Popüler Konu Sevgili günlük...

Yanlışım, yanlışlarım. Gelgitlerim, renkten renge giren duygu geçişlerim. Tanıyamıyorum kendimi ya da biliyor muydum ki önceki beni? Bilmiyorum.. Bana güzel haberler verebilmek için çıktı biraz önce. Şansın açık olsun sevgili.. O evden çıkıp "Evlenelim artık!" dediğinde kalbim durdu mu yoksa çıktı mı yerinden, nasıl bi duyguydu o, neydi o ? İlk defa gözlerimi kaçırmıyorum karşımdaki adama bakarken. Baktıkca gülümsüyorum, baktıkca huzurlu oluyorum. Sen aşkların en güzeli ..

tam 10 gün oldu günlük

tam 10 gündür bu baş ağrısıyla yaşıyorum.

iyi bir nöroloji uzmanına ihtiyacım var....

ayyy bu aralar hiç bişey yapasım yok...
sabahtan akşama kadar karşımda tv,kucağımda laptop,sehpamda çay....
oturmak istiyorum...
öyle yapıyorum zaten ama yine de istiyorum işte

bgn sana bir şeyler yazmak içimden gelmedi
taki gamze belinayın günlüğünü okuyana kadar
kendisi çok büyük bir erdemlik yapıp olaylara objektif bakarak bazı açıklamalarda bulunmuş
ben sadece benimle olan kısımla ilgileniyorum ve kendisini takdir ediyorum
aslında gamzeyle birebir özel msj yoluyla sürtüşmemiz olmadı
zamanında yaşanılan bazı nedenlerden ötürü birden hiçbir açıklama yapmadan kendisiyle arama mesafe koydum
bu durumda neden uzaklaştığımıza dair bi açıklamada yapmadım kendisi nedenini biliyodu zaten
ilk defa kkda reelde tanışmadan hakkında olumsuz yorum yaptığım tek üye gamze oldu
hatta gamzenin yaşadığı eleştirileri ben yaşamış olsaydım kknın yolunu çoktan unuturdum ama o pes etmedi
yeni nickiyle daha durgun bi gamze oldu hatta şöyleki belki kkda
özelini ailesini bu kadr rahat anlatan tek üye gamze diyebilirim
.............
her şey geride kaldı yanlış anlaşmalar sürtüşmeler son buldu
üç günlük dünya be günnüş benki son 3 aydır yaşam felsefem değişen biri olarak
gereksiz kırgınlıklar son bulsun diyorum
gamze, zamanında gıyabında seni eleştirdim hakkında olumsuz yorumlar yaptım bende bunlar için özür diliyorum
yeni yaşamında mutluluklar diliyor
annene ablana acil şifalar diliyorum

Hayallerime çok yakınım ve bir o kadar da uzak..
Bazen elimi uzatsam tutucak gibiyim..
Bazen de elimi uzatsamda ulaşamıcak gibi.
Çaba sarfediyorum.Ama bu çabamın sonunda onlardan uzak kalmayı düşünmek bile istemiyorum ama elimde değil dedim ya bazen hayallerime çok uzak hissediyorum kendimi..
Her konuda böyle. Sürekli gel git yaşıyorum..
Olursa mutlu olucam.. Herşey değişicek.. İstediklerim çok büyük şeyler değil ama bana kazandırıcakları büyük, bende ki değişimi büyük olucak..
Olmazsa mutsuz olucam bir daha çabalarmıyım bunlar için bilmem...

Çok sinirliyim günlük, hem de öyle çok ki, pire için yorgan yakıcak durumda hemde
Neden mi , bilmiyorum, kendi kendime herşeyi kafama takıyorum,
Sanırım bişeylerin birikimi
Sabah durup dururken, benim herifle kavga çıkardım, bi de üste çıkıp kendimi haklı çıkardım, mantıklı düşününce de saçmaladığımı anladım ama dayamıyorum sanırım artık resmen enayi gibi kullanılıyorum
Bi de akşam eve bi gittim benim kızda bi değişiklik var, kaynanatör kızımın saçlarını kesmiş, ilk görüşte güzel geldi gözüme ama iyice dikkat edince içten içe sinirlenmeye başladım
Sanki başka bi kız var karşımda
Tamam kızımın saçları ince kısa ama kıvır kıvır ben onu o haliyle seviyorum. Toplattırmıyor önüne geliyor diye kesmiş saçlarını, ama keşke benim haberim olsaydı
Öff bilmiyorum, o kadar gerginim ki, geriye dönüşü olmayacak sözler söylüyeceğim ve haksız duruma düşeceğimden korkuyorum.
Allahım yardım et bana, durulayım, kendimden bile korkmaya başladım

günlük bak sana ne yazıcam şimdi..çok duygulandım bu yazıyı okuyunca..

‎20 yaşımı tamamladığım baba evindeyim… Misafirim artık! Annem gözyaşlarını saklıyor benden Usul usul ağlıyor.Babamın yüzü gülse de, içi ağlıyor Misafirim artık… Eşyalar kutulara yerleşiyor..Odam halen gideceğimi kabullenemiyor…sayıda gün kaldı taşınmama… ne zamanki taşıma aracı kapının önüne gelecek bu oda tamamen boşa...lacak işte o... an ıssız kalacak…Odamında ağladığını hissedeceğim… Gidiyorum ben…Başka yuvanın dişi kuşu olmaya …Çok özliycem ben burayı… Burada gülmeyi Burada ağlamayı…Gidiyorum ben…Düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve… Orada ben yokum Biz varız…Artık iki kişi için yaşayacağım…Yemekler yapacağımİçim acıyor Belli etmesem de koyuyor bana gidişim Gelin oluyorum ben HEM AĞLARIM HEM GİDERİM gibisinden… Bende senin gibi gibi olucam anne… Evimin annesi olmaya gidiyorum…Gitmeme az kaldı! Her şeyi çok özliycem..Hoşçakal odam HOŞÇAKAL BABA EVİM =(

ne kdr duygusal dimi bn şimdiden kötü oldum..
baba evinden gidince ki halimi düşünemiorumm..

Günnük
Güya dersi erken bitirip alışveriş yapacaktım pehhhhh
Offfffffffff yaaaaaa öğrencilik hayatımda bile bu kadar derse girmedim

Günlüüükkkkkkkk
Biraz uzun zaman oldu sana yazmayalı...
Sevdiceğimin yanındayım, huzurlu, sevinçli, çok ama çok mutluyum...

Mutluluğum, canım dostum biricik kankam Tanrıçamın hayatındaki güzelliklerle de ayrıca perçinleniyor şu sıralar...Nişanlısıyla düzenlerini kuruyorlar adım adım çok şükür!
Dün doğum günüydü canım Tanrıçamın. Kardeşim, yoldaşım, nice mutlu senelere canımıniçi, işallah doğum günü pastanı üflerken benle bir gün Mısır çarşısında gezmeyi dilemişsindir kankee ahahhahahahah. (cevizli sucuk) ahhahahah

Pati de gelsin tamam tamam (delphin smile nerde la :44: )
ahahahahhaha

Pati nerde Günlük yaaa, hayırsız kanka!

1 hafta kadar oldu sevdalımla kavuşalı, 1 hafta daha buradayım ortalama, sonra bayrama yakın döneceğim İstanbul'a...

İş güç meseleleri gündemde hala, kesin bir şey olmasa da...

Teyzemin tiroid sonuçları iyi çıktı bu arada Günlük, çok şükürrrrrrr! Kanser değilmiş ama gene de nodül büyük olduğu için ameliyat olması gerekliymiş...Hayırlısı artık...

Görümcemlerle (en yakın arkadaşım ayrıca) burada çok güzel bir 4 gün geçirdik, dolu dolu...Şanslarına hava kötüydü ama bu bizim eğlenmemize engel olamadı tabii...

İşte böyle Günlükcan...
Şimdilik hoşçakal...

Olamaz böyle bişey yaa !
Aşkım aramış ama bizim ev telefonunun kablosu temas etmedi diye telefon çalmamış. Oda cebimi çaldırdı mesgule aldım arayan soran yok ben denedim baktım çalmıyo ev telefonu. Allahım bu kadar olur yaa neyse düzelttim ama şimdide o aramıyo kriz geçiricem
Şu askerlik bitsin ev telefonuna göstericem gününü

günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
harika bi haberim var sana....
havalardayım şuan...
ı-ııhh şimdi söylemem
az biraz bekle
görüşürüz inşallah yine

resmen mahrumiyet bölgesinde çalışıyorum be günlükk
elektrik yok su yok doğal olrak çay yok, kalor,fer yok dondum
hatta donarak ölcem bile sandım.
eve kendimi nasıl attığımı bilemedim vallaa
hala kendimde değilim.
hediyelerimi taamladım dün akşam misaifr gelmeseydi paketlemeye geçicektim ama olmadı
bu akşam paketleri notları halledicem
yarınn da okuldan sonra kargoya vericem.
görüşürüz cicim...

hehe ablamı aramış sormuş beni..
beni çok seviyormuşş,özlemişmişşş
oda benim gibi hastaymışş:2beter olsun ama hastalıktan değil aşkından)
Yine mutlu oldum ne bilim yaa üfff

Gunluk bayrama aılemın yanına gıdecegım

Rabbım nasıp ederse bende şafak sayıyorum.. safak 10........

Hep hayal olacak benim için değil mi günlük ..
Hangimiz vazgeçeceğiz sence ?
dün gelecek planları yapıyordu göğsüne yatmışken ..
evlendiğimizde izin vermicekti kolsuz giymeme ..
çalışma hayatım devam edecekti,bakımlı olmaya devam edicektim ama ..
açık giyinmek yoktu ..
bi gün el ele gideriz inşallah işe inşallah dedim
amin dedi ..
boşa bi amindi ..
hayali bile güzel günlük ..
ama tek merak ettiğim hangimiz pes edeceğiz ..

sinirden ağlıyorum ya başka birşeyden değil! nefret ediyorum işimden en sonunda bunu basardı o Allah belasını veresice herif! nefret ediyorum şu an herkesten herşeyden. ben kendımı hiç bu kadar sinirli görmemiştim, ben bile korktum kendi öfkemden! tatil çabuk gel, Emremi basayım kucagıma, onun mis kokusunu içime çekeyim, onla oyun oynarken tüm dünya değişsin... çocuk dogurcam karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…