Günaydın şekerüüüm, öncelikle şunu belirteyim, şu beğendim-beğenmedim mevzusunu pek sevemedim. İnsanlar olumsuz bişey yazıyolar, beğensem yanlış anlayacak, beğenmezsem yine yanlış anlayacak...
Neyse geleyim bugünkü konuya...
Öncelikle mutluyum, nedenmi?
Neden mutlu olmayayımki, artık kimse umrumda değil, kim ne demiş, şunu demiş, bunu demiş yok iftira atmış. Ya ben bunlara neden üzülmüşüm zamanında, desin dursunlar yaa, benim vijdanım rahatsa ve kul hakkına girmiyorsam neden üzülmüşümki! Aslında sevinmem gerekiyor çünküü o söyleyen insanlar er geç bedel ödeyecek ve üstüne benim günahımada girdiler... Bende saf gibi arkamdan konuşulanları bana taşıyanlardan dinledim, neden yapmışım bunu! Artık başkalarını dinlemeyeceğim, kimin problemi varsa gelsin yüzüme söylesin, arkamdanda konuşuyorsa kendi bilir, demekki karşıma çıkmaya yüzleri yokki arkamdan konuşuyorlar, o lafları taşıyanlara hiç sözüm yok zaten... Günlükcüm artık küçük insanlar için üzülmeyeceğim, 2 yılda yaşlandım nerdeyse ama sonuç ne,, kocaman bir hiç, neden önemsemişim bu küçük insanları bu kadar sanki. Neyse geçmiş geçmişte kaldı bende hayatıma bir yön vermeye karar verdim... Canım ciğerimde olsa bana düşünce bir tekme vuran gözüme görünmesin, öyle bir geçer zamanki'de kendimi gördüm, canım ciğerim dediğin amcan bile paran yoksa, düşmüşsen, sana düşman oluyor. Hayatımızı onlar için mahvettiğimize değdimi acaba diye soruyorum, kocaman bir hayır çıkıyor karşıma. Artık hatanın neresinden dönersen kardır diyip yolumuza devam edelim, artık hayatım sülaleden değil çekirdek ailem ve nasipse eşimden ibaret olacak, acı olsada bunu kabullenmeliyim, çünkü herkes yüze gelince can ciğer kuzu sarması, arkandan ise senden kötüsü yok...
Sabah sabah kafanı şişirdim, bunlar acı gibi gelsede mutluyum ben günlük, 3 günlük dünyadaki insanları kafamıza takıp gerçek dünyadakini unuttuk... Günahlarıma değilde, beş para etmez insanlara üzüldüm, ne safmışım yaa...
Nişanlıma çook teşekkür ediyorum, onun sayesinde ben eski ben değilim, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan zevk alır :)) İyiki o var, inşallah eşim olduğu günleride görücem ve o zaman hayat çok daha güzel olacak...
Neyse ben gideyim, açıldıkça açıldım...