Popüler Konu Sevgili günlük...

Beynim patmalamak üzere günlük:95:
Yedi bitirdi beni yaaa
İkinci çocuk mu?
Allahım hiç olmayanlara ver İnşallah
Sen herşeyin hayırlısını bilirsin ama tükendim

sevgili günlüko san

nasılsın iyimisin off çok sıkılyırom ben yinee dışarı çıktım gezdim alışveriş yaptım geldim biraz iyi geldi off soğuk burasıı(( ayy daraldım ben yineee

Son düzenleme:
ne güzel bir sabahtı
ama yükselen ses ve dökülen boncuklarla ne kadarda kötü oldu
hayatımızdan bugün birşeyler eksildi
biradım geriledik yok yere
Allah kimsen,n huzurunu bozmasın
canım kızım iyiyki varsın sevgi dolusun sen olmasan ben ne yapardım
rabbim herkese nasip etsin inşallah

selam günlük sana selam demeye bile mecalim yok bugün hayatımda her şey karmakarışık
ve ben resmen hastalıklarla mücadele ediyorum son bir senedir iki gündür de bacağımda oluşan
morluklar canımı sıkıyor sanki darp edilmiş gibi mosmor ve yanında kırmızılıklar var:44:
anneme tamamen ne olduğunu söylemesemde her telefon konuşmamızda kızıyor doktora gitmedin mi
diye haklı dağın başında oturmuyorum imkanlar var ama sinirden doktora bile gitmeye takatim
yok :95:bugün gideyim diye niyetlendim sonra vazgeçtim
amann her şey sıkıntıdan oluyor sağlığımızı kaybetmeye başlayınca anlıyoruz hiçbir şey
hiç kimse umrumda değil artık akışına bıraktım nereye gider yolun sonu nerede biter bilmiyorum
önümü göremiyorum ya bulanık pencereden bakıyorum ya da sis perdesi aralanmıyor bu ikilemlerde
gidip geliyorum.B]

bahçe nöbetim vardı günlük çok yoruldum ama bir o kadar da eğlenceli geçti,çocuklarla ip atladım her tenefüstee,çok mutlu oldular
okul çıkışında kasabadan gelince akışverişe verdim kendimi. yıldönümümüz için bir şeyler aldım. aklımda bir fikir var baya zorlayacak ama yapıcam günklük çok mutlu olacaktır eminim.yemekten sonra sızıp kalmışım yaa askerim aramasa sabaha kadar uyurdum sanırımne tatlı bir sesi var allahım yaaahadi gel artık gönlümün birincisi,pıtırcığın seni çok özledi

iyigeceler günlük.
kahvemi aldım geldim pekde içmem ama nedense canım çekti
yaşım daha genç olmasına rağmen yorgun hissediyorum zaman zaman kendimi günlükcüm.
dersler başladı yarın kitaplarımıda alıyorum sanırım böyle sürüp gidicem.
hayatım şuan karışık ders kurs vs..
sıkıldım gidesim var abim şuanda memlekete doğru gidiyor keşke gitseydim kafamı dinleseydimm.beynim yorgun
öyle hisseddiyorum.çok şükür ailem saglıgım sevgim maddi ve manevi gücüm yerinde fakat bu şehir insanlar sorunlar yoruyor beni çok sevdigim bu şehirdende sıkıldım ahh istanbul..
daha sessizyerlerin insanı oldum bu sene ben.daha sakin.
hayalim ...çiftlik evinde küçücük odalarında ben dışarda buz gibi soğuk beni ısıtan bir çift el ...
cennet gibi

sevgili günlüko san

çok mutsuzum çok kırıldım incindim bugün ama bunların üstesinden gelicem ben hayatımda bana yapılan kötülüklere fesatlıklara hep göz yumdum kimseyi incitmeye üzmeye kıyamadım intikam peşinde koşmadım hiç... her şeyi allaha havale ettim ama görrünen o ki öteki alemde yaşamıyoruz bazı şeyleri kendi başına halletmen zamanında halletmen gerekiyomuş bunu anladım o malum kişi bugünden sonra beni tanıdığına pişman olucak onunla işim bittiğinde yalvarıcak bana ama geçti artık bugün benm için bir çok şeyin başlangıcı ah zavallı sana şimdiden acıyorum artık bana zerre kadar güvenmemen gerektiğini bilmiyosun ne kadar acı intikam duygusu şimdiden hoşuma gitmeye başladı

Günlük melankoliğim gene bugün sevdiğimi, askerimi çok özledim
Onsuz olmak çok zor o benim hem sevgilim, hem arkadaşım, hem annem, hem babam..
O benim kalbimin, bedenimin, ruhumun yarısı..
O benim dert ortağım, yol arkadaşım..
Onsuz eksiğim günlük..
Bugün telde keşke üniversiteyi 4 yıla tamamlasaydın aşkım 2 yıl daha okusaydın 15 ay değilde 5 ay ayrı kalırdık dedim..
4yıl okusaydım hayallerimize daha geç kavuşucaktık dedi..Sustum haklıydı.. 4 yıl okusaydı 2 yıl fazladan bekliyecektik evliliği..4 yıla gelince tamamlıcam zaten aşkım dedi..
Tek bildiğim onsuz anlamsızım..
Ve bigün ben gerçekten sonsuza dek onsuz kalırsam işte bunu düşünmek bile istemiyorum rabbim bizi ayırmasın tek isteğim bu..
Ve şuan gözyaşlarımı akıtan şarkıyı sana da yazıyorum...

Caddelerde rüzgar aklımda aşk var
Gece yarısında eski yağmurlar
Şarkı söylüyorlar sessiz usulca
Özlediğim şimdi çok uzaklarda

Deli dolu günler hayat güzeldi
Kahkahalarıyla günler geçerdi
Ellerim uzanmaz dokunamamki
Özlediğim şimdi çok uzaklarda

O da özlüyormuş benim birtanem
Çok üşüyormuş ben olmayınca
Öyle yazıyor son mektubunda

ŞAFAK 90

Şimdi gidiyorsun, git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim,onlarda gitsin
İçimde bir şarkı
Gözümde bir ışık kalmıştı herşeye inat
Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin
Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden
Sevdiğimiz şarkıları da
Pencereme konan yusufçukları da
Bana karanlığı bırak
Beni bırak, beni böyle bırak
Böyle ansızın, böyle yakışıksız
Böyle anlamsız, böyle dağınık
Öyle kapıda susuşun
Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duruşun
Öyle sağlam, öyle bir de vuruşun
Koy beni sensizliğe
Ve otursun içime kül gibi kor yangının

Şimdi gidiyorsun, git
Hadi git
Hepsi hepsi bir sevda benimkisi, al da git
Hadi kanatma
Hadi yıkma
Hadi dokunma
Zaten ben seni öylesine sevmiştim

Şimdi gidiyorsun, git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim,onlarda gitsin
İçimde bir şarkı
Gözümde bir ışık kalmıştı her şeye inat
Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin

ibrahim sadri...
müslüm dinleyesim geldi gece gece ruhum daralıoooo niyeki ama:84:

Son düzenleme:
sana geliyorum,geldiğim gibi gidiyorum
nerden başlıcağımı kestiremiyorum çünkü
ne yazıcam,nerden başlıcam,inan hiç bilmiyorum...1 haftadır hayatım değişti
ve bu değişiklikler,bazı yenilikleri yanında getirdi.korkularımı yenmemi öğretti
kaybetme korkusunu!!
benim kaybetme korkum yok artık!çünkü karşımdaki insan beni kaybediceğini bile bile beni üzüyorsa
bu saatten sonra çokta tın be günlük
yeni bir başlangıç beni bekliyor.yaralarım kanasın.gebere gebere,acıdan ızdırap çeke çeke yolumda ilerlicem
mutsuzken mutlu gibi gözüken tiplerden değilim.rol yapamam
gerçek hayatta beni tanısan,tipimi görür görmez ruh halimi anlarsın
mutluluğum da,mutsuzluğum da gözlerime yansır benim...ama bazı insanlar çok güzel saklar bunu.onlarada hayret ederim.oda bir maharettir
canım yanıyor evet.çok hemde.ama bile bile lades diyemem
rol yapamam onaylamadığım durumlar olunca
mutlu olmam gerekmiyor.mutsuzlukta güzel ya boşver:)o duyguyu sapına kadar yaşamakta bi hünerdir
bu duygular ilk kez yaşanmıyor çünkü...birde bundan sonra ne olucak diye bir karamsarlığım yok
olucakları biliyorum.yarınımı biliyorum.onunla gözümü açtım,onunla kapıyacağım.ama onsuz...sana ancak bu şekilde yazabiliyorum,hayatımı yazsam roman olur,ama sen bununla idare et:)
insanın duygularını sansürleyerek anlatmasıda çok sıkıcıama adım hıdır,elimden gelen budur

pamuk_helva'mı çok iyi gördüm günlüğüm,artık çok güçlü bir kız o...
onun kalbi çok güzel günlük,iyiki tanıdım onu ve çok seviyorum canım dostumu...

Canım sıkkın, moralim bozuk, iyi değilim, rüyamın yorumu berbat.
İçim karardı. Daha fazla yazıp seni de karartmayacağım.
Zaten hiç gücüm de yok. Çok yorgunum. Umut yok artık. Her şey bitti.

Kendimi paralamamın alemi de kalmadı.
Neden diye çok sorasım var ama cevaba ulaşmam da imkansız.
Tüm kapılar kapandı. Tamam.

Ben Geldim Şekerim
Bugün tüüüüm gün evdeydim ablamda bizdeydi ohh sabah onun öpücükleriyle uyandım kahvaltıya gelmiş bitanem, kahvaltı yaptık ailecek eski günlerdeki gibi süperdi yaa sofradaki atışmalarımızı sohbetlerimizi kahkahalarımızı özlemişim.. ikimizde 7 yaşındaki çocuklar gibiydik birimiz 30 yaşında birimiz 27'sine giricek ama görsen bu sabahki hallerimizi
Neyse ablam netteydi tüm gün bende annemi ikna ettim ve saçıma maske yapması için verdim tarifi Kafamda her bişi vardı görsen halimi, birde bulaşmasın diye annemin tülbentlerindende örttüm ayy halimi görsen çiçek satan kadınlar gibi bağladım başımı birde dalga geçti ev halkı özellikle babam ve ablam :2: 1 saat öyle durdum, ( yumurta sarısı, hakiki zeytinyağ ve bal karışımı eşliğinde 1 saat gezindim evde) hadi dedim yüzümede maske yapim bal maskesi yaptım yüzümede ve sonra duşa girdim 1 saatte duştan çıktım ama görsen varya hakikaten değdi, harkulade oldu saçlarımm mükemmel parlıyor ve harika bir yumuşaklığı var babamla annem dışarı çıkmışlar ve alışveriş yapmışlar, eniştemide aradı babam " akşama bide yemektesiniz haberiniz olsun ızagara yapıcam dedi" ohh ablam gitmedi ve beraber biraz uyuduk ablamla koyun koyuna uyandığımızda 4 gibiydi.. babam annemle mutfağa girmiş balık ayıklıyordu
Sonra kahve keyfi yaptık ve akşam 6 gibi mutfağa geçtik babamıda balkona attık o balıkları ızgara yaptı, annem onu izledi ablam salata yaptı bende sofra düzeniyle ilgilendim, tabi eniştemde gelince kadro tamamlandı yemekler yendi sonrasında şarkılar söylendi çaylar içildi ve ablamları yolcu ettik, kuşumuzuda götürdüler biz c.tesi günü yola çıkıyoruz 10 gün yokuz, kuşumuza ablam bakıcaktı .. bu akşam götürim baba dedi ve aldı gitti yahu evde sessizlik oldu bee, kuşu görsen bi acaip oldu merdivenlerdeyken çıktı kafesin tepesine bakınıyor etrafa ben nereye gidiyorum der gibilerinden oyy yavrum benim yerini yadırgamaz inşallah üşütmezler yemini suyunu verirler, zayıflamış görmicem kuşumu geldiğimde dedim enişteme

Bu arada En sevmedğim Şey Şu valiz Hazılarken Kararsız Kalmam :44:
Onuda alim, Bunuda Alim, Dur Şunuda Giyerim Bunuda Koyim diye diye 2 valiz yaptım 10 Günlük Tatil için :26:
2 Valiz Bir Laptop çantası ve birde kol çantam ( kendisi bir valiz büyüklüğündedir zaten) Tatil için kol kasları yapıcam sanırım :79: Allahtan hayatımda erkek yok dırdır yapıcak amaaaa babama ne cevap vericem bilemiyorum, geçen seferde demişti bukadar şey götürme giymezsin dedi dinlemedim götürdüm'ki giymedimde öylece geri geldi bir çoğu bu sefer babam dediki çok şey alma gamze, tamam babacım dedim ama yok işte ben doyumsuzum, ya giyersem ya lazım olursa diye diye 2 valiz yaptım ve sakladım valizleri şuan için otobüs saatine kadarda görmicek babam
Ama napim yaa annanemi arıyorum hava güzel diyor, kuzenimle mesajlaşıyorum sen yinede yanına kazak al karadeniz havası belli olmaz diyor, ee havalarda bi acaip bende onuda alim bunuda alim dur şunuda giyerim derken 2 valiz yaptım

Neyse Ben gidim kahve yapim kendime.. Bu arada bir olay var ve bu olay 3 senedir bekleniyordu nezaman nasıl gerçekleşicek diye.. Çok Şükür çok güzel temeller atıldı bu olayla ilgili.. Bayramın 1. günü 2. temel atılcak hadi bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, bayramın 1. gününün akşamı ben net bir şekilde anlatırım bu temelleri sana

gunlugum gunler 48 saat olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
yetısemıyorum hiçbişeye
ölüyorum yorgunluktan
bugün bostancı maslak büyükçekmece taksim beşiktaş kozyatağı yaptım
tüm günüm otobüslerde geçti
bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam..
işin aslı kalbim daha çok ağrıyor..
yarın yolcuyum uzun bi müddet yokum..
yokluğumda kendimi bulabilirim umarım..

allahım bana iyiki böyle bi melek verdin diyorum bugün yıne günlük! dogdugundan beri hergün dediğim gibi....anne olmak nasıl da bşka bir duyguymuş.....sanki kızımdan başka herşey yalan....
kocamın emeklerının karşılıgını nasıl ödeyecegim onuda bılemıyoum ayrıca...rabbimmm binlerce kez şükürler olsun sana!

Sevgili Gunluk,
Yurtdisi cikartmamiz cok iyi gecti, patronum bana surekli "iyi ki varsin"dedi ya.....bu is tamamdir,"korkulan" ve "sayilan" oldum ne ilginc.......evrenden birseyi gonulden isteyince gercekten oluyormus....sira geldi sonuncusuna...

selam fistiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,bu ara icimden geliyor yazcam sana.

Aksam bizim kudurugu didariya cikardik,bi cocuk hicmi sakin olamz günlükya?

hicmi yürümez hep kosar,hicmi bitmez bunlarin enerjisi.Hem dua ediyorum rabbime

saglikli sihhatli diye hemde briaz sakinlessin istiyorum.Cok yordu yine babasini,neyseki

baba eve gelince beni azad ediyorlar.Yarin aksam kizlarla disardayim ohhh biraz eglence yapim

gelim,Bababyla danacikta evde kalcaklar uyuyrlar onlar ben gelene kadar.

Gögsüm daraliyor yüregim kaniyor olmasaydi sonumuz böyle..Dururumla alakasi yok ama yazim istedim.

Günlükcan Harika Bi Akşam Geçirdim.. Sevgilim Okusa Burayı Şunları Desem Ona Keşke ;
Bu akşam birlikteydik hani gözlerime baktın derin derin..
Diyeceklerin vardı biliyorum ama halimi gördükçe susmayı tercih ettin
Evet kötüyüm çok büyük sorunlarım var..
Ama çokta büyük bi aşkım ve arkamda dimdik duran bi sen varsın hayatım..
Biz dedin bizim dedin.. Geçecek herşey dedin..
Ama en çokta bugün mide ağrısı yüzünden ben kıvranırken senin gözlerin dolu doluydu gitti içim!!
İyi olacağım söz sevgilim.. Senin için bizim için.. Annem Ve Kardeşlerim için.. İyi olacağım!
Elbette komik anlarda vardı bu gece dimi sevgilim
Mesela senin bana aşığım beee diye haykırdığın zaman ne kadar peki diye sorduğumda
İzmir in 4.9 şiddetiyle sallanması gibi
Sallar işte sevgim dedin ya.. O an ne mide krampları nede deprem korkusu kaldı..
Meğer 1 çift göz unutturuyormuş herşeyi insana..
Annecimde çok iyi şükür.. 1 aralıkta sonuçlarıda iyi olacak biliyorum..
Sana minnettarım.. İyiki Varsın Mucizem!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…