Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm nasılsın benim keyfime diyecek yok. Dün tahlil sonuçlarımı aldım tokdorumla da görüşdüm. herşeyin normala döndüğünü söyledi, çok mutlu oldum ya hele canımın içi gocem daha bir keyiflendi. Yarın bana surpizi varmış merak ediyorum uykum kaçtı ya bana süpriz olurmu yav bozarım bensempatiksalakcinni
Herşey şimdilik yolunda çoook şükür. günlüğüm şu inişli çıkışlı hallerim bitsin artık kurtulayım. Birbuçuk aydır pek kimseyle görüşmedim kulaklarımı her söze tıkadım umursamaz oldum ve işe yaradı:sm_cool:
sigarayıda bırakdım bir ay oldu kendisiyle ilişkimizi koparalı sanırım tamamen bitti ben onu artık aramıyorum gamyoncuiremsu
İyi geceler günlüğüma.s.

april mrb ben gamze genetik siğil olan yorumlarını okudum ve sana ihtiyacım var eğer rahatsız etmezsem tabii sana msn adresimi vereym bana özelden msn adresini yazarsan eklesem görüşsek olurmu ben yeni üye oldugum için özelden msj atamıyorum yardımlarını bekliyorum arkadasım ii günler

slm günlükk....

çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkk

ŞAFAK : 19

bitiyo askerlik RABBİME şükürler olsun.. ben galiba bileciğe gidicem tezkere aldığı gün..
inş gidebilirim bi aksilik çıkmaz kurban olduğum ALLAH gönlümüze göre verir..
tezkere aldığı gün yanında olmak istiorum sevdiğim..istanbula dönüşte bnmle gelmesini istiorum.
çok mutluyum yaa öle böle deill..sonunda kavuşuoruzz..hasret bitiyo ayrılık bitiyoo..
ALLAH tüm asker yolu bekleyenler sabır wersinn..onları da tez zamanda kavuştursun.. şafakları çabuk düşsün.
çok bekledim ben tam 15 ay yolunu gözledim durdum..sonunda bitiyo yaa hala inanamıorumm..
bugün yine ailesinin yanına gittik..oturduk.sohbet ettik.yemek yedik çay içtik.
geldiği gün sevdiğimin ayaağına kurban kesecekler..
yaa hakikaten çok mutluyum..anlatılmaz bu durumumm..
herşey çok güzel olcak buna inanıorumm..
ben çok sewiorum ya canımdan çok sewiorum.
çok özledim güzel kokan yarimi..
ona sarılmayı öpmeyi koklamayı çok özledimm..sonunda hasretlik bitiyo..
askerim geliyo ya 19 gün snr şaka gibi..
sanki geri gitcekmiş gibi gelio..askerlik izinleri öle bi kanıma işlemiş ki geri gitcekmiş ki gibime gelio..
ama gitmeyecek hep burda kalck bnm yanımda olck yarimm..
kısacasıı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
inş tezkere günü yanında olurum başka da ne isterim ki..
sen dualarımı kabul et ya rabbim..AMİN ..

Bugüün ne kadar da cok uyuduum yaa .. Hava da bozuktu o yüzden olacak ki canım pek fazla birsey yapmak istemedi.mirmirmirmir

Güzelmi Geçti Evet Güzel Geçti.. 11 gibi ablama bıraktı beni ve biz bu saate kadar ablamla oturduk herşeyi enine boyuna konuştuk..

"Çok Çok Önemli Bi Karar Verme Aşamasında Olsanız Ve Bu Hayatınızı Tamamen Etkilicek Bi Karar Olsa... " Kalbinizimi Yoksa Mantığınızımı Dinler ve Ön Planda Tutardınız ? "

bilmiyorumkismile:uhm:

sevgili günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayyyy bugün ne kadar yorucu bir gündü,:bbo:motor takilmis gibiydim yinedelikafadulden.bitmezmi bu dünyanin isi.daha simdi kalktim.saat 9 da kizimi uyutayim derken kendimde uyuya kalmisim,:sm_confused:cok da gözelllll olmus alkisalkisalkisohhhhhh be.pazara misafirim var ne yapsam acep,:uhm:neyse daha düsünürüm onu.

Günlük hayatımda yaşadığım en zor günler diyebilirim duygusal olarak kararsızlık kadar zor bir şey yok günlük ne tarafa gideceğimi bir türlü bilemiyorum. Neye göre karar vermeliyim bir türlü bilemiyorum tarıçanın da dediği gibi rahat mı batıyo acaba bana benneyaptımki bir ışık görsem keşke hangi yol benim için hayırlısıysa ve ben o yola gitsemboshayallersmile

Yazacak Çok Şey Var.. Herşey İçimde.. Herşey 04.11.2010'da Kilitli.
Herkesten Herşeyden Bağımsız Kararlar Almalıyım..Benim İçin Onun İçin Bizim İçin..
Allah ım Utandırma İyi Yada Kötü..
Herşey Aşk Sevgi Değil Bunu Çok İyi Derslerle Öğrettin Bana Son 1 Senedir..
Sana Ve Sevgine Sığınıyorum..

günaydın güllük....
öncelikle Cumhuriyetimizin 87. yılı kutlu olsunturkbayragi bu ülkenin vatandaşı olmaktan, bu topraklarda yaşamaktan gurur duyuyorum...inşallah evlatlarımız, torunlarımız bugünlerimizden çooook daha güzellerini görür ve Ulu Önder'imizin ilkelerini, bu yüce emanetini yaşatırlar:Saruboceq:
görüşmeyeli ben iyiyim be güllaç...perşembe yarım gün dün de tatilden sonra bu sabah ıssscah yatağımdan kalkıp işe gelmek pek olmadı ama, buna da şükür demi...hamilelik dersen çok şükür iyi :tahtaya vuran simili: bu sabahın köründe gelip, salı günü için bakırköy ssk dan randevu aldım, gidip tahlillerimi yaptırsam iyi olcek...iş güç de iyi çok şükür...herkeşler de iyidir inşallah
benden şimdilik bu kadar gülloş...pazartesi olsun da maaşımızı alalım valla bu ay zil kaldık eşimle..hiç böyle olmazdı laaa.ay sonunda faakir kaldık...
neyse Allah bugünümüzü aratmasın
herkeşi öptüm

günaydın günnük:ecrin_bebek:
bugun ızın alıp 1 gıbı cıkmak ıstıyorum
babacığım geldı yanına gtcez koçişlezemuszemuscok özledımm onları cok
evlılık başka aılesıne yakın olanlara o kadar cok özenıyorum:sinifsinif:keşke benımde öle bı şansım olsaydı
neyse sağ olsunda bunada şükür
dün aldığım maaşın hepsı gııttı
k kartınane bıtecek bu işkence bu çile bılmıyorum ama daral geldı
ınş yılbaşına kadar bıtermirmirmirmir
neyse ben kaçar işlerımı bıtırıp cıkmam lazım

selam
bugun gulerek uyandım gunluk mutlu olım dedım ıcımden
bı pozıtıflık kıpırtı oldu gunesı gorunce...
dun gece askım bı msj oldu oda guzelmıs sabah okuyabıldım
benı cok sevıyo askım benımm sımdı bende yazcam ona...:asigim:
umarım guzel bır gun olur....

gamzeme soyle gunlugum, mantıgımı dinlerdim... ama bugüne kadar hep mantığımı dinledim ve hep kaybettim.. söyle ona duygularını seçsin ki o duygularından başka da birşey seçemez zaten bana kalırsa =)
mutlu olsun...

ay ne talihsiz insanım.
kırk yılın başı bi alışveriş yaparım.
iyisi olsun diyede para gayarım..
ya yırtık çıkar ya dar gelir.
ama yoook aptallık bende denesene kızım önce ne hemen etiketini söküon..
alırmı o adamlar şimdi o ürünü.
napam.
bana olmii kilo almışım ya ben.
kardeşcezime verem o dal gibi kesin olur ona..
poofff hiç yüzüm gülmediki zaten şu alışverişten yana.
geçen senede bi dünya para verip aldığım ayakkabı nası su alıo yaaa..
napım gidip kafasına çalımmı ayakkabıcının...
üşüom zatiii.
kombi mereti çalışmıo..
ya sıkıntılıyım ben yaa..
vallaaaa...
deli olmamak içten diiill.
adette olamadım ne oldugu belli olmayan bi kahverengi akıntıdır gidio.
nası psikolojim bozulmasınki benim şimdi...

bgn en güccümüz olan erkek kardeşcezimi göz doktoruna götürücem bakalım nedicek...
inşallah ciddi bi problem yoktur...

herifin kredi kartınada çok yüklendim galiba.
ekstre gelince didiklicek beni yineeee...
yaaaaaaaaaa..
çıldıriiiciiiimmmm..

Son düzenleme:
günlükçümmmm
bu gece yokum ben telaş sardı çok fena beni yaa
malumm yarın kpss var
inş bu sefer our be günlük
çok yoruldum ben 3 senedir didinmekten.
dua et bana bu sefer olsun. hoşçakal günlük

Yine Bitiyo Günlük..
Ailem Yine Dağılıyo.. Neden?? Niye Daha Sorumlu Bi Adam Olup Karına Çocuklarına Sahip Çıkmadın?
Neden Akıtıyosun Gözyaşlarımızı.. Ben Sen Hastasın Diye Dualar Edip Kendi Kendimi Yerken Sen Nasıl Bana O Hakaretleri Yapabiliyosun?
Hani Nerde Benim Sizin İçin Yaptığım Fedakarlıklarım.. Ben Merkezcisin BABA!..
27 Senelik Hayatımda 27 Gün Güldürmedin Yüzümü Ona Yanıyorum!..
Küçükkende Ailesiyle Mutlu Olan Çocuklara Bakar İmrenirdim..Şimdide.. Ve Hala O Zamanlarki Küçük Kız Çocuğu Gibi Yatağıma Oturup Ellerimle Yüzümü Kapayıp Hıçkırıklara Boğuluyorum!.
Tek Sebebi Sensin! Sen.. Acıtma Artık Canımızı Uzaklaş! Git..
Senin Yüzünden Hiç Bi İlişkim Sağlıklı Olamadı.. Ya Sizin Sorunlarınızda Boğuldum Yada Senin Gibi Adamlar Olacaklar Diye Kaçtım!..
Bıktım!.. Ne Olur Annem İçin Kardeşlerim İçin.. Benim İçin.. Git Baba!..
Sadece Varolmama Sebepsin Şu Hayatta Başkada Bişey Değil.. Git.. mafoldumben

inşallah kazanırsınn benim bi arkadaşımda giricek oda baya çabaladı çabalarınız sonuçsuz kalmaz inşallah başarılar

günlük dün yazamadım çünkü dün benim doğum günümdü aşkımla bütün gün gezdik yemek yedik sinemaya gittik of çok güzeldi yaa ailemi vee aşkımı çk svyrm iyiki varlar iyiki yanımdalarrrrrrrr öle işte günlük 19 yasına girdimmm mutluyum sağlıklıyım daha ne istymm:) bu arada bana çok şık bir saat ve koley almş hiç bir zaman yanımdan ayırmıcam onları cnm bnm verirken gözleri nasıl parlıyodu offf:) nazarlardan saklasın rabbim bizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…