Popüler Konu Sevgili günlük...

Hiçbir sebep yokken mutlu olmak gibisi var mı. Ne kadar doyurucu bir his tanrımmmm nefes almak çok güzel akşama kadar dans etsem yorulmam.......

bunaldım iyice ne olacak bilmiyorum
kaç kişilik işi tek başıma yapıyorum teşekkür edeceklerine azar işitiyorum ya
ama tabi alıştılar hep idare hep idare
yok öyle yoğurdun bolluğu
üzrime düşen görevi layıkıyla yaparım fazlasını beklemesinler benden.....
sabır taşı çatlamak üzere....

Son düzenleme:
Günlükkkkkk

Askerim bugun hastaneden taburcu oldu
Askerim 21 günlügüne hava degisimine eve gidecek
Ben yaninda olamicam ama :83:
Ama telefon, msn, mesaj falan var cok sukur :89::95:

$afak 105
Biten 355
:88: Plakalara son 24 :88:

Son düzenleme:
slm günlük...

insanları anlamıyorum. özellikle para biriktirenleri derdimki bende para biriktirmeye başladım. ama hiç zevkli değil yaaaa. eşim in ortaya koyduğu paranın içinden beğendiğimi alıyorum. e farkediyor insan bir kızar değilmi. yok hiç çıtı çıkmıyor. artık dayanamadım bu gün sordum. para biriktirdiğimi ve nereye sakladığımı biliyorsun. baktınmı saydınmı dedim. kocaman bir Hayır dedi. yaw bu erkekleri anlamak güç. kadınlar olsa şimdiye on defa bakar sayardı :) neyse para biriktirmek bana göre değil. işte. en yakın zamanda harcarım. Bayram mı geliyor ne :)

dün kreşten aradılar kızım hasta olmuş ağlıyormuş. yanına gittim. doktora götürdük. canım yaaa çok fenaydı. ama her hasta oluşunda kızımın bana karşı sevgisinin arttığını hissediyorum. normalde babacı olduğu halde. hastayken anneci :)

bayramda annemleri göremeyeceğim. eşimin ailesini göreceğiz. ama iple çekiyorum. güzel güzel tatlılar sarmalar beni bekliyor :) en güzeli de bulaşık makinesi almış olmaları. gititğim zaman sadece bulaşık yıkıyordum. onu da bırakmış oluyorum :) bir de en güzel tarafı. yaz tatili yapmamış biri olarak. 9 gün tatil. üstüne de rapormu alsam :) hiç fena olmazdı. neyse...bu günlük bu kadar günlük :)

Merhabalarrr merhabalarrr merhabalarrrrrrr mükemmel bir istanbul havası eliğinde işte mükemmel bir ben

Ablamdayım günnükçüm, ablamın evini su yolu yaptık resmen hergün burdayız, eniştem işe gittiğinde ablam yalnız kalmasın diye eniştem gelene kadar yanında oluyoruz çünkü kalbi sıkışıyor biliyorsun kalp sorunu var ablamda ve yalnız bırakamıyoruz evde, heleki şu son 3 gündür çok fazla çarpıntısı olmaya başladı... bu akşam burda kalıcam eniştem gitme gamze bizde kalırsın bu akşam ben yapıcam yemekleri dedi kalmammıı tabikide kalırım çünkü harika yemekler yapıyorr
Annemde babamda burdaydı ama az önce çıktılar ablamın canı çiğköfte çekti benimde simit çekti babamda hadi hanım hem hava alırız hemde biz gelene kadar çay demler kızlar dedi.. onları yolcu ettik ablam karşımda tv izliyor bende aldım pc'yi kucağıma sana yazıyorum... birazdan kalkıp çay koyarım ocağa bir güzelde sofrayı kurarım kahvaltılık tarzı tabii simit varken karper peynir olmadan olmazzz:79: onlarda çiğ köftelerini yesinler ben yemem öyle acılı şeyler :76:

Neyse şekerciğim sen bu yazıları okurken ben gidip mutfakta hazırlık aşamsında olucam ve simit+karper peynir= çay Keyfi yapıcammm

Bu arada günnük bee Keşke İnsanlarda pc Gibi olsa Bir formatta Herşey Silinse İstediğini Yüklesen İstediğini Kaldırsan.. Hafızamın Sağ Tıklama Bölümü olsaydı Bazı Kişileri Sağ Tıklayarak Farklı Kaydet Derdim, Bazılarınıysa Silerdim Yada Geri Dönüşüm Kutusuna Atar Lazım Olduklarında Ordan Tekrar Geri Alırdım....:82::78:
Hadii baş başşş

Son düzenleme:
Sevgili Günlük.

Bu sabah bir kadın programının tanıtım kuşağına takıldım.
Kadın on yıldır evlatlarından ayrıymış.
Göstermiyorlarmış masuma çocuklarını.
Bu nasıl bir vicdandır?!
İçim cız etti.
Dedim ki, benimki dert değil.
Ufak şeyler için üzmeyeceğim kendimi.
Bak hayatta ne zorluklar var günlük.
Herşey olacağına varır.
Allah evlat acısı göstermesin kimseye.

Sevgili günlük, evvela selam eder, o pembiş yanaklarından öperim.:82:

Bugün pek bir sakin işyeri, oh oh maşallah hep böyle olsun inşallah

Sanki biraz kilo aldım gibi, yok yok almışım işte göbeğim çıkmış accuk, niye inkar ediyorumki kendimi kınıyorum kaç gündür sabah kahvaltılarında poğaça yediğim için.

Yemek tarifi aldım burdan akşama yaparım belki. Herifimin gönlünü almalıyım Aslında biraz abarttı yani ne var o kadar kızacak. Dün mini bir elbise giydim günlük, akşamda beni almaya geldi görünce deli oldu deli.Eve gidene kadar beynimin içine etti resmen. Eve gittik somurttu oturdu uyuz şey:95: Neyse fazla uzatmiyim bu durumu da güzel bir fırın yemeği yapiyim akşama. Mum da şeetsemmi kız

Offf kıçını kaldırmadan nasıl halletmeli bu işi:26:

:113: anlatacak cok sey var ama bir yandanda yapilacak önümde yiginla is var sonra ugrar bi ara anlatirim sana sekerim. Simdilik sadece sunu söylemek isterim olanlara ben bile hayla inanamiyorum daha dogrusu bu kadar cabuk beklemiyordum pismanligini sasirdim dogrusu umarim cok daha pisman olur....

Kendi sözleriyle, hareketleriyle ve gidisiyle herseyi tuzla buz etti ve ben bu sefer gidisine gönülüydüm. Evet cok canim yandi 1,5 yilda cok acidi icim yüregim sizladi ama ne zamanki bendeki güvenini yikmaya basladi iste o zamanda bendeki yerinden eser kalmadi. Sevmekle olmuyormus sadece sevmekle olmuyormus...

Güven, huzur, ilgi, safkat, saygi, baglilik, özveri bir iliskinin temelinde sevgi ve asktan öte bunlarda olmaliymis. Peki o bana hangisini verebiledi ki? Verdiklerinide zaten yikip yaninda götürüp gitti....:113:

Not: Artik hersey icin BIZIM icin cok gec cok gec....
Not: esmer_sekerim sen hakliydin her zamanki gibi canim...

Son düzenleme:
sevgili günlük yada aylıkmı demeliyim bilemedim şimdi neyse...
dün folik asit kullanmaya başladım bebiş planları yaptığımız için. yaklaşık 3 4 ay kadar kullanıcam sonra inşallah bende bebeğimi kucağıma alıcam hayırlısıyla.
sanki çift çizgi görmüşüm gibi heycanlandım hapı içerken. nasıl güzel bir duygudur ki bu niyetiyle bile insanın içi kıpır kıpır oluyor.
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh.

sevgili günlük bugün bir kez daha anladım ki içi fesatlık dolu olanlar dönüp dolaşıp yine kendi tuzağına düşüyor hem de sen Allah'a havale etmiş hiç bir şey yapmadan beklerken.. :93:boşuna dememişler Allah'ın tokadı yok diye.. ne hoş oldu böyle izlemek ohcuk olsun öyle fesatlanırsa Allah da tokadını böyle savurur işte :81:

:83::84:
Günnüş beee ben ömrümün sonuna kadar ders çalışacam anlaşıldı:95:
Ayy yeni smiley larda çok hoşşş:81:

hala onun canı acısın üzülsün mutlu olmasın istiyorum
evet gerçek duygularım tam olarak bunlar her zaman anlayışlı saygılı iyimser olmak zorunda felan değilim
beter olsun bana çektirdiklerini aynen yaşasın istiyorum
o kızla mutlu olmasın istiyorum o kız annesinden emdiği sütü burnundan getirsin istiyorum
pişman olsun üzülsün özür dilesin istiyorum
bit beyinli!!!!
oh be raatladım!

Yine akşam oluyor, yine bi gün bitiyor
Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi günlük, ama ben zamanı durduramıyorum, hayatıma yön veremiyorum
Sadece oturup izliyorum yaşadıklarımı
Kendim için yaptığım hiç bişey yok, hep başkalarının egolarını tatmin ediyorum
Neden, niçin bu yaşadıklarım, bi Allahın kuluda bu kız da insan, bunun da mutlu olmaya hakkı var demiyor, çünkü onlar benim oynadığım polyannacılığın farkında değil
Belki de işlerine öyle geliyor, ha ne dersin
Bitik, tükenik bir durumdayım,
Haftasonu, bayram, tatiller gelmesin
Ben o eve gitmiyeyim, o insanlarla karşılaşmıyayım
Sanırım hayat mücadelemi yitiriyorum
Evet geçecek belki bu günlerde, ama ben o zaman bu genç yaşımda mı olucam, sanmıyorum
Ömrüm böyle korkak, tırsık, polyannacılık oynayarak geçicek
Ama bunları yazarken neyi anladım biliyormusun
Ben bir korkağım

üzgünüm günnüş
nedenmi koskoca kkda darülaceze ziyaretine katılım çok az
benki yıllardır en çok yapmak istediğim ziyareti gerçekleştiricem
büyük nine ve dedelerimizin ellerini öpüp
hayır dualarını alıcaz bundan daha büyük bir mutluluk olurmu
sırf cumartesine sağlıklı olayım diye dışarı çıkmıyorum

nöbetçiydim bugün okulda ve çok yorgunum günlük
dün de akşamdan sızıp kalmışım hasta mı oluyorum yine((((

offff;

ofise misafirimiz geldi,büyük patronumuz geldi ama biz hala çıkamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz
adamlar işdeğil siyaset konuşup tartışıyolar yaa...
oysa benim bu saatte evde olmam lazımdı boş boş oturuyoruz..
zaten reglimin 3.günü dellenmişim başım çatlıyooo

Son düzenleme:
İnşallah benim için bu özel günüm yeni bir başlangıç olur bundan sonra çookk mutlu olurum günlük doğum günümün bana uğur getirmesini diliyorum...:98:

selam gunluk

bugun ayagım cok fena burkuldu ustune basamıorum bılıo musun...
yerın kaygan oldugunu nasl anlamadım yaaa hep bole seyler neden benı bulur :95:neyseem ewe geldım dersımı yaptım yemegımı yedım sana ole geldım cok duzenlı bı ogrencıyım dımı:82:
bugun yenı bı speakıng hocasıyla tanıstım paula.oda cok tatlı kız gunluk.sewdım wala ben bu ıngılızce ısını.ogretenlerde daha yasıma yakın olunca bırbırımızı daha ıı anlıoz gencler olarak:)paulada stewen da 23 yasındalarcumartesı gunu stewenın partısı warmıs dawet ettı ama gıdemıcem sanırım.neden dıosan tabıkı bızımkı yıne sorun cıkarır.
zaten yıne kustuk bıde bunu solersem ııce gerılırızsuan kus olsakta sadece onumuzdekı persembeye odaklandım cok guzel olcak coook...
bak benımkı hala hıc bıse yazmadııı bı ewdeım surdaım burdaım bılmem ne yazıo daha dustugumu bıle bılmıo dana ona sadecee Its up to you dıorum gunlukowıc:92:
that's all for now see you later:90:

slm günnüşüm bugün yine müthiş güzel bi hava vardı bende arkidişimi aradım ve kahvaltıya gittik deniz kenarında çok güzel bi kahvaltı yaptık kocikte dükkandaydı çok iyi oldu sonra çarşıda dolandık biraz sonra ben tükkana geldim oda işe gitti hala tükkandayım aşamada ağabeyimlere gidicez inşallah arkadaşlar geliyomuş otumak yapçaz yarın akşamda arkadaşım çağırdı yarın akşamda ona giderük geziyoz bu sıra ha ne güzel dün akşamda sinemaya gittik zatii mahpeyker kösem sultana koca sinemada bi kocem bide ben vardık sanki benim herüf sinemayı kapatmış gibiydi çok güzeldi ama yazık ya kimse yoktu okadar masraf emek harcanıp yapılıyo kimsenin izlememesi kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…