Popüler Konu Sevgili günlük...

Allegria için çok üzüldüm. Bunu belirtmeliyim önce. İnşallah o düşüncesiz adamın yaptığı yanına kalmaz. İnşallah çok acı çeker ve pişmanlıktan sürünür. Birinin ahını almak ne demektir bilmiyor o henüz. Dur bakalım günlük... Zamanı var bu işin. Kötü şeyler gelecek başına, hem de çok kötü şeyler...Çok çok mutsuz olacak, çoookk üzülecek daha...
Peki beni üzen bebek surat ne yapmıştı biliyor musun? Konuşmuştu benimle.
Güzellikle, beni kırmadan anlatmıştı... Dürüst davranmadı, aptal aptal bahaneler buldu ama konuştu ya işte... :) Açıklama yapmayı denedi, becerememiş olsa da çabaladı... Ben artık çok sıkılıp hiçbir şey demeden bitirmeyi planlarken,'O' ben tek başıma karar veremem seninle de konuşmam gerekiyordu demişti. Ben 'biz' demezken, o ayrıldıktan sonra bile 'biz' diyebilmişti ikizim için. Aramızda geçenleri ifade etmek için... mafoldumben mafoldumben
Özledim mi ki onu? Keşke yanımda olsaydı şimdi, keşke... mafoldumben

Yazacaktım bir şeyler ama tadım kalmadı, düşünürken bile yoruldum.

Teşekkür ederim sana bebek surat.
Seni çok sevdim, tahmin edemeyeceğin kadar çok.
Seni gördüğüm o andaki hissi yaşatabilen başka bir erkek olmadı hala.
O bambaşkalığı bulamadım kimsede.
Ama olamadık beraber. İstediğim hiçbir şeyi yaşayamadım seninle.
Bu yüzden seninle karşılaşmamış olmayı dilerdim hep, ama olan olmuş, üstünden neler neler akıp gitmiş. Artık üzülmüyorum. Senin için deli gibi ağladığım günleri değil de o sevimli esprilerini hatırlamayı tercih ediyorum ille de aklıma getireceksem. :))

Görüşürüz günlüğüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün oğlumu bademcik ameliyatını yaptırdım şuan babaannesi yanında ve benim içim içimi yiyor neden grip olmamdan dolayı maalesef oğlumun yanında olamamamçok üzgünüm...offfffff yaaa

günlük ben artik imdaaat diye bagirmak istiyorum...
cok yogun geciyor günlerim..
ve inan artik cok yoruldum kosturmaktan...
nereye yetisicem artik bilemez oldum valla...

Gerek repten yazan arkadaşlarıma, gerekse geçen gece benimle özel mesaj yoluyla dertleşen deryacık’a çok teşekkür ediyorum..
Evet 27 yaşına giricem 1 ay sonra ve çocuk değilim artık, evet daha önce yaşadığım o kötü deneyimi o hüsranla hayal kırıklığıyla biten ilişkiye bakarak herkesi aynı göremem, bu haksızlık olur bana yaklaşmak isteyen kişilere.. ama inan bana şuan etrafımda 3 kişi var biri kankam dediğim kişi, diğeri daha yeni tanışmış olsakta hemen ısındığım güzel vakit geçirdiğim kişi diğeriyse beni taa ufuk zamanından tanıyan bilen biri.. işte bu eski kişi benim tüm tedirginliklerimi anlıyor her şeyin farkında güven duygumun yerle bir olduğunun bilincinde fakat beraber aşabileceğimize inanıyor ve bir şans ver ikimize diyor, bir tanı beni eğer gerçekten yapamicak gibi olursan tamam ben onada varım ama şans ver diyor.. Evet hemen sevgili moduna girmicez, bu arkadaş olarak bir görüşme olucak zaten arkadaştık fakat bu farklı bir yönde tanımak tüm detaylarıyla tanımak daha fazla vakit geçirmek olucak.. Geçen gece derya bişiyler dedi ve okadar mantıklı geldiki ve o anda ilaç gibi geldi o sözleri ( sağolsun o ağrısında sızısında geldi benimle konuştu)

Evet ben çok sevdim deli gibi aşık oldum onun için kendimi ve görüntümü yani yaşam tarzımı bile değiştirdim oje sürmedim kısa giyinmedim aşırı makyaj yapmadım, bunun gibi fedakarlıklarda çok bulundum her dediğine evet dedim aşıktım ya hani sadece ben yaşıyordum ya aşkı!! 5 yıl koca bir 5 yıl geçirdim ben onunla, onunda hakkını yiyemem oda beni mutlu etmek için bir çok fedakarlıklarda bulundu sürprizler yaptı çabaladı ve hiç of demedi bugüne kadar ( çünkü çekilmesi zor bir insan olabiliyorum bazen) bu arada ona karşı hiçbir gebeliğim yoktu yani bu 5 yıl içerisinde cinsel yönden hiçbir şekilde onun olmamıştım, bu yüzden her dediğine evet demessem ya ayrılırsa ya bırakırsa gibi korkularım yoktu ama dedimya sadece çok çok sevdim aşık oldum ben… Her şey güzel olumlu giderken birgün herkesinde bildiği gibi 3 haziran 2009 günü benim ailemle tanışmaya gelindi ve 7 haziran günü sırf başım açık diye ufuğun ailesi istemedi ( 5 yıldır beni gördükleri bildikleri kabullendikleri halde) ve ufukta buna boyun eğdi hani o beni çok seven bana sürprizler yapan son durağımsın diyen adam varya işte o kendisine bazı konularda güvenemedi ve yapamadı.. hee aramıyormu arıyor tabikide, gerek facede mail atıyor gerekse ev telini arıyor yapamadığını söylüyor fakat aradan 1.5 yıl geçti çok sular aktı ve benim ailemde beni üzdükleri için artık kabullenmiyor o aileyi ve bugün bunu yapan insanlar yarın dahada beterini yapar diyorlar, haklılarda bişiy diyemiyorum çünkü zamanında ufuk için ailemi karşıma almştım ben.. şimdi diyecek bir lafım yok onlara karşı yani “ hayır anne hayır baba ufuk bana sahip çıkar beni korur kollar” diyemem bu yaşananlardan sonra .. Dedimya Ben çok sevdim 5 yılımızda çok güzel geçti bir nevi beraber büyüdük diyebilirim ( ilk ciddi olarak düşündüğüm hayaller kurduğum ilişkimdi)

Şuan düşünüyorum diyorumki --Gamze Ufuk seni çok üzdü 1.5 ay kendine gelemedin o ilk 4 ay gününü gün etti sonra sonra kafasına dank etti sensiz olamadığı ama o ilk 4 ay içerisinde hiç seni düşünmedi ne halde olduğunu bilmedi.. senin ufuğa karşı bi gebeliğin bi zorunluluğun yok yani büyük bir hasar alarak bitmedi bu ilişki ve kaybettiğin hiç bir şeyin yok öyleyse neden kendini yıpratıyorsun, önüne geleceğine bakmıyorsun ve dünde kalıyorsun hala?-- oturup düşününce kendimle hesaplaşma içerisindeyim ama işte ben ilk hayal kırıklığımı onda yaşadım ilk güven kaybımıda onda yaşadım. Ben çok güvenmiştim ufuğa bırakmaz beni diyordum ve öylede hissettiriyordu.. sağ omzumda annem sol omzumda babam kalbimde ve başımın üstünde ufuk vardı, fakat öyle bir yerlebir ettiki bendeki yerini.. sadece bende güvensizlik ve korku hasarı bıraktı gitti, işte bu yüzden yeni bir ilişkide aynısı olucak yine sevicem aşık olucam güvenicem ve yine aynısı yaşanıcak diye korkuyorum… ama deryanında dedi gibi bu bana büyük bir ders oldu aynı hataları yapmamayı nelere dikkat etmem gerektiğini hemen güvenmemeyi öğrendim, aşk sevgi ve ilişki tek taraflı fedakarlıkla olmuyormuş bunu geçte olsa 27 yaşına girerken öğrendim.. artık emin ve olgun adımlar atıcam artık iyice piştim ve bir ilişkiye başlarken oturup neleri açıkca konuşacağımı gayet iyi biliyorum ve sadece sevdiğin insan değil ailesininde fikirleri düşünceleri önemli ama en önemlisi karşımdaki kişi kendi kararlarını kendi verebiliyormu ayakları yere basıyormu ve ne istediğini biliyormu bu çok önemli benim için.. dedimya ne istediğimi biliyorum ama hazırmıyım işte bunu bilmiyorum be günnüşüm….
:1no2:

Günlükcüümm!
İnternetten bir ankete katılmıştımm.. Aman bee bana mı çıkcak sanki derkeeen! Çift kişilik hafta sonu tatili kazanmışııımm!! :lepi:

naber canikom ben iyiyim çok şükür
uykusuzum dün geceden mirmirmirmir
bugün iyiydi dingin sakin bir gündü boshayallersmile
akşamda kuzumla uyumuşuz bir saat öle iyi geldiki anlatamam :asigim:
üstüne yarım kasede ıspanak yedi ya değmeyin keyfime opuyorumnanaktan
varmı benden mutlusu kaydirigubbakcemile2

ben neden tamir olmak istemiyorum be günlük

neden yeniden birine güvenmek istemiyorum

neden bu kadar çok korkuyorum

ve neden bu duygular bana çok sıcak geliyor

neden sanki olması gereken hayatta hiç kimseye güvenmemek gibi görünüyor bana

ve eğer ben böyle yaşamayı seçersem bu gerçek yaşamak olur mu?

hiç kimseye güvenmeden, diken üstünde bir hayat....

hayat olur mu???

Günnüş;
Tek huzur bulduğum aşkım.Onun yanında olunca gözüme herşey tozpembe gözüküyoo:asigim:
Çok özledimmmm aşkımımafoldumben

Günlükkkcüm, yarın evde curcuna var. akannehir akannehir akannehir
Annem herkesi eve topluyor mafoldumben
Ben uzun zamandır yoktum, annemler de tatildeydi ya, topluca görüşme olacakmış. :umursamaz:
İyi güzel de, servis, ev işi hep ben yapacağım demek bu...guclubacismile
Üşendiğimden değil, alasını yaparım da, sıkılıyorum be Günlük. Bana günlerce yemek yaptırsınlar, servis yaptırsınlar ama 40 tane kadının içine sokmasınlar yaa. sempatiksalakcinni
Sorularından bunalıyorum. Kendimi basın açıklaması yapıyormuşum gibi hissediyorum valla. sempatiksalakcinni
Tamam hiç biri kötü niyetli değil, ama çok meraklıları var içlerinde. Yok resim göster, yok neden işe girmedin, yok akademi ne oldu? Sen kilo mu aldın? biri der yok yok vermişsin. Ne olduysa oldu teyze sana ne yaa, daha geçen ne anlattımsa o işte. Aynı şeyi bık bık bık anlattırmayın bana...alsanaalsanasmile

Cuma günü de fakülteden arkadaşlarımla buluşacağım allahtan...:lepi:

Haftasonu ablamla, aklinialirimsmile diğer hafta içi de liseden arkadaşlarımla...:lepi:

Ekim sonu gibi gene sevdalıma gideceğim. :asigim: Özledim yine çok ama çok ama çok! :gitme:
Bugün telefonda sesi resmen ağlamaklıydı yarimin. Her yerde senin kokun, izin var, ben sensiz duramıyorum diyor...mafoldumben Sen gel diyorum, o da şuan için mümkün görünmüyor...:gitme:

İş görüşmeleri devam ediyor, henüz gönlüne tam yatan bir şey olmadı...Veya şartlar bizi tatmin etmiyor...Sevdalımın 12 yıllık kariyeri var, uzun zamandır yönetici pozisyonunda, şimdi askerliği de bitirmiş biri olarak, daha yüksek pozisyon istiyor. Ve çalışacağı şehrin bana da uygun olması gerekiyor. Mutlaka üniversitesi olması lazım ki, ben akademik kariyere devam edebileyim. Ve ek olarak benim de çalışma alanım olması gerekli...:bbo:

Bu anlamda beklentiler artıyor, beğeni eşiği yükseliyor...

Artık ne olacak, nasıl olacak, bilemiyorum ama tek istediğim aslında nişanlımın iç huzuru...Aramızda en çok kullandığımız cümle, 'evdeki huzur, mutluluk budur' :lepi:

Bir de bana demez mi, 'hemen evlenelim' diye...:roflol:
Yok be yavrum yahu...:umursamaz: Olur olmasına da, ne gerek var, uğraşamam düğün dernekle şimdi...

Hele bir işimiz gücümüz belli olsun da...:hulya:

Çok anlattım, haydi ben kaçar...

Son düzenleme:
Akşamüstü konuştuk biliyo musun günlük kaydirigubbakcemile2

Her ne olursa olsun iyi geldi her zamanki gibi sesini duymak, gülümsetti beni... Nasıl özlemişim :asigim:

Her şeye rağmen aşığım ben ona :asigim:

Bi sonumuz olmasada, aylardır sürünsemde, hee bundan sonra nolur bilmem bi başkası olsadaaa ben ona çok ama çok aşığım :asigim:

Rabbim hakkımıza hayırlısnı versin, ben her şeye razıyım...

Yterki o olsun....

slm günnük kıss sempatiksalakcinni
Napıyosun bakalım görüşmeyeli
Ben çok iyiyim :Saruboceq:
Bu aralar derin düşüncelerdeyim
Hayatımın muhasebesini yapıyorum
Ve ciddi kararlarım var
Allahım yardım etsinde , gerçeğe dökebileyim bu düşüncelerimi
Üniversite yi okuma düşüncem vardı , ve bazı kolaylıklar sağlanıyo artık kaydirigubbakcemile5
Ciddi ciddi bunu düşünüyorum
Boş durmak bana göre değil, hedeflerim var benim a.s yaş olarakta geç kalmış değilim :)
Evimize çıkmaya az kaldı ,birkaç ay ,hele bir çıkalımzemuszemus
İşte ozaman boş günüm olmıycak ,
Çalışıcam harıl harıl ve şansımı deniycem
Olmuyomu yine de caymak yok başka bir alanda tekrar
Ömür ve sağlık versin Rabbim ve tabiki herşeyin hayırlısı :Saruboceq:

Bu akşam otomatik vites arabanın konforunu tattım sempatiksalakcinni
Nasıl rahat yaaa
"Nolur aşkım nolur aşkım otomatik vites araba al bana"diye tutturdum :roflol:
Bakarsın kendim bile alırım arabamı günllük ne dersin sositososito
Olamıycak bişey değil , olur :jeyyar:
Oh ne rahat hiç vitesle uğraşmıyorum bas gaza vınnnn
istediğinde zınkk durr

Neyse çok konuştumsempatiksalakcinni
Görüşürüz

Son düzenleme:

Günlük, bugün provadaydım, çok beğendim kıyafeti mi çok. sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab Tereddüt ediyordum güzel dikemezse diye ama gerçekten helal olsun iyi terziymiş adam. :lepi::lepi:

Çok yoruldum ama bugün, nedense yağmurlu havalarda aşırı yorgunluk oluyor bende. ilk defa yarın boşum şöyle güzelce uyumak istiyorum. mirmirmirmirmirmirmirmir

Sevgili Gunluk;
Gulse Birsel ne demis???
" Mutlu olmak icin calis,iyilik yap ve sukret"...ne kadar hos ve dogru, degil mi?

Şimdi sarıl bana ve güven ver gitmeyeceğine dair , yemin et beni bırakmayacağına...
Öyle içten söyle ki bunu inanayım , bana bunu yüreğinden gelerek söyleyen tek kişi ol , doğru değilse kendini bile kandıran ol , sözeri yüreğime işleyen ol , hayatımda iz bırkan ol...
Öyle bir iz bırak ki bir gün sözünü tutmasan bile silinmesin hayalin seneler geçsede. . . ~ ♥ :gitme::gitme::gitme::gitme:

selam
kız gunluk dun regl olmuusm karnımda bı agrıo kı sorma
bugunde bılıosun gıdıoruz baskentımıze ıns guzel gecer hawada soguk ama kalın gıyıncez yapcak bse yok :hulya:ayrıcaaa bugun kardesımın dogum gunuu ona hazırlık yapıcam sımdı mısafırlerımız olur kesın dunde hedıye almaya gıttık askımla bıkac sey aldık cok begendı opuyorumnanaktan hep guzel gunler gorsun ıns hep mutlu olsun bebegım benım ya keske daha cok kardesım olsaydı cok guzel bı duygu allahım kımseyı ayrmasın sewfdıklerınden:Saruboceq:
gorusmek uzere gıtmeden once belkı ugrarım :)

gutın morgın günnük aaabi
benim pırasa saçlı doktoru aradım, gebelik testi yap diyo yavş..
negatif çıkınca sen üzülmüyon nasolsa dimi
ne kolay heee söyle dur kenardan olan Dideme oluyu
yaptırmıcam aga test mest
doktora da gitmicem ilaç da içmicem
ölmem heralde

içim sıkılıyor bugün ya

dışarda ne güzel yapmur yağıyor ama ben burda tıkılıp kaldım

işte olmasam çıkıp gezsem yağmurun altında :asigim:

kafamı dinlesem sorunlarımı çözssem

ne kadar güzel olur dimi

ama öyle bir şansım yok burdan izlemekle yetiniyorum ne yazık ki

okul günlerimi özlemiyor değilim yağmur yağdı mı ilk dersi asardık giderdik parka boshayallersmile

ne güzeldi o zaman herşey...

dün stajyer geldi bütün sene burda olacak kıskandım onu biliyor musun

dert yok tasa yok

eskiyi özledim ben okulumu özledim özgür olmayı özledim

Günnüş;
Güne yağmurla başladık.
Ama sabah gıcık birini gördüm.Yaa günüm kötü geçecek.Geldi tam yanıma oturdu gerzek sinir şeyy.Anlamıyorum yaa sevmiyorum yaa hep denk geliyoo bu kadar olur:sinifsinif:
Iyyyyy yakından daha da bi iticiymiş
Bu günlerde SABIR SABIR SABIRa.s

günaydın günlük!
ne zamandır yazmıyorum ihmal ettim seni.
son 4 haftadır çok yoruldum, haftasonları çalıştım.
hamileliğin de etkisi var, daha çabuk yoruluyorum.
zaman azaldıkça korkmaya başladım.
neyi nasıl yapacağım herşeye nasıl yetişeceğim diye.
annem beni yalnız bırakmayacak biliyorum, yinede korkuyorum.
çok yorgun ve uykusuzum, halsizim.
izne çıkmama 4 hafta kaldı.
zaman azalıyor ve ben dah hazırlıklarımı tamamlayamadım.
daha oğluşumun kıyafetleri yıkanacak ütülenecek.
evdeki çamaşırlar, ütüler bile duruyor.
daha beşiğimiz mobilyamız bile alınmadı.
gıcık kaynanamın keyfini bekliyoruz.
eşim mobilyaları onun almasını istiyor, ben istemiyorum.
ne alırım diyor ne almam.
bu haftasonu belli olacak bakalım.
onun almaması umrumda değil ama belirsizlik sıkıyor beni.
kadında tık yok! ilk torunu olacak ne heyecan var ne sevinç.
insan alamıyorsa bile yün alıp birşeyler örer.
nasıl bir anne anlamıyorum torun evlattan daha çok sevilirmiş ama bu herkese göre değil galiba.
annem bile hem aldı hem kendisi dikip örürüyor.
üstelik onun 3. torunu olacak.
burda bile yüzünü görmediğim sesini duymadığım arkadaşlarım hediye almaya kalkıyor.
bunu söylemeleri bile benim için yeterli.
eşimin iç yerindeki arkadaşları yeğenime ne alayım diyor.

neyse içimi döktüm rahatladım biraz.
ben yüce rabbime güveniyorum o bize yardım eder.

Son düzenleme:
Günlük Len Napıcam Ben Bugün Buluşma Var Ve Benim Migren Tuttu Bırakmıyo mafoldumben
Ne Zaman Bişeye Özensem İçimde Kalıyo Zaten Bıktım Valla Ya alsanaalsanasmile
Ben Gideyim Dinleneyim Belki İyi Olurum Ne Dersin?
Dua Et Emi Bıktım Bu Acıdan :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…