Popüler Konu Sevgili günlük...

Napıyon günlük
Yaşlanıyom ben ya napimm, 3 aralık Dünya özürlüler gününde doğumgünüm var :86: 27 olcaz Allah'ın izni ile.
Kuçukuçum da 27 aralıkta 3 yaşını dolduruyor, hala bakir bi eş bulamadım
Şimdilik bu kadar, ayın 12si gibi inşallah güzel haberimle yazarım buraya

Günaydın günlüğümmm...
Bugün raporluyum evdeyimmm
TAbi yarın sınnav ve sözlü var :44:
Sınavların neredeyse hepiciğini atlattım sayılır , Tabii daha olmadığım 3 sınav var ...
Haftaya 2 sınav sonra gene sınavlar başlayacak ne zaman sınavsız hafta geçiricem ben
Neseeee bugüzel güne başlarken sı navları d üşünmeyelim demi ama :81:

Dün gece ablam geldi bugün onun doğum günüü
Doğum günün kutlu olsun ablacımmm SEviyorum senii
Hep mutlu sağlıklı başarılı olursun inşallah
Sevdiklerinle...

Geçen hafta sinemaya gidemedim bu hafta gitmek istiyorummm

Günlükcüm yaa doğum günümede 16 gün kaldı acep beni bir süpriz bekler mi dersin hımmm ....

Son düzenleme:
Günlükçüğüm,
Bugün babamın çıkışını verdiler yani artık emekli bi adam tabi salaklar yalnış vermiş kağıdı vermemişler,
kısacası yarında gidecek kağıdı verecek sonra sanırım 1 ay içinde emekli maaşı yatmış olur
ama işin kötü kısmı ise babamı emekli olduğu için işten çıkartabilirler böyle olursa halimiz yaman işlte bi tek emekli maaşı ile geçinmez bu ev. kredi olmasa rahat rahat bide üstüne 3 kişi çalışarak para bile biriktirilir ama böyle zor
içimi sıkmak istemiyorum bakalım ne zaman belli olacak tamam mı? devam mı diyecekler?

Bide haftalar sonunda pembe koltupa oturdum, benim gibi nicke sahip insana yetişemezler diyordum.
ama çok boş topic

Düğünümüz içinde 6 ay 2 günmüz kaldı işte çeyizlerimin çoğu bitmiş çok şükür başardım hep kendim yapıcam diyordum Allaha şükür başardım
Allah tüm çeyiz yapan,evleneceklere yardım etsin

günnükümm..
guatr'dan mi yoksa yorgunluktan mi bilmiyorum ama uyanamiyorum...
biraksalar 24 saat uyurum heralde...
gün boyunca esneyip duruyorum sanki hic uyumamis gibi...
guatr sonuclarimi doktora götürmedim hala...
cok ihmal ediyorum kendimi...
ama ne yapayim günnük, hicbir sey yapmasamda okulun stresi herseyime engel oluyor...
neyse günnük ben gidip yavastan hazirlanayim, hava cok soguk ama bankaya gitmeliyim...

günlük bilmiyorum ama galiba bende bir sorun var bu sitede kimse benle konuşmuyor sorduklarıma cevap vermiyor kesin sorun bende

neyse hayallerle avunuyorum artık ne yapayım böyle mutlu oluyorum ancak

günlüğüm selam;
hiç iyi haberle gelmedim sana.
yüreğime birşey oturdu sanki..
annem rahatsız günlükçüm.
kalbim çok hızlı atıor diordu bikaç gündür.gitmiş doktora..
ekg falan çekmiş..
çok stres yapmışsın,mahvetmişsin kendini demiş;doktor.
ilaç yazmış,sürekli kontrol altında tutacam seni demiş..
herşey sana bağlı ,
stres yapmaya devam edersen kalp rahat bırakmaz seni demiş..
ağlamamak için zor tutuorum kendimi günnüş.
ya anneme bişi olursa.rabbim sen ailemi koru...dermansız dert verme rabbim..
çook üzüldüm...ya anneme bişi olursa . naparım ki!annem olmadan...
......
gözlerim doluor günlük! içim acıor inan ki...
ah be anacım ne vardı herşeyi bu kadar takacak... :85:
daha genç yaşında dert sahibi ettin kendini..
Allah'ım sen anneme derman ver...
iyiyleşsin inş...
alt üst oldum resmen...
moral falan kalmadı hiç...
OFFFFF...
kötü şeyler düşünmek istemiorum..
ama şu da var ...gurbetteyim ya. işte böyle zamanlarda daha bi koyuyor günlük... :85:
rabbim tüm hastalara şifa versin...

Makyajdan, saçtan ve kıyafetten anlayan bi sevgilim var! "Rimelin topaklanmış" repliği onun olmamalı ya hayır oynamıyorum ben

günlük az kaldı biraz daha bekle sana her şeyi uzun uzun anlatıcam
ama şimdi susma zamanı...

öğrencilerim neden beni üzüyo yaa 2 aydır aynı konuları tekrr üstüne tekrar ettim yazılılar tam fiyasko

günlük neden insanlar böyle anlamıyorum hep iyi bir iletişim içinde olmak için uğraştım tatsızlık olmasın kalp kırılmasın üç günlük hayatta gül gibi geçinelim diye ben evlat oda bana ana olsun diye ama hep üstüme düşeni fazlasıyla yaptım ama olmuyor her defasında duvara carpıyorum her defasında fazlasını cekiyorum iyi niyetimn fazlasıyla acı olarak tamam diyorum bu sefer yapmıcam nasılsalar öyle davranıcam ama ben öyle biri değilim ki dengesiz bir gününü diğer gününü tutamayan nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilemiyorum günlük allahtan sevdiceğim anlıyor dinliyor ya oda öyle olsaydı ne yapardım allahıma şükürler olsun hiç benzememiş onlara sadece saol kızım herşey için demesini bekleridm hiç gocunmadım yaptıklarımdan hiç hemde ben vuramazdın düşene onlar gib acımasız değilim günlük vicdanım el vermezdi vermedi de zaten o yüzden hakediyorum ben yasadıklarımı hepsini fazlasıyla hepsini bunca yılarıma doldurduğum gözyaslarını ve onlar yüzünden sahip olduğum bu hastalığı haketmişim demekki günlük

Son düzenleme:
10.5 aylık bir Bebekle bir gece :

Hani bu filmlerde olur ya, bebeği birine emanet eder anne-baba.
Ve yok artık bu da olmaz diyeceğimiz şeyler yapar bebekler.
Darmadağın bir oda, saç baç dikilmiş, üst baş dağılmış bitmiş halde bir bakıcı ve enerjisi bitmeyen, şirin şirin sırıtan bir bebek
Onlar senaryo değilmiş dün gece itibariyle anladım
Tam 10 saat kucağımdan hiç inmedi kuzu, yapmadığı kalmadı bütün gece oyun olsun diye.
Biliyor sıpa her zaman teyzesiyle gece uyuyamayacağını sanki de tüüüm hünerlerini göstermekten sabaha karşı 4.30'da bitap düştü. düştük ve sızdık
Onu kucağıma almadığım her an beşikten kafayı uzatıp " deydeee" diye söylendi durdu.
Göğsüme yüzsütü yatırdım ve yatağa uzandım. Uyuyacağını anladığı anda başladı " ce eee" ya da şakılı oyular yapmaya...
Koca odada bir sürü koltuğun, yatağın içinde en sonunda yerde halının üzerideki puflara yaslanmış ben ve göğsüme yaslanmış minik uyumuşuz en sonunda acıkana kadar oğlan...
Ablam odayı bana toplattı ceza diye..Haklı odanın hali anlatlacak gibi değildi

Rabbim isteyen herkese en sağlıklı ve hayırlısından evlatlar versin inşallah...

doktordan geldim günlük korkuyorum moralim bozuk:26:
yarın ultrasona gidicemm bişey çıkmasın nolur

gunluk uzun zaman olmus yazmıyalıı
bugun mutluyum maasımı zamlı aldım hemde kredı kartına maasımın yarısını yatırmam gerekıyordu 50 tl zamlı aldım cok mutlu oldummm yuppyyyy

annem hasta rahmınde kıs varmıs rabbım sen annemı koru cok uzuldum cok sımdı yatıyor ıcerıde babam gelır hemen yemegı hazırlarım bende cok sevıyorum onlarıı

selam günlükcan,
istanbuldayız bugün...
kocem ve kızımla ortaköye gittik. hava rüzgarlıydı ama olsun, biz hiç üşümedik.
mutlu olmak güzel şey, allah huzurumuzu bozan insanları bizden uzak tutsun.amin

Sevgili günlük iki yıl önce seninle dertleşmiştim yine buradayım konu yine oğlum
Bazen keşke hep çocuk olarak kalsalardı diyorum
Çok şükür tayini çıktı artık meslek sahibi derken. iki ay dolmdan bir kızla anlaşmış tele gelen faturadan anladım sordum kabul etti evet var dedi
Olacak elbette olsun ama daha erken değilmiydi?
çok baskı yaptı kızın annesi cidiysen gel demiş.. baskıcı bir aile olmaz dedim daha çok erken dedim
başaramadım babası onay verdi nişanlandılar.. benden gizli işler yaptı ben kızıyormuşum onun için herşey bitince bana söylüyor..

En acısıda ne biliyormusun.. orada tek başına ve hep onlarla.. oğlumla ilgili herşeyi onlardan duyuyorum
aramızda çok fark var..
Kimseyi kınamam yetrki gönüller bir olsun anlayış olsun, paracı insanlar sözde herşeyi konuştuk hiç konuşulmamış gibi beni arayıp oldukça yüklü bir mebla takı istediler
ısınmak istiyorum bunlar olunca yeniden soğuyorum ne olacak benim halim
galiba oğlumu kaybediyorum

Günlük ben onu unutamıyorum

Ne yapıcağımı şaşırdım artık, maske takmaktan yoruldum, neden diye sayıklamaktan yoruldum, sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık, gücüm kalmadı....güçlü durmaya çalışıyorum kimse farkında değil ama ben hiç iyi değilim, nerdeyse 8 ay oldu biteli canımın acısı hiç azalmadı, çok şey mi istedim ben bri bi şey desin silkelesin biri nolur o kadar ihtiyacım var ki buna...

o kadar küçük sıradan hayaller kurdum ki ben

Rabbim güç versin yinede çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…