selamünaleyküm günnük hayırlı cumalar...
kış iyiden iyiye geldi, Allah hepimize yardım etsin...hele ki yakacağı evi barkı olmayanlara...
biliyon mu, en büyük üzüntü ve acılarında insanı hayata bağlayan en büyük olgu inancı, sonrasında da sevgi...şu çocuk meselesinde artık cidden psikolojim bozulmuş bi haldeyim ama isyan ed(e)miyorum, bizler için hayırlısını Allahtan başka kim bilebilir ki...ama elimde değil çok üzülüyorum...bizden sonra evlenenler hamile kalıyo tek tek...inan hiç kıskançlık vs hissetmiyorum hepsine maşallah diyorum dua ediyorum ama her yeni hayırlı haberde, kendi eksikliğim yüzüme vuruluyo sanki...
bak yine adet olmadım, test de yaptırmıcam günnük...hatta bi daha doktora da gitmicem...üreme sistemlerim zaten bişeye yaramıyo bari hepten bozulup gitsin...
şu yaşıma kadar cidden başka bi insanı delirtebilecek üzüntüler yaşadım kendi kendime atlattım bi şekilde...kendimi ilk defa bu kadar umutsuz ve pes etmiş bi şekilde görüyorum, bu da ayrı bi üzüntü benim için...eşimin sevgisi de olmasa çoktan dibe vurmuştum...
bu arada günnük, umarım allegria eskisi gibi huzurlu ve mutlu olur, acılarını çabucak unutur, gamze için de hayırlısını diliyorum...
herkes kendine tikkat etsin mucuk