Popüler Konu Sevgili günlük...

epey oldu dime yazmayalı??? iyi kötü ne ararsan var günlükümşu sıralar bende... iyilerden başlayım sana daha önce yazmıştım sevgilimle gidip evi gördük diye çok beğendim diye... bitanem o evi aldı:asigim: 2+1 ufak ama olsun eşyalarla hayal edince saray gibi gözüküyor gözüme... kredi borcu var biraz ama olsun ALLAH ikimize sağlık verdikten sonra çalışıp öderiz:1hug: normalde çok gözümü korkutur kredi taksit borçlanmak ama bu ev günlüküm bir başkasının evine kira vermektense bu şekilde olması çok daha iyi olduu.. çok içime sindi ev .. ilk görmeye gittiğimde bile huzur verdi sankii.. ailemle şimdiki oturduğumuz evde bernim ısrarımla alınmıştıı.. o zamanda eve ilk girdiğimde bu ev olsun demiş ısrar etmiştim anneme olduda.. şükür çok memnunuz inş şimdide yanılmam.. huzur mutluluk getirir o ev bize.. tabi öncesinde annemin inadından vazgeçer ve gelsinler istemeye derse.. offf içim sıkıldı... evden bahsederken bir anda mutlu oluyor sonra annemi laflarını hatırladıkça umutsuzlaşıyorum geçen akşam tartıştık biraz gayri ihtiyari istemediğim şeyler yapmaya zorlamayın beni dedim.. aklımda fikrimde bişey olduğundan değil ama çıkıverdi ağzımdan ... kaçıcağımızı düşünüyor şimdilerde annem o lafımı tehdit olarak algılıyor.. her lafında kaçta gör gibilerinden iğneleyici konuşmalarına devam ediyorrsenağlama bu arada bizim firmadan bi ustabaşı kız kaçırdı 2 hafta önce kızın ailesi mezhep farklılığından dolayı vermiyorlardı kızlarını.. kızda eski çalışanlarımızdan biriydi.. 2 hafta önce kaçtılar bu cumarteside düğünleri varmış.. kızın ailesi barışmış filan.. keşke zamanında onaylasalarmış.biz ne yapçağımızı bilmez durumdayız anlıycağın.. ya ikna olmalarını bekleyelim bekleyelimde.. nereye kadar?? sevdiceğim evin içinde tadilata başlıycak.. ev ikinci el değil ama yinede bazı yerlerinde düzenlemeler yaptırcaz...benden haberler bunlar şekerim.. gördüğün gibi umutsuz vaka.. akşamda fatmagül var.. izleyemicez ama.. yemekte misafir var.. :1ninca: büyük ihtimallede geç saate kadar otururlar.. artık netten izleriz..

hersey karmasık ve zor.insallah basarırım amam biliyorum allah yeniden baslayanların yardımcısıdır...

BolSekerli B&M Gunicen BeLLa fstklkurabye Zehranur Deryacık

çok teşekkür ediyorum sizlereee iyiki varsınızzz destekçimsinizzzzopuyorumnanaktan

sen bi bismillah de şans ver bak nasıl doğarraşk sevgi tembelliği sevmez belinayy bunu yazan xxtalyaxx arkadaşımve üstteki mükemmel kişilerden destek alıp bismillah demeye karar verdim...

Çünkü dün akşam o şahıs benim için oturmuş ve vaktini verip bişeyler yapmış ve mail olarak yollamış faceden bana.. bende onu sayfamda paylaştım çok güzel tepkiler aldım özel mesajlarla... HADİ BAKALIM RABBİM UTANDIRMASIN İNŞALLAHHH:Saruboceq:

günlüüük ben bi'ara ne iyidim aşık olamıyorum falan diyodum
sevgi sözcüklerinden vs. tiksiniyodum
ama simdi baksana halime kokusunu merak eder oldum onun
günlük neden imkansızlar cazip gelir ki ha neden?

Offff günlük içim sıkıldı birden

ıkı tane reklam var bayılarak ızlıyorum ,bırısı arcellık bırıde renault

Malum Yerimde 2 Tane İğne Deliği Mevcut Çok üzgünüm çoook
Bıktım ben bu meretten Allah ım isyan etmiyorum ama istemiyorum artık başağrısı yüzünden günümün günlerimin mahvolmasını ya senağlama
Ne olur acı halime.. Bu kadar kötü olmama sebep oluyo ilerde evlenince kocamı çocuklarımı ne yapıcam krizler tuttuğunda -tatlicadiarzu-
Valla Kesicem kendimi bigün o olacak alsanaalsanasmile

RABBİM sen beni verdiğim karardan pişman etme... eğer ilerde pişman olucak ve acı çekiceksem lütfen yarın o kelimeyi söylememe engel ol ve elimi telefona götürme.. CUMA gününün yüzu suyu hurmetine en hayırlı en mübarek günde bu kararımı açıklarken lütfen yardım et bana... kararımdan sonra yaşayacağım hergün için bana sabrını ver, evet zor olucak evet bi başkasını tanımak yeniden bişiler hissetmek zor olucak ama seninde yardımınla seninde izninle lütfen bana yardım et RABBİM, sonumuzu ilerimizi geleceğimizi sen bilirsin senden başka ilah senden başka kudret yoktur yalvarırım ALLAHIM eğer bu kişi beni üzücekse acı vericekse ne olur yarın bişi olsun ve elim telefona gitmesin.. yatarken dualarla yatıcam ve uyandığımda içimde kalbimde tedirginlik olmasın RABBİM..

Hayırlı bir CUMA gününde Hayırlı adımlar atıp Hayırlı Kararlar Vermemi İhsan eyle RABBİM :Saruboceq:

öyle sıkılıyorum öyle yorgunum ki günlük...
herşey üstüme üstüme geliyo sanki..
gitmek istiyorum ya...
lütfen artık olumlu bişey olsun hayatımda..
lütfen..

Slm günnüşüm nasılsın
Uzun zaman oldu biliyorum valla kendime zor yetişiyorum yahuboshayallersmile
bugün ilk uzun yol deneyimimi yaşadım:lepi:gamyoncuiremsu:teytey:
Ayyy çok güzeldi geçirdiğimiz son iki gün harikaydı
Baştan başlıyorum:roflol:
Dün fizikterapstim rahatsızlanınca hastaneden arıyıp Derya hanım bugün kendinizi iyi hissediyorsanınz yarın gelin bugün gelmeyin dediler
Ben dünden razı sempatiksalakcinni o elektiriğin acısını çekmicem yaaaohaoldumsmile
Hemen kabul ettim o sırada araba kullanıyordum aslında hastaneye doğru yola çıkmıştık
Hemen ani ve müthiş bir kararla Tkirdağa gitmeye karar verdik
Hem mini bir tatil hemde bi işimiz vardı özel:jeyyar:
Saat 5 de Tekirdağdaydık ayrıntılara girmicemm çok
Nefis kötelerinden yedik işimizi hallettik sevimli ve maceralı bir otel buldukboshayallersmile
alabildiğine deniz manzaralı boshayallersmile
Sabah geç saatte kahvaltı yaptık sonra kocik işini halletmeye gidince bende kendimi alış-verişe verdim aslında mont almadığım için üşümüz sadece mont alacaktım ama mont hariç neler aldım boshayallersmile
Sevimli sıcak küçük bir yer Tekirdağ ilk kez gittim ben
Fizik tedavi bugünde yattı izin aldım bugün de:kedi:
Nasıl iyi geldi iki gün bana canım kocim sıkılmışsındır gel bir süprizim var diyip bi çılgınlık yapalım dedik
Giderken yolu gördüğüm için dönüşte arabayı kullanmayı kafama koymuştum zaten ama bu kadarını değil:lepi:gamyoncuiremsu
Tekirdağdan İstanbula kadar ben getirdim arabayı 120km hızla araç komyon bile solladımkaydirigubbakcemile3
Çok zevkli bi iş günnük çooookkkkkk
Geçen hafta kurs yerine uğradık hocam oradaydı yarın saat dedik 2 saat oturmuşuz hep beraber
Eşim hocama artık ısrarımdan vazgeçtim Deryada inat etmiyor düz vites diye:umursamaz: otomatik kullanacak dedi:lepi: (kullanamamıştım ilk başta ama alıştım artık)
Neden vazgeçtim hevesimden fıtık sol tarafda olunca mecburen sol bacak iptal dr.umda zorlamamam ve kasmamam gerektiğini söyleyince azıcık üzgün bir halle kabul ettim ama çok rahat edicem bu çok açık ve eminim:lepi:
tam 112 km kullandım arabayı bir kez mola verdim

bu arada anneciğim gül kokulum koli göndericez Deryam diye beni aradı salı günü tamam Annem ben alırım parasını ödeme dedim
Senede bir kez çıkan bir meyva var Alıç diye ondan almış bana taaa oralardan anne yüreği işte
Eve gelirken kargoya uğradık kutuyu görünce benakannehirakannehirakannehir
Allahım neler koymuş içine anne niye domates koydun diyorum İstanbulda domates pahalıymış hem bizim buralarınki gibi olur mu dediopuyorumnanaktan
Annem beniiimmmmmmm olur mu hiç ellerinle yetiştirdiğin salatığın tadına doyumadık
Az önce teşekkür için aradım daha sıkıştıramadıkları ve unuttukları varmış
İyiki unutmuşsun annem yoksa neler gelecekti
Dedemin bahçesinden kızlcık bile varrrrrr:lepi:
Ne kadar çok yazdım ben öyle nerden mi anladım oturamıyorum artık sırtımda sinirler batmaya başladı bileeeeeeemafoldumben
Hain fıtık neden fırtladın ki sankisositososito
Bu arada oooff ne çok şey birikmiş
Fizik tedavide canımı okuyorlar yahu ben sevmiyorum o makinalarıııııııııııı
Pazartesi Dr. uğradım iyi değilim ben dedim daha çok canım yanıyor dedim
Bir hafta sonra geçecek dedi 5 seansdan sonra hafiflermiş
Moralli olmalıymışım herlşeyin başı moral ya zaten:lepi:
Ağrılar olmasa keyfim yerinde kociğim gözüme bakıp duruyor zaten hep bakıyordu da
:Şimdi bir dakika bile ayırmıyor yanında Şeniz
Evet çok konuştum artık gideyim bennnnnn ağrılar hızla yayılıyor ve şiddetleniyoooooorrrrr:umursamaz:kötükedihüso

Hee bu arada biliyorum çok arada dedim ama
Belinaya söyle Mesajlarımı dikkate aldığı belli
Onun adına sevindim umarım cesaretlendirmişimdir
Ve umarın hakkında hayırlısı ne ise o olurrrra.s.

naber günnüş,:ecrin_bebek:

uzun zamandır yazmıyorum sana, unuttuğumdan değil de

üşengeçliğimdenkaydirigubbakcemile3

havalar çok soğudu, çok üşüyorum ofiste. bide rutubetli ki burası, sorma gitsinakannehir

herşey allak bullak günnüşmafoldumben artık kişiliğinden şüphe ettiğim bir sürü insan var.

hayal kırıklığına uğrattılar benimafoldumben artık güvenemiicem onlara..

çok yalnız kaldım be günlüksenağlama zamanında yapmadığım şeyler için de çok

pişmanlık duyuyorumsenağlama

gülçinden de haber yok kaç gündür,ne güzel .çene çalıyoduk akşama kadar..

bu aralar 2 şey kafamı çok kurcalıyo günlük,

1. kpss ertelendi ya bizim , çok çalışmıştım ben eşim askerdeyken. geldiği gün bıraktım

çalışmayı. çok çalışmıştım ama bıraktım işte:mymeka: acaba yeniden başlasam mı

çalışmaya. daha çok vaktim var.çalış dicen de içimden gelmiyo ki nasl motive olabilirim

sence?boshayallersmile

2. açıköğretimden dikey geçiş yapayım mı sence? iktisat yada işletme bölümüden 3.

sınıftan başlayabiliyorum. 2 senede lisans mezunu olcam. ama kararsızım şimdiki

bölümüm mü daha avantajlı yoksa diğer ikisi mi ?

ee, cevap versene, kime sorsam bilmiyorum diyo..kafam karıştımafoldumben

günlüknaz yine uykum var ama direniyorum.. eyvahedigeldismile misafir gelcek la ne yatması

yapamıyorum günlük gidemiyorum bak gene evdeyim gidemiorum kalıcam bu gidişle hepsinden biliorum ama

selamünaleyküm günnük hayırlı cumalar...
kış iyiden iyiye geldi, Allah hepimize yardım etsin...hele ki yakacağı evi barkı olmayanlara...

biliyon mu, en büyük üzüntü ve acılarında insanı hayata bağlayan en büyük olgu inancı, sonrasında da sevgi...şu çocuk meselesinde artık cidden psikolojim bozulmuş bi haldeyim ama isyan ed(e)miyorum, bizler için hayırlısını Allahtan başka kim bilebilir ki...ama elimde değil çok üzülüyorum...bizden sonra evlenenler hamile kalıyo tek tek...inan hiç kıskançlık vs hissetmiyorum hepsine maşallah diyorum dua ediyorum ama her yeni hayırlı haberde, kendi eksikliğim yüzüme vuruluyo sanki...
bak yine adet olmadım, test de yaptırmıcam günnük...hatta bi daha doktora da gitmicem...üreme sistemlerim zaten bişeye yaramıyo bari hepten bozulup gitsin...

şu yaşıma kadar cidden başka bi insanı delirtebilecek üzüntüler yaşadım kendi kendime atlattım bi şekilde...kendimi ilk defa bu kadar umutsuz ve pes etmiş bi şekilde görüyorum, bu da ayrı bi üzüntü benim için...eşimin sevgisi de olmasa çoktan dibe vurmuştum...

bu arada günnük, umarım allegria eskisi gibi huzurlu ve mutlu olur, acılarını çabucak unutur, gamze için de hayırlısını diliyorum...

herkes kendine tikkat etsin mucuk

dasilvadido sakın isyan etme..benim tam 6 bucuk sene oldu. bende bazen neden allahım dıyorum neden cocuklarını cope atanlar varken,keyfi kürtaj yaptıranlar varken,öldüren,yaralayan varken ndn onlara veriyosunda bana vermiyosun diyodum..
ilk zamanlar benımde cok zoruma gıderdı her hamıle haberı aldıgımda gözlerim dolardı.şimdi alıştım.hevesimde kaçtı şu saatten soonra allahıma sığındım olsun veya olmasın onun emri..

Günnüş;
Şu an işteyim.Aşkımda izinli akşam beni işten alacak artık.İzin günlerimizide ayarladımkaydirigubbakcemile3
Yanımda çalışan adama kıl oluyorum ne kadar laubali bu sabah uyardım laubalikten el şakalarından hoşlanmam diye ıyyyyyy gıcık kaptım Napim birini sevemedim mi sevemiyorum
Günnük yaa İngilizce kursuna gitmek istiyorum.Seneyede artıkın KPDS,ÜDS inş:Saruboceq:
Daha çok çalışmam lazım istediğim yerde olabilmek için:1rolleyes:
KPSS de yaklaştı ayy ne kaldı şunun şurasında heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…