Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün pek durgun pek sakinim günlük:97:
Alıştım tabi sürekli birileriyle görüşmeye , evde kalınca canım sıkılıyo
Dikiş dikiş bitmiyo anacım sürekli yeni şeyler gelirmi bi insanın aklına
OOOOFFFF :95:
Yarın birşeyler yapayım bari
Birine gideyim yada birilerini çağırayım

Bu aralar pek iyimserim
Değişiyor muyum ne
Yada daha da büyüyo daha da olgunlaşıyor muyum
Eskiden takıldığım onca şey önemsiz gereksiz gelemeye başlıyo artık

Ay ne yemek yapsam bu akşam ya söyleyi ver hele

Amann gideyim de bişeyler tıkınayım

Günlük..

Sana ilk defa bugun yazıyorum.. Bugun.. Mavi Gozlu Dev'in, Ata'mın ölüm gününde.. yani bugun.. Ata'm bizler seni hic unutmadık.. Ne seni, ne fikirlerini ne de emanet ettigin Cumhuriyet'i.. Nurlar icinde yat.. Bizler hep seninle, hep senin izindeyiz..

sinir oluyorum şu digi ye...
azcık rüzgar çıkmaya görsün,hemen takılmaya başlıyo yaaa... :84:
iptal etcem o olcak

içim çok buruk.sirenler marşlar....
mahvoldum bugün direndim ağlamamak için günlük.onun gibi bir adam daha var mı dünyada?şu halimizi görüyor mudur yukarıdan,görüyorsa ne kadar üzülüyordur...
ne hale getirdiler ülkemizi,özgür ülkemizde esaret çekiyoruz....
bak gör atam,bak ama üzülme ülkeyi bu hale getirenler sözde domakrasinin sonucu,bize de boyun eğmek düşüyor her zamanki gibi...
özledim seni atam,ruhun şad olsun...

Elini hep omzumda hissediyorum Atam..Çünkü ben senin kızınım..
Ve senin evlatların olarak emanetlerini gözümüz gibi korumaya yeminliyiz.Sen rahat uyu..

Allah ım bu sevgilim beni kalpten öldürecek..
Zaten krizlerdeyim yorgunum bide şöyle özlediim diye şirinlik yapıyo yaa..
Yiyip Bitiresim geliyo boncuğumu
AswangCullen Tşk ederim bebeğim... Hemen hemen aynı duyguları yaşamışız
İyiki Varsın K.K 3 Yıldır Burdayım Ve O Kadar Güzellikler Kattın ki Bana :98:

ah günlük ah
biliyordum böyle olacağını.
gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor herhalde.
bana ayıracak vakti yok görüyor musun?
iletişim çağında iletişimsiz kaldık

Paranın esiri olan insanlardan nefret ediyorum günlük... Parayla, mevkiyle, malla, mülkle herşeyi var zanneden, her şeyi elde ettiğini düşünen ve bunu sonradan elde edince şaşıran insanlardan nefret ediyorum...
Elimde değil işte, ikiyüzlü olamıyorum ben, sahte davranamıyorum, içim nasılsa dışıma da öyle yansıtıyorum kendimi... Sevmediğime seni seviyorum diyemiyorum ama seni seviyorum dediğime de kazık atamıyorum...
İşte bu yüzden...
Ne para için mal için mülk için mevki için yarimden vazgeçerim... Ne de bunlar için dostlarımı kırarım...
Beni deli gibi seven bir sevgilim ve zor günümde düşünmeden yanımda olan dostlarım var ya, ne mutlu bana...

sevgılı gunluk canım cok sıkılıor aslında
su tedavım bıtsede kurtulsam dıe dusunuyorum
ınş maddı manevı emeklerımızı bosa cıkarmaz rabbım

O nasıl bir rüyaydı be günlük?
Uyandığımda ağladım... İlk kez yaşıyorum ben böyle bir şeyi.
Çok üzüldüm, çok çaresiz ve zavallı hissettim kendimi. :'(
Bunlar benim kaldırabileceğim şeyler değil.
Ne yapıyor acaba şu günlerde? Çok özledim ben onu.

tek bi cümle bütün günümü alt üst etmeye yetti bugün.aslında bugünlerde hep böyle gurur kırıcı şeyler duyuyorum ama şakaya vuruyordum hep.bu seferki ağır geldi.günlük ne zaman sana miladımdan bahsedeceğim ben.eski fotoğraflarıma baktım bugün.eskiden yeniye.ben neden mutlu gibi görünsemde eksik bi şey oluyor gülümsemde günlük.uzun zamandır ağlamıyordum ama bugün doldum taştım.bu işte beni odunlaştırdı iyice.isyan etmiyorum ama beklemekten yoruldum

günnüküm ben deldim...
bugün sinavim vardi, cok sükür iyi gecti...
offf günnük asil sinavlar bundan sonra basliyor...
bazen isteksizlesiyorum, okula gitmek istemiyorum... :26:
oysa bu son senem biraz daha cabalamam gerekiyor...
artik mezun olup kurtulmak istiyorum... :92:
ay bide günnük su sinir oldugum sahis varya nerdeyse bugün bana selam vermiyecekti..
allahin selami be günnük onca yilin hatirina bir selam vermekten bile aciz...
neyse ben böyle mutluyum... :81: :93:

Günlük bugün anneciğimin doğum günüüüüü.....
Kalkar kalkmaz sarıldım kutladım,iyi ki doğdun,iyi ki varsın dedim..
Akşam gelirken de pasta aldık,nasıl mutlu oldu,nasıl sevindi.
Canım annem benim seni çok seviyorum.
Hep sağlıklı,mutlu ve de huzurlu ol.
Hep yanımızda ol inşallah.
Allah herkesi sevdikleriyle,ailesiyle birarada ve mutlu eylesin.
Uzuun uzun yazardım ama kalkıp pastayı servis edeyim di mi ama :81:

Bu arada bunu yazdıktan sonra okudum,Gunicen'in annesi rahatsızmış,
Allah şifa versin.Çok geçmiş olsun.
Ve içini rahat tutsun...

Son düzenleme:
Bugun ki trafiğe sinir oldum günlük 18:15 işten çıkış eve varış 20:40 yazık yaa
butun işte bu kadar yorulmadım ben Patron pazatersiye izin versede cumartesinden çıksak yola
ama hiç sanmıyorum ya neysee

ben geldim günnükcan uuwwww,
bugün birine çok sinirLendimmm günnükk anLatiimm dur; eczacı bu adam taam mı işlem yaptırmaya gelmiş bize, ama görmen lazımm bir kasınti ki sorma evLerden ırak okudum eczacı oldummm benn bilirim die artizlik yapıo biz cahiliz sanki okumadıkk üniv. vs falan.. O kasıldı ben söndürdüm havasını o kasıldı ben söndürdümmm ((bu ara hep beni buluo böleleri yaa sorma )) baktı ben alttan almıorum kusura bakmayın demeye başLadıı he şöyLe ya yoLa geL insan oL walla adamına göre muamele hiç öle artizlik falan cekemem memuruz die ezik miyiz beaa hı?
kediciğime küçücük bir top aldım koşuşturup duruyo evin içinde; sürekli koltugun altına kaçırıyo uzanıo alamıo, evdekilerle dört dönüoruzz peşinde pervaneyiz yumurcağın sevdirio kendini sıpa :81:bir türlü bitiremediğim puzzleımı dağıtmış yine pis.. :84: kardeşi öldü iki hafta önce araba çarptı ben onu daha çok seviyordum nur içinde yatsın diyorum gülüolar bana neyse

sevdiğim çocuk iş çıkışı yemeğe götürdü benii yafrummm benim yaa bu ara iyiyiz maşaallah ne zaman böyle desem kavga ediyoruzz gerçi nazarım değio galibA kendi kendime..

Mahsuncağızın filmine de gidemedik bir türlü bir fırsat olmadı ya arkadaşlarla gideceğiz ya onlar müsait olamıo yada biz..Hevesim kaçıo yawaş yawaş gidenler güzel diorlar ama bakalımmm

bu arada buraya yazan bir çok arkadaşın sevgilisi askerde dikkatimi çekio da allah sağ salim gelmelerini nasip etsin inşaallah..sayılı gün çabuk gecer derler ama bana geçmemişti hele ki 15 ay

neyse bu kadar laklak yeter de artar hele benim gibi günlük yazmayı sevmeyen biri için..

ii geceler diliorumm herkese hoşçakalınnn :97:

:79::80::81::82::83::84::85::86::87::88:

Günlük sevgilimle geyiğin dibine vurduk az önce ankesörde 1 saat geyik yaptık :102:
Ezel, kurtlar vadisi ve maç günleri ankesör aşkımla benim
Ankesör bize tahsis edilmiş gibi rahat rahat konuşuyoruz ses yok seda yok
Kendimi cem yılmaz gibim hissettim güldürmeye çalışıyorum aşkımı bi şebeklik yapmadığım kaldı
Ulenn askerlik şekilden şekile soktu beni yeminlen
Yaşamadığım duygu kalmadı
Gelsin artık aşkım yetti valla
ŞAFAK 91

Günlük bu arada pırlantamı çok merak ediyorum konuşamıyoruz ne zamandır iyidir umarım :78:

Son düzenleme:
günlük..bayram geliyor..herkeste bir neşe yada heyecan...özlemler,, kavuşmalar...ben de bunların hiçbiri yok biliyormusun..kendi kabuğuma daha çok çekildim..gözlerime bile bakmaya gelmedi..gidecek bir yerimde yok..annem ve babamı geceleri olan ağlamalarımla üzmeye hakkım yok..he günlük bu ağlamalara yol açan insanın umrunda mı düşünür mü bunu dersen...eylülde bilir..düşünmez.. o inandıklarına inanır karşısındaki bir hayatı bitirdiğini düşünürmü..tüm bu yarattıklarını düşünür mü..bir an tek bir an..bu kız bukadar sevmiş beni ben ne düşünüyorum o ne yapmaya çalışıyor dermi..bayramları geçtim ..doğum günleri ve diğer tüm özel günleri..hayat...yaptıklarım yüzünden karşımdakinin hayatını bitiriyorum dermi..bukadar saplantılı bir şekilde gözlerini karartırmı...gözlerini açarmı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…