Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnük;
Bugün çok güzelim beeeee:kedi: Öğrencilerden yine iltifatlar aldımopuyorumnanaktan
Oyyyyyyyyyyy yarın sınav varkafamçokkarıştı Hayırlısı olsun.
Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim:Saruboceq:

İyiki varsın bitanemboshayallersmile
Sen olmasan napardım
Çok iyi bir eşsin sen,ve iyiki eşimsinopuyorumnanaktan
Bazen bencillik yapıp sana çok yüklensemde sen birtanesin
Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsun
Ama insanlar beni okadar bunaltıyor , herşey üstüme okadar geliyor ki sana patlıyorum :çok üzgünüm:
Sürekli neşeli olmama alışıksın tabi sempatiksalakcinni suratım düştümü ben sustummu herşey sönüyormuş bilmiyorumkismile ne güzel konuşuyorsun öyle sen Şeniz

Ne kadar kızsamda insanlara , bazen alıp başımı gidesim gelsede ,onların yüzünden yıpranıp dağılmamalıyım, beni seven bana değer veren insanalar için güçlü olmalıyım günlük
elimdekilerin kıymetini bilmeliyim
değersiz kişilere doğruyu göstermeye çalışırken arada sevdiklerimde yanıyo
bırak Allah büyük ,elbet ilahi adalet var :1rolleyes:

yarın kpss var..bu sefer kalem, silgi, su götürmek yok
bakalım nasıl olacak nasıl geçecek soruların tarzı da değişmiş olabilir
tüm sınava girecek olanlara başarılar diliyorum :Saruboceq:

naber cicim... evdeyim ; az önce geldim işten... bir programım yok bugün ama yarın egeyle görüşcem ; 29 ekim tatiline bu taraflara geldiler sevgilisiyle yarın da izmire gelcek görüşebilicez... iyi gelecek 2-3 saat de olsa iyi gelecek arkadaşımı görmek...

aslında istanbuldan başka bir arkadaşım daha geldi... kankamın sevgilisi hatta kankamın sevgilisi olmadan önce benim yakın arkadaşımdı... ama artık diil sanırım... geldim diye aramadı ; en son görüştüğümüzden beri de aramadı... hoş ben de aramıyorum ; dün de gitmedim yanlarına ama yakınlığı hissedemediğim için... bilemiyorum çok tuhaf oldum ben ... kendimi çok önemsiyorum ve önemsenmediğimi hissediyorsam çaba göstermiyorum ; göstermek de çok saçma geliyor...depresif ; huysuz biri oldum çıktım...

bu arada sistem hatası hala devam ediyor inanabiliyor musun... silmedim yine niyeyse ama bakmadım da; sadece orda olduğunu gördüm... ege bakmam konusunda ısrar ediyor ama hiç öyle bir niyetim yok; ne öyle bir düşüncem var ne de elim gidiyor aslında elim gitmiyor bile diyebilirim :)

neyse haydi görüşürüz cicim... biraz film izlerim belki... Güzel bir Kore filmi mesela ; aşkın saf halini anlatan...

Son düzenleme:
bir kac saat sonra ise gidicem günnük...
hafta ici okul, hafta sonu is...
tek bir bos günüm bile yok...
yoruldum...

Ne kadar gıcık insanlar var dünyada ya özel olarakmı yaratılmış acabasempatiksalakcinni
ayak parmağım burkuldu onun yüzünden..
basamıyorum üstüne ya bişiy olurmu acep

Son düzenleme:
Her şey yoluna giriyor günlü hissedebiliyorum artık daha mutlu
yum daha çok alışıyorum evime evlililiğime eşime ve bebeğime, sorumluluklarım bunaltmıyor artık beni ee tabi evlilikle ve hamilelikle değişen hormonlarım yüzünden yaşadığım bazı sıkıntıları saymazsam mutluyum mutluyuz
Sevmek ve sevilmek ne kadar güzel günlük eşine sımsıkı sarılmak ve güvenmek ..........
Bugün tam 15 haftalık oldu bebiş çok mu hızlı büyüyor zaman mı çok hızlı geçiyor bilmiyorum ama hep böyle geçsin olur mu

masalları dinlerken sonunu bilmeksekte,mutlu biteceğini bilirdik...
şimdi sonunu bilmiyorum,mutlu bitecek diye kendimimi kandırıyorum...
zor bir hayat var önümde,umutları hakediyorsam neden kavuşamıyorum?
neden geldim ki bu dünyaya yaşamayamı?
öyleyse neden yaşayamıyorum?
bilmiyorum belkide bilmeden yaşıyorum....

Son düzenleme:
Sahibi olduğum dizim tutmuyor…
dünyayı gösteren gözüm görmüyor…
ömrümün baharı solmuş çürüyor…
canıma kastım var yaşamam artık…

arayan dostlarım beni bulmasın…
doğmasın güneşim sabah olmasın…
kuytu bir köşede ömrüm son olsun...

neşesi olmayan ömrü neyleyim
rüzgarda savrulan yaprak gibiyim
böylesi hayatı nasıl seveyim
canıma kastım var yaşamam artık

arayan dostlarım beni bulmasın
doğmasın güneşim sabah olmasın
kuytu bir köşede ömrüm son olsun

mafoldumben

Sevgili Gunluk:
Cok yogunum,cok yorgunum , sevdigim iste takdir gormek, sevilmek, sayilmak bana hayat gucu veriyor,bir de araya giren cok sevdigim bir yakinim vefati olmasaydi keske...hayat iste...5 gun once onun da cok sevdigi dort ayaklimla ziyaret ettigim,bol bol sohbetle gulustugum "amcam "da bizleri terketti....iste sevdiklerim listesinden bir ismin daha ustunu ebediyen cizmis oldum ...gercekten cok uzgunum ama olsun,o hep kalbimde yasayacak.....

Aşkımı çok seviyorum günlükkk. Bazen bana kanka(!) olumunekankayizsmile muhabbeti yapsa da sempatiksalakcinni canım o benimmmm:asigim:

Kendimi duygusuz gibi hissediyorum sence bu normal mi?

Ne agliyorum ne konusuyorum ne huzurluyum. ASlinda korkuyorum aglamaya baslasam hic susmam, susamam diye...

Bana o saf, masum ve o buyük sevgimi duygularimi geri verebilirmisin??

1,5 yilimi geri verebilirmisin bana?

Yatsam uyusam ve herseyi unutmus olsam olmaz mi?

Nefret ediyorum hayatan, erkeklerden, kendimden, iliskilerden, asiklardan, insanlardan...

Böyle olmasimi gerekiyordu sence?

Bunlari yasamalimiydik???

Aglamak istiyorum sadece ve mutlu olmak

Cok seymi istiyorum sence???

Tamam biliyorum mutlu olmak benim elimde ama degilim iste degilim..

Son düzenleme:
Günlük :roflol: ben bu balığımı çok seviyorum ya çok şirin allahım yer yutarım ben onu:asigim: bu aralar fena gününde ama sürekli bi titreme bi çiftleşme isteği:jeyyar: getireyim bi dişi diyorum ama bu rahat bırakmıyo hep ıstırıyo kıyamam diğer balığa :teselli: çok vahşi olmanın cezası plastik balık günlük atıyorum içine plastik balık onlarla çiftleşiyo sırnaşık şey bir gün plastik balık hamile kalacak diye korkuyorum o derece bu aralar:roflol:

cok usuyorum gunluk cokta yorgunum cokta uykum var sana yazıp gıdıp uyucammirmirmirmir
gunduz camları sıldım,hava cok guzeldı,sonra bı tel geldı bı plan yapıp buz patenıne gttık
1saat ıcınde dus al sacını basını yap makyaj yap gıyın exstra baska ısler bunun dısındaevden cıkarken yanaklarım pespembeydı kostrmaktan-tatlicadiarzu-
aksamustu 5ten sonra cıktık evden önce yemek yedık,hava sogudu,ee buz patenıde buz gıbı sırnaşık şeysırnaşık şeyvalla seyım falan dondu yanı-tatlicadiarzu-ordan cıktık carfting :lepi:cok eglencelıydı ya ama acemı sofor oldugum cok bellı oldu:roflolrdada donduk tabı,
ordan sonrada metroya gttık,burda yenı acılmıstı,ılk defa gezdım orasıda buz gıbıydıakannehirsarkuterı balık reyonları buz buzakannehir
eve geldık kat kat gıyındım sıcacık cay ıctım,dızımı ızledım sonra aldım laptopumu otruyorum
ama cok yorgunum ve sankı hala ısınamadım uykumda geldıboshayallersmile
yarın pazar bı paln yaparmıyım bılmıorum ,sanırım baya bı uyurum sole ogleyı gosterr saat:kedi:
zaten saatlerde degısıyo,artık gunlerın hıc hukmu olmıcak benneyaptımki
pazartesı kurs var ama bız asıcazkaydirigubbakcemile3vapur gezısı yapıcaz
baktım havada guzel pazartesı,ıns guzel bı gun gecırırız
hadı ben gıdıyorum ıyı gecelr

çok hastayım iki gündür iş güç herşey yerde üstünede sıkıntı stres bunalıma girdim
iki gündür ewdeyim çok sıkıldım yaa
koca desen varla yok arası bir şey takan yok onu zaten
bu hasta halimle misafir ağırladım çok yoruldum değişik bir şey yok malesef (((

slm günnüşümmm nasılsın
tuçe kafam Afyona gitmiş
Offf nasıl için gitti anlatamam bende gidicem inşallahboshayallersmile
Dün bir ara bakımdaydı kk giremedim
Ne zaman açıldı bilmiyorum bile
Şimdi kocik oturttu zorla bi bakın kafan dağılsın diye
2 gündür evin şekliyle uğraş temizlik yap
bu halde nasıl yapacaksam
Dağıttık evi bir güzel düzenleyelim dedik bir yandan temizleyip yerleştirmeyle uğraşıyorum
Uzun zamandır doğru düzgün iş yapamıyorum zaten
Bu hafta içi hava ısınacakmış sanırım
kocike bi süprizz hazırlıyorum inşallah beğenicek
Geçen hafta BODY WORLD sergisi için bilet almıştım acayip mutlu oldu:dance:
Beraber salı günü sergiyi gezdik
Bir kez görevlilerden izin alıp oturmak zorunda kaldım nasıl yorulmuşum
İnsan dolaş dolaş doymuyor valla
Saolsun görevliler çok anlayışlılardı
Bence mutlaka görülmesi gereken bir sergi tavsiye ediyorum
Verdiğim paraya sonuna kadar değdi
Hayretler içinde kaldık hala konuşuyoruz kocikle
Müthiş bir emek
İlk olarak bir bebeğin oluşunu görüyorsun adım adım
en çok etki yaratan yer orası
o bendenleri nasıl o hale getirdiklerini izledik çıkışta
nasıl saklamışlar inan vücudumuza daha iyi bakar olduk
Şimdi diyorum hamile olsam içimdeki bebişi sergidekilerle hayal ederek büyümesini izlicem

Dün gece biraz açıkda kalmışım sanırım
Bugün çok fazla ağrım var
Dışarıya bile çıkmak istemedi canım
Neredeyse bütün gün uzandım ama hala ağrıyor
İğne vurdurmaya bu kadar meraklı olacağım aklıma gelmezdi
Pazartesi olsunda iğne vurdurayım diyorumsempatiksalakcinni
Biraz olsun rahatlatıyor

Evde kaldıkca yalnızlaşıyorum valla
Canım hiç bişey istemiyor
Annemi arıyorum konuşacak bişey olmuyor boshayallersmile
Bende yemek tarifi soruyorum
Bu akşam sızlana sızlana yemek yaptım
İsteksiz değil hee ağrıdan sızlandım
Ne olursa olsun mutfağı seviyorum ben
Hepsi şahane oldu valla cokacimcoook
baklava bilem yaptım hazır yufkadan ama:kedi:
Kalan yufkadan börek yaptım yok böyle bi lezzet
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu arada önüme çıkan her fırsatı değerlendiriyorumgamyoncuiremsu araba kullanmak için
geçende alış-verişden dönerken otoparkdan çıkarıp kapıda kociki karşılayıp verecektim arabayı ama eşim yanıma oturdu
Olmaz yapamama deli gibi yağmur yağıyor gece gece gidemem dedimsede
vazgeçersen hiç yapamazsın dedi
Vallahi yaptım önceden 3 dk beklediğim kavşakdan cesaret diyip geçtim
Artık mesafe tayinlerim oldukça iyi sollama yaparken tali yoldan çıkarken kocike danışmıyorum
Dün bayram diye trafik olmaz dedim foruma gidip gelmemiz lazımdı IKEA da kargo işi yarım saatliğine gidip gelelim dedik
Trafik yoktur diye ben geçtim direksiyona
Çaktırmıyrum ama dua da ediyorum nolur trafik olmasın
yokmuyudu vardı
Kaza bile vardı yollar tıkanmış resmen
Bırakmak istedim ama kocik yine cesaretlendirdi
Trafiğin olmadığı günler çok az canım sen buna alışmalısın yoksa bi bayramda bi seyranda geçersin direksiyona oda ömür boyu acemi kalarak dedi
Haklı değilmi İstanbulda yaşıyoruz
Başımıza bişey gelmesin diye endişeleniyorum ama onun sözleri cesaretlendiriyor
hiç hata yapmadan foruma ulaştım alkisalkisalkis banaalkisalkisalkis
Arabamıda park ettim yerimseniben
Sonra dönüşte eşim çok güzel günler her yeni öğrenen senin gibi heycanlı, başarmanın mutluğuyla dolu inan dedi tadını çıkar zamanla alışacaksıngamyoncuiremsu yeni öğrenen birisine öğütler veriyor olacaksın diyor
Gerçekden de öyle hep araba kullanmak istemişimdir İyi bir sürücü olmak istemişimdir
eğlenceli geçiyor acemi günlerim ama geçiyor işte
her seferinde daha iyi oluyorum
yoksa geçmesin mi:gitme: yok yok geçsin tadıyla geçsin ama:Saruboceq::Saruboceq:
Ne çok yazdım dimi bayadır yazmıyordum yalülülülülülü
sıkıldım günnnüüüüüşşş
Yarın kargolarımız gelsin
muhtelen onlarla uğraşırız
pazartesi kocimi kahvaltıya götüreyim diyorum hava sıcacık olsun
sonra dolaşalımmmmmmmmmmmmmm
Alış-veriş yapmak istiyorum alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hee birde şu 6 kasım buluşmasına kociğimle katılmak istiyorum:Saruboceq:
ee hadi ben azıcık dolaşayım

ayy günlük aslında şuan çok uykum var ama uyuyamıyorum ya içim pırpır bu gece:asigim:
biz aşkımla düğüne gidicez ailelerimiz bizim hakkımızda bişeyler konuşucaklar bu gece
çok heyecanlıyım cidden ya bu gece herşey belli olabilir:1rolleyes:
Allahım nolur hayırlısını ver bize:Saruboceq:
bide salon bakıcaz aşkımla dün geceki salonu beğenemedim ben fiyatda uçuk bi miktar değildi. ama güzel bişey olsun ya salonumuz.yerimseniben
bakalım artık nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz oralarda bulunucaz.a.s
Rabbim sen yardımcımız ol hayırlısını güzelini hakkımızda eyle...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kafam allak bullak. Ne yazacağımı da şaşırdım.
Şöyle ilginç bir şey var ki, ne zaman o alışveriş merkezine gitsek
akşamına başka şehirde yaşayan dayım ve eşi bize geliyorlar.
Ve yine ne zaman o alışveriş merkezine gitsek, sık görüşmediğim,
epeyce uzak bir şehirde okuyan eski bir arkadaşımdan mesaj alıyorum.
Nasıl bir tesadüftür bu anlamadım. 3. kez oluyor bu :bbo:

Eve gelmeden önce kardeşimi arıyordum, yanımızda 4,5 yaşında çok şeker
bir kız vardı. Bana diyor ki: 'Kimi arıyorsun sen?' Sonra annesine dönüp:
'Hayatısını mı arıyor anne?' diye sordu kikirdeyerek. :))
Ardından tekrar bana dönüp 'Aşkısınla konuştun di mi?' diye sorunca yanağından sıktırıverdim.
Öyle tatlıydı ki. :))) Ahhh dedim içimden, keşke bir aşkısım olsaydı
da onu aramış olsaydım. :// Ama dün ne demiştik,
artık bunları düşünmek yoktu di mi? :)) Düşünmüyorum zaten merak etme.
Bir minik daha gördüm günlüğüm. İçim gitti ona iştee...
Bu nasıl güzellik, nasıl bir şirinlik Allah'ım... Binlerce kez maşallah. :))
Tam hayalimdeki gibi bir erkek çocuğu. Bembeyazdı pamuk gibi, saçlar kahverengi
kıvır kıvır, minicik elleri... :))) Öyle bir erkek çocuğum olsa daha ne isterim
ki diye düşündüm o an. Uçtum ben bugün. boshayallersmile boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
slm gunluk
bu sabah cok kotu bi sekilde uyandim. Ruyamda askimi gordum, baska kizlara bakiyordu off cok kotu oldum mafoldumben.
Aslinda hic oyle seyler dusunmem, askima guvenmeyi ogrendim onceleri cok dusunurdum ama simdi biliyorumki bitanem bensiz yapamaz bende onsuz :asigim:.
Ama ne zaman onu ruyamda gorursem hep baska kizlarla goruyorum senağlama senağlama.
o ruyadan sonra hemen yanina gittim (annemin akrabasi, bi sure bizde kalmak zorunda) uyandirdim cok kotu bi ruya gordum dedim hayirdir dedi sen baskalarina bakiyordun dedim. Oda bana dediki "ben sensiz kafayi yiyorum sen ne diosun. Aklimdan hic cikmiosun deil baskalarina bakmak gozum senden baska hic bisey gormuyo" dedi :asigim: rahatladim.
Aslinda rahatim, biliyorum hic baskalarina bakmayacagini ama hosuma gitti konusmasi. Şeniz
Ama neden her onu ruyamda gordugumde bu sekilde goruyorum yaaa senağlama senağlama
Neyse sonra o ise gitti, ben butun gun evdeydim, biraz nette dolastim biraz tv izledim sonra 5 saat ders calistim simdide cok yorgunum mirmirmirmir.
En iyi arkadasim 2. sefer ehliyetini alamadi cok uzuldumm :çok üzgünüm: yarin onunla yemege gidecez insallah, moral olur.
15dk sonra askim gelecek cok ozledimm :asigim: onu azcik gorup azcik daha ders calisip yatcam, off yarinda erken kalkmam lazimmm
neyse gunlukcum iyi geceler tatli ruyalar boshayallersmile
Bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…