Popüler Konu Sevgili günlük...

Siyahincimm,
mutlu yaşlar canım arkadaşımmopuyorumnanaktan

Günlük yarın çocukluk arkadaşım evleniyooooorrr sempatiksalakcinni

Sıra da bize gelir mi artık bayanssulusmile :kedi:

Pazartesiye kadar tatildeyim ohh... :hulya:

Göyüyyşmeeykk üzeyeee güyynnyükkçüümmmm

Şeniz

merhana günlük,2 günden beri işyerinde terslikler hep beni buluyor.istemeyerek gidersem olacağı bu dur.dünde müdüre uyuz oldu yanımda stajerlerin hepsini yolladı salak herif keşke benide yollasaydı çok mutsuzum orda,neyseki 4 gün evdeyim ya 5 gün oraya gitseydim tam kafayı yerdim allahım haziran çabuk gelsinde kurtulayım ordan :sinifsinif: bir de dün kaç saatte trafikte kaldık babamla terslik var bende bu aralar ibadetlerimi yapayımda huzur dolsun için :Saruboceq: neyse günnüş bende bu kadar hoşçakallopuyorumnanaktan

günnük okuldan geldim yorgunum .
prova yaparken yağmurr bastırdı
sıçan gibi olduk.
çayımı demledim ders çalışıcam şimdi.
kafam dalgın,mutssuzum,huzursuzum,kızgınım
lanet olsun be günlük lanet olsun...

Ülen günlük herbikesler yarım gün çalışırken biz niye tam gün çalışıyoruz he, de bana bakim.:umursamaz:, yarın evdeyiz,anamlar bende, kardeşceğizim çoluk çocuk geliyor, iyi güzel, ctesi yarım günde olsa niye geliyoz, mokmu var. Herkes kıçını devirmiş yatarken yollara düşmenin anlamı nealsanaalsanasmile, yapsaydılar ctesiyide tatil nolurdu, gelipde işgüçmü yapıcaz sanki, peeeehhhhh:umursamaz:

bende 3 gün tatil yapmak istiyorum, ben de nişantaşı çocuğuyum, bana ne yaaaa

Son düzenleme:
Meraba günlük..
Çok mutuszum yaa 1 aydır dur duraksız bando provaları yapıyoruz havalar güllük gülüstanlık tam tören günü yağmur bastırıyor ve tören iptal o kadar emek boşa mı gitti yaa

üç kuruşluk insanlara beş kuruş değer verince hep böyle oluyor hayatta günlük
çok canım sıkıldı bugün benim.
artık umrumda değil hiç kimse.
askerim gelsin canım arkadaşlarım yanımda olsun, her ne kadar çok sinirlensem de canım öğrencilerim bana yine sevgi dolu baksın,ailem yanımda olsun sağlıklı mıtlu hayatım olsun daha ne isterim ki...
boş işlerle uğraşmıcam artık.ben değerliyim.
,ben önemliyim.
ben kendimi seviyorum.
gerisi fasa fiso...

günlük yaa bu kadar ağlar mı insan doğum gününde :gitme: birileri aradıkça kutladıkça ağlıyorum:gitme:

şimdi de canım arkadaşımmm MEG'imin yazısına doldu gözlerim..
çok teşekkür ederimmm canımmm bitanesin sen bitaneee opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

günlük keşke para durumları iyi olsaydıda bayramda biyerlere gidebilseydik 9 gün tatil ede oturulurmu yaa?neyse canım kardeşim askerden izine geliyo bayramda 20 gün.. onunla zaman geçiririm .buralarda gezer dururuz artık...
bugünde tam gün çalşıyoruz 3 gün tatil..dinlenicem zaten havada berbat seller gidiyo yollardan..belki haftasonu bi kahvaltıya gideriz dışarıya o kadar..sonra evde olucam.

bu arada kaynım ve kuzeniyle ilgili çok büyük bir sır öğrendim..kuzen kız evli ve sanırım kaynımla aralarında bişey var şok oldum ellerim titredi gördüğümde mesajları...kaynım evdeki pcden faceine girmişti şifresini kaydetmiş pc..bazı olaylar vardı bende şüpheleniyodum zaten mesajları bi görsen aşkım bilmemne oooo şok oldum..ama takipteyim kopyalayıp kaydettim mesajları ...kimseye söylemedim eşim duysa yemin ediyorum öldürür ikisinide..
içim karmakarışık söylesemmi? kime söylesem kaynımlamı konuşsam bırak bu işi diye yoksa kızlamı karar veremiyorum off ffff

Günlük;

neden herşeyi bana en son söylüyor. Neden hep herşeyi sır içinde yaşıyor.. bana söylenecekler ve söylenmeyecekler diye ayırmış hayatını.. Lafa gelince sen ben yok BİZ VARIZ hayatım diyor. BİZ bumu demek? Herşeyi kendi içinde yaşaması ve benimle paylaşacaklarını süzgeçden geçirmesi benim ona olan güvenimi bir kez daha düşünmeme sebep oluyor..

Ne yağmur ama maşallah aralıksız devam ediyor
Akşama kesilse bari eve gidene kadar hiç olmazsa
dün eşimin yengesinin 7.si vardı iş çıkışı oraya gittim
nasıl üzgün evlatları Allah sabır versin onlara daha yeni bayramda
görüşmüştük sapa sağlam kadındı.:çok üzgünüm:
Benim kontrollerimde haftayaa sana söylemedim değil mi
artık hipertansiyon ve her an şeker hastası olabilicek bir kiş var karşındafisfisfis
b12 eksikliği bazı hormon bozuklukları vss Otuzumda böyleysem ilerde
ne olur acaba Nöroloji dr'um abluka altına aldı beni kurtuluşum yok ondan sanırım:asigim:
Belinayın annesinin sonuçları ne oldu acaba gelince haber etse keşke :uhm:

günlük angelgözde'cime de çok teşekkür ediyorummopuyorumnanaktan güzel sözleri,dilekleri için.. oyy aşkısıyla berabermiş tadını çıkarsınnn :asigim:
aybur34, Babyke, cicikiz34, didem_evo, fstklkurabye, Gunicen, icimdeki_sen, masumum, pamuk_helva, Pati, PorseLenBebek, pırlanta84, __TanRIcA__
hepinize teşekkürleropuyorumnanaktan

bitanem evde dur deyip duruyo canım askerim benim kesin bişey yolladı bana çok merak ediyorumm yaa vee gelelim en güzel hediyemeee ; günlük annem bana geliyoooo delikafadulden bugün değil ama yarın yanımda olcak pazar döncek geri:lepi: doğum günümde yalnız kalmama kıyamamışlar annemi yolluyolarmış yanıma:gitme: ölcektim sevinçten yaa canım annemmm çok özledim annemimafoldumben

Son düzenleme:
Pişt Kız Pembeli.
Yarın Kankitomla Buluşuyoruz Biliyosun Mu aklinialirimsmile
Geçen Seferki Yere Mi Gitsek Napsak Dün Akşam Gördüm Pek Güzel Oluyo Millet Serilmiş Yerlere
Neyse Dur Bakalım Yarına Kadar Neler Olur.. Onun İçin Gidemde Plan Yapim Bari kaydirigubbakcemile

bişeyleri bilip sadece bunu izlemek...yapayalnız..nereye kadar gücüm yeter..nereye kadar yanımda olurlar...
herşeyi izlemek tüm yanlışları hatta düşmanca yapılanları bilip izlemek...sevdiğin kişinin gidişini arkadaki bir bankta oturup izlemek...yağmur da yağıyor ıslanıyorsun...çünkü sırılsıklam olmuşsun gerçeklerden..şemsiye geliyor aklına..ama ansızın arkandan şemsiye uzatacak güzel bir ışık istiyorsun..o da yok..sonra kendini bırakıyorsun o bankta..gerinde ne var...önünde ne var..bilmiyorsun bilmekte istemiyorsun...o banktasın sadece sen ve sen..he birde tüm düşünceler..asla azat olamayacağın tek şeyler..şaşkınlık içinde o bankta oturmaya mahkumum ben sanırım..elim kolum bağlı.. bana ne olduğunu bilmiyorum...neden böyle düşünen biri oldugğumu yada elimi kolumu bağladıklarını..ama bişeyi öldüremediler oda içimde..ona gücleri yetmesede artık bi işe yaramıyor..çünkü o görmüyor...

selam günlük

bugün ne yağmur bu yahu...
15dkya çıkıp eve gideceğim ama sabah şemsiyem kırıldı şimdi bakalım nasıl yürüyeceğim durağa kadar ...
neyse allahım yardm eder heralde
aaa saat 17:17 askım benımı dusunuokı naniknanik
yarın iş yokkk olleyyy delikafadulden
aşkımın yanına gidicemmm sabah :asigim: :jeyyar:

bu arada gamzem bugün yazar diye bekledim günlüğe ama yazmadı msndede göremedim çok merak ediyorum onu ve teyzeciğimin durumunu mutlaka yaz günlüğe canım aklımdasın hep ben inanıyorumki herşey gönlünce olacak

korayağmur yağmurcum bnm canım ilkokul arkadaşım yaa :1hug: valla yediniz be askerliğide :lepi: ne kaldıki şunun şurasında ayyy son zamanlar artıkk bida hiç ayrılmıcaksınz ne güzl cnm :asigim:

dasilvadido kız senın su yazıların benı olduruyo gulmektennn ... bebıs ıcerde buyume calısmaları yapıo hee :))) hrsey gonlunce olsn cnm bnmmmmm

günlük hava ne kadar soğukdonuyorum resmen yaeyvahedigeldismile
iş arıyorum bulamadım hala..off off
ayagıma gelenlerı teptim şimdi ben arıyorum bulamıyorum..

Son düzenleme:
Günlüüükk yağmurlu havaları çok seviyorummmmm :1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…