Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük uyusam artik fena olmaz dimi... :93:
hadi ben güzel rüyalara dalmaya gidiyorum...
merak ediyorsan evet gicikliga devam günnük...
haketti ne yapabilirim...
bakalim heralde bu gidisle bir kac gün daha görüsemicez...
laf aramizda günnük ona sakin söyleme ama onu cok özledim....

günlük çok mıtlıyım :87:
yaklaşık 2 haftadır saçlarımı sarımsaklı şampuanla yıkıyorum ve nerdeyse dökülmesi bitti diyebilirim...maşallah diyim dur
kocaacuğum da kullanıyo,oohhh kokulu kokulu geziyoz :86: :76:
kkontes e teşekkürlerimi iletiyorum burdan...
faydalı paylaşımından dolayı :81:
öyle işte günlük...
hadi eyi geceler :93:

çok yorgunum güncem,
şuan boylu boyunca serilmiş ayaklarıma bakıyorum,
bana küs oldukları için topuklarını dönmüşler.
nah bu kadar olan topuklularım...
hmm sen şimdi ne kadar olan diceksin,:97:
emmmm, nesquik çikolata sütün kutusu kadar olan
sevgili topuklu ayakkabılarım canıma okudu.
azına dükürdüğümün ayakkabıları..:84:
ve azına dükürdüğümün ayakkabıcı dükkanı..
yooo bana hiç onları savunma günce
gittim dedimki ben bu meretleri seviyorum
kemiğime çatıyorlar bi halledin dedim
aman abla yaman abla tamam abla yükseltiriz tabanı geçer abla
hay ablanızın başına gökten çeyrek altınlar düşsün emi
bunlar ne yapsa beğenirsin
siz benim ayakkabılarımı kaybedin
ara ara bulamayın
2 hafta hemide
aaaazlarına dükürdüklerim.
izmire göndermişler yanlışlıkla.
yemişim yanlışlığını yürü git dedim.
tamam tamam demedim tabi:26:
ama desem iyi olurdu hani
bide bunu yapan eliyüzü düzgün koca magaza.
yokk yaa gitcem rus pazarından alcam bundan sonra,
yerim kalitesini pırtt gördük kaliteyi...:76:
dur daha bitmedi
bunlar ayakkabıyı getirttiler ama
yapmadan verdi gerizekalılar
ölürmüsün öldürürmüsün yoksa adam tutup öldürtürmüsün?
elimizi kana bulamaya gerek yok
enn iyisi adam tutmak:82:

günaydın günnüşş
dün gece xzgimin kınasına gittim, melek gibi olmuştu meleimmm yaaaaa.. . Allahım bir oynadım bir oynadım sormaa.. Gamze Hande ve Meltem diye üç kafadarla tanıştım orda , xzgimin arkadaşları ... Haydeee atladık piste döktürdük durduk.. Ay napalım sanki xzgi hanımın kınası değil bizim kınamız, gidio dışarda oturuo ciğara tüttürüo, bi kenara geçiyo oturuo manyak ya bir ara kınayı bize yakcekler diye korktum vallah kikiki... pişt boş kalmasın kankamızın kınası yavan geçmesin diye çengi gibi döküldük ortaya.. aynısını benim kınamda yapmazsa saçını başını yocam onun ahh bide kameraman abi olmasa daha güzel olcaktı... şimdi izleyenler hep bizi görcek uffff :18: :18: rezalett :18::18: kına dans ekibi diye bizi kınalara düğünlere çağırmasın millett
yarın düğünü var, kenimle gidicem inşallahh..
keşke diğer çotanaklarımda bizlerle olabilseydi yarın, hepsiyle karşılıklı döktürseydik... :97: ayburum nikaha gelicek ama belki tutide gelir amin inşallah bismillahh.. :92::92:ööööööyleee yani.... herşey güzel olucakkk inşallahhh :82:

Son düzenleme:
hiç birisine aşık oldu diye kızılırmı?
aşık olmuş kız.. belki de hayatının anlamı ışığı herşeyi şimdi o..
bu yüzden birine kızabilir miyim?
bilmiyorum ama ne yapsam birine haksızlık etmişim gibi hissediyorum..
eğer ki birbirleri için hayaın manası ışığı aşkı herbişeyleri iseler kızamam bunun için..
çünkü bunu bulmanın ne zor olduğunu kaybetmenin ise ne kolay olduğunu biliyorum..
ama bu duygu yoruyor beni işte.. bu yaşananlar, olmamış gibi olsa bir izi kalmasa diyorum keşke..
içim bomboş.. beni heycanlandıran tek kişi var.. O'nunla da ayrı dünyaların insanıyız..
şans mı kader mi seçimlerim mi..
her ne ise şu an yaşıyorum bunu ve sonunun da olmadığını biliyorum..
o yüzden sevdiğim adamın benden vazgeçmesine bile hak veriyorum zaman zaman.. asla kendisine aşık olamayacak birisi için ne kadar uğraşabilir ki..
peki ben neden asla bana dönmeyecek birisini bekliyorum senelerdir?
neden beklemekten vazgeçemiyorum neden içimden atamıyorum..
neden hayatıma kim girerse girsin onu sürekli aldatıyormuşum hissine kapılıyorum..
hayatım da kafam gibi karışık işte..

ohh tatile az kala aşkımla geçirmek istiyorum..Son haftamızda deli gibi eğlenicezzz...
Günlükcan ilk defa bana çok benzeyen bi arkadasım oldu..Huyu suyu karakteri sanki ben .. Numunelik olarak gönderilmiş çatlak diyordum kendime hep..Çok sevdim seni Canım arkadasım..anlaşıcaz belli..
Yaa günlükleri okuyunca ne güzel dedim burada arkadas olup bibirinin düğününe gidenler, buluşanlar..bu devirde komsuya güvenilmezken burada böyle arkadaslıklar kurulması ne güzel dedim kendi kendime

Çalışırken sürekli burada olunca vicdanb azabı çekiyorum..:90:Yakında facebook messenger yasakları gibi şirketlerde KK da yasaklanıcak
o kadar iş yerinde buradan çıkmayanlar vaaaar ama biz akıllı bayanlar çaktırmıyoruz.. Hakkaten kendimi KK da çalışıyor gibi hissetmeye başladım..İş arası harıl harıl sanki bitmesi gereken proje gibi düşüncelerimi yazıp çıkıyorum.. :90::90:

nişan kurdelası verdiler arkadaslar.yutmamalıyım..hiç umut yokken altı ayda nişanlanıwerdim ama belli ufak yutmusum bitti şimdi sevgiliceezim askere gidicek yutmiim o askerden ewlenmek istemiyorum ama gercekten sacma bir batıl inanç ama ben altı ayda nişanlanıwerdim :26:

neyse neyse çalış bebeğim..gelirim yineee:95:

Günlüküm güne çok güzel başladım, patroncum bayram paramı beklemediğim bir zamanda ve fazlasıyla verdi... İlaç gibi gelecek bu para bana...
Gerçekten kul sıkışmayınca hızır yetişmiyormuş, biz insanlar çok sabırsızız galiba...
Mutluluktan ziyade insanın içinde huzur olması çok güzel, huzurluyum çok şükür...
Rabbim bu huzurdan mahrum etmesin kimseleri...

Nasıl başlayacağıma inan bilemedim bi türlü ilk başta 3-4 kez kelimeler yazdım ama olmadı neyse sonunda içimden gelenlerin en doğrusu olacağını düşündüm.
öyle çok kızgınımki nişanlıma anlatamam sana bakma böyle normalde sakin olmaya özen gösteriyorum ama hiç değilim dilimin kemiğine halat bağlamasam belki de ağzımdan çıkanlara bile engel olamayacağım ama duruyorum kendi kendimi susturuyorum işte
Bizi tanıştıran, bizim birlikte olmamızı sağlayan PASCAL gidiyor
Bizimkinin 3 yıldır bıkmadan usanmadan baktığı tüm hastalıklarında başında beklediği can gidiyor
ELimi kaldırsam asla boşa indirmem inan ama yapamıyorum işte kendime sanane diyorum seni ne ilgilendirir ama olmuyor :95::95::95::95::95::95::95:
Bide beni ve kendini kandırıyorsun ya aslında sadece kandırdığını sanıyorsan sanma ben sana inanıyorum :18::26::26:
Bakamıyormuş,zaman ayıramıyormui zannetme o gittikten sonra iki elim yakanda olmayacak. bide eniştesine veriyor çok iyi bilseydi bakmasını aldığı dişiye hakkı ile bakardı, çok yii bilseydi köpeği başından aldığında zaten geri sana vermezdi. insanlara düşman ediyorsun beni içimde nefret biriktiriyoersun :84::84::84:
dur daha bekle sen. başına geleceklerden sorumlu olmayacağım

günlük;
ben ona kızıyordum, kırgındım, nolduysa iş tersine döndü ben kendimi suçlu hisseder oldum. Gönlünü almam gerek gibi hissediyorum. Dün çok fena saçmaladım sorma ya. Bi yandan da utanıyorum. Aman çabuk geçsin bu günler. Kafamı bi yere sokmak hiç çıkarmamak istiyorum. Kimse görmesin yüzümü :84:
Bi yanda da karşımdaki adam da ne bu anlayış ya, o böyle diye ben biraz daha utandım sanırım. Lafımdan da geri dönemiyorum ya. Neyse kapansın gitsin bu konu. Ama utanıyorum işte bee

Yarın akşam can yoldaşım dert ortağım hayatımın anlamı olan kızım geliyor tatil için yanımıza nasıl sevinçliyim varya günlük çok özledim ben kızımı her geliş gibi birde ayrılığı var bunun günlük olsun yeterki okusun ayakları üzerinde durmayı öğrensin .
Ben hasretlik çekmeye razıyım okusun sadece başka bişey istemiyorum

Çok üstüne gittim diye özür dileyim mi ha, ne diyosun? Yoksa susayım da kapatalım gitsin mi?

Günlükk bugün kpss eğitimin sonuçları açıklancak çok heyecanlıyım gerçi çok iyi bi puan alamayacağımı biliyorum ama bi umut işteee :97: bekliyorummm :85:

Sevgili Günlük

Ey Allahım Ey yüce RABBİM senden başka ilah yokdur. Tek kapımızsın el açdık yalvarıyoruz sana göklere kalkan elleri edilen duaları geri boş çevirme YARABBİM. Dertlilere deva, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı sağla YARABBİM. Allahım yuvaları ve kolları boş kalmış cümle MUAHMMED ÜMMETİ kullarına senin katından hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle, Sen ilerlemiş yaşlarına rağmen Hz. İbrahim A.S, Hz. Zekeriya A.S evlat sahibi yapdın, senki Hz. Meryeme babasız bir evlat doğurmasını nasip etsin bizlerede nasip Allahım cuma selasi ile öğlen ezanında yaptığım şu duamı kabul eyle Allahım kimsenin eline fırsat verme kimsenin ağzına sakız etmeden bizlerede nurlarından nurlar gönder Allahım AMİN

sabahtan beri evin içinde ayak basmadığım yer kalmadı. korkuyorum. doktora gitmeyi oldum olası sevmem hele ki böyle birşeyde :/ offf can acısı fena

sevgili günlük
dışarıda yağmur yağıyor
yağmur hep hüzünlendirir beni nede bilmem
minik oğluşum uyudu
kedşim monitörün üstünde uyuyor
canım kocam işte
huzurlu evimiz
çok şükürler olsun allaha...
bu sabah oğluşumuza baktım çok güzel
dünyadaki tüm imkanları ona sunmak isterdim
sevdikleri ile yada insanlarla kırıcı konuşabilen insanları anlamıyorum
1 haftalıkken aldığım kedimiz 4 yaşında
1 kez bile ittirmemişimdir
bazı insanlar nasıl evlatlarına kıyabiliyor anlamıyorum
bazen insanlar hayvan kadar bile muamele görmüyor
bunun değişmesini isterdim

Günlük eski işyerimden kaçma sebebim dayanamadığım stresti ..
Yapılan psikolojik eziyete dayanamadım ve imkansızlıklara rağmen ayrıldım ..
1,5 ay sonra burayı kabul ettim .. Sorumluluk yok 1 yıl takılır ayrılırım dedim ama 10 ay oldu canımdan bezdim ..
Dün kapının önünde Onla konuşrken resmen elim ayağım boşaldı ..
Sinir boşalması yaşadım, ağlamaya başladım ..
Allahım düzgün bir iş nasip et ..
Bilirsin ben calısmayı cok severim, yogun olayım,harıl harıl çalışayım ama hakkımı alayım,huzurlu olayım dileğim bu ..
İşe yaramayanların aldığı rakamları gördükce kahroluyorum ..
Dün bagıra baıra söledim 15 yıl okumak yerine keşke babam küccükken kaportacıya verseymiş ..
Zengindim şimdi ..
İsyanım sana değil çıkarcı,iki yüzlü, paraya tapan kullarına ..
Düzelicek di mi ?
Düzelicek ,düzelicek ..
Az kaldı az ..
Sabır abatu ..
Aşkım şimdi taahhüt imzalıcak
Seven adamım ben sevdiğime gülümserim dedi ..
Başkasına gülümsersen kafanı kırarım dedim
Anlaştık dedi ..
Söz uçar yazı kalır ..
Yazılı istiyom anlaşmayı dedim ..
Eşek ne dese beğenirsin ..
Gönlüme yazmışşım ben kağıda yazsam çok mu
Eşek işte eşek ..
Neyse günnük ..
Toparlıyım işlerimi bugün belki yarında gelirim işe ama
bayram bitene kadar kimse getiremez..

günlük KK yı misafir olarak takip ederken ya da ilk üye olduğum zamanlar bu kadar bağlanacağımı hiç düşünmüyordum
sonra bu kadar dost edineceğimi kardeşim canım dediğim insanları bulacağımı
hiç tanımadığım insanlara bu kadar güveneceğimi onlarda kendimi bulacağımı
onlar üzüldüğünde onlardan çok üzülüp sevinçlerini aynı şekilde paylaşacağımı
güzel günlerinde yanlarında olamadığım için üzüleceğimi ya da birkaç saat haber almayınca merak edeceğimi

vay be şu 1 senede neler neler kattın hayatıma kk güzel dostlarım için senden öğrendiklerim için çokk teşekkür ederim

cullen kardeşim tek değilsin hiçç merak etme rahat ol sen ben her an aynın olarak yanında olacağım senin :) çok güzel bir dostluğun temelini attık gerisi gelecek eminim bundan :)

speddyim üzme kendini canım hallolacak bu da
hakan anlıcak hatasını umarım pascalı vermeden anlar

sevgılı gunluk gece gordugum ruya benı sabahleyın pekte sevımlı vede dınamık bır sekılde kaldırmadı yatagımdan.kendıme bır sure gelmedım.neysekı okudugum dularlan bıraz olsun ustumdekı agırlıgı azalttım.hamıle kalamamak canımı sıkıor.sankı cok caresızmısım gıbı hıssedıorum kendımı.gusel seyler yazmk ıcın gelmek ıstıyorum senın sayfana.melegımı ozledım kokusunu ozledım..rabbım ınş cumanın suyu hurmetınne banada hayırlı bır evlat verecektır RABBİM.

yok yok kesin kararlıyım günlük.
ayrılıcam bu lanet işyerinden.
ne bu yaa hergün düzenli olarak çocuk gibi saçma sapan işler yüzünden azar yiorum.
adam resmen alıo beni karşısına tüm azarı çekio kardeşim.
sebeb ne..
neymiş efendim içeri giren adam nasıl direk içeri girermiş.
bak bak sebeb bu.
lan çok pis küfür ettiğimin kibirlisi.
nesin sen FBI yada MIT falanmısın.
nedir bu gizem yanii.
ee kimse gelmesin oazman buraya....
adam direk içeri girmicekte damamı çıkıcak.
içeri giren adama izin belgesimi verelim yani..
öle tuhaf bi işyeriki zaten böle dizayn edenin gözü çıksın inşallah.
yok ama yok ben gelemem böle saçma sapan işlere.
yokta bunlarla uğraşmaktan kendi işimi yapamaz oldum.
paraya okadar tapıyolarki,okadar kibirli okadar hor görüolarki seni ,sanırsın dünyanın zengin sıralamasında birinciler...
kimsiniz lan siz.
altınıza bi bmw bi x5 aldınızda adammı oldunuz.
nefret ediorum hepsinden yaaa...
daha çok söylicem varda küfürsüz yazamıorum maalesef..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…