Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün sifirdan basliyorum. Hayat yasamaya deger, ne olursa olsun. Hala nefes aliyorsam Allahin (kuskusuz) mutlaka bir bildigi vardir. Hersey güzel olacak insaAllah. Yasama sevincimi yeniden kazaniyorum. Adim adim mutluluga dogru ilerliyorum. Hayllerim(iz) gercek olacak insaAllah. Dedim ya, hersey güzel olacak. Allahin izniyle.

sevgili günlüğüm,
nişanlımla tartıştık baya agır konustuk..neden gönlümü almıyor yaa..
erkekler hep kabamıdır günlük neden hayat böle acımasız ??
birgün sana içimi dökecem bıkmadan cevap vermesende dinlersin biliyorum iyiki varsın ...

Günlükk
Bu sabah canım arkadaşımın öğretmenler günü mesajıyla uyandım
Evet daha öğretmen olmadık ama biz 3 senedir böyle kutlarız birbirimizin gününü,hatta geçen sene öğretmenler günü şerefine cola ve makarna partisi yapmıştık heheheÖğrenci işi bu kadar oluyor ancak ne yapalımMesleğimi çok seviyorum günlük,kendimi küçük bi köy okulunda çocuklarla uğraşırken hayal ettiğimde o kadar mutlu oluyorum ki
Ha bu işin zorluklarını bilmiyormuyum biliyorum,ailemde çevremde bir sürü öğretmen var ama gene de seviyorum ve evet ben bu mesleği yaparken çalışmış olmayacam sadece hobimi yapmış olucam diyorum
İnşallah Allah'ın izniyle okulumu hayırlısıyla bitirir bu kutsal göreve başlarım bi an önce çok sabırsızım
Tüm öğretmen arkadaşların gününü kutluyorum burdan onlar için yazılacak söylenecek o kadar çok şey var ki,iyi ki varsınız

Son düzenleme:
Bir garip oldum şu an sevgi patlaması yaşıyorum içime bir mutluluk doldu
Bu anın tadını çıkarayım o halde
Zira hep böyle olamıyorum

sevgili günlük,
bugün çok sinirliyim dünden kalma bu sinir, kardeşim bebek düşündüğümüzü annemlere teyzemlere söylemiş, şimdi her ay sorup duracaklar varmı varmı varmı diye... bende her ay kardeşime bunları söyleyip onu söylediğine pişman edecem, söyleme dedim kimseye sır tutmayı bilmiyor geveze yaa:95:
zaten çok yoruldum bugün iş yerinde, birde onu düşündükçe iyice huzursuz oluyorum.inkar edecem hayır düşünmüyoruz diyecem herkese

günlük, inceldim çok rahatım :d. günlükçüm. içimde ne üzüntü var nede sıkıntı. aklıma gelen güzel anılarda kalmadı .. bu günlerde hep evlilikle ilgili şeyler geliyor belkide başka şehre gidicem taşıncam :s ... kaç gündür düşünüyorum ne olacak diye. sanırım bir talibim çıktı :s

günlük sabah bir uyandım mesajlar gelmiş bütün gün kutlamalar aldım ayy ne kadar mutluyum bugün çevremde öğretmen gördükçe mutlu oluyorum hepsini çok seviyorum hepsinin öğretmenler günü kutlu olsun
inşallah seneye öğrencilerim kutlar öğretmenler günümü

Son düzenleme:
merhaba günlük..
bgn yepyeni bi sayfa açtım kendime..
bebişim için tedavimize startı verdik.
bismillah deyip girdik hastaneden içeri...
doktorum okadar sevecen okadar anlayışlı biriki..
ilk defa adamakıllı bi doktor buldum buna seviniorum.
inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
artık anne olmak istiyorum..

bugün öğretmenler günü günlük.okulda kutlama yaptık veliler pasta börek göndermişler zahmete girmişler sağolsun.
çıkışta da hep beraber yemeğe gittik.akşam stand up gösterisi var miskinlik yapmayıp giderim inş

öğretmenler günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum

Son düzenleme:
Tüm öğretmen forumdaşlarımın günü kutlu olsunnnnnn

Canım kayınvalideciğim de bir öğretmen Günlükcan. İlkokul öğretmeni emeklisi ve bana benim ilkokul öğretmenimi hatırlatıyor hep...Onun gibi güler yüzlü, kokoş, güzel, hanım ve bilgili... Ay ben kayınvalideme aşık mıyım nedir puahahhah
Annem de eski bir öğretmen...Emekli olmadan bıraktı ama, olsun...Sonra dışardan tamamladık, oldu sonuçta...

İlkokul öğretmenimi de aradım, konuştuk...'Hala işe girmedin mi sen?' diye kızdı bana ahahhaha. İlköğretimden okul birincisi olarak mezun olunca tabii beklentilerin altında kalmış durumdayım şuanda

ahahhahaha

'Nişanlım izin vermiyor hocam çalışmama' dedim, koptuk hahhahahhahah...
Allah ona uzun ömürler versin, o da hala çalışıyor kayınvalidem gibi, emekli olmalarına rağmen...

Özel sektördeler tabii, genç kuşağın önüne geçmek istemediler canlarım benim.

Tekrardan tüm öğretmen arkadaşlarımı kocaman öpüyorum Günlük...
Gün onların günü...

bugün ilk öğretmenler günümdü hehe =)
güzel geçti pek yorulmadım bugün
okul sonunda yemek verildi
tüm öğretmenlerimin gününü kutluyorumm
ayrıcaa
aprilim şekerime burdan selamlar yolluyorum

öğrencilerini seven öğretmenlğe gönülden bağlı öğretmenler. kolay gele. allah yardımcınız olsun. gününüz kutlu olsun.

darmadağınık oldum yahu.
iş güç, ders, yine ders :) ,
tayin, bebek, bir iki şey daha var neyse bana kalsın :)
inşallah güzel bir ömür olur :) Ailecek :) bayram süper geçti bu arada. deplasmanda olmama rağmen :)

Öğretmenler günü olduğunu günlükte gözüme çarpan yazılar dolayısıyla hatırladım.
Hiç haberim yok bugün günlerden nedir, günün anlam ve önemi nedir vs.
Sadece yarına odaklıyım. 25 Kasım! Ne öncesi var, ne sonrası...
Sen de bir günde 4 tane vizeye girecek olsan, başka bir şeyi düşünemezdin günlük. (
Çalışıyorum, çalışıyorumm... Elimden gelen neyse yapıyorum.
İnşallah yarın mutlu mesut çıkarım her birinden. Hadi gittim ben cicim.

tüm öğretmenlerin öncelikle doğum günlerini kutluyorum
offf yaaa buggün işte de çok yoğundummm faturalar müşterilerr delirmeye ramak kadı vallaaa

Öğretmenler gününü kutlayan arkadaşlara teşekkürler
Bizim okul pek hareketli değildi bugün kutlama da yoktu yemek de. aslında öğretmenler arasında çok güzel bir dayanışma vardır ama bugün yemek yapılmadı nedense. Herkes özel olarak yemeğe gidiyor heralde. Dün öğrencim mesaj atmıştı akşam bu sabah ameliyata gircekti.Ben de sabah hastaneye gittim onu görmek için, o kadar mutlu oldu ki beni görünce okuldayken tekrar aradım ne yaptın diye hastaneye trafik kazası yaralıları gelmiş ameliyat olamamış, aynı stresi yarın tekrar yaşayacak zavallım.
Bugünüm de böyle geçti günlük hareketliydi biraz.Hadi öperim seni
Ayrıca tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunn

"Anla hemen bir sözdürür yokuş değildir düzdürürÂlem kamû bir yüzdürür gören anı hayrân imiş..."

Kendime bunu hatırlatıp duruyorum...

Bazen tıkanıyor içim ama düşmedim şu ana kadar...

Sevgili Gunluk,
Bugun yasadigim travma benden cok sey aldi, goturdu artik bircok sey, bircok kimse hic umurumda degil,ben ise yine dimdik ayakta kalmaya kararliyim, cok sukur Allahima......

günnüş kadrolu atanamıyorum sıralamam berbat kaldım burada.çok mutsuzum.ama hak ettim.hep çalışcam diyorum çalışmıyorum.ders olsun bana.belki 2. dönem yeniden hazırlanırım.yenilen pehlivan güreşe doymazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…