Popüler Konu Sevgili günlük...

selam gunluk
senı cok aksattım dımı farkındayım amaaa cok yogunum naparsın sekerım
bılıosun kı ıngılızce kursuna basladım 3,sewıyeden.ayy unutmusum be gunluk
gercı stewen o kadar ıı kı konustukca acılıorum zaten turkcede bılmıo mecbur oluorum kendı derdımı anlatmayaa.basta kaygılarım wardı nasıl orencem hocalar nasıldır ws dıye.
ama allaha sukur ıkısıde cok ııı.stewen sureklı ulkesınden bahsedıo ozlemıs bellı
dıgerıde turkce bıldıgı ıcın sunu nasl derım dıye sorabılıorum.sınıftada 5 kısıyız ohh ozel ders gıbı masallah.
baskaa dun naptın dıosan askımla nısantasına mackaya gıttık teleferıge bınıcektık fakatwelakın makınemız yanımızda yoktu dolayısıyla bınmedıık:18:ayın 11ı ıcın cok guzel planlar yaptık askımlaa heycanlanıorum sekerııım
hııı bıde ıs gorusmesının ıkıncı mulakatı ıcın aradılar gıttım gorusmeye.herseyı bana uyuo aslında ama annem sen daha okulunu bıtırmedın ıngılızcenı oren bı dıl daha oren ole ıse basla dıoo haklı tabı ama ben buyudum gunluk azcık ucundan calıssam noluur...
tecrube sonucta.....neyse daha gerı donmedıler zaten bakalım nolcaak...
buarada yazarken ıngılızce yazmak ıstıorum ya:)hep aklımdan sunu nasıl derdım bunu nasıl derdım ıngılızce dıye gecıo
bence bugunluk yeter gunlukowıc hadı ben kacııımm

mılapa gunnukk bugun cok ıyyım yaanıe bılmem
sanırım yorgunluğun üstüne aksam erken yatıp uykumu almış olmam olabılır

dün aksam eve gıttım hemen kovuldum yemek yapmaya
börulce çorba pılav yaptımonlar pişerken tv ızledım bıde kk da tur attım sonra yaptığım mamışlerden yedım
bı baktım saat 10 hemen gıttım yattım
bıraz korku vardı ıcımde ama nedense uymuşum hemencık
kocacım geldı 12 gıbısarıldık konustuk sevdı sevdı sevdı benı
aşığım koceme be gunluk cok sevıyomm Allahım cok şükür dıom ne kocalar var
calısıyom ama paramız ortak olduğu halde hayatta paramı almaz
o getırır maaşını ben ona verrım
anlıycan kasa benımböle olması gerekır yuvayı dişi kuş yaparmış

bugunde benı yoğun bıgün bekler kesın
bırazdan kahvaltı etcem aksam erken cıksam eve gıdınce hemen temızlık yapcemkı h sonu dınlenım
önumuz bayram temızlık işim cok dınlenmem lazım
anama babama kavustum bu bayram onlarlayım cok şükür
cnm cekırdek aılem cnm kocaman aılemm

Bi değnek değse üstümede bi 5 kilo alsa götürse benden of dur diyemiyorum şu boğazıma obeziteye doğru ilerliyorum arz ederim

Bugün keyfim pek yerinde Allah bozmasın
içimdeki kız herşeye boşver dedi dünden beri böyleyim düşün sağ gözüm şişti küçüldü ama ben yine de mutluyum artık şikayet falanda yok kolum kopsa da mutluyum (Allah korusun)

Düğün işimiz birbirine girdi 12 haziran genel seçim günü gelde ağlama keşke başından 1 hafta önceye benim istediğim güne alsaydık neyse artık günümüz ile bile mutluyum
Bu hafta cumartesi yaşlılarımızı ziyarete gidiyoruz kendimi çok huzurlu hissediyorum inşallah hiç bi aksilik olmaz çok kalamasam bile mutlaka gitmek istiyorum bunu okuyupta gelmek isteyen olursa linkte veriyim size
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-47.html

2 gün kaldı işte sonra haftasonu yine geldi ne güzel çok mutluyumm... öptüm hepinizi

Günlük ;
Günlerin bu aralar hızlı hızlı geçmesinden nefret ediorum az kaldı gene gidiyor bitanem nasılda sevinmiştim onun gelişiyle birbirimize sarılmamızi herşeye değer ona gene bu kadar alışmışken nasıl ayrılacağız dün bana gene gidiyorum aşkım günler yaklaştı demesini bi görseydin zor tuttum kendimi karşısunda ağlamamak için allahım bu son ayrılığımız olsunnn rabbim bir daha hiç ayırmasın hep yanımda olsun aşkım onun sıcaklığını her daim hissedeyim pazartesinn gelmesini hiç istemiyorum yaaaa nasıl güle güle git aşkım dicem ben ona nasıl yolculayacağım onu offfffffff şimdiden sıkıntısı bastı yaa onu çok seviyorum ne olur günlüğü okuyan kızlar sizde maşallahhh diyinnnn

heeehhh bi de sabahın köründe kalkmak var tabi nefret ediyorum erken kalkmaktan yaaa ama maaş günü gelince bayılıyorummm çıtır çıtır paralar gelince erken kalktığım o 30 günü bir anda unutuyorum günlükk
tek tatilim pazar hani cumartesim de olsaydı daha süper olurdu yaaa bi tek pazar hemencik geçiveriyo yaaaa neysem günlük bugünde benden bu kadarrrr hoşçakalllll...

günnük sana bir göz gezdirdim de.. Allah bütün şafak bekleyenlere sabır versin ya.. sayılı gün çabuk geçer hemen sevdiceklerine kavuştursun inşallah. zor bişey beklemek yahu..

Hadi ben kursa gidiyorum şimdi.. allah bana zihin açıklığı versin de mi?

Günnükümmm
Uzun zaman oldu sana yazmayalı
Güzel şeyler olduğunda yazarım artık benim derdimi dinlemekten millete fenalık gelmiştir di mi

Şu sıralar sağlık sorunlarımla uğraşıyorum belimin ağrısı dayanılacak gibi değil hafta sonundan beri iki büklüm geziyorum
Ptesi doktora gittim mr çektirdim, 10 tane iğne verdi her gün gidip iğne oluyorum
2 günlük de rapor verdi yattım dinlendim evde bi güzel
Dün iş başı yaptım yine kötü oldum burada soğuktan bugün mr sonucumu alacağım bakalım neymiş bu ağrıların sebebi

Neyse benim sana gelme sebebim bambaşka günlükcan

KK ve Kazen sayesinde çok güzel bir organizasyon düzenlendi kızlar
6 Kasım Cumartesi günü Okmeydanı Darülaceze'de buluşup ninelerimizi dedelerimizi sevindireceğiz
Kimi arkadaşımız komşusuyla, kimi eşiyle, kimi kardeşiyle, kimi arkadaşıyla katılacak bu ziyarete
Bende tabii ki orada olacağım Ctesi günü inşallah ağrılarımda hafiflemiş olur da yaşlılarımızı ziyarete gitmem için bi engelim olmaz
Kazen sayesinde Eti'nin yarışmasından kazanılan hediye çekleriyle onlara bir sürü hediyeler alındı
Ee bize de o hediyeleri gidip sahiplerine teslim etmek düşüyor değil mi?
Eminim ki KK'da, bu konuya duyarlı olan onları sevindirmek için onlara hediyelerini teslim etmek için bu organizasyona katılmak isteyen üyeler vardır.
Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz sizden tek istediğimiz sevginizi de getirin yanınızda
Hem metrobüsle de ulaşım çok kolay Darülaceze'ye
Haydi hanımlar katılımlarınızı bekliyoruz http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk.html

Günlüğüm ben geldimm kaç gündür yazmamıştım sana
Dün çok güzel zaman geçirdim gerek gündüz gerekse gece
Ama üşüdüm çok üşüdümmm :) eve geldiğimde hiç halim yoktu direk makyajı temizleyip yatağa attım kendimi,uyumuşum mesajlar gelmiş o arada uyku arasında cevap vermişim sabah kalktım ki hiçbirini hatırlamıyorumdum
Allahtan kötü bişe yazmamışım
Hastayım hala okula gitsem mi gitmesem mi diyorum arkadaşlarımı da göresim var ama içimden bi ses gitmeeee diye haykırıyorSanırım o sesi dinleyip anneciğimin dizinin dibinde oturucam bugün

Son düzenleme:
günaydınlar günlük hanımcım,
nasılsınız , iyisiniz maşallah..
bugün keyfim yerinde. çünkü haftayı sonlandırıyorum bugün
yarın ver elini izmir. eşimle gidiyoruz. biricik kankamı görücem
çok özledim canım arkadaşımı yaa...
birazdan çarşıya çıkıp ona hediyeler alıcam..
ama ne alacağıma hala karar veremedim..
çok enerjik hissediyorum kendimi..
fonda da serdar ortaç var mı çalıyo,
hadi günlük, oturmaya mıı geldik

Slm günlüük, kafama Emre Aydın'ın şarkısı takıldı, çok sevdim ben bu şarkıyı...
Şafak düşüyor :))
Sevdiceğime ara sıra kızsamda onunda şafak sayıyor olması ve 4 gün için bi dolu hazırlık yapması heyecanlandırıyor beni...
Bu bayramda çocuklar gibi şen olucam, giyicem bayramlıklarımı ver elini bayram gezmesi, ilkez nişanlı olarak el öpücez, inşallah herşey dilediğimiz gibi olur...

Sevgili günlük
Yaşın ilerledikçe işleri yoluna koyduğunu sıkıntılarıını azalacağını düşünüyorsun ama öyle değil kazandığın hiçbir başarı halledilen hiçbir problem bir son olmuyor, yeni sorunların yeni sorumlulukların ve yoluna koyman gereken yeni işlerin bir başlangıcı oluyor,
hayatımız tez-antitez- sentez üç geninde dönüyorur ve her sentez yeni bir tez oluşturuyor tekrar geldiğin notaya dönüyorsun neyse öyle işte
Velhasıl kelam bugünü yaşayacaksın mutluluğu gelecekte değil bugünde arayacaksın yoksa ilerde dönüp geçmişe bakarsan boşa geçilmiş kocaman bir zamandan başka birşey bulamayacaksın

Günlük günlerim çok güzel geçiyor Allah'a bin şükür
Dün akasia cığımla konuştum MSN den
Canım ya bana ne tavsiyeler verdi hepsi de tuttu tatlımın
Bunun dışında her şey yolunda 9 günüm kaldı gidiyorum günlük gidiyorum
Aşkitom da iyi Aramız da züper
Arada sırada kavga ediyoruz ama olur o kadar dimi?
Nazarlık bunlar da
Öyle işte günlükcüm...
Her zaman hayat mutluluk getirmiyor diyoruz ya aslında mutluluk içimizde dışarı çıkmak için can atıyor biz onu içeri gömüyoruz hep!
Çıkarıyorum artık sonsuza kadar mutluluğu dışarı.
Nefes alsın benle beraber
Hayat çok güzel ama çok güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
günlükcan senelerim heder olma yolunda ilerliyor

bu sene güzel biticekti ve biten senenin ardından gelen sene için çok güzel planlar vardı.. üniversite hayalleri, belki evliliğe doğru adım atılabilecek bir ilişki..

artık gülemiyorum günlükcan.. insan nasıl bu duruma düştüğüne şaşıp kalıyor sen ben gibi.. kader diyoruz ya işte ta kendisi.. kader, kader.. çok üzgünüm günlükcan.. hayatımda verdiğim en kötü karardı.. aslında biliyorum düzelmiyeceğini, kendimi özlediğimi.. ısrarla herşeyin düzelebileceği vaatini veriyorum kendime, veriyorlar da.. böyle yaşamayı öğrenmeye çalışmak zorundayım.. ne kadar zor olabildiği hakkında yaşamayanların, başına gelmeyenlerin en ufak bir fikirleri bile olamaz gerçekten..

dedem felç geçirmiş, dün öğrendik.. bu üçüncü felci günlükcan.. ilk ikisinde de aynı şeyleri yaşamıştı.. ve ben bu duruma düşmeden önce evdeki saatini koluma takmış sevip sevip durmuştum ağlayarak.. hissiyatımı kaybettim şu an.. içim kan ağlıyo aslında ama hissedemiyorum.. acının doruk noktasındayım ama hissedemiyorum.. çaresizliğin ortasındayım... fani dünya işte.. rahat bırakmaz ki insanı.. mutluluğu reva görmez ki.. bu imtihanda böyle başarısızlıkla biter.. hayatta silik olmak zorunda kalırsın.. becerilerin, hünerlerin yok olur.. yapmak istersin yapamazsın.. kendi kendine engelsin işte..

günlükcan senden önce yazdığım kupim vardı.. dinlerdi beni en sıkıntılı zamanlarımda.. ben yazardım o dinlerdi.. artık onada uğramıorum... çünkü yazmakta artık zevk vermiyor.. ölümde hiç bişeyin çaresi değil..

kimseye sakın güvenme günlükcan.. kimsenin vaatlerine kanma.. yazık olur olgunluğun, bilmişliğin, becerilerin göz önünde bulunmazda çocukça davranıor, düşünüyor olursun

Günlük hazırlanıp işe gitmek zorundayım
Hoşlanmadığım kişileri göreceğim için gerginim biraz.
Çok çabuk akşam olsun ne olur... (duaedensmili :))

Slm günlük.
Düğünümüze 7 ay 7 gün kaldı.
Bazen yersiz korkulara kapılıyorum, bazen heycanlanıyorum, bazen seviniyorum, bazen üzülüyorum...
Karmakarışık duygular içindeyim...
Bi an önce çeyizlerimi almak istiyorum...
Ama herşey para para para. Allah hepimizin yuva kuracakların yardımcısı olsun inşallah.
Bi an önce bayram gelsin istiyorum.
Biraz dinlenelim dimi.
Ondan sonra da Ocak Şubat ayı gelsin.
Nişanlımla düğün alışverişine çıkalım :98:

sevgili günlük bu sana ilk yazışım çok iyi olmus bu topiğin açılmış olması
Günlük
bugun pekde hoş olmayan stresslı bır gun gecıryorum ıs ıle sorunlar yasıyorum ıs degıstırme ımkanı dogdu dılerım olur onun haberın beklıyorum ve sevgılımde suan askerde ondan bugun mesaj aldım o bakımdan bıraz mutluyum

güllaç,
bu aralar sana bakınıyorum, diğer sevdiğim topikleri geziyorum ve fakat, yazma fırsatı bulamıyorum...kusuruma kalma
bende durumlar bildiğin gibi aslında...yalnız şu hamilelikle alakalı tahliller için son 2 günde tam 5 tüp kan verdim...arada bi hayatımın film şeridi gibin gözlerimden geçtiğini hissedebiliyorum hele ki salı günü tahlil yaptırma umuduyla gittiğim devlet hastanesi ve poliklniklerde yaşadıklarım...uuu beybi tam bi cinnet silsilesiydi...Allah eksikliklerini göstermesin ama kimseyi de düşürmesin oralara, insanların işi çok zormuş onu gördüm bi kere daha...
ben de nefret ederim aslında, torpille tanıdıkla iş yapılmasından ama, hayat o kadar bi acaipleşmiş ki gülloş, hastanede bile tanıdık doktor ayarlayamadan bi halt beceremedim...içten içe üzüldüm de tanıdığı felan olamayanlar adına, ama normal bi vatandaş gibi başvurduğumda da kapılar yüzüme çarptı tek tek...
Neyse çok şükür hallettik inşallah sonuçları da iyi çıkar; bunun dışında Tanrıça'nın doğum günüydü kutlayamadımi hamilelik bende alzaymır yapttı..geç de olsa nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı yılları sevdikleriyle birlikte geçirmesini dilerim..Hayırlısıyla yuvasını da kursun; en az benim kadar mutlu olsun inşallah...hee bi de Gamze'nin emekliliğine çok sevindim...herkeşler kendine tikkat etsin yine görüşürük ay lav yu

Son düzenleme:
1.5 sene sonra %15 de olsa zam aldım sonunda..
allah bereket versin.

Son düzenleme:
Gitmemeliydim belki de o konferansa. Miden bulanıyor işte ne gidiyorsun otursana evinde. Madem oturmadın, sıcak bir çorba içme. İçme işte. Ya da git bir cafeye otur orda iç çorbanı. Karşılaşma ihtimalinizin olduğunu bile bile ne diye gidersin yemekhaneye. Hadi gittin bilmiyor musun onun kahverengi bi hırkası olma ihtimali var. Ve onu o sandalyeye koymuş olma ihtimali. Neden çaprazına oturursun? Gitsene silüetini dahi göremeyeceğin bir köşeye.

Nerden bilebilirdim ki.

Onu fark ettiğimde bana doğru ilerliyordu, o her zamanki alaycı gözleri, insana beş yüz metre yukarıdan bakan tavırları, ama satsan beşpara etmez kişiliğiyle. 6 ay sonra ilk kez gördüğümden kısa bir şok geçirdim. Ardından önce konuşmamayı tercih ettim. İlk hamle ondan geldi; ''Neden geldin?'' dedi, ''Niye burdasın?''. Gözlerine baktım şaşkınlıkla.

Beraber geçirdiğimiz, her saniyesini burnumdan getirdiği 5 ay geçti gitti gözümün önünden bir anda. Kendi komplekslerinin önüne beni paravan yaptığı, sokaktaki köpekten dahi korkarken kendine çizdiği imajla beni ondan korkar hale getirdiği, bulabileceğim en düzgün(!) adam(!) olduğunu her fırsatta dile getirdiği ama bu süreç içinde yapabileceği tüm pislikleri yaptığı, küçücük bir toz tanesi kadarken kendini hint kumaşı gibi aksettiren, tanıdığı her kızın peşinde kuyruk olurken, sanki peşinde dolanan onlarca kız var gibi davranan, kanımı aylardır emen, her şekilde beni sömüren, onun yüzünden az kalsın kendime öz saygımı yitireceğim, zar zor kurtulduğum bir belaydı o... İşte tam 6 ay sonra karşıma dikilmiş ''Neden buradasın?'' diyordu, şu hayatta karşılaşmak istediğim son kişi olduğu ihtimalini ıskalayarak.

-Senin mi burası?
-Neden geldin?
-Senin mi burası ya, neden gelmiyormuşum?
-Sana bir tokat borcum var zaten sinir etme beni. Neden attın o mesajı sevgilime?
-Ne mesajı yaa, neden bahsediyorsun sen?
-Atmışsın ya mesaj?
-Ne mesajı??
-Yazınkini diyorum.
-Hah. Yıllar öncesini mi konuşuyorsun bana. Ya senin attığın mesaja ne demeli?
-.....
-.....
-Ben gidiyorum.
-S.ktir git.

Duymadı son sözümü. Kalktı gitti. Önce kendi kendimle kavgalar ettim o yemek masasında tek başıma. Neden bunu demedim neden şunu demedim, niye ben kalkıp gitmedim, neden güvenliği çağırmadım, neden benim sevgilim var söylerim seni mahveder demedim. Bunlar uzadı gitti... Sonra serçe parmağım ilişti birden gözüme. İnceleyince gördüm ki ilk boğumu ondan daha derin. O kadar sığ bi' adam yani. Ne desem diyeyim küçük beyni almaz. Rahat bir nefes alıp saatimi kontrol ettim.Konferans için hala vaktimin olduğunu görünce hiç istifimi bozmadan yemeğimi yemeye devam ettim. Bitirince de onu ve tüm anılarımızı karşılaştığımız yere gömüp çıkıp gittim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…