Popüler Konu Sevgili günlük...

sana içimi döksem öylesine rahatlıycamki
ama gel gör benim yazı dilim çok zayıftır içimdeki heyecanı sevinci pek yansıtamıyorum
galiba ben yazı diliyle değil konuşma diliyle herşeyi ifade edebiliyorum

asla sevmediğim bi insana seni seviyorum demem
evet belki çok cana yakın çok içten olabilirim
ama kalbimi herkes fethedemiyo
hamilelik tüm hormonlarımı değiştirdi
sinirlerim alınmış gibi
gerçi önceleride çok sinirli sert bir yapıya sahip değildim
şu son aylarda Rabbim bana öyle farklı şeyler yaşattıki
sende biliyon günnüş
anne olma ihtimalini hiç kendime yakın görmeyip sana umutsuzca yazdığım dönemlerde mucizemle karşılaştım o zaman Rabbime dahada yakın oldum
aylar önce yapmak isteyip cesaret edemediğim yine yanlış anlaşılmaktan korktuğum görüşmeyi bgn gerçekleştirdim bana bu cesareti darülaceze ziyareti verdi ordaki sahipsizliği yanlızlığı görünce
hayatta hiç bir zaman kinin ve öfkenin insana bir faydası olmadığını gördüm
ben içimde bir melek taşıyorum ve o meleğime iyi şeyler aşılamam lazım şimdiden
sevgi saygı ve barış içinde büyüsün
annesi çocukça laf atmaların söyleşilerin içinde olursa bunu meleğim hisseder ve oda bana benzer Allah korusun
sebepsiz kırgınlık yanlış anlaşmalar belki sıcağı sıcağına yapılmayan tlf görüşmesi bgne kısmet oldu galiba bu gece daha rahat uyuyucam

Günlük bugün noldu biliyo musun? :103:

Eminönündeydim.. Sınavdan dönüyoduk arkadaşla... Ben elimde telefon mesaj yazıyorum yürürken, sonra dur bi kızım dedim arkadaşa kenara otobuslerin orda bi yere kaldırıma geçtik. Ben mesaj yazıyorum arkdaşta etrafa bakıyoo... Sonraa, ''Grimsi_ , baksanaaa o !!, baksaanaa kzıım oo!! diye bağırıyo arkadaşım.. Bende gülüyorum, ''ya kızım git kandırma beni yaa ''diye.. Sonra, ''Grimsi_ yemin ederim o , bak yemin ederim kızım baksana yaa yan taraftaki otobuse !! Sana bakıyo ...'' dedi.. Kafamı kaldırıp otobuse bakmamla ve onla gözgöze gelmemle neye ugradıgıma şaşırdım :103: O anda onların otobusu hareket etti... Otobusun arka penceresinden o ve arkadşaları bana bakıyodu sanırımm dikkat etmedim fazla ...:97:

Benim için geçmişte kalan biri ve benim için hiçbir anlam taşımayan biri için vericek bir tepkim, yapıcak bir yorumum yok... Sadece beklemediğim ve ummadığım bir anda karşılaşmak şaşırttı o kadar... Geçmişe mazi derler

Bu olayın hemen ardından, kankasının bana mesaj atmasıda tuhaftı be dimi günnnükk

Neysee, boşver o konuyu günnnükkk

Askerimi çok özlediiimm günlükkk

Şafağımız 191 başka yokkk!!

... :78:

inatçı olmamın en kötü sonucuydu okulu bırakmam...
şuan profilimde yazan;idealimdeki meslek olarak kalmamalıydı...
ama çalışıcam,günlük...
hayırlısı diyorum,herşeyin en hayırlısı...

"insan zekası ve kültürü soyut ve somut kavramlarıyla bir bütündür. sanata, bilime ve söylediğin türküye ekmek kadar acıkıyorsan ne mutlu sana. barış, zeka ürünüdür. savaş, aklı olmayanlara aittir. eğer uğruna savaşacak bir şeyin varsa; o, olsa olsa özgürlüğündür; bağımsızlığındır. zaman akacak ve gidecektir. hiçbir şeyi tabulaştırma. dogmalara karşı koy. büyük devrimlere gereğin kalmayacak kadar devrimci kal yeter. eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa; artık millet olmuştur. sakın kurtarıcı bekleme; yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım."

Rahat uyu ATAM.

günnük
önceden ne hevesli hevesli yazmıştım gelinliğimi ilk yaptırırken
bugün aldım o kadar kötü ki üst kısmı
yapmasını istediğim şeyle yakından uzaktan alakası yok
bu üstünü 2.kez yaptırışım..
akşamdan beri ağlıyorum
lafa gelince atıp tutuyorlardı tüm huzurumu planlarımı mahvettiler
yarın tekrar gidicem gelinliğimi vermeye
kuaför randevum vardı o da yalan oldu sayelerinde
evede gitmem lazım hangi birine yetişicem bilmiyorum
tek bildiğim çok çok mutsuz olduğum

günaydın güllük....
ben bu eşimin patronları olacak organizmalara ne diyim...söveyim mi, küfür mü ediyim şaşırdım valla...
sadece ve sadece bir fakstaki yazım hatasını anlamayıp yanlış fatura keserek iade aldı diye, eşimi işten çıkarabilirler...
anasını satayım, sabancı mısıııın, koç musun...1000 liralık iadeyle battın mı....hemen her iş yerinde hepimiz bunun kaç katı hatalar yapabiliyoruz -insanız yani- işimizden oluyor muyuz...hadi hepsini geçtim...sen nasıl bir "patron" pardon "adam" sın da, 30 yaşında adama "bi daha hata yaparsan s...r git" diyebiliyosun...bu insanlarda Allah korkusu vicdan yok mu güllük mu nedir ya!!!! hem huzurunu kaçır, hem küfür et, hem ekmeğiyle oyna ne güzel di mi...
eşimin içine çok dokunmuş bu durum haliyle, çok ağladı 2 gecedir...ama bi yandan da onlar çıkarmasa da kendisi gitmek istiyor; ki bana kalsa 4 yıllık emeğini bırakmasın, madem beyefendiler s...r olup gitmesini bu kadar istiyolar, ödesinler tazminatını kendileri yollasınlar...

Bebekler rızklarıyla, kısmetleriyle gelir derler...aman bebeğim Allahın izniyle kısmetinle gel ne olur...baban bu kan emicilerin elinden kurtulsun

sevgili günlük
çok hüzünlüyüm
pazar günü 20 yıldır görmediğim amcam gelmişti bi sarıldım bi sarıldım
zamanında babamla kavga etmişler. 16 yıldır hiç görüşmediler küstüler
ama 4 yıl önce amcamın aramasıyla barışmışlardı. ve bende tam 20 yıldır görmüyordum canım amcamı
ama pazar günü gelmişlerdi o kadar çok sevdim ki zaten 4 yıldır tel ile görüşüyordum ama ilk defa gördüm keşke aynı şehirde otursak bizden 12 saatttan fazla uzakta oturuyorlar.
ve bugün gidiyorlar çok alışmıştım amcama gidiyorlar ve ben işteyim öğle arası yolcu edeceğim İlk fırsatça bende gideceğim inşallah

günaydın gunnük
kaç gündür sana yazmadım yazamadımm
elim gıtmedı desem yerıdırınanılmaz bı sıkıntı var içimde
garıp garıp rüyalar falan fılan
öle dardayımkı ağlamak ıstıyorumm ağladıkça sankı uzuntulerım gtcek sıkıntılarım bıtcek gıbıama onuda yapamıyorum
akşama kadar işyrınde koştur
akşam evde koştur ağlamaya vaktımyok
ama cok dardayım noldu bana bılmıyorum
dıycek bişi bulamıyorum
eşim bana aşık onunla aram ıyı ama sankı bısıler benı etkılıyo
en cokta annemden babamdan ayrı olmak sanırımmm kardeslerımı yeğenlerımı özldımm be gunnuk
artık tatıl olsun ıstıyorum

Slm günlük ,

Bugün yasımız var.
Bugün Atamızın ölüm yıl dönümü...
Ah keşke ölmeyeydin de yine dimdik ayakta duraydı bu ülke.
Ben bir Atatürkçü , bir Türkan Saylan öğrencisi olarak , Burslu okuyan o 5000 kızın içinden biri olarak ,
Yerinde rahat uyu atam diyemiyorum sana.
Ülkemiz öyle haller içine girdi ki...
Sen herşeyi hakkımızda hayır eyle rabbim..
Mekanın cennet olsun Atam...
SENİ ÇOK SEVİYORUM!

Bugün biraz daha özen gösterdim kendime günlük.. En azından bi kaç dk daha erken kalkmayı başarabildim ya buda birşeydir :) Klasik giyindim toplantı gereği.Toplantım akşam nişanlımın oturduğu semte yakın olacağından onuda görme ihtimalim yüksek... Hemen özledim cancağızımı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ahlaksız mahluk var özel sektörde de, kamu sektöründe de...

Para, sermaye çoğunlukla dolandırıcı ve şahsiyetsizlerin elinde..

Çünkü yalakalık, çünkü makam görünce karşısındakini aşağılama hakkı, doymaz egoları yüzünden insanların ekmeğiyle oynama hep hak olarak veriliyor diğer büyük başlar tarafından...

Yöneticilik vasıflarıymış, iş ahlakıymış, din ahlakıymış, merhametmiş oooo hepsi hikaye...
Çıkar bayan elemanı işten hamile kaldı diye, adamın borcu olduğunu öğren ihtiyacı var diye bırak gece gündüz iş yerinde mecbur diye. 6 ay dolunca çıkar işçini işten sendikal hakları olmasın diye..
Boşver bir elemana yaptır bilmem kaç kişini işini...
Başkası için kılını bile kıpırdatma yeni dünya düzeni bu !!
Düşene yardım edersen sen de geride kalırsın, olur mu hep,daima kariyer basamaklarını hızla tırmanmak amaç oysa ! gerisi hikaye, sil at her şeyi materyalist dünya..

Hep insanların yuvalarına, ailelerine ayrıcakları beş dakikanın ve beş kuruşun peşinde bir çok kurum ve kuruluş...

Oysa koskoca okyanusta sadece minik damla değil mi sadece bu dünya?

Ne ölmekle biteriz, Ne öldürülmekle.. Hiç nehirler kurur mu, Denize
dökülmekle? ATATÜRK öldü mü ki? ATATÜRKÇÜLER ölsün..
Sen ölmedin
kalbimizde yaşıyorsun ATAM!!

ATAM SENİ GURURLA VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.. !!!!!

günlük bu gün doğum günüm biliyorsun dimi.
hadi sende kutla benim varlığımı seni ne kadar sevindirdiğini söyle bana

Selam günlük
Çok uykum var benim, dün gece saat 1 di yattım, sabahta 06:30 da kalkınca ahanda böle oldum
Dün gece kaynanatör fenalaşmış, benim kocam olacak adama kötüyüm demiş, o da gel bize demiş, eve girdi, bide girer girmez bana sardı hödük
Biz tam dalaşırken, kaynana cama vurdu kötüyüm diye, gittim hemen
Baya kötü hakikaten, dedim kalk hazırlanda bi acile gidelim
Eve gittim başladım saymaya benim öküz arabasına
Sen dedim nasıl insansın ne olursa olsun annen o senin, kalk dedim doktora götürücez
Söylene söylene giyindi, bindik arabaya, kadın ayakta zor duruyor, benimki Lig Radyoda maç dinliyor, şöyle kafasına bi tane indirmemek için zor tuttum kendimi.
Girdik acile tansiyon 21'e çıkmış, serumlar, dil altı, tahliller derken düştü tansiyon
Ama benimde haşatım çıktı
Eve geldik, kaynana bağırdı arkasından nasıl evlatsın insan derki anne bu gece sende kalayım diye, benimki hiç umursamadan girdi eve ve zıbardı
Ay günlük delirdim ya sabah kalkınca yine söylendim nasıl insansın, hiç mi vicdanın yok senin, bana ne dedi biliyormusun, bana analık mı yaptı ki, bu kadarına şükretsin hem seninde kıymetini anlasın dedi
Beynimden vurulmuşa döndüm, tamam kaynana terstir, kalp kırar, bencildir, para için anasını bile satar, hatta gözle görülür bi şekilde evlat ayırır ama bi insanda Allah korkusu olacak, ben bunu bilir bunu söylerim
Ben de sevmem, bana önceden yapmadığını bırakmadı ama sonuçta eşimin annesi, sadece saygımı gösteririm ama ben yapmam gerekeni fazlasıyla yaptım, en azından içim huzurlu
Bende anneyim bana bunu yapacak çocuğum bilmiyorum ne yaparım, hatta düşünmek bile istemiyorum
Rabbim hepimize iyi evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin, Allah korkusu olsun içinde o bile yeter:95:

Son düzenleme:
Günnnükkk;

$imdi ben bugün napimmm ? :97:

Be$ikta$ sahile mi atim Kendimi ?

Ne dersin he iyi fikir mi ? :103:
Yürü yalnızlığım, gidelim burdannn ...

ATAMIZ'ı sevgi ve saygıyla anıyoruz bugün.
Seni unutmadık hiçbir zamanda unutmayacağız daima hatırlatacağız..
Mekanın cennet olsun ATAM sen rahat uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…