Popüler Konu Sevgili günlük...

Allahım sana geliyorum zaman daraldı çok pis heyecan basıyor beni.
sınavdan sonra da puanların açıklanmasını bekle püfff yeter bu heyecan bu stres diyorum.
Ve o sınavı kazanıp oraya gitmek istiyorum.Nokta.Ne olurssuuun lütfeenn

aklıma bi şüpe düştü umarım doğru değildir... umarım korktuğum başımagelmez. gelirse de kabullenirim ama gelsin istemiyor içim.. yine de hayırlısı olsun...

taban puanlarımız değişmemiş. ne oldu şimdi?neden kopyacılar korundu da biz sefil gibi sokağa atıldık?
lanet olsun bu eğitim sistemine de kpssye de yaaa

merhaba gunlukcummm
gunlerdır yazamıyorum hayatım o kadar karışıkki
ve didem evoyu cok merak edıyorum dun aksam msne gelmedı

mrb günlük

bu aralar keyfim çok yerinde yaw sewgilimle çok güzel günler geçiyoruz..
sabahtan yanına gittim 8.30 gibi ..hawa da buz gibiydi dondum soğuktan..hemen gittim koynuna girdim ısıttı beniii
sarıldık ölece yatıp uyuduk bi kalktık saat öğlen 12.00 amma uyumuşuz he
sonra kahvaltı filan hazırladım ablası ben sewgilim üçümüz birlikte kahvaltı yaptık.

çok mutluyum ya ne kavga ne gürültüü araız çok iyi maşallah
askerdeyken sürekli kawga edioduk..ama şimdi kawga etmeye zaman bulamıoruz
bu askerlik bizi baya mahvetmişti yormuştu..:95:

ama nese ki 15 ay geri de kaldı çok şükür bitti we sağ salim geldi hayatımın anlamıı

1 weya 2 hafta snr birlikte iş bakmaya başlıcaz..malumm zaman geldii..beklemek zaman kaybı bizim için..ne kdr erken yol alırsak o kdr ii olur..
dün misafirliğe gittik..herkes sewgilimin askerden geldiğini bilio..ee bilenler de doğal olarak bana gözün aydın diolar
dün bizimkilerin yanında misafirliğe gittiğimiz kişiler bana gözün aydın demez mi bi utandım sormaa
annem babam bilio ne de olsa o kdr çok rahatım ki günlük anlatamam iyi ki anneme babama sölemişimhaberlerinin olması bnm için çok ii oldu.
yeri geliyo millete karşı bizi savunuolar annem we babam..
gerçi herkes bilio bizi bakkal manav kasap sülalem onun sülalesi mahallemiz herkes bilio bizi..
inş herşey gönlümüzce olur be günlük..onu o kdr çok seviyorum ki onu herşeyden çok istiyorum..hiç birşey de gözümde yok.sadece o olsun başka da bişey istemem..
bu hafta sonu annem direksiyon sınavına gircek inş geçer..:26:
3 gün üst üste gittim sewgilime..yarın gitmicem işi var sewgilimin..hafta sonu da işi war..hafta içi buluşuruz artık..
yaw o kdr çok özlemişim ki doyamıorum ne öpmeye ne sarılmaya.
yanından hiç gitmiorum..ha bire dioki korkma gitmıorum yanından kaçırmazlar benii filan dio

ALLAHım birdaha bize böle ayrılıklar yaşatmasın..çok zor hasretini çekmek..dayanılmaz bir acı bu..sanki yüreğimin yarısı yok gibi birşeydi yokluğu..
bazen şaşırıyorum kendime 15 ay nasıl bekledin Yağmur diorum..ama sevince insan bekliyormuş be..
herşeyin ayrı bi güzelliği wardır.asker yolu beklemekte bana nasip oldu..olsun onu beklemekte güzel..yine olsa yine beklerim usunmadan yılmadan..
ÇOK SEVİYORUM ONU HEMDE ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKK..

Her işte bir hayır
Bu işte HERŞEY SENSİN
Anladım HERŞEY SENSİN..

hayatın gerisinde kalmış gibi hissediyorum bikaç ay içinde kendimi toplayama söz verdim..hayatın ilerisinde yaşamaya ama..

Yorgunum...Uykum var Günlük...
Bugün iyi geçti...
O kadar diyim şimdilik...
Yarın da önemli bir gün...

Az önce öğrencimi aradım günlük ameliyattan çıkmış, iyiymiş ama ağrılarım var diyo. Yarın sınıfça ziyaretine gideriz artık. Umarım herşey iyi olur onun için.
Bu arada dün muratla konuşuyoduk msnden, öğretmenler günü dolayısıyla bana öğretmenim filan diyodu ben de ona çocuğum filan dedim(öğrenci muamelesi yaptım yani) sonra bana çocuk muamelesi yaptın dedi ben de murat bey dedim bu sefer de aramıza resmiyet mi girdi tamam sen de herkes gibi bey de dedi.Ben de siz nasıl isterseniz dedim sonra ben ne dersem öyle mi diyeceksin dedi bende evet dedim, sonra cevabı şok etti beni muradım de o zaman dedi. yok artık daha neler dedim.Neyse ben yatıyorum iyi geceler dedi çıktı. ne oldu şimdi günlük senin bi yorumun var mı. Normal arkadaş olarak konuşuoduk birden böyle bir laf etti sonra da çıkıp gitti zaten. Bi de yarın onun yanında çalışan stajer öğrencimi denetlemeye gidecektim, bu halde nasıl rahat davrancam yanına gidince onu merak ediyorum. Tamam onunla konuşmak beni de heyecanlandırıyo ama daha ilerisini düşünmedim hiç duygularımdan emin değilim ki daha. İnşallah bugün gelir msne de konuşuruz yoksa çok tedirgin gidecem yarın oraya oooff ooofff Dua et nolur günlük içimi rahat ettirecek bişeyler olsun bu akşam lütfeeenn

gunlugum neden bana bırısı bır teklıfle geldıgınde kendımı bu kadar savunmasız bu kadar caresız hısssedıyorum
ne zamandır benımle ılgılenen bırısı vardı yemek teklıfı ettı bı yemekten ne olucak dedım ve kabul ettım
ama sımdı ıcın ıcımı yıyor ne dıyecek ne olucak ne cevap verıcem uzmek ıstemıyorum ama kımseyı de hayatımda ıstemıyorum
belkı de hıc kabul etmemelıydım
ama oyle ıyı bırısı kı..
benım hayallerımı bılmeden yapmak ıstıyor onların hayalım oldugunu bılmeden farkında olmadan
umut verıyor bır yandan başka umutlarımı yıkarak
üzgünüm çok..
neden bu kadar üzgün hissediyorum bilmiyorum..
kimse bulaşmasa bana kimse karanlığıma sokulmasa daha iyi olucak..

Şöyle bir aklımı dökeyim..
Şu üniversiteye adaptasyon işi beni çok yordu heralde:44:Birde görüntümden memnun olmamak,hayallerim için hiçbirşey yapmamak ve hala hayatın gerisinde hissetmek beni deliye çevirdi iyice! Tekrar kararlar verebilmek için aklımı toparlamam çok uzun sürdü.Ama bir yandan olumlu şeylerde oldu.Tekrar sevebildigimi ögrendim,hayattan her geçen gün daha çok keyif alıyorum her anından, gençligimin lezzetinden.. Birde hayallerimi gerçekletirebilsem..:18:Hayallerim için çabalayabilsem bile yeter mutlu etmeye beni! Evet şuan yine yenilikler yapma,kararlar alma,maratonlara girme aşamasındayım. Ancak bu kez farklı hissediyorum artık önümle bir pürüz yok. Kendim için ve hedeflerimin için tüm gücümle savaşacağım! Ve zaten sonra bütün kapılar bana açılacak..:82:İçimde kendime dönemenin mutlulugu var.Bu zor marotona başlayınca çok çok daha mutlu olacagım

off be günlük içim sıkılıyor midem ağrıyor hakkımda hayırlısını eyle

2 gün sonra müstakbel kayınvalidem öğrenci evime gelicek harıl harıl temizlik yapıyorum mola verim şimdi canım çıktı günlük yarında çıkıcak büyük ihtimal nolur nolmaz diye dip köşe temizlik yapıyorum pisikopata bağladım

Çok anlamlı bazı olaylar...

Yaşamak çok anlamlı..

Azalarak "Var" olmaya çalışmak çok hoş...

Hayırlı Cumalar olsun inşallah

Son düzenleme:

Geldim Günlüğümm bugün 12 gibi evime geldiM sağsalim çok şükür...Bugün bi durgunluk var bende bişi var boğazım düğüm düğüm,elle tutulur bişide yok yani bi olay falanda olmadı fakat bi farklılaştım ben, 1 saat sonra benim doğum günüm ve onsuz 2.doğum günüm olucak...

DOĞUM GÜNÜM (ONSUZ 2. DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN)

Sadece bilmeni istedim ki
Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin
Ve hala benimsin

Bugün 27'ime giriyorum canım
20'li yaşlarımın son senelerindeyim
Ellerim telefona gitmiyor canım
27 yaşımın sabahındayım

İçimde sensizliğin acısı
İçimde yorgun yıllar sancısı
Gözümde ayrılığın yaşları
Söyle bana biz neden ayrıldık

Yüzümde sensizliğin acısı
İçimde yorgun yıllar sancısı
Gözümde ayrılığın yaşları
Söyle bana biz neden ayrıldık

Sadece bilmeni istedim ki
Bugün 27'ime giriyorum
20'li yaşımın son senelerinde
Ellerim telefonda 27 yaşımın ilk sabahı
Geçenlerde eski bir dostu aradım
Seni sormak için
Önce sustu
Birşey söylemedi seni üzdüğüm için
Oysa sadece bilmeni istedim ki

Son düzenleme:

Doğum Günün kutlu olsun canım, zaman herşeyin ilacı ama sadece sabır ve zaman acını hafifletir.

İçimde bi sıkıntı var.
İçim daralıyor bunalıyorum.
Neyle uğraşsam sıkılıyorum yok bugün tutunamadım hiçbir şeye..
Sevgilimle konuşmak bile rahatlatmadı beni..
Duşa gireyim dedim of o sıcak su da bunalttı beni..
Yok yok yok sıkıntıdayım.
Biliyorum sebebini bu sınav stresi.
Offf geçsin şu son 2 gün
Başıma da ağrı girdi zaten.

Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısı eyle. düğün günümüz kesinleşti günlük.:97:
nedendir bilmem ama içimde bir burukluk var. mutlu olmak istiyorum artık mutluluktan hiçbiryere sığamamak istiyorum.
biliyorum bu aralar çok zor bunlar. boşver en iyisi...
sana bi haberim var kursa başladım ben. arkadaşlarla iyi vakit geçiyo ama daha hiçbişey yaptığımız yok.
pazartesi tam anlamıyla başlıyoruz Allahım nasip ederse.
hadi ben kaçıyorum artık by by günlükcüm.
umarım sana çok mutlu olduğum bi zamanda gelirim tekrar bana şans dile.

bu askerlik neymiş bu kadar yaa.. 4 yıllık sevgilimi, 1 yıllık nişanlımı hiç bu hallerde görmemiştim.. hamile kadınlar gibi bir öyle, bir böyle.. akıl sağlığımızı yitirmemize ramak kaldı.. nasıl geçicek 269 gün...

Yılın salaklığı mı desem yoksa şanssızlığı mı bilemiyorum.
Önce bir şok geçirdim, gözlerim doldu hafiften, sonra 'hadi toparlan,
daha 2 tane vize var önünde, onlara odaklan' dedim kendi kendime.
Pek faydası olmadı ama sınava girip çıkınca 'amaaaann napalım oldu bir kere...
Kısmet değilmiş demek ki' diyerek avuttum kendimi. Ama avunamadım tam.
Diğerleri iyi olsun da bunu unuturum ben. :/ Ne olduğunu açıklamıyorum, salla...
Sonuç olarak üzerimden koca bir yük kalktı. İşkence gibi şu sınav stresi.
4 tane daha kaldı. Bu gece düşünmüyorum onları.
Yarın yine tam gaz devam edeceğim çalışmalara. :/
Kütüphanede yer bulamıyorduk bugün. dolup taşıyor ikisi de.
Bir de hava mis gibi, yağmur yağdı hep.
Kütüphanede ders çalışmaya vurdu millet kendini havanın da etkisiyle.
Tabi kendi arasında yüksek sesle konuşan mallar da vardı.
Bu kadar kalabalık olunca içlerinden odun çıkmaması mümkün değil zaten.
Bu stresli dönemin en güzel yanı hiçbir şey düşünmüyor olmak. Kafalar öyle meşgul ki,
aptal saptal şeylerden uzak kalıyorsun. Geçmişi bırakıyorsun. Gerçi okula giderken yolda
yine eskileri düşündüğümü farkettim ve o an çok kızdım kendime.
'Vay eziikkkk' deyip aşağıladım da biraz. Çok kötü oldum ama...
Arkadaşlarla lafladım epeyce. Onla bunla konuştum. Yeni kişilerle tanıştım vs.
Akşam geldiğimde Fatmagül çoktan başlamıştı. Şükür ki çok şey kaçırmamıştım.
Baktım Kerim'e şööyyyleeee... İç geçirdim.
Allah'ım bana da öyle bir erkek nasip et dedim. Esmer esmer...
Kara kaşına, kara gözüne, yanık tenine kurban... Çok yakışıklıydı yine.

şu an dinlediğim şarkının adı "hitori no yoru" yani "yalnız gece". al sana günlük yazısı, daha iyi özetleyemez sanırım
nobody knows what means love so
do you know how love song goes on?

engRish banzai!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…