Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük

Bugün zaman geçmiyor yahu .. Bu hafta geçmek bilmeyecek heralde
Dün akşam 17:30 da çıktım işten.18:10 gibi kuzenimle buluştuk nişantaşında.Canım benim ya özlemişim valla..Lan didim daha dün barbi bebek oynuyoduk biz beraber ne çabuk büyüdükte önce ben sonra sen nişanlanıverdik
Nisan ayındada peşpeşe evleniyoruz ben nisanın ilk haftası oda son haftası
Gittik lazer eps. merkezine.Çok hoş bi yer insanlar çok canayakın ve ilgili.Tabi yengeminde orda çalışmasının etkisi büyük
Randevular aşırı dolu kampanyadan dolayı çok ucuzlamış çünkü.%80 indirim uygulandı bize düşün 2000 tl yerine 250 tl verdik bütün vücudumuz için üstelik tek seansta değil 8seans toplam ücreti bu
Kuzenim 29 aralık bende 31 aralık cuma günü işten erken çıkıcam ve ilk seansım için yılbaşı gecesi öncesi mis gibi ohhh
Ay artık 8 aralık gelsin günlük yaa...
Bu arada benim sevgilim ne romantikmişte benim haberim yokmuş.Dün mest etti kabardım valla

Bu arada ;

Yağmurumun askeri gelmiş hadi gözünaydın bitanem benim...

Dasilvadidom çok geçmiş olsun yahu sabah sabah tansiyonunmu düştü acep bi doktora görünüverseydin keşke.. dikkat et kendineee

Gamzem sende çabuk gel artık dön istanbullara hasret kaldım kırmızı yazılarına

sıkıcı birgün.çok kalabalık tatil sonrası ya tıklım tıklım.çok sıkıldım.öğlen arası olsada çıksam.bugün geleceği düşündüm nedense.bazı şeyleri değiştirmek istesede insan değitiremiyorsun işte.bazen mutsuz olduğumu hissediyorum bazen çok şükür deyip yoluma devam ediyorum.kızım herşeyim allah bizi birbirimizden ayırmasın.rabbim herkesin evladına ömür versin.başım ağrıyor 2 tane mandalina yedim şimdi.ama canımın sıkıntısı geçmiyooorrrrr

Varyaaa acaip bir denge söz konusu :) anasını satim regl oldum bitti geçti, memleketteyim bu güzel havada bu harika oksijende tertemiz havada organik olan herşeyin içindeyim fakat gel görki nurtopu gibi bir sivilcem oldu hemde kaşımın yanında yahu ergenlik döneminde hiç ama hiç sivilcem çıkmadı benim,okadar cipsiler kolalar çekirdekler tüketirim bitane bile sivilcem çıkmaz, şuan en doğal en mükemmel havadayım bol bol organik şeyler tüketiyorum gel görki bu sivilce geldi buldu benii ee dengesi bozuldu tabi alıştı abur cubura bünyem :) yaş 3 gün sonra 27 oluyor bende ergenlik sivilcesi gibi sivilce çıktı :)
Ben burayı çok sevdim biliyomusun? havası, insanları,tavuklar kuzular horozlar hamaklar gerçekten harikaa yer yaptı dedem.. 3 katlı trpleks tipi bir ev ve bümbüyük bahçeler önde hamaklar salıncaklar çardaklar biberler domatesler kıvırcıklar maydanozlar arka taraftadaki bahçede ise fındık bahçeleri ımm süper birçiftlik evi diyebilirim ve gerçekten bu 10 günüm çok güzel geçtii heleki her gören beni 18 yaşında sanıp 27 olucam dediklerinde bakışları mest ediyor beni :)
Ablamla konuştum az önce, bize geçmiş temizlik yapıyormuşş oh bee tertemiz eve gidicemm ve perşembe sabahı ablacım bizzde olucak kahvaltı hazırlayıp beklicek biziiii hadii iştende yırttım tüller yerler camlar pikeler tertemiz eve gidiyorumm ohhh :)

YARIN AK$AM YOLCULUK VAR "BEKLE iSTANBUL EFSANE GERi DÖNÙYOR" $iMDi TEKRAR VALiZ YAPMA ZAMANÍ :)

Bu arada benimm aslım benim kafeinim beni özlemişşş oyy özletirmiyim ben kendimii yavrum geldim işte kırmızı kırmızı :)) en bi kocamanından öpüyorum seniii ve KOSBÜYÜK SEVİYORUM SENİİİİ :)))

Son düzenleme:
günlük ya bu insanlar neden bylee !
çok sinirliym çok tahmn edemezsn ..
açıklamalarını dinliym sylicm sna !

günnüşşşşşş ayyy cok fenayım bugunn aaa bagırasım gelıyo böyleeee:95::95::95::95:yaa neden böyle birden moral motivasyon düşüyoo benım neden ama:103:hayır adam müdür isticek ama neden zoruma gidiyo istedıkleri:105:sorun kimde günlük sen söylee lütfenn bu iş motivasyon düşüklüğü bende böyle giderse buhrana sebep olcakallah sonumu hayır etsin sorun birazda bende sanırım günnüş çalışan her insan ben gibi aynı seyleri yasıyo sonuctaaah ahhh neysem günnüş ben gider canımm görüşürüzz:88:buda banaydı

günlükcm gücüm kalmadıı artık gelsn nolur ya
istemedn onunda moralini bozdm bi olaydn dolayıı akşam knuşcz o kşiyi arayp arıcak bni..
bit artık son 55

giden arkadaşları syledi çok kilo vermiş günlük zaten zayıftı oy kıyamam

Son düzenleme:
sonunda buraya yazmak geldi içimden..
siteye alışamadım herkes gibi bende...
şu sıralar yoğun bir dönemdeyim.inglizce okulu,başka dersler sınavım var günlük şans dile bana.yavaş çalışıyorum fakat hızlandırıcam testler vs.herneyse hayat iyi valla yeni geldim kurstan eve.haftayada onun sınavı var..hangisine çalışayımben unutuyorum diğerine çalışırken bir öncekini..
sanırım sınavda aklıma gelir hepsi..
sevdalımda bu hafta sonu kpss sınavı için 1aydır harıl harıl çalışıyor onun için işten bile çıktı kuzucugum ya ikimizde yoğunuz onun günün geldigi için daha bi streste çok özledik birbirimizi günlükcüm.
inş snıavı güzel geçerde istediği işte çalışır bitanem...
allaha tekrardan şükrettimki ''iyiki sade temiz ve güzel biryaşantımz var''biz birbirimze çok benziyoruz .ikiz falanmıyız acep ...herşey yoluna ...edebiyat çalışmam lazım hadi eyw günlük.

tam bademciklerimi aldıracakken,gereksiz olduğunu konusunda kocamı ikna eden,hastanede çalıştığı için kendini doktor zanneden zat-ı muhtereme bir kez daha hürmetler..
daha 2 hafta önce iltihaplanmışlardı bademciklerim.
yine geberiyorum acıdan,yutkunamıyorum bile :S
öfffff

Son düzenleme:
Az kalsın bugün ani bir kararla uzaak bir şehre uçuyordum Günlük...
Son anda vazgeçtim. Canım görümcem çok hasta çünkü, grip ama öyle böyle değil, çok kötüymüş. Duramayacaktım burada, akşam annemlere dedim, 'gidecem ben' diye. Babam önce bir devirdi gözlerini sonra bişey demeden yatmaya gitti...
Valla olmaz dese de gidecektim ya, uygun uçak bileti de vardı zaar, ama bu sabah telefonda daha iyi olduğunu söyledi, beni gelmekten vazgeçirdi...
Pekala dedim, gerçi içim rahat değil ya, neyse...

Bu haftaaaa Günlük, ah bu hafta...
Her saniyemi düşünerek geçirdiği o şey olsun lütfen, lütfen!
Çok önemli çok!

Sevdalımı sorarsan, özlemekten başka yol yok mu bize ?

Insanlardan midem bulaniyor..
Kalbim kirildi..

"yüzüne bakmam,
ellerinden tutmam,
sözünü ben duymam,
gideceksen durma"

gideceksen gelme hatta.. hic gelme..

Değişik bir sabahtı...
Güzeldi ama zordu işte.Neyse.
Çok uykusuz ve yorgun olmama rağmen dönüşte fındık oğlanı görmeye gittim.
Şöyle bir sarılayım rahatlıyorum, bir gülsün yetiyor..
Ama kuzum öpücük verdi, sarıldı, göğsümde yattı uyudu..
Bir dişi daha çıkmış alışmaya çalışıyor, gıcırdatıp duruyor dişlerini
Ballı bu ballı gerçekten...

Mevsim alerjisinden muzdaribim yine 3 gündür.
Şiş gözler, akan burun, kısık ses ve devamlı hapşırık.. Bu yüzden bir kaç saat uyuyup kalkmayı planlıyorum inşallah..

Yarın sabah İzmit'e yolcuyum inşallah.
Vefasızlık yapmıyım, sevdiklerimi ziyaret edeyim..

Merhaba
Gene acıların kızı abatu geldi ..
Merak eetmeye başladım mutluyum diye yazabilecek miyim buraya bir gün ?
İş çok boğmaya başladı.. Yıllarca boşuna okumuşum,boşuna dirsek çürütmüşüm tecrübe edinmek için.
Geldiğim duruma bakıyorum. Ayak işleri yapan, yaptığı iş küçümsenen,herkesin karışlabileceği sıradan biri oldum.
İştede mutsuzum ,aşktada ..
Ev desen oda Allahlık ..
Bir yerden düzelir mi hayat ?
Huzuru özledim , işime severek gitmeyi, sevdiğim adamla huzurlu vakit geçirmeyi ..
Sınav itirazlarınıda açıklamadılar oda geriyor.
Hayat tuttuğum yerden elimde kalıyor ..
31 olmama 13 gün kaldı ..
Elimde ise koskocaman bir hiç var ..
Birikmiş borçlar,imkansız aşk,sevmediğim bi işyeri,huzursuz bi aile ortamı ..
Yüreğim yorgun,güçsüz ve tükenmiş durumda ..
Hani bazen diyorum 7 aralıkta başarılı mı olsaydım ?
Hayat bir süpriz yapsa 6 aralıkta bi yerlerden düzelmeye başlasa?
Yapar mı dersin pembiş ?
Ben bile kendimden sıkıldım artık ..
Neyse felaket tellalcisi gidiyor.
Kendine iyi bak emi.. Ben biraz oturduktan sonra ders çalışıcam ..

kafam kopacak sanki günlük bu nasıl bir ağrıdır ya :96: bugün kendimi çok çirkin ve şişman hissettim şu 5 kg yu bir veremedim gitti birde tabi geçmek bilmeyen alerji midir nedir o var bıktım bıktım
ders çalışmaya hiç gücüm yok günlük offf of:84:

İnsanı üzüntüden kahreden de, mutluluktan uçuran da aynı kişi olabiliyor ne garip pembişim.
2 ay boyunca her gün ağlaya ağlaya gelişini beklediğim adam yine benimle. Ne kadar mutluyum anlatamam sana.
Allah'ım artık ayırmasın bizi. Çektiğimiz üzüntüler burada son bulsun diliyorum.

Son düzenleme:
Günlükcümmm..
Bu sabah kızımı yolcu ettik okuluna döndü kısmetse ocak ayında tekrar gelecek yanımıza ..
Şu okulu bitsede artık yanımda olsa be günlük çok özlüyorum ben şeker kızımı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…