Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlük
Hayatta hiçbir şeyi anne olmak kadar çok istemedim. 30 ağustosta kürtaj oldum, ilk göz ağrımın kalbi durduğu için... Henüz regl tarihim gelmediği halde,bugün de dahil şimdiye kadar 3 tane test yaptım. Hepsi negatif çıktı
Ama ben umutluyum,Allahın izniyle bi gün gelcek ve en büyük mutluluğu yaşatacak babasına ve bana......Çabuk gel,sağlıkla gel bebeğim,çok özledik seni....

Son düzenleme:
millet de artık uğramıycam buaralara diyo diyo sonra günde 10 kez yazıyo

birisini önemsemeyip artık konuşmak istemezsen cidden çekersin elini ayağını,ama laf atıp duruyorsan karşındakine veridigin değerin önemini görürüz :icecream: bayanssulusmile

nese şekerim :hulya: çekiliş için hediyelerimi almştım ama bi kaç bişi daha alcam opuyorumnanaktan 10 parça karaca seti gibi oldu sempatiksalakcinni

ağrım var günnük,geçmiş olsun da demedin :gitme: gerginim şuan bide Çok üzgünüm çoook buarada hala karar veremedim ben yaa
master ,yüksek lisans olayına girsem mi bilmiyorumkismile yoksa direk evlensem mi :asigim: amaaan oku oku nere kadar :hulya: çocuk olunca zati ara veririm işe
diyeee içimden düşünüyorum mirmirmirmir sonrada diyorum daha iyi iş bulurum,yapıyım 2 yıl şunun şurasında benneyaptımki fisfisfis çok kararsızım yaaa
bayramda da yazlığa gitmeyi düşünüyoruz.ben gitmek istemiyorum ama :umursamaz:
nese günnük pati kaçar sende gel durma burdaa kaydirigubbakcemile

Günnük;
Başım çatlıyo resmen yaa bugün tam 5 sınav yaptımkafamçokkarıştı
Birde onları okudum
Sevgilimlede aramız bozukbilmiyorumkismile Canım çok sıkkın yaa :gitme: Şimdi ağlıcam zor tutuyorum kendimisenağlamasenağlama

Yapmam gereken o kadar çok şey var ki ama bir tembelliktir üstümde sorma gitsin günlük.
Bugün mesaim 12 den sonra başladığı için tatile denk geldi çok şükür.
Hiç sevmiyorum orayı günlük, 2.dönem bıraksam mı acep, ne dersin?
Hayırlısı bakalım şekerim.
Yağmur bütün gün yağdı, az önce durdu burada.
Allah'ım dışarıda kalanların, evlerini su basanların yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:
Babacım, yarın akıtma yap da kahvaltıyı birlikte yapalım dedi.
Yapmaz mıyım babacım, sen iste yeter ki :asigim:

çok mutsuzum günlük :2: ailemi çok özlüyorum cnm annem saçlarını kestirmiş saçlarını bile kameradan görebiliyorum :gitme: uzaklık ne kadar acıymış kaydirigubbakcemile havalarda soğudu zaten dışarıya baktığımda içimi derin bir karartı ve hüzün kaplıyor :sinifsinif: şu 2li pimapen camlarımdan hala eve su geçiyor çok sıkıldım yağmur dursada baktırsak boshayallersmile hergün kayınvalidem bana uğramasa içi rahat etmiyorlmaz: offfff içim çok daralıyor yahu günlük bir şey söyle sende susma mafoldumben her günün sabahında rüya tabirleri karıştırmaktan yoruldum ben :bbo: bebek istiyorum yaasenağlama belki destek olur anneciğine ne zor hayat oysaki insan hiç böyle hayal etmiyor kötükedihüso ne kadar bunalım oldum ben bugün yahu kendime gelme vakti günlük neyse çok şükür diyim buyrunnnnnnnnn sağlıklıyım ;mutluyum en önemlisi nefes alabiliyorum çok şükür neyse ben kaçtım günlükcüğüm yasakkelime biliyorum şuanda bana dur diyorsun ama gitmeliyim boshayallersmile​

:çok üzgünüm: çok kötü biri oldum ben. aşkımı üzdüm. eski konuları açtım. sonra bana hoşçakl kendine iyi bak dedi. artık benden daja iyisini bulursun dedi. :1no2: kaç yıldır beraberiz ve 1 yıldır nişanlıyız ilk dafa böyle ciddi tartıştık. çok pişmanım nazar mı değdi bize. beraberliğimizi istemeyen okadar çok kişi olduğunu öğğrendik ki anlatamam.biz o düşmanları mutlu ettik bugün.

şimdi dışarı çıktı. çok kırdım onu çoookkk

sevgili günlük
şu yağmurlu ve soğuk havaları o kadar çok seviyorum ki bunun için ülke bile değiştirmeyi düşünüyorum yaz kış soğuk ve yağışlı olsun bide 641 tane soru çözmüşüm öğlen 1 den beri nefes almalımıyım almamalımıyım günlükcüğüm karar veremiyorum

burda bazı takık insanlar var dertleri ne anlayamadım.. daha doğrusu sadece bir kişi

bu kadar çocuk olunmaz..dimi ama günlük

her msjıma aksine msj yazmalar felan laf dokundurmalar. banane ki bu tavırdan.ne kadar da önemliydi benim için bilemezsin günlükçümm.görüşümü beğenmiyosan beğenmezsin.ben seni umursayıp da cvplar yazıyo mym her yere ama yok derdi neyse anlamadım kendine uğraş arıyo galiba .. o da öyle oyalansın napalımsırnaşık şey -tatlicadiarzu- ama şimdilik....

çünkü sinirleniyorumm ve o bu durumdan haz alıyo.nasıl bi hastalıklı psikoloji anlayamadım.anlamak da istemiyorum..

Herkese tekrar tekrar teşekkür ederimm.. dün gece 4:30 da uyuyabildim malesef:sinifsinif: sabah kalkar kalkmaz direk kuzenime mesaj attım gösterdinmi sonuçları diye, oda eve gelince konuşuruz az işim kaldı çıkıcam birazdan dedi ve ben onu bekledim elim yüreğimde... geldiğini duydum ve hemen kuzenime geçtim, doktorun dediğine göre dizlik takması gerekiyormuş ve o kistler içinde sanırım biraz sıvı alıcaklarmış, gelmesi lazım ilaçda yazıcam demiş.. ama ben tabiki bakırköydeki doktorumuzada göstericem aynı sonuçları bakalım o nedicekk ve bi doktor sitesine soru sormuştum doktora onunda cevabını bekliyorum maille.. aynı zamanda canım sütlü kahve ablamla mesajlaştık ona attım sonuçları ve oda doktor arkadaşlarına sorucaktı ona burdan binlerce kere teşekkür ederim o ve eylül beni sakinleştirdiler destekte oldular hep yanımda oldularr heran benimle konuştular...
İçim biraz olsun rahat p.tesi günüde bi kendi doktorumuza gidelim bakalım oda aynı şeyleri söylicekmi..

HERKESE BİRKEZ DAHA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. evet belki kimilerine göre çok abartmış olabilirim ama o benim annem o benim canım kanım, ben ona evde iş yaptırmıyorum aman eğilmesin migreni var ama şunu yapmasın şekeri var tansiyonu var diye diye gözümdeen sakınır oldum ve sanki o benim evladımmış gibi herşeyden koruyorum onu ve ben aşırı düşkünüm aileme işte bu yüzden onlara en ufak bişi olduğunda deliriyorum ve fazlasıyla telaşlanıyorum.. heleki bu sonuçları görünce ve bazı terimleri bilmediğim için kist sıvı kaybı yırtık kelimelerini duyunca inanın ben çok kötü oldum ve kalbim attığından fazlasıyla çarpmaya atmaya başladı...
Dedimya diğer yarım kanım canım annem o benim ona bişi olucak korkusunu yaşamak bile o dün'ü yaşamak bile ömrümden ömür götürdü SENİ ÇOK SEWİYORUM CANIM ANNEM

Duygusala bağladım yine günlük...
Başka diyarlara gidiyorum bazen.
Bazen... gelemiyorum
Bu şarkıları dinlememem lazım :)

Mutsuzmuyum ? Hayır ,, Elhamdülillah mutlyum !
Ama arada olur bu bana ,takma kafana.
Tüm enerjim bittiğinde bir kaç gün durgunlaşırım ,sessizleşirim
Belkide yoruluyordur bedenim ruhumun çocukluğuna mirmirmirmir
Ama uzun sürmez
Ben güçlüyüm yine başım dik yoluma bakarım .
Yine gülücük saçarım a.s
Yine hedeflerime yol alırım

Son düzenleme:

Neden hep gelgitliyim ben anlam veremiyorum. (
Benim işim çok zor, çookk... (
Hem karşımdaki insan adına hem de benim adıma böyle olacak.
Elinde biri var, aniden ondan soğuyorsun... eyvahedigeldismile
Kimseyi üzmek istemiyorum ben ama. (
Sağlam, sımsıkı olması gerek. Olur mu ki? (
Ya da doğru insan mı değil acaba? Ama bir kusuru da yok.
Çok da etkilenmiştim üstelik. Çok üzgünüm. :gitme:

Yağmur harikaydı bugün. Çok da severim böyle havaları.
Ama iyi hissetmiyorum kendimi hiç.
Hiçbir şey yapasım da yok. benneyaptımki

çok güldüm gece gece günnük.
insanların hayatında kararlar vardır ve bu sadece kararı alan kişiyi ilgilendirir.
eğitim bilimleri çözdüm buraya grince konuyu pekiştirmiş oldum
eğitimde benmerkezcilik diye buna denir sanırım.
ben buraya okulda yaşadığım bazı problemler oldu.kutlama proğramıyla ilgili anlaşmazlıklar yaşadım.
onu dile getirdim ama insanlar başka başka şeyler algılamış,güldüm sadece....
herkesin hayatı kendini ilgilendirir.bunu idrak edemeyenlere söylenicek laf bulamıyorum.neyse...
bugün askerimle uzun uzun konuştum
grip olmuş bitanem(((
yarın da çarşı izni vermişler ama görüşemicez sanırım.
kutlama ne zaman biter ne zaman köyden gelebilirim bilemiyorum..
çok özledim be günlük....

bugün de her günlerde olduğu gibi monoton
çok samimi bi arkadaşa gittim beni aç bıraktı üzüldüm yemek için gitmedim ama yemek yemeden gel dedi ve sonu hüsran
ordan başka arkadaşa geçip dertleştim birazcık ve artık sıkıldım bu kabuklu halimden
sıyrılmak istiyorum böle monoton hayattan çok bıktım çocukta olmuyor onun bunalımı yazmak iyi geldi yaa

uzun zaman oldu cicim... geldim işte hem de burnumu çeke çeke senağlama
bu saatte kimseyi bulamadığımdan...

yaklaşık 2 haftadır çalışmaktan başka birşey yapmıyorum... söylemedim sanırım ; diğer müşteri temsilcisi arkadaşım işten ayrıldı 2 hafta önce... kankam başlayacak yeni müşteri temsilcisi olarak ama kasımın 2. haftası ve ben bu süreçte tüm müşterileri takip ediyorum... inanılmaz bir yoğunluk var ve yetişemiyorum... yetişebilmek için pazar günü bile gittim işe ; haftaiçi de hep mesai kalıyorum... kankam başlayınca da ona işi öğretmekle baya bir zaman harcayacağım... yani hayatım iş oldu... yorucu ve sıkıcı... başka gülümseten hiçbirşey yok ... hoş çalışmasam da sıkıntıdan patlarım heralde :1closedeyes:

bu arada her mevsim yinelenen ve bitmek bilmeyen manasız öksürük nöbetlerimin nedenini tahliller sonucu dün öğrendim ; astım varmış bende meğersem... mevsimsel olarak da alerji ile tetikleniyormuş... aldım fısfısları kullanmaya çalışıyorum... bir süre sık sık kontrole gideceğim...

buna mı ağlıyorsun dersen hayır :1closedeyes:
uzun zamandır msne ; kkya ; face girmiyordum... ev arkadaşıma londra olayının gerçekleşmeyeceğini söylemek için facee girdim... sonra sohbette kimler varmış diye baktım bir de kimi göreyim ohaoldumsmile 2 yıl önce benden ayrılmak istediğini söylediği an sildiğim adam... nasıl olduğuna anlam veremedim ; arkadaş listemden kontrol ettim ; ordaydı ... ortak arkadaşlarımızdan birine baktım onun listesinde de ortak arkadaş olarak görünüyor... hatta sayfasına bile girebildim... :uhm: ama bakmadım tek bir satır bile okumaddım... sadece ismine tıklayınca açıldığını gördüm ve anında kendi sayfama döndüm... sileyim dedim ama anlayamadığım için silmedim faceten çıktım...

kardeşime sordum nasıl olabilir diye ; sistem hatasıdır dedi... bazen güncelleme yaparlerken eski ayarlara dönebilir dedi... gayet mantıklı bir açıklama... ama sistem hatasına bak yaaa... benneyaptımki bu aralar yukardakinin beni sınamak için sınırlarımı zorladığını; benim güzel birşeyleri haketmediğimi düşündüğünü ve de tüm ümitlerimi yitirdiğime dair düşüncelerle boğuşurken sistem hatasına bak yaaaa... günlerdir nete girmiyorum girdiğim ilk seferde karşılaştığım olaya bak... 2 yıl sonra tam da yalnızlığın dibine vurmuşken... acaba o da farketmiş midir ; benim kadar şok olduğunu sanmam bilgisayar bilgisi benden kat ve kat fazladır... offf düşündüğüm şeye bak... yarın ilk iş silmek olacak yeniden... :1closedeyes:

yatmaya hazırlansam iyi olacak... bir gün ben de güzel şeyler anlatabilecekmiyim acaba sana :sm_confused:

insan kendinden yorulurmu?
ben yoruldum...
herşeyi bırakıp gitmek çözüm olsaydı,biran gözümü kırpmaz yapardım...
nefes almadan,yemeden içmeden...
sırılsıklam olmak istedim,yağmurda ne gariptirki buna bile cesaret edemedim...
ne kadar güçsüz oldum be günlük,halbuki ne kadar güçlü görüyor herkes...
hayatımda ki herşeyi hep mücadele ederek kazandım,bir kez hazır konulmadı...
ne çok isterdim örgün eğitim görmeyi,kazandığım üniversiteye gitmeyi...
hayırlısı böylede,neden hala çok hayırlı şeyler yaşamıyorum...
bendemi bir şansızlık var,hayatmı adam seçiyor...
yok artık,buradada torpil olmaz değil mi? :)
gülmek bile zor geliyor...
bir uçurum kenarı istiyorum,avazım çıktığı kadar bağırıp nefesim kesilene kadar ağlamak,
yorgun düşüp saatlerce uyumak istiyorum...

bir rüya olsa herşey,biri bana süpriz yapsa uyandığımda...
sevinçten deliye dönsem...ben kötü biri değilim be hayat,ne istiyorsun benden?
kimsenin hakkını yemedim,kırmadım haksız yere kimseyi,başkasının hakkını bile savundum herkese karşı...

karşılık beklemedim,beklememde.bana ne günlük...
ne kadar kahır olsam da hayat getireceğini,gerimi götürecek..
boşversene bünye bunlara alışmış,ağır gelir başka gelişmeler...
birşeyler değişmiyorsa varmayacaksın üzerine...
gitmiyorum üzerine de gelen de yok...
ilginç...neyse bir kez daha derin bir nefes alır çekerim içime...
şükür nefes alıyoruzda,canımı acıtan ne her soluduğum havadaki bu dikenler...
çek git,zaten kendimi bile çekemiyorum...
hoşçakal,şimdilik...

:a015:

iyiydi güzeldi ama havanın kasveti ben boğdu
bide bi fena esiyo sorma kaç kere elektrik gitti inş bida gitmez karanlıktan korkuyorum ben
kocam yanımda olsa korkmamda tekim yaa korkuyorum akannehirakannehireyvahedigeldismile
ahh ahh kocm yanımda olsa hiçbişeyden şikayet etmem
gidince anladım valla aslında o hayatımı kolaylaştırıyomuş
canım sıkılsada onunla şakalaşıp gideriyodum sempatiksalakcinni
en azından onunla ve kızımla uğraşmaktan zaten sıkılmaya vaktim kalmıyodu
çok özledim kocişimi be günlükk :gitme:
inş bayramda gelir bida göndermicem zaten yeter bu kadar lmaz:lmaz:
zaten ayrı kalmamıza bile değmedi
o yüzden bundan sonra hep beraberiz Allahın izniyleboshayallersmile
Bu arada Cumhuriyet bayramı kutlu olsun hepimizeturkbayragiturkbayragi

selaaammm...
2 gündür yoğudum günlük...anacığımdaydım...
ablam geldi gezik tozuk yaptık biraz
ama hepimiz nezle olduk bu arada :2: :2:

neyse şimdi goncamla salep içip,yeni bi diziye başlıcaz
bakalım nasılmış?

beynim durmuş resmen ; o kadar aptallaşmışım... mazur gör ama cicim ; bu saatte yorgunluğa ve saçma tesadüfe normal yani... esmer şekerimin mesajına beğendim işaretleyeceğime beğenmedim işaretlemişim... bir sinir oldum kendime sorma...

meğer seçimimi kaldır tuşu varmış... yeni farkettim... uzun zamandır giremeyince kkya değişikliklere de böyle yabancı kalıyor insan ; eli ayağı karışıyor demek...

neyse iyi geceler cicim sana... ve senin aracılığınla uyku tutmayan kk hatunlarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…