Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük delphinimi geri ver bana iletimdeki sigaradan kastım delphindi olamaz yaa
bak depresyona girdim cigara içcem yok !! :sigarra:
normalde agzıma sürmem ama sanalda ölümüne içiciyim be günnük

apriltom ataş almaya geldim yak bakimm 2 de tuborg açak ohhh miss
hayırsız demiş bide mısır çarşısına bensiz giderseniz o zaman gelmem bidaha işte

günnükümmm burdan bir kez daha tanrıçamın dogum günüsünü kutlıyımm senin aracılığınla

o benim canım yaaa,herşeyimi her haltımı bilir canım sıkılsın,azcık üzgün oliyim hemen anlar,anlat neyin var cabuk der valla kızzz ondan başka kimseye anlatamam derdimi sıkıntımı üzüntümü mutlulugumu.bişe olsa hemen ona koşarım kaç gece sabahladık,az mı dertleştik az mı güldük karnımız agrıyana kadar şu bildigin roflol oluyoruz biz yaaa konuşurken
titriyoruz gülmekten artık canım arkadaşım benim yaaa iyi ki doğmuşsun kankamm
seni cidden seviyorum,öyle böyle değil
keşke yakından tanıma şansın olsa bide bu hatunu günnük
nickinin hakkını veriyo nese şımarmasın şimdi,sen okutma bunu ona

pati kaçar günnük yarına yetiştirmem gereken işler var

Daha Geçen Ay Birisi Gelip Bana Ummadığın Anda Sıcacık Bi Çift El Kalbini Ellerinin Arasına Alacak Seni Uçuracak Dese Asla İnanmazdım.. :44:
Kankam Hep Derdi Bekle Bekleee.. Hakeden Gelecek..Hiç Ummadığın Anda Hemde Diye Hadi Be Ordan Bu Saatteeeeen Sonra Aslaaa Diye Çemkirirdim Ona
Kankaaa.. Gelde Gör Beni Kaç Gündür Sürünüyorum Resmen Köpek Gibi..
Nazar Değer Diye Kimselere de Diyemiyorum..Sanada Anlatamıyorum Kafamı Gözümü Kırarsın Diye
Günlük Bu Hatun Nasıı Tırstırdıysa Beni Artık
İşin Özü Şu.. Cuma Akşamı Büyük Gün.. Önümüzde 3 Gün Var Kararlar Almak Ve Bu İşin Arkadaşlık Mı Aşk Mı Olduğuna Karar Vermek İçin..
Ama Çok Tatlı Mikrop Şey Bi Görsen Boncuk Boncuk Bakıyo Böyle Kızamıyosunda Be
Bebelik Arkadaşım Onla Kanki Bile Oldu O Derece İnsanları Etkileyip Sevdiriyo Kendini Düşün Yani
Benim Suçum Yok Valla Tüm Suç Onda Bu Kadar İçten Dadlu Olmasa Ben Haşaaa Kafayı Takmazdım
Herşeyin Hayırlısı Belkide Haftaya Herşey Bambaşka Olur Ne Dersin

he günnük heee hala bitiremedim iki tanecik sunumu...
niye biliyormusun?
baska seylerle ugrasiyorum durmadan...
erteleyeyip duruyorum..
biri bana büyü mü yapti acep günnük..
ben böyle degildim...
hemen hallederdim herseyi, sinavlara istekle ögrenirdim hemen...
simdi hiiiiccc umrumda degil...
offf günnük istemiyorum iste napim....

Yarın pek cazip gözükmüyor gözüme lakin gelsin istiyorum yine de..

Sonuçta gece güne varacak ve güneş doğacak, tazelenecek yer yüzü her şeye rağmen...

Belki " Sen' den süpriz hayırlar dileriz" duamız kabul olacak...

yazılı soruları hazırlamak yazılıya girmekten zormuş yaa :bbo:
hem soruları hem cevapları yazmak gerekiyor
bunlar da çok zaman alıyor
ee malum acemiyim =)
öte yandan her şey yolunda gidiyor çok şükür
kpss dışında tabii....

bunu okuyunca içim cız etti fena oldm yaa
gözlerim doldu okuyunca
evden çıkıp geri geldiğinde sadece misafir olacaksın
o oda artık senin değil..o yatak senin değil...
çocukluğunun geçtiği ev..sevinçlerin üzüntülerin...her şey o evde kalacak..
evden gideceğim gün kim bilir nasıl olur
şimdi bi an önce kavuşmak istiyor insan amaa
hem ağlarım hem giderim.......
hem mutlu hem hüzünlü........
off hayat tezatlı mı olacak hep......

bugün de aramadı sevgili günlük.....
beklicez....
beklicez kii nasıl bi kalemde silip attıysa aynı ölçüde kapatıcam tüm kapıları suratına..

özledim seni babam..
şimdi bi telefon kadar yakın olsan bana..
baba nasılsın desem sana..
ama yoksun..
yaşadığım sürece duyamayacağım sesini..,
hasretim sesine,bakışına gülüşüne..
öyle özledim ki..
kelimeler yetmiyor..
bağıra bağıra ağlamak istiyorum şu an.
.gözyaşlarımı zor tutuyorum..
yerine kimseyi koyamadım,koyamam da eminim..
yanlızlık yiyip bitiriyor beni..
hayatta kimse senin kadar sahip çıkmıyor bana..
hele bir de gurbetteysen,hayat inan çok zor benim için..
bazen aklıma geliyor sensizlik nasıl dayanacağım bu hayata babammmm...

Offf günlük ya yarın doktora gidecegim yine 2 senedir her 3 ayda bir oldugu gibi
Daha 19 yaşındayım ve bu Pko illetiyle uraşıyorum 2 senedir. Hep ilaçmı kullanacagım ben bıktım artık. İlaçsız kendiliginden olmayacakmı birşeyler Doktor yine değişiklik yok diyecek aynı ilacı verecek biliyorum. Evlenincede bebek için uğraşacagım. Sevdicegim askerden gelsin hayırlısıyla evlenelim inşallah bizimde çocugumuz olur. Aşkıma benzeyen sarışın ufak bebeklerim olur inşallah o günleri görmeyi çok istiyorum..

Son düzenleme:
korayağmurun yazdıklarını okuyunca gözyaşlarıı tutamadım günlük
çok mutlu olsun inşallah
biz de böyle duygular mı yaşıcaz yaza?
içim daraldı tatlı rüyalar günlük...

Günnüş önce bir teşekkürle başlıycam yazıma
GAMZE BELİNAY 'a
Ne olduysa oldu geçti gitti
İkimizde belki davamızda haklıydık belki haksız , birbirimize karşı çok acımasız ,çok iğneleyici , üzücü sözler sarfettik, daha da alvelendi zıtlaşmamız :))
Nedendir bilimez belkide gerçek düşmanlığın ne olduğunu gördüğüm için bir süre sonra sana karşı yumuşadım
Hatamıydı yaptığımız evet hata belkide çocukluk , koskoca bayanlarız
Kazen az çekmedi bizden

neyse uzatmanın gereği yok , ben huzurluyum okadar görüyorumki oda öyle
Teşekkrümse karşılıklı uzlaşmaya vardığımız için
Ve benden de bir Özür arkasından konuştuklarım için

Böyle günlük
Bu gün arkadaşımdaydım
Bi sürü mama yaptık oturduk bide bi güzel lüplettik

Yusufum çok büyüdü ,artık kendinden küçüklere abilik yapıyo
Arkadaşımın oğlu hapşuruyo benim paşam sırtına vurup helal helal diyo
Ah yawrum "o boğaza birşey kaçınca" denir desemde pek kavrayamıyo bunu
Ama olsun oda güzel nasıl tatlı söylüyo ve nasıl güldürüyo insanları

Bu arada taşınmamıza 2 ay kaldı günnüş
Evime geçmeyi okadar çok isityorumki anlatamam
Yeni ev, yeni düzen,seviyorum ben bunları
Yeni eşyalar
Ama bruayada çok alışmıştım
Çok seviyorum yıllardır 10 yılı geçti sanırım :44:

Neyse ben kaçar uykum geldi behh :18:

Son düzenleme:
Slmm gunlukk naber kizz
ben iki gundur fena hastayim ya bitanemi dinlemedim dugune gittim oynadim zipladim terledim sonrada soguka ciktim olacagi bu
sabah okulada gidemedim doktora gittim ilaclari aldim, dun baya atesim cikmisti cok kotuydu yaa. Ama gunluk askim cok iyi bakti bana yaa caylar yapti, guzel sozler fisildadi kulagima superdi ama cok uzuldu beni oyle gorunce.
Gunluuukk askim bana coook guzel bi kolye aldi, iki kalpli, biri senin kalbin biri benim kalbim diyo
Ama farkettikki bi tasi dusmus deistirecek
Gunlukcum farkindayim, sana hep bitanemden bahsediorum, diceksinki senin hic onsuz yapabildigin bisey yokmu, hic onu dusunmedigin olmuyomu ama gercekten onsuz hic bisey yapamiorum hic biseyden zevk alamiorum her an her saniye yanimda olsun istiorum hic cikmiyo aklimdan o artik benim yasam sevincim oldu ben fena asik oldum ona yaa. Ama asla pisman olmayacagimi biliorum
neyse biraz konu deistirim kafani sisirmeyim hep ayni seylerle kiiz gunluuuk ben alisverisi coook ozlediiimmm en kisa zamanda askimla alisverise carsiya atilmaliyimm onunlada alisveris yapmak baska yaa super biseeyy ama zamani olmaz bu aralar cok yogun ve yorgunn
ya gunluk kusura bakma konu deistircem diorum ama her konuyu ona bagliyorum neyse tmm gidim ben en iyisi
hadi iyi aksamlarr

sevgili günlük adet günü gelene kadar çatlayacağım sanırım meraktan, aklımı bir türlü hamile miyim ? sorusundan alamıyorum... günlerin geçmesini diliyorum sadece. iyi geceler

günlük sence bende birgün mutlu olabilecekmiyim??

Benim umudum yok....

Evet sandigimdan güclüymüsüm ama aska, erkeklere, iliskilere, sevgiye olan inancimi yitirdim....Inanmiyorumki birgün de gercek ask, gercek sevgi mutluluk beni bulacak...

Benim umudum yok...

sevgili günlükcüm bugun pc basinda oturmakla gecti hep
popisim agridi valla
persembe arkidisim gelcekmis kücük kiziyla saat 10 da :2:
aslinda biz 11 gibi uyaniyoruz hep ama diyemedim daha gec gel diye olsun ne olcek bigünde cnaim dostum icin erken kalkiyim ne olcek dimi ama
yarin evi iyice toparlamam ve is yapmam lazim ev birbirine girdi yine
aksamda alisverise giderim kek falan yaparim
diye düsünüyorm baklim

SEVMEKTEN NE ZAMAN VAZGEÇTİM?

Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim.Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman vazgeçtim.Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için vazgeçtim.Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim.Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için vazgeçtim.Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen olduğun için vazgeçtim.BENCİL OLDUĞUN İÇİN VAZGEÇTİM!!Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.

Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım. Bu yüzden ben de senden vazgeçtim.Bir erkek vazgeçmek istiyorsa tek bir neden yeterlidir ama biz kadınlar sevgimiz için mücadele ederiz,çünkü biz kadınlar elimizdekiyle yetinmesini ve mutlu olmasını biliriz.Eğer sizin için mücadele edecek, sizi bir kadının hak ettiği değerle süsleyecek, sizi hayatına dâhil edebilecek ve gözlerinizin içine bakıp SENİ SEVİYORUM diyebilecek bir erkeğiniz varsa dünyanın en şanslı kadınısınızdır demektir...

Peki bir kadın sevdiği kişiden ne zaman ve nasıl vazgeçer sizce? Bir kadının her şeyi ve tüm duygularını ardında bırakıp gitmesi hiç kolay değildir aslında! Kadınlar ilişkilerine ve sevdiklerine çok daha fazla bağlıdır. Sonuna kadar savaşır bir kadın aşkı ve erkeği için, her türlü fedakârlığı yapar. Çoğu zaman karşılık göremese de sevmeye devam eder. İçi acısa da, yüreği sızlasa da sevmekten vazgeçmez. Karşısındakine sevme güvenini o kadar hissettirmiştir ki, erkek kendinden emindir. Ne yaparsa yapsın kadının kendisini her daim seveceğini düşünür. Ama işte bu noktada yanılır. Bilmediği bir şey vardır kadınlar hakkında. O da bir kadının kendisine yapılan her şeyi biriktirdiği ve unutmadığıdır. Bir anda olmaz bu karar veriş, günün birinde tüm duygularını da yanına alıp çeker gider kadın usulca erkeğin hayatından! Nereye mi? Kendisine sevgiyle açılmış gerçek bir aşka tabii ki...Kadınların istediği sadece biraz ilgi ve şefkattir aslında! Siz hayata ne verirseniz o da size aynısını geri verir örneğinde olduğu gibi, karşınızdaki insana ne verirseniz ondan da o kadarını alırsınız. Her şeyin tükendiği gibi, sevgiler de bir gün tükenir. Hiçbir şey vermeden sevilmeyi beklemek olmaz, olamaz! Ve bir gün gelir, sizi karşılıksız seven insan da yorulur artık. Beklemekten ve böylesi bir sevgiden usanmıştır. Şarkıda da dediği gibi denemiştir defalarca kadın erkekten arta kalanlarla! Kendisini yalnız ve onsuz bıraktığı anlarda bile ona dönmüştür hep! Ama sevmek ilgilenmektir, bağlılıktır, güvendir, özveridir. Sevgi paylaşılınca güzeldir. İşte bu duygular yok olmuştur kadında zamanla. Mantığı kalbinin önüne geçmiştir..Bir kadın ne zaman gerçekten vazgeçer bilir misiniz dostlarım? Sevgisine karşılık alamadığını hissettiği zaman! Erkek kadının hala kendisini sevdiğini zannederken kadın çoktan sevgisini kalbine gömerek uzaklaşmıştır. Belki bu karar çok kolay olmamıştır, ikilemde kalmıştır uzun bir süre, amaçsızca sokaklarda dolaşmış ve düşünmüştür saatlerce! Aklı sarsıntılarla yorgun düşmüş, bilinci kamaşmış ve bir kaosun ortasında bulmuştur kendisini. Ama en sonunda vazgeçme kararını vermiştir zor olsa da, bunu yaparken de dönüşe dair tüm kelimeleri lugatinden çıkarmıştır. Vazgeçmiştir belki kalbini arkada bırakarak, ama aklını yanına almıştır. O yüzden bu kadar kolay gidebilmiştir. Her seferinde bıraktığı açık kapılar artık kapalıdır sonuna kadar..Ve bir sabah kalktığında gülümseyerek aynaya şöyle der kadın: "Günaydın, gittim ben.. Vazgeçme kararını verdiğinde fonda Sezen'den şu cümleler dökülmektedir: "Ben senin hayatından gittim oğlum, hadi yerime koy birini koyabilirsen"...

3 Kasım 2004 Başlangıç 7 Haziran 2009 Son.... evet artık sana dair nevarsa geçte olsa bırakıyorum ardımda Kolay olmicak biliyorum ama elbette alışıcam elbette yapıcam sensizz ve Ben eminimki yaşattığın depremin ardından yine sağlamlasıcak bu yüreğim bu kalbim ve yine sevicek elbette ...

Bir insan bir günde bir sürü duyguyu yaşayabilir mi ben bugün hepsini yaşadım. Bugün günün nasıldı dersen anlamsızdı derim sana netlik olmadığı zaman anlamsız geliyor bana günler. Bir şey böyle oratada kalmış gibi olmamalı ne olduğu belli olmalı. Belirzilik halleri en sevmediğim anlar günlük. Aslında belirsiz değil her şey net ama ağızdan çıkması gerekiyor illa onların. Yaptığım olumlamaların sonucunu alıyorum günlük istediğim yavaş yavaş oluyor sona yaklaşıyoruz. Her şeyin hayırlısı...

Saat 5'e 10 varken yerimden sıçrayarak birden uyandım. Daha yeni yeni uykuya dalmıştım.
Normalde de sıçrayarak uyandığım olurdu.
Bu sefer ki farklıydı.Acaba deprem mi dedim. Ama yok burda deprem olmazdı ki.. Başka yerde olsa burası bu kadar çok sallanmazdı..Kendimi teselli ediyordum galiba.Bunlar aklımdan geçerken bi çırpıda vitrinden bişeyin düştüğünü duydum.Annem kalkmış deprem oldu dedi.
Çok sallandık bizde. O saatten sonra korksamda uyumaya çalıştım ama uyuyamadım içim hafif uyku haline gelse birden korkarak açtım gözlerimi.. Nasıl uykusuzum anlatamam bu halde sınava giricem. Umarım burasıda dahil olmak üzere hiç bi yer sallanmaz deprem bölgesinde ki o insanların korkularının belki yarısını yaşadım bilemem ama kötüydü tek kelimeyle.
.

Sabah sabah sinirlerim nasıl bozuldu ya. İşe başlamadan face bakıp çıkayım dedim bakmaz olaydım. Bi sürü tanıdık var akıllarda en ufak bi şüphe bile kalmasın diye bazı fotoğraflarımızı kaldırırken, tanımadığım arkadaşlarından biri başı sevgilimin omzunda olan resmini koyup basmış etiketi. İnadına yapıyolar resmen. Ben olsam arkadaşımın sevgilisinin hoşuna gitmez derim koymam o resmi ama yok işte bu düşünce yok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…