Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüşşş.. hastayım galiba:bbo:
Dün buz gibi sulara maruz kaldıktan sonra bekliyordum bunu.
Tir tir titriyorum,ders filan da çalışamıyorum hiç.
Gün geçtikçe vicdan azabı çekiyorum resmen.
Yarın da bir aksilik çıkmazsa yüzüm için doktora gidicem inşallah.
Karaciğerime baktırmayı düşünüyorum,inş. doktor ilgilenir,bazıları resmen başından savıyokötükedihüso
Öyle işte günlük başka da bi şey yok çok şükür.
Hadi baş baş.....

Kendime,:asigim:

seni çok,en çok seni seviyorum,bütün sevabınla,günahınla,eğrinle,doğrunla ,iyiliğnle,kötülüğünle,insanım benim,iyi ki doğdun şu güzel dünyaya ,doğum günün kutlu olsun.

Son düzenleme:
günlük kendimi ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum ilk kez bu kadar aciz hissediyorum
yüreğim sıkışıyo resmen kendi kendime telkinde buluyorum tamam abartma kendine gel geçecek diye ama yok yapamıyorum
işyerindeyim üstelik salak salak ağlayıp duruyorum
nasıl da aptal durumuna düştüm ya neden açmadım gözümü daha önce
ya ben hep iyi temennilerde bulundum ona,başına bişey gelmesin iyi olsun dedim
böyle olduğunu bilseydim beter olsun derdim
ya ne safım ya aç gözünü artık aç
offfff ya ben kendimden vazgeçmiştim resmen ya okulu uzamasın morali bozulmasın diye
ders çalıştırdım ben onu,ben de öğrenciydim o vakit ama kendimi boşverdim onla ilgilendim
benim okul bitti ama ben hep desteğe devam ettim ayrı şehirde de olsam hep aradım hep moral verdim
ben zannettim ki o çok kötü günler geçiriyo
okulu uzadı diye hayata küstü,ailesiyle kapıştı hatta hastalandı hatta öldü
ben bunları düşündüm biliyo musun?
ama o iyiyimiş mutluymuş takım elbise giyip fotolar paylaşmış yorumlar yazmış
ya ben o öldü bile sandım ya günlük öldüyse ben naparım diyer ağladım
offf ne salağım ben ne aptalım
benim tahammülüm yok günlük acı çekmeye inan gücüm yok kalmadı bitti
geçsin nolur çabuk geçsin

Günlükcük!
Akşamdan beri boğazım şiddetli bir biçimde ağrıyor. Grip, nezle, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, öksürük.. Ne ararsan var! Çok kötüyümm.. :çok üzgünüm:

slm günnüş coktandır gelemedımmm boshayallersmileama hersey halen aynı işyeri problemleri diğerleri maaşalah hepsi beı cok sevdi sanırım bırakmıyokaydirigubbakcemile3yinede sakin olayım dıyorum sinirlenmiyim dıyorum ama beceremıyorum işte huy meselesikaydirigubbakcemileneolcak böyle bılmıyorum ama sabırrrr dıyorummm baska caree bulamıyorummm :gitme:ağlıcam yine neysem ben gidiyim en iisi ağlamadann:gitme:görüsrüz günlükcan:Saruboceq:

günlükcüm beni repleriyle tebrik eden herkese burdan çok teşekkür ediyorum
darısı başlarına olsun
opuyorumnanaktan

Gidişine acımıyor canım, aslında İçimi acıtan; Benim yeniden sevemeyecek olmamdır. ”Birinin çok güzel yaptığı bir yemeği yedikten sonra; Ne zaman, nerde, ...kiminle, nasıl yersen ye O tadı ararsın ya damakta. Ben de seni arayacağım, Başlayan her yeni aşkta Ama eminim. Olmamış diyeceğim, Olmamış.Ya tuzu fazla,Ya da hamuru tutmamış...

Her gören çok zayıflamışsın diyor, bu insanlarada yaranılmıyorki be kardeşim.
Neymiş fizik güzel ama yüzüm çökmüşmüş, e ben ne yapayımki?
Aman bee zaten canım sıkılıyo bide milletin boş laflarıyla uğraşıyoruz...

gunlukcum hava cok soguk
ıyıkı gecen hafta olmusum
ıyıkı beklememısım bu haftayı bakalım
herseyın hayırlısı dedıgımız kadar var

Sevgili günlük
Az önce bir gülü koklarken üzerindeki arıyı görmeden yaklaşmış bulundum. tabi arının sırt kısmı dudağımın yan tarafına geldi tütlü tüylü oy anam oy kaydirigubbakcemile3 naısl koştum bilmiyorum ...
arıyı öptüm resmen amanın sokmadı ... eşekk arısı soksaydı amanın ... tam gülden uzaklaşırken arıyı farettim amanın dışardan görenler çok gülmüştür sanırım :d. çünkü ben çok güldüüüm kendime kaydirigubbakcemile3

selam günlükkk

uykum var gibi yaaa.

spor yapmaktan bacaklarım nasıl ağrımış biliyo msn yaaa çok da bişi yapmadım ama gene de bazen ağrıyo.bugün evdeyim tek başıma .yalnız kalmayı çok severim zaten annem evde yok .ders çalışıcam bol bol

bugün ilk sınavımızı olduk gerçekten hiç beklemiyorsum hoca dediğini tuttuve elinde kağıtlarla geldi.. oysa ben coktan unutmustum. aslında ciddiye almamıştım. daha ilk zamanlar ne diye uğraşacak filan. tabiiki zorlandım.. hattavehatta matematiğe yeni bir soluk dahi getirdim. baktım netcıkmıyor küsüratlar karekökler asabımı bozucak, kafadan 0 ekledim heheeheheh kesin bu ileri görüşlü kim diye düşünür. sonrasında da ders modundan cıktım ev moduna geldim.. sanki sınav bitince okulla ilişik bitiyor atladım geldim.. derslerin notlarını da artık alırım arkadaslardan. sonracııma kendimi aştım Uğur'a sabah ilk ben msj attım.. iyi mi yaptım bilmiyorum ama yaptım. onunla konusmak hosuma gidiyo ya. ne bileyim.. hızlı mı davranıyorum yeni bir başlangıç için bilemiyorum ama... uff neyse neysee zaman neyi getirirse onu yaşayacağım. :) baybay...

aynen ama aldırma canım sen bunlaraaa...olumunekankayizsmile

selam günlüğümmm...

bu sıkıntılı ve soğuk hava benimde içimi karartıyor adeta buhran geçiyorum oturduğum yerde
bide bi dondum bi dondum...
akşam iş yerinden ayrılan bi arkadaşımızın kınası var
10.10.2010 pazarda nikahı var
ben nikahına gidemeyeceğim için bu akşam işyerinden bi ark.la kınaya gitmeye karar verdikkk
giydim topuklu çizmelerimi havada soğuk yürüyemiyorumda hahaha kaydirigubbakcemile3
aşkımda kıskançç niye benim haberim yok bu plandan diyo
sanki iptal edicemde haha kaydirigubbakcemile3
kıskanıyoo benii yaaa o gezemio ya artıkk...
haftaiçi haftasonu full time mesai
slogan hazır : "düğün yapıcaz para lazım aşkım"
ezberletti bu lafını bana hahaha kaydirigubbakcemile3
ay akşam 5buçuk olsun saat
özgemle kuaföre gidelim
ordan onlara geçicez makyaj felan
özgemde giyncek
sonra ver elini saat 7de kınaya sositososito
yehuuuuu aklinialirimsmile

bu arada kk da şeffaf odanın konuğu olmayı çok istiyorum
bu önümüzdeki hafta 6.haftanın şeffaf oda konuğu olmak için ankete girmişim :)
inşallah bu hafta olsada olmasada sonraki haftalarda girebilirim yaaa...
benide yapın konuğunuzzzz naniknanik

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar doldum ki artık birilerine yükümü boşaltıp hafiflemek istiyorum.

Tamam yalnızlığı seviyorum ama kendini dinle dinle,nereye kadar. :1closedeyes:

Artık birileri beni dinlesin istiyorum. Başka göze,başka kulağa,başka fikre ihtiyacım var. :sm_confused:

10 farklı iç sesim oldu resmen, her biri kendinden tamamen farklı 10 kadın...

Ne yapmam gerek bilmiyorum...Ne istiyorum bilmiyorum...Bilmiyorum. Bilmiyorum. :çok üzgünüm:

gunlukcum yaa
uzun zamandır beste2006dan haber almıordum hala da alamıyorum merak edıyorum onu
onun ustune okypete de ıptal etmıs uyelıgını
bıkac oyle ısım daha gordum sevdıgım uyelerı
gıtmesınler yahu
uzuldum bırden

Sevgili Gunluk;
Hersey ne guzel derken nazara mi geldim, nedir bu? Her turlu agridan biktim ama simdi de yuruyemez oldum,tadim iyice kacti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…