Popüler Konu Sevgili günlük...

misaifrlerimizi ağırladık günlüğüm
çok eğlenceli vakit geçirdik
yarın tatil olsa keşke yaa akşama kadar uyumak istiyorum...

Dakikalardır sana yazıyordum günlük içimde ne var ne yok döktüm ama geri sildim. Belki başka zaman bu kadar açık ve net yazarım duygularımı. Şunu bilsen yeter artık kendimi onun yanında yabacı gibi hissediyorum günlük bu böyle nereye kadar sürer

sevgili günlük...

nihayet tanıştık, bir kaç başarısız girişimden sonra burdayım...

4 haftadır ve özellikle (neden bilmem) bugün birkez daha anladım ki yalnızlık yalnızca ve yalnızca Allaha mahsus...yalnız kalmaya, hem de bu kadar yalnız kalmaya alışkın değilim ben...kendi kedime konuşmaya başlayacağım yakında...

dilerim Şubat çabuk gelir, dilerim artık bir terslik olmaz ve kuzucum bu kez dönmmek üzere gelir Fındıklı dan veee kısa vadeli dileğim "dilerim şu televizyon bir an önce tamir edilir"...

iyi geceler melekler seninle olsun...ben öyle gelirim arada bir...

Son düzenleme:
günlük ömrümden ömür gitti az önce..
sewgilim bana bir şaka yaptı ağlamaktan helak oldum..
öğleden snr sewgilimle tartışmıştık..saatlerce konuşmadık yaklaşık 5 saat konuşmadık..
9 11 nöbeti wardı..saat 9 gibi beni nöbette cep telefonu ile aradı..
öğleden snr ki kawganın nedenıni konuşuoduk.
tam o sırada yanındakı arkadaşına kulenın telefondan arama gelmiş..
komutan adını değiştirerek ben ufuk demiş.. koray napıyo demiş..
yanındakı nöbet tutan arkadaşı da koray telefonla konuşuyo demiş..
bu arada ufuk korayın en yakın arkadaşıdır..
snr kuledekı telefon kapanmış.aradan 5 dk geçmiş komutan yine aramışş.
ben ufuk değilim komutanınızım demiş.koraya söle nöbet dönüşü gelsin tutanağı imzalasın demiş.
bu komutan da korayı pek sevmez..kıl adamın tekidir..korayı kıskandığından çekemediğinden sevmez..
nöbetteki arkadaşı da ne bilsin komutanı ufuk sanmış.oda koray tel de konuşuyo demiş.
telefon yasak askeriye de..bide bnm ki nöbetteyken konuştu bnmle..
tabi bn korkudan öldüm..askerliği uzayacaktı..gelmesine 18 gün warken daha da çok bekleyecektm.
nese telin şarjı bitti..bn senı dönüşte ararım dedii..ayy allahım saatler de geçmio bi türlüü.
allah dualar ediorum bn tabi o sırada nolur bişi olmasın..uzamasın askerliği die..
snr telefonum çaldı bide kara haberi vermez mii..40 gün askerliğim uzadı..oldu mu sana 58 gün bekleyeceksın benı demez mii..
bitiiğim an odur işte..bir sürü laf söledi bana..tutanağımı imzaladım..biz nsl beklicez..nsl dayancaz..
öğlen ki tartışmayı yapmasaydın nolurdu..snn yüzünden bn teli nöbete çıkardım dedi.bn tabiki sustum..
aklımdan ne yapıcm şimdi nasl dayancm diyordum.tam 2 ay daha bekleyecektm..çok zordu çokk..
bana szö ver dedi bn gelene kdr beni üzme canımı sıkma dedi..nie böle demişti anlamadım ilk önce..bnde tamam dedm..
snr bi de demez mi tutanak filan yok..için rahat olsun..
dedim nasl yanii..
komutan bunu çağırmış kağıdı eline wermiş imzala demiş..
bu da demiş ki kız arkadaşmla sorunum wardı o yüzden çıkardm nöbete demiş doğruyu sölemiş yani..
komutan da defol git karşımdan yırt at demiş tutanağı =) yırttmış atmış tutanağıı..
yani günlükk ucuz atlattıkk..
tabi bn o sırada ağlamaya başladım hüngür hüngürr..
sevinçten mi sinirden mi anlamadım açıkcası =)
bidaha beni üzme burdayken kawga etme dedi buda sana ders olsun dedi..
hakkaten de ders oldu biliomusun günlük =)
bida ha mi tövbee kawga edermiyiz üzermiyim hiç..
bn snr ailesine ne derdim snçta bnm yüzümdn askerliği uzuyo..bide herkes geleceği günü bilio..kurban filan kesilcek ayağına..bn ne derdim onlara..
ztn çok özlemişim nasl dayanırdım 2 aya daha..
çok korktum ama yaa..bi de diyo ki snn için yapamıcam şey yok dio..bu askerliği de snn için yapıorum dio=)
kurban olduğum ALLAHa çok dua ettim..dualarım kabul oldu..burnum da sürttü..çokta korktum..
bazn bende fena oluorm yaa çocuğun askerde olduğunu unutuorum =)
bidaha üzmicem walla..
ŞAFAK :18 bu arada..
kısmetse yanına gitcm tezkeresini aldığı gün..
bide diyo ki arabada benı beklersin..ben dizine yatarımm..sn saçlarımı okşarsın dio..
snr da birlikte arabanın içinde omuz omuza yatarız dio..=)
ayyy o günü iple çekiorumm..
asker yolu bekleyen kızlar siz siz olun sevdiğinizi askerdeyken üzmeyin canını sıkmayın
yoksa bnm düştüğüm duruma düşersiniz mazallah..
ben çok korktum çok pişman oldum ..
az daha bnm yüzümden askerliği uzayabilirdi..
kawga etmeyin tartışmayın..bide mümkünse cep telefonlarını nöbete çıkarmasınlar..hatta hiç cep teli kullanmasınlar..benden size tavsiye..
ama yine de çok sewiyorum onu hemde çokkkkkk..
çok ta özledimm..
çok ta aşığım..
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

günlükcüm şu aralar hayatımda en çok ne var diye düşünüyorumda,
belirsizlik belirsizlik belirsizlik... fazlasıylada canımı sıkmaya yetiyo.
ama aşkımı çok seviyorum be günlük, gözlerine baktığımda o pırıltıyı görmek beni çok mutlu ediyo...
inşallah Allahımın izniyle herşey çok güzel olucak, şu sıkıntılarımızda tez zamanda geçicek.

evet hala uyumadim günnük...
ama birazdan hafiften yol alirim yatagima dogru...
susmak aliskanlik olmus be günnük...
konussamda fazla birsey degisirmi bilmem...
simdilik böyle isime geliyor diyelim..
neyse ben biraz daha buralardayim...
herkese hayirli geceler...

Günlükcan..
Anamın,Kardeşimin Ve Bebelik Arkadaşlarımın Gözlemleri Doğrultusunda Son Zamanlardaki Ruh Halime Tanı Kondu.."Aşık!"
Sabahın Körü Uyanmalar Yemek Yememeler Yerli Yersiz Mutlu Olmalar..
Elimde Telin Yapışması
Gece Uyku Nedir Bilmemeler..
Bilmiyorum Herşey Cuma Günü Belli Olacak Ama İçimdeki Kelebeklerin Kanatlarını Çırpmalarını Hissetmeyi
Birde Şu Evdeki Sorunlar Çözülse.. Rahatlasak Başkada Bişey İstemiyorum ki

mutsuzum be günlük.
her gün çevremde benden sonra evlenmiş arkadaşlardan hamile haberleri duymaya tahammül edemiorum..

slm günlük

Dün densizin biri canımızı sıktı.
Bu bebekten ümidini kes dercesine.
Kendisinin yaşantısına göre benim durumumu yorumladı,
ama her can farklıdır sende oldu diye bende de olmak zorunda mı.
Konu çok farklıyken aynı kefeye koydu durumlarımızı.
Üstelik bunu yapan kadında 45-50 yaş arası.

Ya meleğim atsın şu kalbin nolursun.
Üzme bizi bebeğim nolursun, bi umut sendin bize.
Sende bizden çekme kendini.

Dr. a gitcem ama ya duyma istediğimi söylerse diye gidemiyorumda
Korkunun ecele faydası yok onuda biliyorum
Allahım nolur bunlaR sadece boş vesvese olsunda
meleğimizin canının var olduğunu bilelim, görelim.
Nolur Allahım ya ((

isolde, canım Allah gönlüne göre versin be canım

günlükcük ;

bitanem askım izinde iken herşey mükemmel çok mutluyum
ama ayın 8inde gene dönüo yaaa askere daha kocaman bi 197 günümüz var
ne bitmez şafaktı yarabbim ne geçmez günlerdiiii
şafak daha da sıkıştırıo artık çamur oldum resmen herkese kızıorum sataşıorum resmen sataşacak bulaşacak yer arıorum özlem çok kötü yapıo insanı yakıp kavuruo 4 senedşr ilk kez ayrı düştük aşkımla allahım geri kalan günler su gibi geçsin lütfen inşş yaaa saruböcek yok yaaaaaaa dua edemiommm

günnükcan cnm sıkkınburda olan bazı ınsanlara onların bana yaptıkları haksızlıklara gelemıyorum
bu sorunu çözmek ıcın bugun arkamda hıssettığım bı ınsanla konuscam
bakalım sonuc ne olacak
bılelım ona göre davralım değil mı
aksam eve gıttı hemen mantar ve pılav yaptım
onlar pişene kadar mutfağı dolabı sıldım falan
bugunde ütüm var çamasrları toplayım
ev garusu olmak ne zormuş yaa

bu durum bize hiç yaramadı
günlük ilk günden itibaren hiç olmayacak şeyler oldu ve
olmaya devam ediyor şuan bile
ben ne düşüneceğimi de bilmiyorum
tek bildiğim mutsuzum

SLM GÜNLÜKK...

Dün akşam babama açtım izne çıkma mevzusunu.Yok kızım ben günü birlik babaanneni alıp gelicem dedi.Sen gitme şimdi laf olur dedi.Gitseydim nişanlımla gidecektim çünkü.E tek başımada gitmem uygun olmazdı uzun yol bu sonuçta.5ay sonra istediğiniz kadar gezer durursunuz zaten dedi düşünebiliyomusun babam dedi

Bir takım kararlar aldık önce babamla sonra aşkımla.Aralıkta izne çıkıyorum 1hafta dinleniyorum şöyle güzelce evimde.Sonra Ocak başı yada sonu kiracı evi boşalttığı zaman aşkımla hemeennnn nikah günü almaya gidiyoruz 1 haftada o zaman izin yapıyorum ooohhh hemde aşkımda izne çıkıcak nikah işlemleri haftası... Sonra marttada işten ayrılıyorumm Nisandada düğün .. Son bir ay evimi yerleştirirken başında olmak istiyorum herşeyin.Annemde kayınvalidemde çalışan insanlar sonuçta.Düğünden sonra 1-2 ay evimin tadını çıkarıcam.Nisanda aşkımla 1 hafta Antalya'ya balayına gidicez allahım nasip kısmet ederse.Hazirandada Muğla , Ölüdeniz

Maşallah de bize günlükkk

Günlük içimde bi yerlerde ona kırıldım ama o bunun farkında değil aslında kendime mi kırıldım ben?
Bilmiyorum......
Nasıl bir cümledir nasıl bir ifadedir bu Yarabbbi onu da bilmiyorum

Selammm günnüş
Hastayım sümüklüyümm
Burda hasta olmamam imkansız,bide patronumun bunak babasyla uğraşıorum
Allahım sabır versin..Tel.Çalıyor -Kim arıo? Şu bu diyorum bu sefer -Ne diyor?
innallâhe maa's-sâbirîn diyorum başka bişiy demiyorumm.
Normal de çekerimde hastayken çekilmiyor.
Kafam çok karışık dün yine sessiz tel. geldi
25.10.2010 itibariyle ahdim var.
İn-le-ye-cek o inlerken ben zevk-i sefa süreceğim iyileşeyim bak neler yapacağım.
unutup acımı alacam öcümü
asıl o zaman görecek gücümü
onun da yerini biri dolduracak
kadere inanırım olacak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…