Popüler Konu Sevgili günlük...

mrb günlükcümm nbr iyimisin??
ben bunalımdayım valla havalar soğudu evden dışarı çıkamıyorum kocam yanımda yok evde yanlızım bi kızım bi ben kızımda hiç rahat durmuyo bu ara çok huysuz çok inatt çok bunaltıyo beni uyumaz yemez içmez durmaz sürekli ilgi sürekli ilgi kendi başınada oynamıyo hep dışarı çıkmak istiyo bu saat oldu hala ayakta off geçsin bu günlerrr yaa :gitme:

ayy ne kdr mutlu oldum şimdi sewgilimle konuşunca=))
sesini duyduğumda o kdr çok mutlu huzurlu oluyorum ki anlatamam
bir ses bi insana bu kadar mı yakışır yaa
çok seviyorum ben sıpamı yaa
az önce tel de konuştuk seni seviyorum demedim ya tam kapatıodum teli
ordan alo alo die bağırdı ne oldu sewgilim dedim
hayatım seni seviyorum demedin dio =)
bnde seni çok sewiorum meleğim dedim bnde seni çokk seviyorum bitanem dedi =)
alıştı ya hergün konuşma bittiğinde mutlaka seni seviyorum demeden kapatmıyoruz teli =)
ne güzel sevmek sevilmek ya..
ALLAH herkese nasip etsin sevmeyi sevilmeyi..

bugün yine bütün gün ewdeydim günlük
boğazım geçmedi hala ağrıyoo
bi kurtulsam şu hastalıktan
annem de hasta yatıyo öle bulaşıcı sanırım bu ara hastalıklar

ayy yine sevdiğimden bahsetcem dur günlüğüm
çok seviyorum napim yaa doyamıorum beni bıraksalar sabaha kadar onu anlatır dururum
hiç bıkmadan usanmadan durmadan anlatırım
gelmesine de az bişi kaldı ŞAFAK : 22
3 hafta 1 gün sonra burda aşkım ya inanamıorum birdaha hiç gitmeyecek askere temelli bitio
o kdr çok seviniorum ki anlatamam resmen 15 ayı devirmiş olcaz
kurban olduğum ALLAH sağ salim getirsin seni bana başka da bişi istemem
ha bide bnm ol sadece bnm
seni çok istiyorum sewgilim çokkk....

hayata kocaman bir hıhhhh diyorummm günlük...hıhhh işte hıııhhhhhh:dilcikar: :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yok yarına yer bulamadım yok yok yok 9 bölümün 9'uda doluuu yicem kafayııı sabahtan beri pc başındayım yer boşalır randevu iptal olur diye ama yok yok yokkkkkk.. yarın doktorlar yarım gün çalışıyor ve cuma günüde tatile çıkıyorlar ee ben durabilirmiydim sence p.tesiye kadar asla duramazdım.
Hastenede veri giriş bölümünde çalışan kuzenimden rica ettim ve raporla birlikte cd'yi ona verdim yarın o hastanenin doktoru annemin mr sonuçlarını incelicek ve yorum yapıcak bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelir kuzenim....
Beni görünce ne yaptın sen gamze toparla kendini bu gözlerinin hali ne dedi ve kafanı dağıt dur bi düşünme sakin ol ve içini ferah tut olumlu düşün dedi ve sakinleştirici baharat çaylarından yaptı bana biraz konuştuk ve ben evime geçtim.. kafam dağılsın diye facede takıldım ama hep aklımda annem var Neyse birazcık daha sıkıcam dişimi ve sabredicem yarına kadar..

RABBİMMM YALVARIRIM HAYIRLI HABERLER DUYMAMI NASİP EYLE BANA. NE MUTLULUK NE AŞK HİÇ BİŞİ İSTEMİYORUM HİÇ BİRİSİ ŞUAN ÖNEMLİ DEĞİL GÖZÜM GÖRMÜYOR HİÇBİRİSİNİ.. SEN BANA ANNEMİN SAĞLIK HABERİNİ VER GERİSİNİ AL GÖTÜR BENDEN AMA YETERKİ ANNEMİN SONUÇLARI TEMİZ ÇIKSINN:Saruboceq:

mafoldumben

günlük.. bugün doğum günüm.. gördün mü 24 oldumakannehir

ailem yok, arkadaşlarım yok.. NİŞANLIM yok :gitme: tek başımayım.. yapayalnız..

Allah'ım nolur bu ayrı geçirdiğimiz ilk ve son doğum günü olsun..

Çok ağlak olduk biz aşkımla yahu,, hadi ben neyse de bitanemin ağlamasına hiç alışkın değilim:gitme: canım aşkım.. 00.00 da aradı tutamadım kendimi :gitme: o kadar özledimki.. içim titriyo düşündükçe.. keşke yanımda olsaydın be aşkım.. sarılsaydım.. öpseydim.. 4 yıldır nasıl kutladıysak yine öyle kutlasaydık.. ama sen yanımda ol ben başka bişey istememki hiçbişey yapma sadece yanıbaşımda olsaydın:gitme:
ama çok güzel mesajlar attı hayatımın anlamı,, çiçeklerrr..:asigim: oyy oralardan yetişiyo bitanem,, herşeyim o benim ya canımın içi... :asigim:
Anneciğime teşekkürü borç bilirim iyiki beni doğurmuş melek annem boshayallersmile ben de ruhumun diğer yarısını bulmuşum

Allah kavuştuğumuz günleri de göstersin inşallah:asigim:

şafak 298 :asigim:

Son düzenleme:
günnük cok uzun zaman oldu dimi...
napayim kkdan uzaklastim bayagi...
zaten netlede artik fazla aram yok...
ya okuldayim yada isdeyim, bos günüm yok anlayacagin...
ama hayatimda bir fark var günnüküm....
evet mutluyum...
hep gelip sana mutsuzlugumu anlattim ama artik mutluyum...
cok sükür hersey yolunda...
taniyan herkese selam olsun...
sende kendine iyi bak günnüküm, ben yine gelirim...

canım gunlukkk
sıyah ıncının dogumgunu kutlarım Allah hayırlı yaslar nasıp etsın
askerıne hemen kavusur ınsallahhh

gamzemın annesınede saglık sıhhat versın ınsallah bır an once guzel haberler alırlar

bu arada dıdem evocumla konusamıyoruz pek ozledım onu da

yorgunum ve bır aksılık yasıyorum
bundan sonra cok calısmam gerekecek canım gunluk cok

selam günlükcüm

canım çok sıkkın
uyuyamadım da bilmiyorumkismile
Çok kızdırdı beni,bazen o kadar düşüncesizce kırıcı konuşuyorki
farkına varmıyor özür de diledi tamam ama kırıldım işteboshayallersmile
uzağız ikimizde farkındayız,yanyana gelince söylüyoruz hatta uzaktayken özlemden hırçınlaşıyoruz diye...
ama işte lütfen sevgilim düşünceli olsun aslında çok düşünceli bi insan ama bazen beni çok kızdırıyor
bugünde o günlerden biri
bitsin bu uzaklıkk nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Günlük Can.. Uykum Nereye Kaçtı Biliyosun Mu aklinialirimsmile
Bu Ne Yağmurdur Allah ım Sesine Uyandım Yuh Ya akannehir
Neyse Ben Gidip Uyku Arama Çalışmalarına Devam Edeyim sempatiksalakcinni

günlükk öncelikleee syahincimin doğum gününü kutluorumm çok şeker bi kız ailesiii sevdiğiyle hep mutlu huzurlu olsun inşşş :Saruboceq:

ımmm günlük bana gelince aşkım askerden izine geldiiiiii
çok mutluyum yarın da bnm yanıma gelecek inş kısmetse şuan ayrı şehirlerdeiz çünküüü Şeniz

çok seviyorum bitanemi ona deliler gibi aşığım o bnm değerlimmmm kıymetlim hem aşkım hem arkadaşım herşeyimm nefesim canımmm ömrümm onun için daha bir çok güzel sıfat sayabilirimmm :asigim::asigim:
havalarrr çok kötü bu aradaa yağmur daaa yağıo böle hızlı yağan yağmurları hiç sevmiorum yaaaa eyvahedigeldismile :dilcikar:

Hiç keyfim yok son 2 haftadır,:gitme:
Reglim gecikti hormanel dengesizliktir dedim sinir harplerime ama regl de bitti, bendeki sinir bitmedilmaz:
Arada gülüp ediyorum ama 5 dak.sonra yine mutsuz ben:gitme:
Hafta sonu halama gittim, kuzenlerim biz seni hiç böyle bilmiyorduk, çok değişmişsin, önceden gözlerinin içi gülerdi, ama şimdi insan yüzüne bakamıyor dediler bana:gitme:
Haklılar bende farkındayım bunun, ama ne yaparsam yapayım olmuyor işte:1no2:
Bazen aynaya bakıyorum da ne kadar iğrençleşmiş yüzüm, ufacık kalmış, iskelet torbası gibi aynı, vücut iri, surat kaşık kadar:çok üzgünüm:
Düzelir mi dersin be günlük, ben eski ben olurmuyum, bi aralar umudum vardı, kurtulucam eski ben olucam diyordum ama bu sabah anladım ki düzelmiycek
Ben o içten, evi inleten kahkahalarımı uzun yıllar atamıycam günlük:çok üzgünüm:
Herşey herkes üstüme geliyor sanki, eşim, anası, kendi annem:çok üzgünüm:
Bi tek babacığım bi tek o üzmüyor beni:asigim:
O da olmasa :a015::gitme:
Ben yine psikopata bağladım kendimi, biraz dolaşayım topiclerde belki açılırım:gitme:
Ha bide tatilmiş 3 gün, nefret ediyorum tatillerden, pazartesi olmaz artık bana

Günaydın şekerüüüm, öncelikle şunu belirteyim, şu beğendim-beğenmedim mevzusunu pek sevemedim. İnsanlar olumsuz bişey yazıyolar, beğensem yanlış anlayacak, beğenmezsem yine yanlış anlayacak...

Neyse geleyim bugünkü konuya...
Öncelikle mutluyum, nedenmi?
Neden mutlu olmayayımki, artık kimse umrumda değil, kim ne demiş, şunu demiş, bunu demiş yok iftira atmış. Ya ben bunlara neden üzülmüşüm zamanında, desin dursunlar yaa, benim vijdanım rahatsa ve kul hakkına girmiyorsam neden üzülmüşümki! Aslında sevinmem gerekiyor çünküü o söyleyen insanlar er geç bedel ödeyecek ve üstüne benim günahımada girdiler... Bende saf gibi arkamdan konuşulanları bana taşıyanlardan dinledim, neden yapmışım bunu! Artık başkalarını dinlemeyeceğim, kimin problemi varsa gelsin yüzüme söylesin, arkamdanda konuşuyorsa kendi bilir, demekki karşıma çıkmaya yüzleri yokki arkamdan konuşuyorlar, o lafları taşıyanlara hiç sözüm yok zaten... Günlükcüm artık küçük insanlar için üzülmeyeceğim, 2 yılda yaşlandım nerdeyse ama sonuç ne,, kocaman bir hiç, neden önemsemişim bu küçük insanları bu kadar sanki. Neyse geçmiş geçmişte kaldı bende hayatıma bir yön vermeye karar verdim... Canım ciğerimde olsa bana düşünce bir tekme vuran gözüme görünmesin, öyle bir geçer zamanki'de kendimi gördüm, canım ciğerim dediğin amcan bile paran yoksa, düşmüşsen, sana düşman oluyor. Hayatımızı onlar için mahvettiğimize değdimi acaba diye soruyorum, kocaman bir hayır çıkıyor karşıma. Artık hatanın neresinden dönersen kardır diyip yolumuza devam edelim, artık hayatım sülaleden değil çekirdek ailem ve nasipse eşimden ibaret olacak, acı olsada bunu kabullenmeliyim, çünkü herkes yüze gelince can ciğer kuzu sarması, arkandan ise senden kötüsü yok...
Sabah sabah kafanı şişirdim, bunlar acı gibi gelsede mutluyum ben günlük, 3 günlük dünyadaki insanları kafamıza takıp gerçek dünyadakini unuttuk... Günahlarıma değilde, beş para etmez insanlara üzüldüm, ne safmışım yaa...
Nişanlıma çook teşekkür ediyorum, onun sayesinde ben eski ben değilim, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan zevk alır :)) İyiki o var, inşallah eşim olduğu günleride görücem ve o zaman hayat çok daha güzel olacak...
Neyse ben gideyim, açıldıkça açıldım...

perşembe : yuppiiiii tatil başlıyor :)

pazartesi : tüh beeee :)

e hayat bu. İmtihan. bazen kolay bazen zor. Ama güzel. çok şükür . hafta sonu pfofötöröl yanlış yazdım neyse işte o zımbırtıdan yapacam. günlük sen yeme hıh :)

Son düzenleme:
Evet sonunda bi şeyleri kabul ettirmenin, sevincini yaşarken,
nişanlımın da anlayışla karşılayıp ses çıkarmadan bu durumu kabullenmesi beni nasıl mutlu etti anlatamam sana : ))
Bi kere daha deli gibi aşık olduğumu anladım...
Çok şanslıyım, anlayışlı bi eşim var,hayatımı onunla birleştirdiğim için çok mutluyum ve biliyorum bana asla kıyamaz.

Onu çok seviyorum, haa kabul etmeseydi gene deli gibi sevicektim, sünger çekip bu durumu unutucaktım ve öyle devam edicektim, ama içimde kalıcaktı... ve her seferinde bu konu aklıma geldiğinde içim yanıcaktı, '' ahh keşkee '' ile başlayan cümleler kurucaktım...
Yaaa günlük mutluyum yanii :))
Bu arada dün eczaneye gittim, pasiflora aldım şurup, geceleri uyuma konusunda yardımcı olucağını düşünmüştüm ama tam aksine dün gece uyuyamadım.
Eeee ne yapalım düğün öncesi stres :))
Dün bu saatlerde sana ağlayarak yazarken, şimdi gene gözlerim dolu ama mutlu bi şekilde : ))

Son düzenleme:
ıyy sabah sabah işe giderken kaldırımdan taam indim söööyle kocamaaaan kurbağa..araba ezmiş ve patlamış resmen ıyyyyyyk...Hayaatımda gördüğüm en kocaman kurbağa miğdemi bulandırdın sabah sabah..az kala üzerine basıyordum..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…