Popüler Konu Sevgili günlük...

gutın morgın güllük...iyi haftalar...
başta doğum günümü burada kulayan NaF ve empatik_ isimli arkadaşlarıma ve feysbuktan beni yanız bırakmayan Gamzeye teşekkür ediyorum eksik olmasınlar..
çevremdeki yoğun erkek tahminlerine rağmen bebiş herkese güzel bi süpriz yaparaktan kız çıktı usg boyunca uzakdoğu sporlarından örnekler sundu, tepindi, sırtını döndü, sıçradı bi görsen herşey de yolundaymış çok şükür, bi daha 3 hafta sonra gideces inşallah testlerim de temiz çıkar...bu sene en güzel doğum günü hediyem bebişimden geldi anlayacağın...Allah isteyen herkese bu heyacanları yaşatsın...amin
onun dışında bende pek bi numara yok günnük bildiğin muhabbetler işte...
hadi yine görüşürük

sevgili günlük nasıl böyle bir hata yaptım inanamıyorum kendime..dün sınavda paragraf sorularında çok oyalandım ve cografyayı yetiştiremedim o kadar emeğim boşa gitti çok üzülüyorum çoookkk

dün şu sınavı nihayet olduk. kalemi silgiyi hatta peçeteyi osym verdi. duvardaki saatte ösymnindi. ve geri kalmıştı saat 15 dakikacık
geniş güvenlik önlemi demişlerdi ama bi kız geldi sınıfa kolunda bileklik, kulağında küpe..
tarih sorularını hazırlamak için çok çaba sarfetmişler belli..matematiğimde çok boş var. 90 dk bitmişti sınavım ama bekledim kontrol ettim. pek ümitli değilim günlük.. neyse işim var allahtan yoksa çok üzülürdüm..
yeni bir haftaya başladık bugün.. güzel bir hafta olacak öyle hissediyorum:87:

Bugün dersi iptal eden çok sevgili hocama,

ve sabah beni güzel sesiyle ve yorumuyla uyandıran güzel arkadaşıma selam olsun

Bugün bana kaldı, evde yalnızım inşallah..

Bir buçuk saat sonra kitabımın başında olmalıyım. Şu an bile okumamak için zor tutuyorum kendimi..

Şükür, şükür, şükür....

Günlük bu sabah çok huzurlu uyandım güne
Çünkü huzurlu uyudum
Neden mi :44:
Dün evimize kendi binamıza gittik , gördük
Tamamen bitmiş çevre düzenlemesi , sadece çimler serilicek
Ve çok sevindim inşaatın kaba pisliğine kadın tutmuşlar kadınlar temizliyo
Yoksa bende taşınırken bi kadın ayarlıycaktım
VEEE eşimde bende en çok neye sevindik biliyomusun
Dün reklamları da çıktı hatta
Türkiyenin en büyük uydu kendi olucak (kesin)
VEEE evimizin tam arkasına (neredeyse 100 m yürüme mesafesi) Maslak İstinye Park ile eş değer AVM yapılıyo
Bu ne demek biliyomusun evimizi en güzel yerden seçmişiz ve kat kat değerlenicek demek
Ayrıca yapılan metroya tam 10 dkk yürüme mesafesi var
Ayrıca yeni yapılacak olan 3. köprü yoluda evimizin yakınından geçiçek
Vee Başakşehirin merkezi olucakmış orası , yeni adıda KAYAŞEHİR :90:
Bunları duyan ve evi gören annem de ev almaya karar evrdi oradan benden zaten ayrı duramıyo
Anlıyacağın eşimde bende sonsuz şükür ediyoruz Rabbime , en güzel en değerli yerinden seçmişiz
Allahım sana sonsuz şükürler olsun, isteyen herkese hayırlısıyla ev nasip etsin
Ben hep bunu dedim eve yazılırken "hayırlısı neyse o olsun" ve öyle de olmuş , gördük
Ve genç yaşta ev sahibi oluyoruz
Allah , bu eve yazılmamıza vesile olan ve az da olsa maddi olarak katkıda bulunan Annemden ve taksitleri ödememize destek olan eşimin anne ve babasından ,RAZI OLSUN.
Çok mutluyum çokkk 2 ay'a kadar taşınıyoruz nasipse
Yeni mobilyalar bakamaya başladık
Şimdiki duam Allahım hayırlısıyla bana bi iş nasip etsin( yeni evimizin dibine kreş yapılıyo oraya başvurucam inşlh) Rabbimin dua kapıları sonuna kadar açık , istemesini bilrisen

Bu arada masa ve vitrinimi satılığa çıkartmıştım
VEE SATILDI
Yeni eveim için çok farklı dizaynlar hazırladım
Bu evim cıvıl cıvılken
Orası çok farklı olucak

Neyse ben gidip kahvaltımı yapayım
sonrada anneme yardıma geçicem
yarın misaifrleri gelicek

Ayy halılarım gelicek yıkamadan bak onalrı beklemem lazım önce
Sesimde kısıldı sevinçten konuşamıyorum :26:

Bu arada gamzenin doğum günüymüş(bi kaç gün önce)
Nİce sağlıklı ve huzurlu seneler diliyorum gamze sana :)

Son düzenleme:
günnükk offff diyorum sadece sen anla beni...
yarin sinavim var hic calismadim daha...
okulla ve sinavlarla basim dertte...
bugünde noel yemegimiz var, gitmesem is arkadaslarim kizacaklar...
en iyisi bir kac saat kalip sonra gelip dersin basina oturmak...
iki gündür cok uyuyorum günnük ve basim cok agriyor...
neyse ben gidip en iyisi islerimi halledeyim...

kardeşimle yemeğe çıkıcaz muhabbet iyi gelicek .günlük ben dayanamaıyorum artık askerim gelsin hemen nolurrrr

kadrolu atanayım rabbim nolur.sinirlerim tepemde.k mevzuu ve atanma stresi mahvetti.ama öğretmenler günü hediyem süperdi.annemler süpriz kargo yollamış.hatfasonu gezi hafta içi yemek ve baraj planlarım var.hadi bakayım çok işim var bitireyim de kanıtı izleyeyeim.

Sana bayadır yazmıyorum günlükcan aslında fırsatım olmuyo yada yazmaya üşenir oldum..
Az önce annanemden geldim dayıcım gitti yurtdışına tekrar içim nasıl buruldu..
6 Aydır yanımda olmasına nasılda alışmışım nasılda şımarıyordum
Sevgilimle 2 güncük bi ayrılık atlattık senin yokluğunda..Gerçi benim açımdan öyle onun açısından değil benim kuruntularım
Libya'ya gidecek iş için.. İçim kötü berbat haldeyim ama hayalleri var..Hayallerinde Bizde varız!
Ona engel olmak en kötü şey olsa gerek..Özlemeye beklemeye razıyım!
Gözyaşı dökmeye razıyım yeterki içinde uhde kalmasın hayalleri aşkımın
Hayal demişken bu sürede ençok desteği ondan aldım..Sonra kankam esmer şekerimden..Ve Gamzecimden
İyiki Varsınız hatunlar seviyorum sizi!!
Allah ım herkese kalbine göre versin..
Geçmişte üzüldüğüm olması için can attığım ve olmayınca gözyaşı döktüğüm herşey için İyiki diyorum 1 aydır!
İyiki olmamışlar ve bana bu 1 ayı yaşama olanağı sunmuşlar

Son düzenleme:
off gunlugum herseyi anlattim anneme... nasil rahatladim anlatamam.. nasil biliyorsan oyle yap anladim kimseyi hayatina sokamicaksin bundan sonra sen dedi..
evet sokamicam gibi.. ama cok komik bisi oldu bugun.. bi cocuk var, hem cok sevimli hem de surekli olarak daha birbirimizin adini bile bilmedem satasma halindeyiz uzun zamandir..
yanina gittm sigaran varmiiii dedim.. valla oyle bi sordun ki olmasa bile bi kosu alir gelirdim dedi.. tutturduk karsilikli.. sevgilisinden ayrilmis felan fesmekan.. sonra da bana kendinden kucuk biri ile cikar misin dedi.. cocuk buyutemem bu saatten sonra mumkunse olgun olsun dedim.. guldu.. hem hosuma gitti hem de baya guldum.. sonra neden olmasin ki dedim.. zaten ciddi birsey istemiyorum zaten evlenmek istemiyorum, zaten cok baglanip da kalbim kirilsin istemiyorum ha benden byuk olmus ha kucuk.. maksat guzel vakit gecirmek birseyler paylasmak degil mi.. gunumuz iliskilerinden asik degilsen deli divane, bunu anliyorum ben...
ne bileyim garip oldum iste gunlugum ya.. hem cok kararsizim hem de cok kararli.. bu saatten sonra asik olmayacagima eminim.. ama asik olmucaksam birlikte olmamin ne anlami var ki.. o zaman herkes arkadasim olsun..
tam kanka ayagi got ayagi triplerindeki kiz modelim yahu..
neyse diger cocukla bi yemege cikalim da sonra bu meseleyi hallederim..
bi hih budur diyecegim bi adam cikmiyacak mi benim karsima?

zaman herşeyi farklı kılıyor...insanoğluna kalansa alışmak...bazen alışılıyor bazen sadece özleniyor...

bilmem neden ama kk nın bile eski tadı kalmadı ne dersin??

sadece eski ve keyifli bir alışkanlıktan zaman zaman, burda zaman öldürüyorum ....

hep üzülen hep ağlayan hep terkedilen ben olmak zorunda mıyım bu erkekler neden önce aşık edip sonra umrumda degilsin der dün kavga ettik aslında çok büyütülcek bir neden degil sabah mesaj atmadı aksamda yanına gittim her ne kadar ki nil gitme desede gittim sonra konşalım dedi neden dedim yoğunum işim var dedi beklerim dedim sonra konuşalım dedi gidiyim mi yani dedim evet dedi gittim... ardından gelen mesaj''umrumda değilsin neden anlamıyorsun'' oldu offf lanet olsun sanada yalan sevginede iki gün önce seni çok seviyorum beni bırakma diyen kimdi be

günlük, canımın içi rahatsız..
markette tekerlekli market sepetini süreyim derken kapaklandı sepetin içine.
damağı kanadı, dişi fena batmış .. dişinn battığı yerler şiş..
aynı zamanda büyük azı dişleri de kabarmış gelmek üzereler..
hepsi üst üste geldi Allah beterinden saklasın tabiii ama, bi görsen hali kalmadı yavrucağın.. sürekli koşup oynamasına hiiç durmamasına alışınca insan, bir tuhaf oluyorum o halsiz halini görünce ..
Allah'ım hiçbir yavruyave hiç kimseye kaldıramayacağı yük ve kötü hastalık vermesin.. başımıza ufak da olsa bir musibet gelince daha iyi anlıyoruz sağlığın kıymetini di mi günlük

Selamm fistiiiim,sorma cok hastayim.Hani denirya salya sümük kivami diye aynen öyleyim iste.Aksama kadarda dinlenemiyorumki,cocuk bu hastaliktanmi anliyor sanki.Off neyse Rabbim ona saglik versin..Simdi babacigiyla disariya ciktilar,biraz kudursun sipam cok kipirik cok.

Bugün koca bir tır çarptı arkadan arabama, çok kötü bir gündü benim için ...

Allah daha beterlerinden saklasın inşallah....

Güzel olan da hayatıma iki gün önce giren minik kedişim... Stres topum benim yaaa... Maşallah ona...

Lakırdılar...
Etafı sarmışlar meğer.
Sormadan ilim olmuyormuş meğer...
Ne ararsan onu bulurmuşsun ve Neyi arıyorsan Oymuşsun Sen meğer...
"Kabuğundan sıyrılmak" tabiri edepsizlik olur ama bir kıpırtı, bir karıncalama bile büyükmüş meğer...

Son düzenleme:
Günlükcan sevdiceğimin motor aşkı sonumuz olacak yaw Geçen gün Liv ben askerden geldikten sonra motorla doğu taraflarına gidelim demez mi Buradan foçaya gittiğimizde bile benim belim tutuluyor uzun yolu hiççç düşünemiyorum Bu arada en yakın erkek arkadaşımda motor sevdalısı oldu desem ne derdin ah ah :84:

Bugün 2 tane çok içime sinen bot aldım prensesimlede bir siteden ayakkabı sipariş vereceğiz .Günlük limitimi aştım farkındayım Umarım alacaklarımız fotoğrafta gözüktüğü kadar güzellerdir Heyecan yaptım kanka gir artık, online ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…