Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük şu trafik polisleri ne ilginçler
Kuzenimden geliyoduk halam annem kzenim filan var arabada.Baktım ilerde çevirme var polis durdurdu, pencereyi açtım suratıma bakıyo garip garip, merhaba iyi akşamlar dedim buyrun dedi yol verdi hemen :sm_confused: aradığı ben değildim demekkikafamçokkarıştı Komikti valla annem de bizi görünce bıraktılar seni hadi yırttın demez mi tam koptm yani.
Yine hepbirlikte güzel bir gün geçirdik kzenlerle ve annemlerle ama pasta börek olayını abartmışım hala sindiremedim yediklerimi midem çatlayacak gibi.sempatiksalakcinni Gidimde yatıyım ben uyuyabilirsem tabe

Bu gece bana hızır gibi yetişti karabiberim, çok güzel dertleştik ve beni hiç kimsenin yapamadığı kadar mükemmel analiz etti, mantkıllı ve bir okadar örnekler vererek konuştu'ki sanki ben beni hiç tanımayan biri değilde uzuun yıllardır benimle olan biriyle konuşuyormuşum gibi oldum işte bu yüzden çekinmeden herşeyimi döktüm ortaya ve oda çok güzel yol gösterdi bana... iyiki yazdın iyiki açtın yüreğini karabiberim gerçekten çok ihtiyacım vardı buna....olumunekankayizsmile

bu 3. görüşmemizdi ve bana sözlenmekten bahsetti neden bekliyoruz zaten birbirimizi uzun yıllardır tanıyoruz sözde nişanda bir tanıma evresidir zaten, adı konsun ve benim simgemi heran taşımanı istiyorum dedi.. ve ben dün akşam ablamlarda kaldığımda ablamla oturduk enine boyuna konuştuk oda 3 yıllık evli ve evliliğin getirdği sorumluluklardan vb. bahsetti.. Ben dün gece bazen şunu düşündüm " beni seviyor beni mutlu edebilir bana istediğim her şeyi verebilir ben de zamanla onu severim" sonrada durdum düşündüm dur gamze ne yapıyorsun küçük değilsin 27 olucaksın" dedim, ve açıkcası ben o yüzüğü taktığımda olmadı bitsin ayrılalım demek için takmam, kendimden tamamen emin olmalıyım o yüzüğü takmam için.. ve şölede bişi var dün akşam yemekte biran şunu düşündüm "keşke karşımda ufuk olsa o konuşsa ben dinlesem" ( biliyorum bu çok kötü bişi ve biliyorum 1.5 sene oldu biteli ama biran serdar konuşurken sadece biran ona bakarak içimden geçirdiğim bişiydi bu) sanırım kalbim ısınmadı ve sanırım benim bu 1.5 senenin verdiği boşlukdan dolayı ilgi alaka sürprizler hoşuma gitti hepsi bu:sinifsinif:
Kimseye bunu yapamam o hernekadar ben herşeye varım beklerim desede ben ufuğu henüz tam olarak beynimden atmadan asla yeni bir başlangıç yapamam.. karabiberiminde dediği gibi "Gerekirse bencil desinler bana ama ben mutlu olmalıyım başkasına zarar vermeyecek derecede bencil olmalıyım.. sadece kendimi düşünücem, bu hayatı yaşayacak olan benim bi kere geliyoruz dünyaya ve bu karar öylesine verilmiş sadece beni mutlu eder diye verilcek bir karar olmamalı.. BENDE MUTLU OLURUM BENDE MUTLU EDERİM Diye düşündüğüm zaman verilebilecek bir karar.."

Sanırım Benim Serdarla enine boyuna herşeyi açık açık konuşmam gerekicekk..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARABİBERİM BU GECE İÇİN SAMİMİ KONUŞMALARIN İÇTENLİĞİN VE YÜREĞİN İÇİN..vereliniortak

Pırlantamda çok çekti kahrımı ve oda az benimle bu konu hakkında uğraşmadı sabahlara kadar msn'de ve onunda az başını şişirmedim, onada çok teşekkür ederim herşey için yol göstermeleri için düşünceleri için, ama olmadı be pırlantam özenle hazırlayıp beni gönderdiğin o yemekte ben 5 saniyede olsa biran için keşke karşımdaki ufuk olsa o konuşsa ben dinlesem diye geçirdim içimden, anladımki kalbimi ısıtamamış serdar ve anladımki benim sadece ilgi alaka sürprizler ve mesajlarında aramalarında söylediği kurduğu cümleler hoşuma gitmiş hepsi bu, 1.5 senenin vermiş olduğu boşluk var ve ben biranda bunları peş peşe görünce hissedince inan bende ne olduğunu şaşırdım ve birden kalbim atmaya başladı ama bu o hisleri özlediğim içinmiş serdar için değilmiş bunu dün gece yemekte biranda olsa aklımdan geçirdiğim şeyi farkedince anladım....
Olmadı pırlantam olmadı arkadaşım yapamadım ben....

selamün hello sayın günlük

geceleri hiç uykum gelmio nedense,tam gececi oldum.:bbo:

sewdiğim hala şantiyede,çok özledim onu,ne zaman gelir Allah bilir:a015:

onsuz hiçbirşeyin tadı yok,seneye bu zamanlar onun koynunda uyurum inşallah ewleniriz de.

neyse ben kaçar,sağa eyi gecelr...

Sevgili gunluk,

bu sabah Dustin i kaybettik,31 yasindaydi,sabah kalp krizi gecirmis bu gencecik yasinda,olumu genc bir insana hic yakistiramiyorum,ona da yakistiramadim,hala inanamiyorum,geride 4 yasinda bir cocuk birakti,kizimi dusunuyorum simdi ,ben olunce kizima iyi bakarlar mi diye mekanin cennet olsun arkadasim,seni hic unutmayacagim.

i know someday you'll have a beautiful life,
i know you'll be a star in somebody else's sky
but why, why, why can't it be mine?

kac gündür tam anlamıyla camış gibi yatıyorum günlüğüm.. düşünüyorum düşünüyorum içimdekilerle dışımdakiler bir noktada buluşsun diye sürekli düşünüyorum.. varabildim mi bir yere bilmiyorum ama düşünmekten yoruldum... anlıyorum aşktır dosttur ailedir bunlar biraz kader ve çoğunlukla da kısmet işi.. benim ailem nasıl olacak peki? tamam önümde uzun bir kariyer yılları var, sevdiğim herkes de burada bırakıp gitmek de nereden çıktı deme senelerdir kurduğum bir hayal bu...
annem dün tutturmuş diyo ki asmin kızım sen evlenme.. hayırdır anne dedim? ne bileyim sana göre adam yok be kızım diyo... ay ne koptum anlatamam..
derdim evlenmek felan olmadı hiç bugüne kadar aslında.. ama bir yol çizmem gerekli önüme bir hedef belirlemeliyim ki ona göre ivme kazanayım.. değilse bu salıncakta sallanıp durucam..
Allahtan hayırlısını isterken bile yüreğim cız ediyor sanki.. ama biliyorum hayırlısını istemeliyim.. geçtiğimiz sene çok üzüldüğüm bir gün vardı, ezan okunuyordu dedimki içimden Allahım ben bu adamı kendi imkanlarımla bundan daha fazla tanıyamam, eğer benim için hayırlı değilse uzaklaştır onu benden.. ve ondan sonra da koptuk gittik işte.. inanıyorum ben benim için hayırlı birisi olmadığına.. ve hatta aslında zaman zaman ona iyilik yaptığımı da düşünüyorum bu kararımla.. hayatında yeni birisi var onunla mutlu.. mücadele etmesi gereken benimki gibi dertleri yok.. iyi oldu iyi..
valla kendimi kandırmaya çalışmıyorum malesef benim derdimi dinleyip bununla başedebilecek insan tanımadım bugüne kadar.. sonu sessizlik oluyor genelde ben anlattığımda... bununla mücadele edilmezki deniliyor.. alıştım ben aslında.. o yüzden insanlar hayatıma girerlerken onlar için üzülüyorum çoğu zaman, giderlerken yerli yersiz seviniyorum.. doğru olan buydu diyorum.. doğru??..
kafam karışık değil aslında ama kendimi çok zorluyormuşum gibi bir his var içimde.. bunların acısı sonradan çıkacakmış gibi hani..
başıma ne gelecek bundan sonra bilmiyorum.. aşık olmak istiyorum laf aramızda.. ama bu konuda en ufak bir cesaretim dahi yok.. o yüzden de bu aralar kalbimin sesini hiç dinlemek istemiyorum.. bakalım nereye kadar gidecek...

bugun utu yapayım artık dag gibi oldu herhalde 2gunde zor bıtırırım :)) dun goz doktoruna gıttım esımın yuzunden ev hanlandım ..doktor gozume baktı senın hiç bişiyin yok dedi.. benden saglam gozlerın dedi..

26 kasımda kalp kontrolum var umarım ondada bıseyım çıkmaz..

adetim gecıktı hamıle değilmdir insallaaaahhhhhh... aşkım korunsada okuyorum hep yok delik çıktı pre.. vs..insallah oyle bi durum olmamıstırrrr...

adaklarım vardı onlarıda yerıne getırecegım bir bir..hatta bırıne basladım bile ..

yazın ev yaptırıyoruz ınsallah bı sorun yasamayız :) şuan hiç bi seyıne baslamasakta en azından nıyetıne girdik..Allah yardım eder umarım..sorunsuz cabucak bıtıversın evımız :) harcamalarımıza dikkat edıyoruz enazından ,bundan sonra liste tutcam her ay bakalım ne kadar harcama yapıyormusuz :))
gectımız carsamba aksamı ,aksam yemegıne 2 aile cagırmıstım sanırım terım usudu hala daha bademciklerım gecmedi..
gectımız persembe gunu esımın dededi vefat etti.. gidemek uzak yol 14 saatlık..eşim nobetcı benıde tek gondermedi..artık kurbanda gidices 2hafta sonra yani.. Allah mekanını cennet etsin.. Amin.

Kız günlük kaynanama gidiyom ben :smiley-cool:
Bi süslendim ki sorma saçlarımı maşaladım etek giycem üzerinede omuzları düşük kazak giydim altımada camel rengi çizmem aklinialirimsmile
Çok makyaj yapmadım yavrucum doğal oldum kaynana laf etmesin dimisempatiksalakcinni
Kaynanamı seviyorum da bir de herşeyi ben bilirm havasında olmasa hatun genç bi de 42 yaşında ulenn ilerde evlenince çektirmez dimi bana bu bilmişlikle :roflol:
Aşkıma kargo yolluyorum anneside yolıcakmış bişeyler gitmişken annesine onları da bırakıcam aldığım herşeyin üzerinde küçük notlar yazdım dün gece romantikliğim tuttu kızz :jeyyar:
Ayy hadi ben gidiyorum kaynanama şimdi dinle dur aşkım olmadanda çekilmiyo vallaha napalım başa gelen çekilir dimi bebişim vereliniortak
Hadii çav

Son düzenleme:
Günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sevgilimle barışmanın verdiğin büyük bi huzurla yazıyorum sana:)
Ayyy barıştık günlük yaa.Hala inanamıyorumm:)
Çok mutluyum günlük tarif edemem sana bu duyguyu.
Günlük ben aşkımı gerçekten çok seviyorum.onsuz bi hayat bi ömür bi ev düşünemiyorum.
Kavuşmamızada çok az kaldı günlük:)
Umarım bana karşı hiç değişmez.Yıllar sonra bile bana beni sevdiğini söylerken gözlerinin içi güler inşallah. aynı bugün olduğu gibi :)
Allah kimseyi sevdiğinden,ailesinden,arkadaşlarından ayırmasın inşallah.Ayrılık kadar kötü bişey yok
Ama yinede hayat beni çok yoruyo günlük.Hep bişeyler ters gidiyo ve moralimi bozuyor.En kısa zamanda yoluna girer inşallah yoksa çıldırcam artık günlük valla yaa.
Ama sevdiğim yanımda artık hiçbişey umrumda değil:) O varsa eğer huzur,mutluluk var demektir.O yoksa hayat çok sıkıcı...:):)
Herkesi seviyorummmmmm opuyorumnanaktan

....
Benzemesin diye özgürlük mutlaka paylasilacak suç ortagi bir sevgiliyle
Sanmistik ki ikimiz yeryüzünde ancak birbirimiz için variz
Ikimiz sanmistik ki tek kisilik bir yalnizliga bile rahatça sigariz
Hiç yanilmamisiz her an düsüp düsüp kristal bir bardak gibi Tuz parça kirilsak da hala içimizde o yanardag agzi
Hala kipkizil gülümseyen sanki atesten bir
tebessüm zehir zemberek ASKIMIZ

Atilla Ilhan

"Bitti" söylenecek baska birseyimiz kalmadi artik birbirimize...

1,5 yillik bundan 2 aylik bir sözlülük döneminden sonra hersey bugün "bitti". Bu kelimeyi bu güne kadar bir kez olsun kullanmadim onun gibi sürekli agizimda degildi ama olmasi gereken buymus nasip degilmis...sadece üzgünüm....

Son düzenleme:
Günlük saatler geri alındığından sanırım vakit geçimiyor bugün

Son düzenleme:
Sevgili günlük sana bu satırları yazarken başım ağrıyo.
Neyse ona alıştımda bari karnım ağrımasaydı diyorum.
Hadi karnım ağrıyo bari midem bulanmasaydı.
Hadi midem bulanıyo bari dizlerim rahat dursaydı...
Dökülüyorum ama nettende ayrı duramıyorum.
Bende kıvrana kıvarana yazıyorum... napayım...

Nassın iyisin dipçik gibisin.
Beni sormalı.Seni sormalı desene nan
Bugün 8 günlük banım bitti
mapıs damlarından çıktım
Saatlerin 1 saat geri alınması da işime yaradı

an itibariyle bende ayrıldım günlük, ilk sevgilimdi 5 yıllım ziyan oldu..onca son bi kez yüz yüze konusalım dememe ragmen konusalacak birşey yok dedi.. hiç bi hatamın olmaması da cabası.. tek sorun onun işleri yüzünden 2 aydır pek görüşemiyorduk. yokluguma alıştı sanırım. 10 gün sonra dogum günüm bu ucarı tavırları illa bitecek ve arıyacak. buna adımdan daha eminim. üç ay önce bitmesin die karsımda aglayan bi insan bu kadar degismiş olamaz.. ahdım olsun beni aradıgı gün karsıma çıktıgına pişman edicem tüm o bitti sözlerini ona yediricem günlük.....

Neler yaşıyorum günlük neler!
Kimse yokken o vardı tüm dostlarım bana yüz çevirdiğinde benim dostumdu,sevgilimdi,herşeyimdi.Yanımdaydı...
Yaşadıklarıma inanmak istemiyorum,bunları yaşayan benim,biziz..
Ama ona sevgim neden eksilmiyor ki
Onu affetmeyi çok istiyorum yapamıyorum günlük
Keşke elimde bir sihirli değnek olsa herşeyi düzeltsem,offf offf...
Keşke hayatımıza kimseyi sokmasaydık keşke o iki kişilik dünyamızda yaşasaydık hep

kpssyi de atlattıkk
şimdii sıra bende :)
hazır olun sevgili öğrencilerimm sınav sorularınız geliyorr

naber günnüş
bu aralar enerjim ikiye bölünmüş gibi
artık çabucak yoruluyorum sürekli dinlenmek zorunda kalıyorum
içim buruk be günnüş nikonum cancanım gurbete taşındı çok özleyeceğim onu
en azından annesi burda sık sık gelebilir ve bizde hasret gideririz
inş yeni şehir yeni yaşam ona huzur ve sağlık getirir her şey gönüllerince olur
son iki aydır eşim hep bana çalışıyo
ne dediysem aldı uzun zamandır beklediğim leptobumada kavuştum daha önceden hamile olmak varmış

yarına memlekete gitmem gerekiyodu ama doktorum izin vermediği için gidemiycem
biletim hala aktif bazen diyom bi çılgınlık yapıp gitsemmi çok özledim memleketimi
ama sonrasında üzülmek istemiyorum günnüş
her geçen gün bebeğime daha çok alışıyorum onu şimdiden çok özlüyorum bütün yaşamım ona dair oldu
plan ve porojemi ona göre ayarlıyorum Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
evlat hasreti çeken kk arkadaşlarımada Rabbim tez zamanda hayırlı bebişler versin inş

bu aralar çok heyecanlıyım
tanrıçamın bayram çekilişi,yıllardır yapmak istediğim darülacezade ziyareti ve biricik arkadaşım xzgimin nikahı
Rabbim sağlık problemi vermediği sürece canım arkadaşımı beyaz gelinlikle görmeyi çok istiyorum hemde aybiğimde gelmeye çalışıcak
bu aralar hep alya duamı görüyorum rüyamda çok özlemişim gül kokulumu neyseki özlem bitcek
en kısa zamanda aybiğim gelecek bize çok konuştum dimi gidipte yemek hazırlıyayım

bu arada taksimde meydana gelen kalleşçe saldıyı esefle kınıyorum
Rabbim hepsinin kökünü kurutsun inş

Bir daha onun sesini duyamayacakmiyim ben simdi?
Bir daha ellerini tutamayacakmiyim?
O cok sevdigim gözlerinde kaybolamayacakmiyim?
S1k1ca sarilamayacakmiyim ona?
Kokusunu icime cekemeyecekmiyim?
Onu birdaha göremeyecek olmam icimi cok acitiyor...Elim varmiyor parmagimdaki yüzügü cikarmaya..

Cok canim yaniyor...

Son düzenleme:
kocaman bir meyveli pasta yaptım oğlum uyuyo eşim film izliyo çok mutluyum hızıurluyum
kayınvalidem aradı bize çaya geliceklermiş bide tuzlu kurabiye yapmalı pastanın yanına
çok yoruldıum bugün oğlumu parka götürdü babası ben biraz temizlik yaptım çamaşır serdim falan hergün aynı işler oğlum öksürüyo çok hasta olmasa bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…