Güçlü olmam lazım günlük.herkese, özellikle de o insanlara karşı güçlü gözükmem lazımm..
Beni yıpratamazlar..
Ben onlar gibi değilim, olduğum gibiyimm..
Bu benim onlardan farkım..
O yüzden yaptıklarıyla beni yıpratamazlar, ben güçlüyüm, buna kendimi inandırmam lazım..
Kaç gündür kafam çok meşgul. Ben hiç böyle şeyler görmedim, yaşamadım. Allahım ne kadar safmışım ben. Herkesi kendim gibi düşünmüşüm, o yüzden öyle davranmışım hep. Bundan sonra yok öyle..Kim nasıl davranıyosa bana ben de öyle davranıcam. İyiye iyi, kötüye de hakkettiği gibi..
Ve şunu da anladım, sen insanlara tüm iyi niyetinle yaklaştıkça, onlar senin bu iyi niyetini suistimal ediyolarmış çok başarılı bir şekilde rol oynayarak hem de..
Ben hayatımda şu ana kadar ailem tarafından hep el üstünde tutuldum herkesin çocuğuna yaptığı gibi özenerek yetiştirildim ama bunları yaşayınca tokat yemiş gibi oldum ve hayatta daha hiçbir şey görmediğimi, bunların bana birer birer tecrübe olduğunu acı bir şekilde öğrendim. Allah daha acı tecrübelerden korusun beni ve herkesi..
Böyleee işte günlük..Karmakarışığım kaç gündür. Allah akıl sağlığımı korusun. Bi şeyi kafaya taktı mı insan, aklı meşgul oldu mu yaptıklarından da bi şey anlamıyo..O yüzden artık, herkes gibi ben de kendimi düşüncem. Bana bi çok şey ders oldu iyi oldu. Herkesin gerçek yüzünü görmüş oldum en azından.
Sıkılıyorum çokkkk günlük offffff. Ben böyle insanlarla uğraşmaya hiç alışık değilim böyle şeyler yaşamaya..Mutlu olmak istiyorum artık kafamı meşgul etmek istemiyorum böyle şeylerle..
Yardımcım ol Allahımmm yanımda olll...Artık bundan sonrası çok güzel olsun yarabbim inşallahhh...