Son zamanlarda kim fal baktıysa hep güzel şeyler söylüyo benim için, umutlandırıyor ama hala ortada bi şey yok günlük...
Ben bir salağım kabul ediyorum, kendi kendime yapıyorum napıyosam bugün fal bakan kişinin dediği gibi... açmışım netten ankarayı izliyorum yine fonda en sevdiğim, onunla üzerine hayal kurduğumzu parça... seviyorum ben bunu... kendime acı çektirmeyi sviyorum işte süzme salağın tekiyim...
İş yerinde bi arkadaş var çocuk hem arkadaş gibi yaklaşıyo, sevgilisi falan var hem gidiyo geliyo nasılım unuttum mu diye etrafımda, anlamadım gitti.. salak ben bi gün çok bunalmıştım onunla konuştum biraz üstü kapalı anlattım bizim mevzuyu sağolsun çok destek oluyo, ama anlamıyorum...
üfffff neysee kimse umrumda değil, ne o ne diğer talipler... gözüm ondan başkasını görüyo mu ki.... yüreğim ona ait...
Rabbim hakkımıza hayırlısını versin günlük, ben bu ayrılıkla onu nasıl sevdiğimi anladım, her şeyde bi hayır vardır ya bu ayrılığın hayrıda benim bunu anlamam olsun ve bitsin artık... çok yoruldum ben... sabahları gözleri yaşlı uyanmaktan yoruldum mafoldumben
ama bilsem ki ona kavuşmam için 10 yıl daha bu acıyı çekmeliyim her şeye razıyım ben günlük çekerim...