Popüler Konu Sevgili günlük...

selam bebek

naber???

Çok sıkılıyorum günlük yav.Ne iş hayatım ne de özel hayatım istediğim gibi değil.Halbuki daha lisedeyken ne ümitlerim ne planlarım vardı. Kendi tercihlerimle bu haldeyim aslında, niye yakınıyorumki. hakkım varmı buna, yook. ne demiş atalarımız, BÜYÜK SÖZÜ DİNLEYECEKSİN, ahada bunu bilir bunu söylerim bu yaştan sonra.

Kocemlede konuşamıyoruz zaten son zamanlarda, sinirlerimi geriyor iyice. ne ben onu anlıyorum, ne de o beni. öylesine işte. Eskiden ne güzeldi günlük, işten eve dönerken bile onu görecem diye kalbimin ritmi değişirdi, bakmaya doyamazdım. Şimdi ise o kadar değiştik ki, her an birbirimize saldırmaya hazır askerler gibi bekliyoruz. Konuşamıyoruz günlük, konuşamıyoruz sonu tartışmaya varıyor çünkü

uyyyyyyy tıkandım haaaa :cugara smili:

Selam Dostum,

Pazar günü speedy-gonzales nickimi rich rich olarak değiştiriyorum çünkü sayısal loto oynadım zengin oluyorum :) heee olamazsam ki şayet yine aynı nickten yolumuza devam

Selam günlük
Bugün bir arkadaşımla görüştüm o da benimle aynı dertten muzdaripmiş meğer
Bu insanların ne alıp veremedikleri var bizimle anlayamıyorum vallahi günlük
Yaptıkları çok çok ayıp
Moralim bozuldu onun için günlük yaaa
İnşallah onun da benim de hakkımızda hayırlısı olur..
Ne zor işlermiş bunlar ve bu tip insanlarla uğraşmak..
Neyse günlüğüm sonuçta Allah her şeyi görüyo. Kime ne yapıldıysa, o kişi de o yaptığına karşılık görecek.. ilahi adaletttt

Günnüüşşşşşşşşşşş
Anneme gidiyorum :13:

:93::93:
:87::87:
:97::97::97:
İnşallah bayramı anneciğimin yanında geçiricem
Rabbim izin verirse yarın yola çıkıyoruzzzz:82:
Arabayı ben kullanıcam inşallah annem kullanma sen dedi ama Dün sultanahmette eve kadar sorunsuz geldim arabayla
Artık cesaretim var ikinci uzun yol deneyimim olacak
Hayırlı inşallah....
Bekle Annecim,babacım biz geliyoruuuuuuuzzzzzzz

günnük bilmem arada sana da olur mu? önümü göremiyorum yaa.. hayatıma bakıyorum bakıyorum ilerisi yok.. birileri bir rol yazmış bize onu oynuyouz sanki.. aslında ne seçim hakkımız var ne de bir özgürlüğümüz. başrolunde olduğumuz ama sonunu bilmediğimiz bir filmdeyiz sanki.. tünelin ucunda bazen ışık beliriyo bazen de zifiri karanlık.. off günlük offf.. acaba çok da kafaya takmadan mı yaşamak lazım. o zaman da ot hissediyorum kendimi onu kafaya takma bunu kafaya takma.. bi de fotosentez yapalım bari!!!
tek başına çocuk yetiştirmek de zor. Allah annemden babamdan razı olsun sağlık sıhhat versin onlara.onlar olmasa halim yamandı..babamda hasta galiba biliyomusun. sanki alzheimer başlangıcı var.. herşeyi unutmaya başladı.. önce ufak tefek unutkanlılar başladı sonra da daha büyükleri. geçenlerde eve gittim babamı öptüm konuştuk sonra annemle oturduğum odaya geldi aa sen ne zaman geldin dedi.. ağlıyorum günlük yaa canım babacım.. Allah esirgesin onu hastalıklardan.. offff offfffffff.. ben bugün hayata siyah bir perdenin arkasından bakıyorum galiba.. bi tek sana dert yanabiliyorum.. ne desem sıkılmazsın nasılsa di mi??

[color="ındigo"]cok mutluyum acık ögretımde derslerım bellı olmus buda demektırkı kesın kayıt olmus cok kokruyodum bundan ama acık ögretıme sayfasında buldugum bır arkadas sagolsun bana söylemeseydı ögrenemıycektım belkıde derslerımde bu dönemdekıler cok kolay hepsı sözel dın kültürü tarıh felsefe sosyolojı trafık dıl anlatım(kı bunu gec su gıbıyım) sadece bunlar bıraz felsefe sosyolojı vede tarıhte calısmam lazımm[/color]:18: Dua edın kızlar nolur 3(temmuzda)döneme gelmeden bıtsın türkıyeye geleyım

sevgili günlük
kaç gündür bayram temizliği yapa yapa hal kalmadı bende camlar tüller derken bugünde döşşek yaptım valla bittim sanki başımda kaynana var 15 günlük bir işe girdikten sonra maalesef patrona tahammül edemeyip ayrılmıştım geçen ay şimdi başka iş arıyorum ama bayramdan sonraya bıraktım evde zaman geçmiyor malum borcumuzda var herkes çocuk yap diyor kimseye laf anlatamıyorum ama inşallah o da olacak önce şu borçları bitirelim diye dua ediyorum ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN HAYAT ZORR

[B]günlükcan melaba :95: halaa saat dötbucuuk..eve gitmek is-ti-yo-ruum.ya da istemiyorum aşkım almaya gelicek diye heveslendim :90:

ehehe KK dan arkadasımla özel msjla konusuyorduk..evet canım anlıyorum günlüğünü okuyorum :96: dedi ve dannnkkk etti nasıl yaa dedim:90::78: şaşkın ördek günlüğünü buraya yazıyorsun yaa ewdekini kim naapsın..paranormalim hee

Bu aralar iiiyice patavatsız oldum yaa..sen kalk iş yeri müdürüne hayır öyle değil böyle tarzında konus ukalalık yap..ne haddineee..sesini kıs azcık yoksa iş hayatının geri kalan kısmını evde örgü örerek tamamlıcaksın :92: hoş fena fikir değil aslında :90:

bireysel emekliliğe girmeye karar verdim...paramın yarısından çoğunuda altın hesabına aktariim diyorum..yatırım mı yapsam artık günlük..yeter harcadığım.ama harcamassmda çalışmanın ne önemi var yaa.canım sıkılır sonra :97:[/B]

Slm günlükkk...

Ya bugün cumaymış gibi geliyor bana
Neyse yarın son gün
Pazartesi yarım gün iş var ama ben torpilli bir eleman olduğum için gelmiyorum heheyt
Aşkımda pzartesi izinli iyi oldu valla böyle olması ooh..
İnşallah Zonguldak'a gitmez dedesini almaya.
O zaman görüşemeyiz :26:
Babacığımda pazar akşamı gidecek Zonguldak'a.
Arefe günü orda olmuş olacak.
Dedemin mezarını ziyaret edecek babaannemide alıp gelecek.
Aynı günün gecesinde burda olacaklar.
Mesai bitiminede son yarım saat.
Ekimde nişanlanan kuzenimin yanına gidicem,Kanyon'a.
1,5 ay oldu görüşemiyoruz.
Yarında çabuk geçsin...Aşkım Zonguldak'a gitmesin...Cumarteside onu göreyimm..
Kayınvalidem bana bayramlık alıcakmış.
Aşkım alır artık cumartesi onun vekili olarak :)))
Zaten onada pantolon falan alacaktık isabet oldu.
Yeni açılan Torium AVM ye gideriz muhtemelen.
Dün akşam babam Çanakkale'deki çok sevdiğimiz bi arkadaşı var Ergin abi.
Kızına yeni leptop almıştı oda çatı su akıtıyor ve leptopun üstüne geliyor leptop su geçirdiğinden bozuluyor.
Tamirine 800 tl istemişler garantiyede girmemiş.
Zaten sıfırı 1000tl ne gerek var.
Bizde dün akşam ona mini leptop aldık electro world mağazasından 400tl ye .. o kadar şekerki..
Bugün babam kargolayacaktı.Yarın ellerinde olur.
Çocuk sevindirmek güzel bir şey be günlük.
Hem durumlarıda iyi değildi.Abiciğim kızını mutlu etmek için onca borcun içinde almış ne yapsın.
Gerçi bizde çok lüks insanlar değiliz bizim durumumuzda belli ama yinede bayram geliyor mutlu olsun minik kız :)
Uzun yazdım bugün epey yahu...
Yorucu bir gün oldu..
Bugün taktılar bana işyerinde manken manken diye :))
Kendimi heba ediyormuşum burada :)
Bayram için aldığım elbisemi giydim bugün şirkette çok beyendiler.
Bide her zaman giymem topuklu ayakkabı elbise falan.
Hoşlarına gitti :))
İnsan kendine baktığında pozitif hissediyor.
Kendisine değer veren kendisine bakmalı özen göstermeli dimi günlük...

Nasılsın günlükçüm...
Uyuma stiliyle başlıyorum çünkü son 3 gündür sabah 5 te kalkıyorum ...
Sınavlarım çok yoğun yarınki 2 sınavıda atlatayımm biiir tatili hak ettimmm demi... :79:
Yarında 4 buçukta kalkmayı planlıyorum...
Allah'ım tüm çalışanlara emeklerinin karşılığını ver Amin....
Hayatımda da herşey yolunda çok şükür...

şekerim naber
birazdan hazırlanıp çıkcam ama açım,bişeler atıştırıyım önce..gerçi dışarda da yicem kesin :düşüpbayılan günnük:
napiyim çok yiyorum kaç kilo oldum biliyo musun?koskaca 54 olmuşum ben beaa
hayatımda hiç çıkmamştım bu rakama.sporu bıraksam 60 olurum demek
ama görsen üfleseler ucarım,nasıl oluyosa
tanrıçamın yanında olmak istiyorum şuaann canım benim o yaa,keşke yanında olabilsem şimdi :81:
bu yeni smileleri sevmiyorum :84:
ne diycektim ben yaa.unuttum..

aaa çekilişde ilarzum bana hediye aldı sölemiştim dimi sana :82:
çok zevkli bu hatun yaa çok,yakından daha da güzelmiş günnük ne güzeli afet afettttt
elbiseme herkes bayıldı,gül şeklindeki banyo lifim hele,suya sokmaya kıyamıyorum yaa
kokoş hatun oje, göz kalemi, jeller ,maskeler almış da almış
kk daki dostlarımı ! gercekten çook seviyorum.keşke hepsiyle reelde görüşme şansım olsa..ezan okunuyo şuan.gerçekten içten sölüyorum bunu..sürekli vakit gecirmek istedigim insanlar var.kk olmasa hiç tanışamazdık bile.yine buda iyi :))
nese hazırlanıyım ben şekerim
pati kaçar günnük

günlük KAZEN e sorsana dün akşamki üyeyi ne yaptı çok merak ettim valla ya
birde patron yaw benim reeldeki patronlarımı sana kursa yollasam ne dersin
kurs ücretini maaşımdan düşersin yaa

bu arada cullen kardeşim harikasın canım
bende ilk birisi o cümleyi bana kurduğunda aynı tepkiyi vermiştim
ama iyi anlaşıcaz biz senle bu belli oldu :13:

Günlük şükretmeli, çokça hemde

Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler :97:

Çok pis alışveriş yaptım bayılıcam yorgunluktan..
2 tane deri mont aldım biri siyah biri kahve rengi.Parfüm aldım kazak aldım. Bi ayakkabı gördüm dibim düştü ama topukluydu ve şuan o ayakkabıyı giyicek bi yerim yok..
Bi yüzden almadım.. Ama aklım kaldı onda yani ne yalan söyleyim.. Ama şöyle bir şeyde var ne kadar yaşım yerindede olsa öss öğrencisiyim aynı zamanda ve o tarz topuklu ayakkabılarla dershaneye gitmek istemiyorum herkes spor giyinirken ben aralarında sivrilmek istemiyorum.. sonuçta herkesten farklı bi tarz çok dikkat çekiyor..
Uykum var yorgunum yatıp uyumak istiyorum ama derste çalışmam lazım...
zaten bugün sınav olduk döküldü herkes tabiri caizse kazık gibiydi sorular allahım herkes mi dökülürrr herkes mi aynı şeyi söyler ki biz sözelin en iyisi olmamıza rağmen biz bile zorlandık.
Biraz burada takılıp doğru ders başına.. Ah ulan hayat çekilir mi böyle hep ders hep ders...Ki benim gibi biri sürekli ders çalışıyor ya kendime hayret ediyorum!

Çok canım istedi kek yaptım. Pişsin afiyetle yiyeceğim.
Vaktimi tv karşısında öldürmek istemiyorum günlük.
Kütüphanemden bir kitap seçtim.
Bahtıma Muhammed Bozdağ Düşün ve Başar çıktı.
Yarın sürpriz yapacağım sevgilime.
Direksiyon dersim bittikten sonra yanına gideceğim.
Tam kapının önünde arayacağım onu ben geldim diye...
Çok yoruluyor günlük, kıyamıyorum ona. Eee çalışmadan da olmuyor.
Ben paçamı zor kurtardım o şirketten. Ah birde o kurtarabilse!!
Heh şirket demişken, içeride kalan paramın tamamını ödemeyeceklermiş.
Şimdilik bir kısmı yatacakmış bankaya sonra kalan kısmı.
Hakkım kalırsa onlarda, paramı vermezlerse kuruşu kuruşuna emeğim haram olsun o patrona.
Beni çok üzdü çoook. Oysa ben onu abi bildim canla başla çalıştım yanında. Hiç saygısızlık etmedim.
Allah büyük be günlük!
Allah büyük...
Rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah.

off kalkıp ders çalışmalıyım ama hiç içimden gelmiyiii son iki sınavım kaldı sonra memleket.. bitse de kurtulsam artık ya verilmesi gereken bi yığın ders var ama benim canım şuanda kahvemi alıp tv nin karşısına geçip yayılmak istiyo

slm gunluk
derslerime yardim icin eve gelen bi ogretmen/ogrenci ariyordum, ve dun aksam aradilar istedigim kriterlerde birini bulduklarini soylediler ama erkekmis
bu sabah zor ikna ettim askimi ondan ders alabilmem icin
benden baska erkek giremez odana diyo
cok sacma, sonucta ders calismak icin gircek odama dedim
napim cok kiskaniyorum seni dedi
sonunda onayladi
bugun burda tatil, okul yoktu
evi supurdum
sonra ders calistim simdiye kadar
simdide cikcam
camii ye gidecez arkadasimla
Turkiye'den bi hoca gelmis, sohbet yapacakmis
arkadasim yabanci, musluman oldu 2 ay once
bu aksam musluman ismi koyacaklar kiza
cok heycanliyim acaba ne koycaklar
acaip yagmur yagiyo nasil gitceksem
askimda msj atti daha yeni, hava yagmurlu kalin giyin diyo dusunceli askim benim
hadi ben cikim gec kalmayim
optm gunluk iyi aksamlar

Son düzenleme:
Çok yorucuydu bugün ama tezimin anahatları belirlendi en azından..
Makale bile yazmayı düşünüyor danışmanım bakalım, hayırlısı..
İnşallah altından kalkarım, endişeleniyorum:18:..

Çok bilimsel bir gündü, ama öncesinde 10 aylık boncuk oğlanla gezdim, gezdim, gezdim...
Hava çok güzeldi aldım onu kucağıma ( ki kollarım koptu )saatlerce gezdik, o park senin bu park benim dolaştık..
O kadar mutlu oldu ki bebeğim durup durup sarıldı ve bana bakıp sırıtıp durdu iki dişini gösterip sıpam .....

İyi olacağım, iyi olacağım inşallah...
Rabbim herkesin sıkıntısını gidersin bu mübarek gecede inşallah...:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…