi Gördüm.. Eskiden Bocaladığım Konulara Kesin Ve Net Bi Şekilde Hayır Diyebiliyorum Artık sempatiksalakcinni
Çok Sevindim Bu Halime Yaşasın.. Artık İpler Her Konuda Benim Elimde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…