Popüler Konu Sevgili günlük...

çok yoruldum günlük temizlik anamı ağlattı. arçlikten aldığım ürünler eve gelse artık hemenbir sürü katalog var bir kısmına bugün bakmalıyım. yemek takımı alıcam kareler hoşuma gidiyor da kullanıı iyi değil dedi satıcı kafamkarıştı napsam ki

Günlük be, yalancı insan gördüm. Dedikoducu insan gördüm. Fitneci,fesatçı insan gördüm. İki yüzlü insan gördüm de tüm bu özelliklerin aynı anda toplandığı bir insan görmemiştim. Sonunda onu da gördüm.
Allah onu ıslah etsin de kimseyle uğraşamasın inşaallah.

merhaba günlükcüm uzun bir tatil sonrası minik yuvama kavuştum tüm gün temizlik beni mahvetse de sanırım gerçekten ev gibisi yokmuş =))
bir de şu sıkıntı stress bitse ah ahh ne güzel olur

çok sıkıcı bir gündü ve hala bitmiyor yaaa... dışarı çıkayım dedim canım istemedi, kurabiye yapayım dedim canım istemedi, film izleyeyim dedi sonra onu da istemedim, bigbang theory izleyip güleyip biraz dedim sanırım onu da istemiyor canım... yemek de yemek istemedim... sadece bitsin istiyorum bugün ; bu hafta ; bu ay ; bu yıl... bitsin işte... :26:

sadece 4 gün sonra fındığım 2 yaşına giriyor.
inanamıyorum.
büyüdü,bıcır bıcır cilveli bi kız oldu.
şükür Allahım sana...

Bugün nasıl geçti günlük hiç anlamadım. Kpss sınavında görevliydim öğleden sonra sınavdaydım görevlileri bile çantayla almadılar okula, inşallah güvenlik böyle devam eder. Sonra eve geldim uyumuşum. uyandıktan sonra öğrencilerimin notlarını e okula girmemiştim onları girdim. Bikaç öğrenci sınava girmemişti onları da sınav yapmam lazım. 2. yazılıları da haftaya yapacağım. Okullar açılalı tam 2 ay olmuş günlük ve dönemin bitmesine de 2 ay kaldı ne çabuk geçiyo günler . Bu yıl gerçekten öğretmenliğin güzel yönlerini yaşıyorum. 3 tane sınıfım var geçen yıl da derslerine giriyordum zaten bu yıl da haftada 10ar saat derslerine giriyorum. Çok eğlenceli geçiyo derslerimiz, onlar için de benim için de. Ama hiç ders çalışmıyorlar sadece yazılara çalışıyolar üzülüyorum hallerine, kimisi babasının parasına güveniyo özel okuyacağım diyo kimisinin üniversite hayali bile yok. Meslek lisesi öğrencileri avantajlı oldukları bölümleri seçerseler diğerlerinden önde olacaklar biliyorlar ama hep bi bahaneleri var ders çalışmamak için. Neyse ben gidiyim de ders çalışıyım biraz yarın ne anlatacakmışım bi göz gezdiriyim

Bugün sınavla birlikte üstümden büyüüük bi yük kalktı :)
Ama büyük bi merak başladı sonuç ne olucak :)

Çok özledim yine.

Geçer geçmesine ama ufacık bir kıvılcımda da ilk günkü gibi oluyor her şey.

Çok seviyorum, çok özlüyorum, çok istiyorum. :/

Olsun artık nolur. :/

gunlugum
su son 3 ayda gezmedigim memleket kaldi mi acaba?
o kadar cok gezdim o kadar cok yere gittim ki simdi hala kendimi yolculukta hissediyorum..
2 gunde 6 sehir gezdim.. ve ruhum resmen huzur buldu..
yolculuklar bunyeme her zaman iyi gelmistir zaten yeni yerler yeni mekanlar anadolunun sicacik insanlari tavsan kani ama zehir tadindaki caylari bedavaya yedigin yemekler, herkesin amca abi dost oldugu kapimin anahtarini unuttugum yere sonra gittigimde dahi ellenmeden orda duruyor olmasi..
hepsi oyle guzel anilar ki.. herkesin memleketini sormasi sonra begendikleri memleketlerden damat bulmasi..
cok eglendim.. bir o kadar da huzunlendim, yapilmasi gereken ama yapilamayan eksiklikleri gordukce icime birsey saplandi..
meslegimi cok seviyorum.. iyi ki muhendis olmusum, baska bir meslekte bu kadar mutlu olur muymusum bilmiyorum..
diger konularda da bir meselem kalmadi.. yollar akip giderken icime birsey dogdu sanki, huzurluyum..

RADiKAL KARARLAR ALMA ZAMANI GELDi.. YENi YAŞLA BERABER HAYATIMDAKi HERŞEYi DEGiŞTiRiP BAMBAŞKA Bi GAMZE OLMAYA KARAR VERDiM, VE ETRAFIMDAKi TÙM GEREKSiZ LÙZUMSUZ KiŞiLERi BiRER BiRER UZAKLAŞTIRMANINDA ZAMANI GELDi.. YETER BUKADAR UZAKTAN iZLEYiP SEYiRCi KALDIGIM, iŞTE ŞiMDi SIRA BENDE...!

Keşke İnsanlarda pc Gibi olsa Bir formatta Herşey Silinse İstediğini Yüklesen İstediğini Kaldırsan, Hafızamın Sağ Tıklama Bölümü olsaydı Bazı Kişileri Sağ Tıklayarak Farklı Kaydet Derdim Bazılarınıysa Silerdim Yada Geri Dönüşüm Kutusuna Atar Lazım Olduklarında Ordan Tekrar Geri Alırdım.... vEE Keşke
bazı insanlar için "imalat hatası var geri topluyoruz" deseler.. listem hazır olur hemen sunum yapardımmm

günnük cok yorgunum hatta uykum var...
ama benim daha ders calismam lazim...
cok bosladim günnük, hemde cok önemli bu sinav...
olmuyor canim istemiyor iste...
cok sIkILdIm inan sinavlardan okuldan...
bir ara düzeliyorum yine heves geliyor ama sonra yine böyle hic ama hic istemiyor canim... :44:
günnük bu sene bana hic iyi gelmedi...
bir sey haric tabi..
az kaldi bu senede bitiyor ve yakinda yeni yasima giriyorum...
bakalim yeni yasim ve yeni seneler bana neler getirecek...
her zaman oldugu gibi herseyin hayirlisini diliyorum günnük...

ahh sınav geldi geçti.çok şükür iyiydi inş.bi yanılgı durumu başıma gelmez :)

bakalım sonuçlar ne olucakkk...

Sevgili günlük bu gece ben susayım sen konuş istiyorum.Bana yol göster istiyorum.
Avazın çıktığı kadar bağır, beni kendime getir istiyorum.

Bana de ki;

Kendine gel artık!...
Sen güçlü olmak zorundasın. Bu hayat senin ilk ve son şansın.
İnatla yaşamaya çalışan, hayata tutunmak için yıllarca savaş veren o adam şimdi yokken,
sen yaşadığın günün, nefes aldığın her saniyenin kıymetini bilmemekte direniyo musun?
Utanmıyor musun?
Kaybettiklerinin yasını tutmayı bırak
böyle yaparak kazanabilme ihtimalinide kaybediyorsun.
Yaşamak bile ne büyük kazanç anlasana.
Hadi artık kendine gelde yarın yeni bir gün olsun...

sevgili günlüğüm
dünden sonra ne kadar gıcık olsam sevgilime azdır bence
iyice finish çizgisine oynuyoruz ya hayırlısı

Hayat dediğin çay, insan ise şeker.
Karıştırdıkça hayattan tad aldığını sanrsın.
Oysa hayatın seni erittigıni çay bitince anlarsın

günaydın günnük sana bugun uzunca hem h sonu hemde gece yaşadıkllarımı

ctesı 4 gıbı işten çıktım bı saat tam 1 saat 15 dk otobüs bekledımneyse eve gıttığımde hava coktan kararmıştı
kocacımla buluştuk dışarda yemek yedıksonra evımıze gelıp geç saatlere kadar oturduk konuştuk atıştırdıkpazar sabahı ıkımızde ayrı ayrı yerlerde sıvana gıttık
bı pazar günüm vardı onuda sınavda harcadım dısem
memur mu olcem yoo kendımı denemek amacıyla gırdım işimden memmunum yoksa:82:neyse sınav çıkışı eve gıttım
bişiler hazrladm kocacımda geldı yedık sonra uyduk dınlendık
o işe gıttı bende bıraz daha uyyup pazara gttımpazar dönüşü temızlık yaptım işler bıttığınde bende bıtmıştım
gece ıse cok garıp hatta ınanılmaz bısey oldu
cok kötu ı kabus gördum anlatsam sanırım daha ıyı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…