Popüler Konu Sevgili günlük...

[pamuk_helva...Cok cok az kaldi isyan bayragini cekmeye. Cok cok az kaldi sana herseyile icimdekileri dökmeye. Yine doktor yollari görünüyor bana...mafoldumben[/QUOTE]

:çok üzgünüm: Paylaşmak istersen yazabilirsin belki yardımcı olabiliriz.
tavsiyem rahatlatıcı çaylarda güzel oluyor. mayışmak ve uyumak garanti . relax gece çayı :kedi:

günnük canım sıkkın...ağlamıyım diye kendimi sıkmaktan başıma ağrı girdi...
eve gitsem de bi an önce ağlasam rahatlayana kadar...
gerçi evde de kocem üzülür beni öyle görünce; ben iyisimi banyoya saklanıyım...
Allah kimseyi yakınlarının kaybıyla sınamasın bunun diliyorum
anasızlık da babasızlık da ayrı ayrı zor...
Allah sabır versin arkadaşım...

mrb günlük

işler yoğun yaaa. evraktan kafamı kaldıramıyorum. ev darmadağın. 3 günden beri lahana sarması saracam azmettim. iki gün önce lahana haşladım. dünde içini hazırlayıp saracakken ani gelen misafirle bloke oldu. inşallah bu gün akşama artık :)

tefal actifry de kocaman aferim iyi iş çıkarıyor ( da elektirik ne kadar harcar bilen bir haber versin )

Günlük can evdeki telaşı görmelisin çatlarsın gülmekten delikafadulden
Annem akşama İstanbul'a uçuyor 3 günlüğüne işi dolayısıyla inşallah sağsalim dönüp gelecek :1closedeyes:
Kardeşlerim ve babamı aldı bi telaş ellerime kaldılar malum naniknanik
Annemden yemek yapıpta gitmesi için yalvarsalarda annecim yoğunluğu bahane ederek yapmadı gitti :roflol:
Ekmek yok,et yok,yağlı yemekler yok.. Herkesi 3 günlük diyet beklemekte evde yasakkelime
Eeee ben dikkat ediyosam hepsi edecek.. Heleki babam
Birde hasta biliyosun hiç oralı olmuyo yumuluyo yemeklere benneyaptımki
Ben gideyimde börülce filan haşlayayım akşam için cokacimcoook
Onlara çok bile gerçi yesinler salatayı otursunlar :jeyyar:

günlük gitmedim bugün okula falan :dilcikar:
öğretmenler ne zaman gelicek belli değil pfs :1closedeyes:
hadi gitmiceksin okula niye alarmı sabahın körüne kurarsın ki? sempatiksalakcinni
erken uyanmaktan nefret ediyoruumm! benneyaptımki
o tatlı sabah uykularını bölüp de kalkmak falan cok iğrenc ya
okul hic cekici gelmiyor bana su günler benneyaptımki
bakalım malum kişi beni kendine aşık edip te okula baglicak mı :1rolleyes:
aşık olmak isteyip te olamazsın ya hani öyle bi ruh halindeyim su an işte :/
bana yaklaşmak isteyenler falan cok itici geliyor :/
aşık olucak kimse kalmamış gibi sanki.. yoksa hakkım mı bitti eros benneyaptımki
bugün çok fazla konusmadıgım, uzaktan beni tanıyan biri bana "süslenip giyinip barbi gibi gezmek dısında ne yapıyosun" diye mesaj atmış feysten sempatiksalakcinni
te allam ya milletin derdine baksana resmen komedi
hani kıskandıgın da bu kadar belli edilmez ki
yok yani yazsın bana böyle seyleri döksün içindekileri de egom tavan yapsın di mi
neyse günlük gidiim ben süslenim azcık alışverişe çıkıciiz bayanssulusmile

Sevgili Günlük,
Çok uykum var. Uyumak, uyumak, uyumak istiyoruuuuuuuuummmmmmmm!
Gözlerim kayıyor resmen akannehir
O yol öyle büyüyor ki gözümde :2:
Eve git-mek is-ti-yo-rum.

Slm günnüş ben geldim
Bayadır yazmıyorum dimi
Kötü bişeyy var
Pazartesi günü akşam artık yatamaz ve oturamaz hale gelince kocik dün özel hastaneye götürdü
Adam gibi ilgilendiler
MR bile çekildi
Sonuç...
Belimde fıtıkmafoldumben
Tedaviye başlandı bile
Önümüzdeki günlerde fizik tedavi uygulanacak
Dr. ameliyatsız iyileşebileceğini söyledi
Ama dikkat etmem gerek bir sürü şey
özellikle 1 hafta sadece yatacaksın dedi
Dün aldığım ilaç ve yapılan iğnelerden sonra 1 haftadır ilk defa rahat uyudum diyebilirim
DR. kormana endişelenmene gerek yok ama kendine dikkat edeceksin diyor
Eğer dikkat edersem geçermiş daha doğrusu ilerlemiş bişey değil zaten diyor
Sinirlerde zedelenmeler başlamış zamanımı yoksa geç kalınmışlık mı zaman gösterecek
Ama rabbimin izniyle geçecek diye düşünüyorum
İlaçlar etki etmeye başladı
Yüzmem
Uzun uzun yürümem
Asla kilo almamam lazım en önemliler bunlar
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin
Ben kaçar günnük
Bu arada okypete banlanmış sanırım çok üzüldüm
Umarım geri döner

günnük ben de sana hep hastalıklarla geliyorum hee.. midem bitti başım çatlıyo bugün.. çok fena grip olacam kapğıda amadaha gelemedi.bi de bugün işten geç çıkıcam off offf.. ha bi de günü en iyi kısmı sefgilimi görmemdi:asigim:

güncan ben cok yoruluyorum bu ara
ama hep kendıme yatırım yapıyorum orası ayrı
sevgılımde yok burada şu an
belkıde onun boslugunu bunlarla dolduruyorum

güünüşşş yılardır uzun saçlarımııı bob modeli kestirdim hani varya önleri uzun arkası kısa küt modeli işte ondan herkes begeniyorda bi kaç kişi eski uzun saçalrın daha güzeldi dediartık okdr çok yıpranmıştı ve acaip dökülüyorduki illallah etmiştim bi anlık delilikle kestirdim ..rahatlıkmış vallaaaaaa yıkamasıda kolay şeki,l vermeside ama uzun saçlarımıda özledim şimdiden

Yeter artik ya Yeterrrrrrrrrrrrr.....

Insanlarin bana sen hastamisin demesinden biktim ya. Ben size laf yetistirmek zorundamiyim ya. Evet ben zayifladim, evet ben dogru düzgün yemek yemiyorum ve evet acimdan gebermek istiyorumm......

Yalniz birakin beni, beni benimle birakin istemiyorum hickimseyi. Küskünüm, kirginim, kizginim hayata kendime ve en cokta "O" na.

Dayanamiyorum, dayanmak istemiyorum. Yüregim dayanmiyor. Bu ev, bu sehir bana dar geliyor. Hayatimin, hayatimin, nesemin elimden kayip gittigini izliyorum. Kendimi kaybediyorum, ben bile beni taniyamaz oldum.

Ben iyi olmakta istemiyorum, tatli olmak, savasmak, güclü olmak kendime inanmak istemiyorum....

Gözyaslarimi icime akitiyorum an geliyor tutamiyorum.....Bittiyorum icin icin yavas yavas bitiyorum....

Günnüş bugün dışardaydım mağazalara baktım yine hep aynı şeyler farklı bişi göremedim:umursamaz:
Akşamüzeride yağmur yağdı balkona çıkıp o mis gibi kokuyu içime çektim ohhhh rahatladımdelikafaduldenHavalar serinlesin artık yaa

Günnüşümm Bugün Yolda Yürürken Adamın biri Laf atıp Durdur "Ne Kadar Güzelsin Çok Hoşsun Falan Diye; ilk Önce Bişey Demedim Ya Sabır Çektim Ama Densiz Densiz Konuşmaya ve Boyutu Farklılaştırmaya Başlayınca Dayanamayıp Hiç Yapmadığım Bişiyi Yaptım Ve Şöyle Yanıt Verdim "Çok Beğendiysen Anneni Yolla Babam Bitanede Size Yapsın!!" Etkilemiş Olucakki Bülbül Olan Kişi Susuverdi Birden..Böyle Densizlere Böyle Cevap Lazım İşte...guclubacismileguclubacismile

Çoook yorgunum günlük...
Netteyim aşkımı bekliyorum...
Ders saatim ne kadan bilion muuuu... 46 SAAT.... 46...46...46....
akannehirakannehirakannehirakannehir
aşkım gelsinnn konuşayım 1 saat sonraa uykuyaaa vın...
Valla 9 saat uyumazsam gelemiyorum bu tempoda kendime napım mirmirmirmirmirmirmirmir
Yarın 3 buçukta çıkıyorummmm...
Belkim sevdiğimle buluşurumm...
Amaa eve gelip dinlenmek istiyorummm amaa özledim de .........
Hakkımızda hayırlısı...

günlük can sana bi haberim varboshayallersmile
Ekim 4 de nişanımız var inşallah. ama ben acayip sevinemiyorum.:çok üzgünüm:
böyle olmamalıydı.
mafoldumben

abdal'a malum olurmuş. bana da oldu
şaşırmayı isterdim ancak bariz şeylerde yanılma olmuyor. :)
üzüldüm, şaşırdım.. kabulleneceğim.. hiç bir şey, hiçkimse vazgeçilmez değildir... ben neleri geride bıraktım. bu benim icin ne ki. ?

umut etmek...
beklemek...
biri kahkaha atarken biri hıçkırıkların arasında boğuluyor...
insanlar çok fazla güveniyorlar kendilerine...
öyleki böbürlenip diğerinin hüznüyle eğlenirken,onu bekleyen en büyük sıkıntılardan haberdar olmazlar...
böyle insanlar Allah'ından bulsun...
hiç bir acı sonsuz değildir,güneş elbette doğar.
ama içi karanlık olanlara değil,herşeye rağmen direnenlere...

sabır,mutluluk getirir,öyle derler,doğru da söylerler...
aslında iyi insanlardır kazanan,kötüler sadece rol yapar...
herkesin ayağı tökezler birgün,aklına gelir yaşananlar...
ne oldu?
hani mutluydun,gülüp eğleniyordun?
boşversene?
şimdi sende o bencillerin düştüğü yerde oldun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…