Popüler Konu Sevgili günlük...

kendimi sorguluyorum,kafamdakileri...
kalbimdekileri saymıyorum,herşeyi boşvermek istiyorum...
yapabildim mi? deniyorum en azından...
biliyormusun günlük,hayat denen yere bakıyorum uzun zamandır,ne kadar yalan şeyler var...
toparlanmam lazım bunlara mücadele etmem için toparlanmam lazım yoksa yine yıkılırım...
şunu öğretti hayat bana; NE OLURSA OLSUN NE MUTLULUĞUNA NE MALINA NEDE ŞUAN Kİ İÇİNDE YAŞADIĞIN DURUMA GÜVEN...
insan öyle bir oluyor ki ne yapacağını şaşırıyorsun...

ve sadece uzaktan bakabiliyorsun tüm bunlar olurken,hayırlısı...

Son düzenleme:
günlük bu şarkıyı çok seviyorum,rahmetli Kerim Tekin söylüyordu,mekanı cennet olsun...

İstedikten sonra beni
Arardın yar arardın yar
Sual edip şu hatrımı
Sorardın yar sorardın yar
Sen kendini mahkum ettin
Sen gönlünü avuttun yar

Yalansın yar
Zalimsin yar
Ben sormazsam allah sorar
Yanarsın yar

Sen istersen engelleri
Aşardın yar aşardın yar
Sana açık yollarıma
Koşardın yar koşardın yar
Beni benden alıp gittin
Ne çabukta unuttun yar

günlük ben çok yoruldum artık ona laf anlatmaktan. çok düşüncesiz ya bıktım sıkıldım artık.

günlük yanıyorduk az kalsın.Önce evi bir yanık kokusu sardı sonra kapıcımız elinde hortumla çatıya koştu, çatıda duman varmış.Neyse ki yangın filan yokmuş.Sonra anlaşıldı ki alt kattakiler bişey yakmış artık yemek midir nedir bilmiyoruz. Gece gece bi tehlike atlattık anlayacağın.:86: Günler geçiyo yine günlük nasıl anlamıyorum ama hızla geçiyor. Bugün regl oldum niye son 2 gündür yemek canavarına dönüştüğüm anlaşıldı :76: Yarın da 7 saat dersim var bi de nöbetçiyim, bi de okulda kermes var ortalık karışık olcak nöbet çok yorucu geçecek. Haftaya da yazılıları yapacağım yoğun tempoda ders işlemem gerek. Şu yarını ağrısız atlatırım inşallah. Neyse gidim de uyuyayım ben hadi iyi geceler

:98:Bir Gün Daha Bitti Ömrümden:98:

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu¦

:92:$AFAK.....>130:92:
:78::78::78:​

Güzeldi evet.

Artık sana yazmak niyeyse hiç zevk vermediğinden, devam etmiyorum daha fazla.
Hadi bayyy...!

Günlük,

Kıskançlık insanı ne kadar zavallılaştırıyor değil mi??.
Koca koca insanların gözlerinde okuyorum kıskançlığı ve gülüyorum.
Yazık ... Çok yazık hemde ...
Takdir etmek, saygı duymak varken kıskanmak, hased etmek niye???

Fındığım,bebeğim..
Ne zaman büyüdün sen,ne de çabuk geçti 2 sene..
İnanamıyorum.
2sene önce bugün seni kucağıma verdiler,o gün bu gündür hiç bırakmadım seni.
ne de iyi yapmışım.
he beraber olalım,sarılalım,koklaşalım.
canımdan cansın benim,minik fındığım,küçük geveze kuşum.
Allahım seni bize bağışlasın...

gunaydın gunlukk...
sabah basımın agrısıyla uyandım hemen hazırlanıp cıktım ıse gec kalmak ıstemıyorum bugunde.. neysekı yetıstım

Günaydın günlüküm, 2 gündür bir yandan üzülüyorum bir yandan seviniyorum psikoloji alt üst oldu...
Önceki günü boşverde dünden bahsedeyim.
Doktora gitmek için izin alayım derken üzerime çay döküldü hakikaten hastanelik oldum...
Ultrason sonuçlarım temiz çıktı çok şükür, bugünde kan verdim ama canımı çıkardı kadın yaa, 1 kolumu 4 yerden delmiş, çok ağrı yapıyor... Neyse inşallah sonuçlar temiz çıkarda bu sıkıntıdanda kurtulurum.
Günlüküm dün kayınvalidem aradı haziranda nasipse düğünü yapıyoruz, çok karışığım yaa.
Ağlasammı, gülsemmi bilemiyorum, annem ağladı dün akşam (
Rabbim şu günleri hayırlısıyla anlatmak nasip etsin, dün akşam birinden "duanın gelecek musibetlere karşı silah olduğunu duydum" o nedenle daha çk dua ediyorum...

Son düzenleme:
Günlüküm ..
Pembişim ..
Depresif abatu geldi ..
Valla depresif diilim, sadece dayak yemiş gibiyim feci uykum var ..
Aşk iyi çok şükür, iş idare eder ..
Yarın gene gelicem bu sefer dua istemeye görüşürüz cancan

Şöyle adım adım gidersek eğer, yoluna gireceğine inanıyorum yaz sonuna kadar bazı şeylerin.
Şu an hiç bir şikayetim yok çok şükür ama çabalamak ve arkasından tevekkül etmek evlaysa eğer;
elimizden geldiğince sıralamalıyız bazı şeyleri
gıdım gıdım, yavaş yavaş hallederiz Allah'ın izniyle.

Demekki zamana bırakmak en doğrusuymuş, bunu zaman gösterdi bana.
Zamanı gelince Allah içine sindiriyormuş.
Bu kadar sakin ve normal düşünebilmemin sebebi bu galiba.
Bu sakinliğimle karşımdakileri de şaşırtıyorum ama öyle hissediyorum yapacak bir şey yok.
Dua dua çok dua etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…