Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük Can Aynı Senin Gibi Pespembe Oldum Gezmeye Gidiyorum sempatiksalakcinni
Senden Kıskandım İşte Bakma Öyle Garip Garip.. Birtek Taytım Siyah kaydirigubbakcemile2
Artık Kime Ne Mesaj Vermeye Çalışacaksam.. Pembe Gönlüm Sende Diye laelaelaelaelae
Hadi Kaçtım Ben.. Bash Bash!.. Seviyorum Seni Hadi Bu Kıyağımıda Unutma..
Unutmadan.. Nadas'cım.. İyiki Doğdun Canım Benim :1hug:a.s.

Günnüş;
Bugün evdeydim annemle mantı yaptık yedikcokacimcoook
Günnüş hava bi sıcak bi bozuyo yaa uykum geldi.Oysaki ders çalışmam gerekiyoomirmirmirmir

bennnn geLdimmmmmmmmmmmmmmŞeniz

Son 2 günLükkkkkkk,çok mutLuyummmmmmm çokkkk,çok az kaLdı:sm_cool:

GünLük bu arada bugün bir haber aLdım çok şaşırdım:1shok:

Benim ev arkadaşım wardı ayşe,ona uLaşamıyordum kaç zamandır merak edip duruyordum.

Ay meğersem kıza kimse ulaşamıyormuş 2 haftadr,hergün görüştüğü kankaları biLe:1ninca:

Bugün beni aradıLar,sen görüşüyo musun hiç felan dediLer

Ben de görüşmüyorum ben de merak edip duruyorum dedim.Kızın 2 tane teLi wardı,ikisi de kuLLanılmıo artık.OkuL kaydını biLe yapmamış.:bbo:

Çok şaşırdım ya ne oLdu acaba:uhm:

Beklenen konuşma gerçekleşti günlük tam 2,5 saat konuşmusuz
Oda bende tüm kirli çamaşırları döktük ortaya:sinifsinif:
Zaten bu konuşma ona kıyamadığımdan oldu
Çocukluğunu ,çektikelrini ,Bunun etkisiyle yaşantısının nasıl etkilendiğini biliyorum.
En son konuşmamızda ;
İkimizde çok sert konuşmuştuk ,çok acımasızca ama üzülmüyo da değildim
ki ben onu silmemiştim
Sadece dost acı söyler , bazı şeyleri ona göstermeye çalışmıştım
Karşılıklı krıldık,
Ama, bu akşam aradı beni tüm herşey aydınlandı tatlıya bağlandı
Herşeyi yatırdık masaya gözün görmediğini fark etmediğini gördük sengözlerimebaksanab
Kolay değil 10 yılı aşmış bir dostluğun bitmesi bunu da görmüş olduk
Yalan değil başlarda o öfkeyele o yoluna ben yoluma tıblamıyorum demiştim .bilmiyorumkismile
Ama oda bende fark ettikki heryerde izimiz var .Paylaştığımız çok şey var olumunekankayizsmile
Bundan sonra hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:
Küçük paşasını Talhamı özlemiştim zaten çokkk:çok üzgünüm:

Bunun dışında iyiyim be günlük
Bu gün yine bağımlısı olduğum fesleğen sostan hazırladım
Fesleğenli makarna var bu akşam yemektecokacimcoook
Deryaaaklava: ansıl birşeye bulaştırıdın beni kuzum yaasempatiksalakcinni
Kokusu bile mest ediyo beni :roflol:

Frozen diye bir film izliycez bu akşam kociğimle :1rolleyes:
Çok övülüyodu ,hadi bakalımm,

merhaba günlükk .. bugün okul kayıtlarını yapmaya giderken lise yıllarım geldi aklıma.Her sene bi heyecan olurdu okulun ilk günleri nedensiz de olsa...düşünüp duruyorum keşke dediğimden değil dönmek isterdim ama tekrar tekrar yaşamak...Gerçek dostluklar için...Belki daha çok kıymetini bilirdim..Belki daha çok anlardım bazı şeyleri...Belki o yine yanımda olurdu..
Zaman nasılda savrulup geçiyor korkuyorum...Bu sene de okul bitiyor...Hayatın neler getireceğini bekliyorum...Hep küçük kalsak..Hiç okul bitmese..Hayat korkutuyor..

Sonra mı? Arkadaşlarla vakit geçirdim..Uzun süredir takip ettiğim ama bugün üye olduğum kadınlar kulübü ailesine katıldım..

22.09.1985... ruh eşimin doğum günü.. seni o kadar çok seviyorumki .... tshirtün yastığımın altında mis gibi kokun gitmemiş mafoldumben oyy bu kadar güzel kokar mı yaaa başım dönüyo kokunu içime çekerken :asigim:

yarın bitanemin doğum günü ve ben 4 yıldır ilk defa yanında olamıcam.. aşkım çok üzülüyo biliyorum mafoldumben 28 ekim de benim doğum günüm yine yanyana olamıcaz.. kurban bayramında da yanımda olmucak.. yılbaşında da.. diğer bayramda da.. off. yok yok yok işte... hayatımızın en önemli yıllarını neden ayrı geçiriyoruz neden!! okulum, dershanem, kpss, sorunlarım.. hepsinin üstesinden sen olmadan nasıl gelcem!? hem de seni düşünürken, deli gibi özlerken....
çok korkuyorum...

Allah'tan tek dileğim bu yıl son ayrılığımız olsun.. bundan sonraki her adımımızda yanyana olalım nolur bitanem.. SENİ ÇOK ÖZLEDİM mafoldumben

hissizim. düşüncesiz. anlamsız. boş..
kabullendim artık. beklemiyorum. ne olacaksa olsun'un olan kısmındayız. geçte olsa idrak ettim.. ve yol aldım kendi kendime.. umarım şans bu sefer de benden yana olur. ona çok ihtiyacım var..

iyi ki doğdun kocacım.
iyi ki benim kocamsın.
Allahım bizi beraber yaşlanan,hep huzurlu hep mutlu olan çiftlerden eylesin..
Yavrumuzla hep böyle çok güzel bi aile olarak kalalım..

arada gelıp sole ustun koru bakıorum sana ama ınan hıc yazasım gelmıo
belkı yazcak cok sey var,yasıorz muhtemelen anlatmaya kalksam baya dolu dolu yazarım
ama bı okadarda yazcak bıse bulamıorum sankı
sımdı oldugu gıbı...

iii geceler anacım..
dur sana uzuuun uzzuuuunn içimi dökem..
herif uyuyo yanımda bende çatur çutur yazıom işte..
bide çeksin şu internet diye şekilden şekile giriomki onu hiç sorma..

herife sölemeden iş görüşmesine gittim bgn..
ayyy okadar güzel bi yerki anlatamam çok nezih çok şık..
taptaze ya herşey..
nese konuştuk ettik çok olumlu baktıgını söledi personel müdürü...
çok sevdim orayı..
bi an kendimi hayal ettim o masada..
bilgisayarın başında falan..
ee 2 ay işsiz kalınca güzel oluo bunları düşünmek..
nese yarın haber vericekler bana günlükcan.
doğrusu çok ümitliyim ama bi yanımda kendini kaptırma dio..
hiç biyeri bukadar istememiştim...
inşallah hakkımda hayırlısı olur..,
nese sonra aşkitomun yeni açtıgı tükanına ugradım..
hoooffff bi dolu adam var başında..
ula ben nası sölicem şimdi..
nese tükan güzeldi begendim..
yeni olmasından dolayı içerisi biraz boş gibiydi ama dolar yakında eminim...
nese herkezler gitti aşkımlan başbaşa kaldık..
ve usul usul anlattım..
bida çağrıcaklar ozaman beraber gideriz hem sende görmüş olursun dedim..
valla hiç beklemediğim kadar güzel tepki verdi..
çok şaşırdım.
çnkona her işi begendiremiorum maalesef..

nese dediğim gibi umarım hakkımda hayırlısı olur..
ya bide bişi daha dicem..
son bi kaç gündür bi anda şöle yaklaşık 5 saniyeliğine elim ayagım kesilio be günlük.
başım inanılmaz derecede dönüo..
gecen patates soyarken elimden düştü bıçak falan.
o derece gittim geldim.
tansiyonummu düşüo acep??
ama bukadar sık olmaz heralde..
bak şu an bile oluoyaaa..
acaba evhammı yapıorum bilemiorumki..
korkutmuoo diil çnk buşey benii...

nesegüzel şeylerden bahsedelim..

ayy inşallah şu iş olurya..
öle aklımda o var..
içim kıpır kıpır oluo beee...

rabbim sen hakkımda hayırlısını ver..
sağlık sıhhat ver allahımmmm...
amiiinnn..

yuhh yaaaa...harbi yuh amaaa
üst kat komşumla malum yatak odaları aynı yerde..
önce adamın horlama sesi gelioduu..
o kesildi..
şimdi kadının inleme sesi gelio..
kaydirigubbakcemile3
şaka gibi rezilliğe bak yaa...
ohaoldumsmileohaoldumsmile
lmaz:
yasakkelime

Bir gece cikip gelsen olmezsin yar
Ölümlerden ölüm beğen gelmezsen yar
Bir aksam çikip gelsen ölmezsin yar
Ölümlerden ölüm beğen öleceğim yar

selam gunluküm..yazmayalı çok oldu....bu süreçde çok da olay oldu ama özet geçeyim süper bi bayram geçirdik önce abim sözlendi onun ardından aydın izmir çanakkale vs..bir sürü yer gezip evimize döndük çok eglecelıydı...ama ayvalıkda 9 aylık göbegimle denize girdigim kadar hiç bi yerde eglenmedım ne yalan! süper ötesiydi...su hava ahh ahh...döndukden sonra annecigüm yenı malikanesine taşındı nıhayet ...cumartesı de kuzenlerın konserı var onuda bi atlatırsak sonrada sıra bana geliyoo neden mi?
kızım gelıyoo çünküüü son 8 günnnnnn çok heycanlıyım çok garıbım çok karışıgım...ama tek bildigim o günü iple çektigim....nolur bana dua et günnüküm herşey yolunda gitsin prensesim kollarıma gelsin ve mis kokusunu içime doya doya çekeyimmm....

Sevgili günlük.Sana sabahın köründe daha başlamamış günü tek yazan insan benimdir heralde.Gerçi bugun olucaklarda pek umrumda degil.Sıradan bi gün işte...
Görmeyeli 3 Ay 21 gün oldu.Hala unutamadım.Gözden ırak gönüldende ırak derler bide.Bu gönlümden ırak halimse düşünemiyorum.
Çekim yasasına , inanma gücüne çok taktım bu aralar.Birşeye inanmayıncada gerçek olmıcagına inanıyorum artık.Mesela şu an onun beni azda olsa sevdigine , kısa bi süre sonra tekrar birleşcegimize inanmam lazım.Ama yok olmuyo.Halbuki şu aptal kızın nickinde olana kadar hrşeye inançlıydım. görmen lazım nasıl inanıyodum.Biri gelip bana o çocuk seni sevmiyo dese yinede beni sevdigine inanırdım.Hatta gelip kendisi söylese bile.Of günlük of...

Bugün nasıl mıyım günlüğüm?
Söyleyeyim; hala yalnız !!!

Cok cok az kaldi isyan bayragini cekmeye. Cok cok az kaldi sana herseyile icimdekileri dökmeye. Yine doktor yollari görünüyor bana...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…