Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük;
Sevdiğimi özledim
Geçiremiyorum şu günleri bir türlü
Onunla kavuşucam,bu kez de ailemi özlicem
Hayatım hep özlemekle mi geçicek
Yüce rabbim ayırma sevenleri...

Biliyomusun benim babam harika bi adam ve ben böyle bir babaya sahip olduğum için gerçekten çok çok çok çok çok çok şanslıyım... RABBİM babamı ve annemi başımdan eksik etmesin.. Kral adam benim BABAM

Bugün ablama kahvaltıya gittik ve yemek masasında harika şeyler konuştuk, biliyosun 13 kasımda yola çıkıyoruz ve büyük bi ihtimal 25 kasım dönüş tarihimiz olucak ve 26 kasım sabahı ben istanbulda olucam daha yeni istanbula girmiş olucaz DOĞUM GÜNÜMDE.. Ablam için kredi çekicekti babam borçları hemen bitsin artık borçları kalmasın diye, ben mutfağı toplarken onlarda salonda çaylarını yudumladılar ve babam seslendi " gamze hadi kızım sende benimle gel beraber gidelim bakırköye bankaya" annem gelsin baba ben ablamla kalim dedim ama babam hayır sen gelmelisin annen kalır ablanla dedi ve ben ablamın makyaj malzemeleriyle süslenip hazırım hadi ozaman dedim ve girdik kol kola tuttuk bakırköyün yolunu...

Bankaya gittik bayram kredisi adı altında kredimiz için başvurduk ve yarım saat içinde onaylandı ( banka şube müdürü tanıdığımız olduğu için) daha sonra babam müşteri temsilcisine aynen şunları söyledi.. " ben kızımın bireysel emeklilik sistemi ile ömür boyu maaş almasını istiyorum" ve Gelecek Planlama Uzmanı geldi yanımıza, anlattı bize bu sistemi ve babam onayı verdi ödeme tablosu hazırlandı,benim kimliğim babamın kimliği alındı dosyam açıldı imzalar atıldı ve babam her ay belirli bi ücret yatırarak 10 yıl sonra benim emekli olmamı sağlicak. ilk taksit bu ayın 24'ünde başlıyor düşünebiliyormusun 37 yaşında emekli olmuş olucam ve ömür boyu maaşa bağlanıcam ben çalışmaya başladığımda bu ödeme planını yüksek tutucam ve yüksek meblağ maaş alıcam bunuda konuştuk .. 1 hafta içerisinde kartım gelicek hadi bakalım hayırlısı.. Bankadan çıkarken babam aynen şu cümleleri kullandı " Doğum Günü hediyen hayırlı olsun kızım" bu hediye herşeye değer be günnük yemin ederim herşeye değer ÇOK SEVİYORUM BABAM SENİ..
Bakırköyde önce bi mağzaya girdik ve babama bişiler aldık, ordan çıkıp simit evine girdik çay simit keyfi yaptık ve ordanda ayakkabı mağzasına geçtik çok çok güzel harika yarım çizmeler vardı ama modeller ugg tarzıydı hemen o bölüme gittim baktım baktım hepsini inceledim, babam dene bakalım dedi ben beğendiğim modeli denedim ve gerçekten çok güzel dedim.. babam o reyonla ilgilenen kişiye bir işaretle çizme önümden biranda kaybolu verdi ve çok geçmeden poşetle beraber gelip hayırlı olsun dedi
Sonra ablamı aradı ve ayakkabı numaran kaç diye sordu , ablanada al aynı modelin farklı rengini dedi ve ben onada aldım, hadi annenede bişey seç dedi ve onada seçtim
biz 3 poşetle çıktık mağzadan :13:
Sonra bi mağzaya girdim kazaklar ve tunikler denemek için, babamı oturtum ben reyon reyon gezdim, kabine girdim denedim çıktım babam olumlu olumsuz yorumlar yaptı mankenlik yaptım babama tüm gün sonraa inanılmaz bişi oldu ve babamın yanına bi hatun oturdu, hasbam 45 50 yaşlarında bukadarmı kahkaha bukadarmı acaip bi ses tonu olur yaa, babam yakışıklı adamdır benim 1 70 boylarında esmer zayıf fit bi adamdır hafifte beyaz saçlar ve bugün kot üstüne siyah ceket giydirdim babama yani gerçekten çok yakışıklı oldu babam.. Neyse kadın babama sorular soruyor babamda zavallım kafa sallıyordu bazende başka bişiye bakarmış gibi yapıyordu neyse ben kabine girdim bişi daha denemek için ve çıktım baba bu nasıl olmuş dedim.. kadın demezmi kızınızmı maşallah, ama görmelisin kadın resmen ......... yani öyle böyle değil... Bende aynen şunu dedim yok ben gardiyanıyım kadın öylemii diyip başladı kahkahalar atmaya iyice sinirimi bozdu ve hafif bi tebessümle aynen şunu söyledim "Öyle Fakat bazı durumlarda infaz memuruda olabiliyorum" kadının surat şekli birden değişti busefer ben kadına bi bakış atarak gülümsedim... kabine girdim üstümü değiştirdim ve babamın yanına gelip hadi tatlım gidelim artık biz dedim Eee haketti ama kadın, hiç acımam nerde nasıl olursa olsun yer mekan zaman tanımam kaşınanı itinayla kaşırım heleki söz konusu ailem ise kese bile atarım o derece yaniiiii

Babamla dönüş yolunda arabadayken günün değerlendirmesini yaptık kahkahalar eşliğinde özellikle infaz memuru konusunda ablamı aradım çay koy biz yoldayız dedim ve ablama geçtik, babam ablama çektiğimiz kredinin bir meblağsını verdi tüm borçlarını kapatın diyerek. ve Bombayıda Patlattı " Gamzeyi emekli ediyorum" işte böyle günlükçüm bugünümde böyle geçti fazlasıyla atraksiyonlu ve harika bir sürprizle çaramba gününüde bitiriyoruz.. hee bu arada ablam ve annem çok beğendiler ayakkabılarını eee kimin seçimiii

Neyse duştan çıktım kolamıda aldım keyif modundayım şuan....
RABBİM BENİ BÖYLE BİR AİLEYLE ÖDÜLLENDİRDİĞİN İÇİN ŞÜKROLSUN SANA..

Not: Annemin sonuçlara gelince menüsküslerde yırtılma var operasyonu şuan için önermedi doktor çünkü acil müdahele edilcek bir durum söz konusu değil dedi.. jel krem ve ağrı kesici verdi, dizlerinin üzerinde iş yapma ve dizlerindeki kemikler romatizma yüzünden kireçlenme yüzünden incelmiş kilonu tartmıyor dizlerin bunun için zayıflaman lazım dedi, dizlerinin arkası su toplamış istersen iğne vurulabilirsin dizlerinin arkasından fakat ben şimdilik onuda önermiyorum, sen ağrı kesicilerini ve bu jeli muhakkak kullan dedi....

şimcik geldim nasıll yogunum günlük varya off
ben dedim bizimkiler bişey yapıcak diye hazırlıklıydım yani götürdüler beni cafeye oturduk oturdukk..hala bişey yok
uleyn dıyorum yoksa yokmu bişey hadii..
bı baktım sonra herkes bana bakıyo noluyo dedimm..arkamda garson geldi hapyyy bırtday tuu yuuuu diyeee
üfledim mumlarımıı en sevdıgım şey zaten
canım arkadaşlarım benı cok mutlu ettiler..
kkdakı dostlarım da öyle
sonra başladı vur patlasın çal oynasın alllaahhhhkim durdurabilir..
acayip yoruldum okadarda olucak doğum günü çocuguyum ben
1 yaşıma daaha böyle girdim işte günlük sevgilimde yanımda olsaydı varya benden mutlusu olmazdı:2:
aşkımda bıraz trıplerde yanımda olamadgı ben dısarda oldugum ıcın..haklı oda tabıkıı
olsun bundan sonra hep onunla olucam inşaallah..

günlük ;

1,5 saat sora şafaklar atacak bir gün daha bitio çok şükürrr
saatler alındı geceler bi dünya oldu geçmek bilmioooo üfffffff sıkıldımmm bu gece çokkk

sevgili günlükcüm

bu sana ilk yazışım

bugün çok aşırı sıkıcı bigündü hoş hala öyle...

şafak 9 şafağımız bizi sıkım sıkım sıkıştırıyo

iiyce bunaldık çeyiz hazırlıkları desen canımı iyce sıkıo

kış geldi canım örgü örmek istiyo

sevgilimi çok özledim

bidee evlenip bebeğim olsun istiyorum

sana sonra bi ara gelip içimi dökücemm..şimdi topıklere ugramam lazım..
bu aradaa gamze belıınayın günlüğünü okumak ıstıyorum gözümde buyuo ne kadaaaarrr uzunn

Gamze Belinayin
bügünki gÜnlügunu okudum.. mukemmel vallahaaa
Allah uzun omurler versin ailene canim..
Insallah hep böyle kalirsiniz Masallah..
Allah nazardan korusun..

Dipnot: Nazar boncugu ekle ailen hakkinda konustugun zaman bence

Son düzenleme:
slm günlük..

Şafak : 15
az kaldı be günlük sevdiğime kavuşcam Allahın izniyle
bitiyo askerlik nihayetinde..hala inanamıorum biliomusun geleceğine..
çok şükür hasretlik bitiyo sonunda
az önce nöbetteyken 1.5 saat konuştukk.eskileri konuştukk.
vayy bee günlükcan biz neler yaşamışız aşkımla öle..ne çok anımız warmış.
resmen çocukluğum onunla geçmiş..onunla büyümüşüm..
15 yaşından beri onunla çıkıorum..şuan yaşım 19..
zaman ne çbk akıp gidio..eskileri yad edip durduk..
ben çok sevmişim seni be sewgilim çok çok çok seviyorummm.
EY AŞK SEN NELERE KADİRSİN =))
iyi ki benimsin.. iyi ki benimlesin..seni veren ALLAHIMa şükürler olsun..
inş Rabbim seni bana sağ salim getircek..
şimdiden heyecan bastı bana yaw..atarsa:15
günlük ona söle BEN ASKERİMİ ÇOKKKKK SEVİYORUMMM
ÇOKKKK ÖZLEDİM SIPAMI..

Güçlü olmam lazım günlük.herkese, özellikle de o insanlara karşı güçlü gözükmem lazımm..
Beni yıpratamazlar..
Ben onlar gibi değilim, olduğum gibiyimm..
Bu benim onlardan farkım..
O yüzden yaptıklarıyla beni yıpratamazlar, ben güçlüyüm, buna kendimi inandırmam lazım..
Kaç gündür kafam çok meşgul. Ben hiç böyle şeyler görmedim, yaşamadım. Allahım ne kadar safmışım ben. Herkesi kendim gibi düşünmüşüm, o yüzden öyle davranmışım hep. Bundan sonra yok öyle..Kim nasıl davranıyosa bana ben de öyle davranıcam. İyiye iyi, kötüye de hakkettiği gibi..
Ve şunu da anladım, sen insanlara tüm iyi niyetinle yaklaştıkça, onlar senin bu iyi niyetini suistimal ediyolarmış çok başarılı bir şekilde rol oynayarak hem de..
Ben hayatımda şu ana kadar ailem tarafından hep el üstünde tutuldum herkesin çocuğuna yaptığı gibi özenerek yetiştirildim ama bunları yaşayınca tokat yemiş gibi oldum ve hayatta daha hiçbir şey görmediğimi, bunların bana birer birer tecrübe olduğunu acı bir şekilde öğrendim. Allah daha acı tecrübelerden korusun beni ve herkesi..
Böyleee işte günlük..Karmakarışığım kaç gündür. Allah akıl sağlığımı korusun. Bi şeyi kafaya taktı mı insan, aklı meşgul oldu mu yaptıklarından da bi şey anlamıyo..O yüzden artık, herkes gibi ben de kendimi düşüncem. Bana bi çok şey ders oldu iyi oldu. Herkesin gerçek yüzünü görmüş oldum en azından.
Sıkılıyorum çokkkk günlük offffff. Ben böyle insanlarla uğraşmaya hiç alışık değilim böyle şeyler yaşamaya..Mutlu olmak istiyorum artık kafamı meşgul etmek istemiyorum böyle şeylerle..
Yardımcım ol Allahımmm yanımda olll...Artık bundan sonrası çok güzel olsun yarabbim inşallahhh...

Günlük kocemin işleri uzadı hala gelmedi
arada bi arayıp korkuyomusun diye soruyo korkuyorum desem içi rahat etmiycek
bugün zaten kendimi yalnız hissediyodum tam oldu

Hoşçakal
Olacaklar sensiz olsun
Daha durmam boşluklarında ben
Unutuyorum

hiç aklıma da yoktu sana yazmak ama şarkıyı dinlerken birden geldi aklıma yazmak
bu şarkıya fena takmış durumdayım bugünler de.herkesin ayrıldığı sevgilisi gelirken aklına benim ise zamansız ayrıldığım annenm geliyo aklıma.hani diyor ya "hoşçakal olacaklar sensiz olsun" die oldu da zaten abimin evlenmesi benim evlenmem yiğenimin olması kardeşimin üniversiteli olup hatta bitirmek üzere olması.bunların hepsi ONSUZ yani "ANNEMSİZ" oldu.

Son düzenleme:
3 üniversite turladım bugün.
Koca kampüsteki dar bir yolun her iki tarafında bulunan ağaçlardan
dökülen yaprakların oluşturduğu mükemmelliği görmeliydin. :))
Müthiş tablolara taş çıkaran güzellikte bir sonbahar manzarasıydı. :))
Sarılı kahveli yaprakların arasından yürüdük.

Biraz zaman sonra diğer üniversiteye geçip, enfes yemekler yedik. :))
Son durak olarak güzel bir barı seçtik. Daha önce gitmediğim bir mekandı.
Çok beğendim. :)) Ama müzik konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. (
Rock'n Roll için daha neşeli bir modda olmak gerekir çünkü.
O da benim şansıma denk geldi... Her zaman öyle çalmıyormuş aslında. (
Yine de keyfim yerindeydi. Kafam dağıldı biraz.
Karamel shot içip, canlı çalan gruptan birkaç parça dinledikten sonra ayrıldık.
Eve gelirken yokuşta düştüm. ( Ayağım kaydı. Dizlerim kanadı. (
Banyo yaparken acıdı. ( Şimdi iyiyim. :))
Keşke bir de, artık adını yazmaktan bıktığım, insanın başını döndüren
o şey beni de bulsa şu hayatta, kendimden geçirse...

sevgili günlük bu zaman da su gibi akar derler ama benimki buz oldu dondu kaldı.. erise biraz ne güzel olucak özlem de had safhada zaten.. çook özledim aşkımı hem de öyle böyle değil çok işte..

seni kullanmaktan bıkmıcamevet yine teşekkür edicem beğenemedinmi
kendi topiğim olsun,diğer topikler olsun,özel mesajlar olsun,hala doğum günümü kutlayan dostlarım oluyor
burdan tekrar ve YÜREKTEN sevgili dostlarıma,hatta tanımadıklarıma(onlar bile kutladı)gönlümün en derinliklerinden teşekkür ederim
düşünsene,üyeyi tanımıyorum,ama özel mesajdan bi bakıyorum,benim için güzel dilekler dileyip doğum günümü kutluyor
bu nasıl bir keyiftir,nasıl bir mutluluktur bilirmisinbence yaşaman lazım
allah razı olsun,benim için güzel dilekte bulunan,kat ve kat güzellik görsün..başka bişey demiyorum
gerek ailemle,gerek nişanlım,yani kod adı cabbarımla:)gerek buradaki dostlarlaharika bir doğum günü yaşadım yeni yaşıma çok mutlu girdim anlıyacağınsevdiğim adam ortaya karışık,çok güzel hediyeler almış banaama burda bahsetmemem ve eklememem için sıkı sıkı tembihledi beniher haltını ekliyosunbunları anlatta kesiyim kafanı dedi adam nefret ediyo kk dan varmı böyle bişey yakıyamıyo bana yine:)yoksa askerden geldikten sonra çoktan gitmişti benim üyelikbende onu kızdırmıyorum ama,koyduğu şartlar dahilinde paylaşım yapıyorum buradaben kk yı,burda edindiğim dostlukları,paylaşımları çok ama çok seviyorum be hacı
bu aradaben smillerimi istiyorum:
delpinimilepimiceyarımışenizimi ve giden tüm smillerimi
heleki delpin demek ben demektiben onsuz napıcam ya
gözlükleri ile gülen smilim yok cool mu neydi adı ben onları geri istiyorum,ama gelmicek biliyorum
yarın kısmetse pati karısıyla buluşucaz...bak bu cümlenin sonunda sigara içicektim,ama içemiyorumoffff
yarın onla buluşucaz işte...yarın için güzel planlarımız var bana d.günü hediyesi almış manyakne gerek vardı diyorum ona,ama olsun,zengin o,koymaz ona
sen buraların üstünü kapat,okutma ona anlaştıkmıulan sana güven olurmu be,adamı sulu götürür,susuz getirirsin sen
gidiyorum ben neden trip atıyorum sana onuda bilmiyorumama küstüm işte

günnük sorma girmedim sinava...
canim istemediginden felan degil ögrenemedim iste, olmadi..
icim icimi yiyor hic sorma...
sor günnük sonumu iyi görmüyorum...
bu gidisle ben iyice salicam galiba kendimi...
umrumda degil, olacaklari adim gibi biliyorum, yanlisdayim biliyorum ama durduramiyorum kendimi...
ailem destek olmasa dahada kötü olurdum heralde...
onlar belki benden daha cok üzülüyorlar bu duruma...
ama olmuyor günnük hevesim kalmadi, istek yok...
ders calisamiyorum...
bugün tutmasam kendimi oturup saatlerce aglayacaktim ama tuttum...
düzelir mi bu durumum, söyle günnük dersleri verebilecek miyim???

Merhaba günlük... Seninle ilk kez tanışıyoruz... Bu tanışmanın şerefine

Bugün yine terapistime gittim..(üç haftadır gidiyorum. haftada iki kez) Seans süresince ağladım... ağladım... ağladım... Anlattıkça bilinçaltından neler çıktı günlük...anlatsam şaşarsın.. Seanstan sonra biraz yürüdüm... düşündüm... Ve dedim ki kendime... Sen çok güçlü bir kadınsın... Bunca şey yaşayıp ayaktasın ya.... Daha da bişi olmaz :) Zihnim her geçen gün daha da sakinleşiyor... Kendimi daha iyi hissediyorum... Atlatamam dediğim şeyler de geçecek biliyorum :) bunca yılın ağırlığını sihirli değnekle bir anda değiştiremeyeceğimi anladım... Zamana ihtiyacım var... cuma yine gideceğim... her bir seans farkındalığımı arttırıyor bunu farkettim : )

Ha bu arada üşütmüşüm biraz.. öksürüyorum.. annem ıhlamur kaynatmış içinde bilumum şeyler var zorla içirdi tadı güzeldi aslında ama naz yapasım geldi napiim şimdi daha iyiyim... Yarına birşeyim kalmaz umuyorum...

Hoşçakal günlüğüm...uyumaya niyetlendim....

ayyy belimi ağrıttım günlük...
boyun ağrısından yeni kurtulmuştum daha...
terzi kendi söküğünü dikemezmiş denir ya,
hıh aynen öyle işte

off günlük bu uyku bana neden uğramıyor bu aralar rüyalarımda da tuhaf şeyler görüyorum Eskiden olsa hatıramazdım ama şimdi bariz hatırlıyorum gördüklerimi dr ların lafını çok dinlemekten midir nedir yoksa başka şeyler düşündüğüm içinmidir bilmiyorum dün gece sabaha karşı 4 yatmama rağmen kabustu benim içim kemotoropie başlamamız artık sana ilk geldiğin günde söyledik ama dinlemedin dedi dr sabaha kadar kaç kere aynı şeyi gördüm kimbilir rüyalar tersine çıkar derler ya işalah öyledir sen ne dersin

Son düzenleme:
bugünler boğuyor beni.....
böyle bir kararın benden çıkacağını düşünemezdiniz değl mi..
ben de düşünemezdim,bu sonuç aklımın ucundan bile geçmezdi ..
ne yapayım oluyor işte..
bunalmanın, yalnızlığın,hasretin sonucu işte..
benimle anne kız gibi en özel konuları konuşmak için bugünü mü bekledin?
peki sen abim?
bana nasihat etmek için ,derdimi sana açmam için bu mevzunun geçmesini mi bekledin?
atamıyorum işte içime en sonunda böyle oluyor..
ben de canım ..
eskiden biz..diye başlayan cümleleri sevmiyorum..
bu benim yaşamım ve kimseyi örnek almak istemiyorum..
yanıma gel derken abim kaç yıldır seni ilk defa samimi gördüm,
beraber tayin isteyelim,dediğin de neyi kastettin abim?..
peki sen annem,bu tarafa gel yalnızlık seni yordu derken ne demek istedin?
sen bunaldın mı,ben de seni özledim kızım ,kardeşim mi?
birbirimizden başka kimimiz var diyordun ya abim..
benim burda kimsem yok....
yalnızım,yapayalnız..
beni anlayan kim var peki,
sadece yalnızlığım...........

Yazıyorum yazıyorum siliyorum günlük sana içimi dökemiyorum. Duygularımı bu sefer de böyle anlatayım..
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…