Popüler Konu Sevgili günlük...

:92:SEVGİLİ GÜNLÜK iyigeceler...aldım makarnamı gece gece çok acıktım ama bir bardakta suyumu oturdum pcnin başına..bugün pek ders çalışamadım az kitap okudum sorada uyuyakalmışım..
çeyiz işleriyle ugraştımm falan filan derken gün bitti.yarın abim geliyor heyooben uyurken gelir öper beni sıpam özledim 18 gün oldu görmeyeli..tatilinide yaptı ohhhhhh...hava nasıl esiyordu istanbulda bugün...uçucam dedim bi ara kafama bişe dşücek diye korktum..babacımla annecimde uyudular..benim keyfim gıcır uzandım koltuga ohhh...
sevdalımlada camdan görüşüyoruz ...yarın sınavı var moral vereyim kuzuma şansm olan yüzügünü takıcak sevdalım...allaha şükür.allah herkesin yardımcısı olsun günlüküm...

Günlükcan...
20lik dişim gene fısladı. Tüm yanağım şişti, üstelik beze gibi bir şey olmuş, çok ağrı yapıyor, deliricem. Cesaret edemiyorum çektirmeye...Mutlaka fakülte hastanesinde alınması lazım, ona da randevu bulamıyorum...
Ondan başka, karnım feci ağrıyor malum dönemdeyim ve kistin nüksettiğine dair tek bir şüphem dahi kalmadı. Yani kesin nüksetti benim hastalık. (Endometriyozis) Bir daha ameliyat olur muyum ?
Yok, hiç sanmıyorum! Bu ağrılarla yaşanır mı ?
Mecburum...

Yarın akşam bir davet var ailecek gidicez, tam oldu yani bu diş olayı resmen...
Neyse eş dost akraba filan göreyim de içim açılsın azcık.

Belki Pazartesi yola çıkar sevdalıma giderim, babama dedim, cevap vermedi. Ay böyle ketum bir insan olabilir mi...Ama yüreği pambik gibidir...Yirim!

Şimdilik gidiyorem, Tanrıçam kankaların en güceli, biriciğim de geldi,
Var mı benden şanslısı Günlükkk!

naber lan çakma günlük
çakmasın tabi,gerçek günlük olsan bak sana neler yazılır,hee ayrıca gerçek günlüğü öyle herkes okuyamaz
cinayet sebebi
tamam len kes:87:takılıyorum sana,özledim ya ondandır
smil bile yapmak gelmiyo içimden
zaten bit kadar olmuşlarben bu yeni kk ya en az bi 2 sene sonra alışırım sanırım
bu arada;unuttum sanmasın,gamzecim varya,ona söyle doğum gününü kutlarımumarım yeni yaşı şans getirir ona.doğum günü pastası bile ekliyemiyorum,nerden eklenicek bilmiyorum henüz:)ezik bi durumdayım:)bir zamanlar fırtınaydım oysakigeyiğe bağlamadan susuyorum
öff bide dudak makyajı yarışması var:18:işallah becerirde açarım.hayırlısıyla evime döniyimde.şu an pati karısı bana bi msj attı,allahım ne terbiyesiz bi kız o ya aaaaaneyse burda yazıp rezil etmiyim onu,büyüklük bende kalsın heyyy unutuyodum,bende rapunzel oluyorum kısmetse
kaynak yaptırıyorum saçlarımahayalimdeki saçlara kavuşucamlenste alıcam,değişiklik iyidir
he bide zayıfladım:)) zaten ayıkıyosun mevzuyu:)bunalımdayım hacı aynen:18:bunalımın en iyi ilacı yenilenmektir...dolabımda giymek isteyip giyemediğim ne varsa giyiyorumsefam olsun
çok güzel planlarım var.az kaldı az...bekle benisen değil zalak,lafım gelişi:)
öfff geyik yapasım var,ben çıkıyorum hadi eyvallah

Bugün çok güzel birgündü günlük
Samsuna gittik gezdik alışveriş yaptık, çok güzel pantolonlar kazaklar ve deri ceket aldım.Hepsini de çok beğenerek aldım. Bot alamadım sadece onu da burdan alırım artık. Hıı bir de 5D sinemaya gittik gerçekten çok güzel birşey yaa sadece kısa sürmesi kötüydü çıktıktan sonra tekrar girelim dedik de başka bir film beğenemedik. Korku olsaydı keşke hiç düşünmez girerdik hemen.
Malum şahısla da konuştuk az önce bi espri yaptı canım sıkıldı biraz.Küstüm dedim hiç oralı bile olmadı sanki. Neyse en iyisi bikaç gün konuşmamak, zaten ne ki böyle niye konuşuyoruz ki, biz neyiz ki anlamadım. Garip bir durum anlayacağın. Çok yoruldum bugün günlük hemen yatıyorum hadi byy

'Yarın uyanırız'diye bile söz verme.Gün gelir kalkamaz halde uyanamaz bedenin... Ne güzel söz be günlük burda ki bi arkadaşın iletisinde 'Herkes ölecek yaşta' yazıyodu çok doğru...

Bazen kendimi şu koskoca dünyada yalnız yapayalnız hissediyorum günlük, koçişim yanında ben varım üzülme diyor ama bazen o bile yetmiyor günlük.

günlüüükkkk bana çok şans diledin sen biliyorum
Allahım sen nazarlardan koru bizi
bu akşam çok eğlendik tam 12 kişi gezmeye çıktık
lunaparka gittik ahtapota ve çarpışan arabalara bindik ordan mudanyaya gittik yemek yemeye
sonracıma sahilde yürüdük romantik romantik
ve en son olarakda çiğ köfte yemeye gittik
çok güzeldi çok tekrarlanması gereken bişey valla bu

Günlük sende nayino ya söyle teşekkür ettim

Hayırlı sabahlar, iyi tatiller herkese inşallah...
5.50 de kalktım, hava öyle güzel ki
Şimdi kitabımın başına oturacağım inşallah..

Ve bal oğlan için hazırlanacağım.
Bugün teyzesini ziyarete gelecek inşallah..

bu aralar seni ihmal ettim haklısın günlük:44:

dün sonunda aylardır düşünüp de yapamadığım şeyi yaptım.

saçlarımı bakır kızılına boyattım

hem de saf bakır. ışık vurunca turuncu oluyo resmen. neredeyse avrupa yakası yapraK'ının saç rendi

ilk bakışta insan alışamasa da ben çok beğendim.

kuaförde tam 4 saat geçirdim. ayrıca saçlarımı küt ve kahküllü kestirdim. yani baya bi imaj değişikliği oldu

sonra pamuk'umla buluştuk.saçlarımı boyattığımı bilmiyordu.

çok beğendi bi de kıskançlık yapıo arada

işte böyle günlük,

yarın da bikaç ziyaret yapıp tercihlerimi hazırlayacağım.

ne çıkarsa bahtıma sonrasıı

Hey napiyon bakimmm?Biz tombigimle evdeyiz,kocis diarda cok mühim bi isi var onun pesinde..Disarda kar yagiyor hemde öylr böyle diil lapa lapa,kocaman karlar.Söminemiz yaniyor evimiz sicacik,ohhh tontisimde suan caillou seansinda..Bende aldim alime limonlu suyumu biraz keyif yapiyorum.Bu ara cok yedim cok,vallah bildigin gibi diil.Hatta iki kilo bile aldim,bakalim kurtaricim limonlu suya basladim veriririm iki haftaya kalmaz.iste böyle fistikimmm baska bisiy yok bizde..

Son düzenleme:
Yine yalnızlığımı sonuna kadar yaşadığım bi pazar günü

Sılanın yeni albümünü dinliyorum, nasıl bi şey bu kadın yaa, o sözler of offff...

"Sağ elimi solumla avuttum..." tam bana göre

Unutmadan yine günlük; şükretmeyi unutmayalım, çokça...

Sevgilim yok diye ağlayan tipler sevgilisi olduktan sonra kkya bu konuda bir şeyler yazmaz oldular.

Nazar değer diye mi korkuyorlar sence?

Belki bir gün benim de bir sevgilim olursa ben de...

Yarın bir vizem daha var. Çok çalışmam gerekiyor.

Bugün sadece ona adapte olmak zorundayım. Eğer korktuğum şey olursa biterim ben. :18:

Allah yardımcım olsun. Çok önemli şu sınavlar.

Hadi bye.

Devamlı KK daki bebeği olmayanlara dua ediyorum.Bazen kabul oluyormu ne.Bugünde bir hamiş haberi aldım:)Beraber sevindik.Ne güzel değilmi.<<<<<Bebeklere seranat simisi hehe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…