Bir insanın hayatı ne kadar sürede ,ne kadar değişebilir günlük? Sadece 1,5 ayda.. Neye değişim dersin,sen? Hangi birini sayıyım bilmiyorum,altı üstüne geldi hayatımın,görelim bakalım altı üstünden güzel mi?Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler..
şu kritik yemeğin zamanı belli oldu günlüğüm..
dur dur başından anlatayım.. dün gece aradı ama ben uyuyordum tamam hadi kapatıyorum sen uyu dedi kapattı.. bugün sabah tam ben arıyım derken o aradı yeniden hala uyuyor musun yoksa dedi.. tabiki hayır dedim sesin hiç öyle demiyor ama dedi. güldüm.. zamanına karar verdik.. mekana sen karar ver dedim.. tamam dedi istediğin yerden alabilirim dedi.. gerek yok sen yerini söyle ben gelirim dedim.. güldü tamam bakalım dedi.. hadi iyi akşamlar dedim.. sonra ayy çok pardon dedim.. güldü, benle konuşurken bu kadar heycanlandığını göstermen güzel şey dedi ve kapadı.. böyle elimde telefon kalakaldım..
ee ne oldu şimdi? çocuğa hayır diycem derken heycandan ne söyleyeceğimi şaşırmaya başladım.. rezillik diz boyu yani.. o kadar herşeye hakim o kadar kontrolu elinden tutan bir hali var ki.. yahu benden çok büyük hayır dicem derken neler düşünmeye başladım.. işin komik yanı çocuk bana yazıyor derken ortada ben ona yazıyormuşum gibi birşey çıktı.. geberiyorum gülmekten halime.. bu kadar saçmalamamıştım son zamanlarda..
işin komik yanı ise iş yerimdeki herkesin onu tanıması.. eskiden burda benim görevimde çalışıyormuş, o yüzden de sık sık yanıma gelebiliyor.. kaçta çıkarsın sen dedi 12 ama çıkmam 1 i bulur dedim.. e tabi anca hazırlanırsın dedi.. hey allaaam ya.. nasıl sinir oldum..
hazırlanmamış gibi olmam lazım, ama yine de hazırlanmam şart tabiki de..
of böyle saçmalık var mı hem çok sinir oluyorum hem de çok gülüyorum...
hayatıma renk hareketlilik kattı da ne yapıcam la ben günlük..
günnüküm ben geldim...
erkeklerin bir seyleri tamir etme sevdalarini hic anlamamisimdir.. :97:
dün tam iki saatimizi tamirle heba etti deli sey...
ama bir sor sonuc ne, cok güzel calisan seyi bozdu...
oysa beni dinleseydi öyle olmayacakti, ona ben her zaman hakliyimdir diyorum iyice sinirleniyor...
cok sükür günnük, simdilik hersey yolunda...
okulu saymazsak tabiki...
bakalim elbet onuda basaririm...
günlük olmadı her şey yarım kaldı bütün hayallerim,gelecek planlarım,hedeflerim hepsi bir çırpıda
uçtu gitti bu sefer kaldırırmıyım bunu da hiç bilmiyorum Allah sağlık versin diyorum ama içim yanıyor...
o kadar uğraşdım,emek verdim ama olmadı buraya kadarmış.
Koca bir tabak milföy mantısını şimdi miğdeme indirdim günlük :86:
Kiloda almışım , 54 olmuşum , hedef 58 , nedir bu balık et tutkusu anlayamadım
Ama bir şeyi anladımki kiloyu kafaya takmazsam kilo alıyorum :90: takarsam alamıyorum :82:
günlük o olmasa ben naparmışım.. çok iyi bir arkadaş.. elinden geldiğince güçsüzlüğümü kuvvetlendirmek için destek oluyobana.. günlük insan başına geliceklrden habersiz yaşıyor böyle.. hala ölmek istiyorm.. bitsin ömrüm istiyorm.. zaman hızlıca akıp geçti.. arkadaşlarımın, tanıdıklarımın belirli bir hayalleri ve hırrsları var.. bense yerimde sayıyorum.. yazık bana günlük.. çok yazık.. hayatım zehir oldu
günlük selam;
çok uykum var benim bugün...
sabah da kahvaltı yapmadan çıktık evden ,
telefonu erteleye erteleye geç kaldık zaten...
ama bitürlü kendime gelemedim bugün.:86:
bir yılgınlık,bıkkınlık var üstümde nedense..
canım hiçbişi yapmak istemior..
sade ve sadece uyumak istiorum....
dinlenmeye ihtiyacım var günlük...
uğrarım yine,
uyuyp kalmazsam tabi pcnin başında . :82:
bası agrıyor gunluk hem de cok ıslerım cok yogun sıkıcı ve gergındı hep aksama kadar halbukı gune ne de guzel baslamıstım evıme gıdıp cocugumla ılgılenmem lazım ama basım cat dıye catlayabılır sanırım benı dus ve ıyı bır uyku paklar yemek falan ugrasamam koca dusunsun banane
salcalıyorum bılıyorum umarım hersey yarın daha guzel olur
gunluk
hayatimin en kotu gecesini gecirdim
saat 12de yattim, 2de titreyerek uyandim ondan sonrada hic uyuyamadim 9a kadar
kimildayamiyorum heryerim agriyo
basimi kaldiramiyorum, kulaklarim otuyo
o nasil biseydi yaa
nefret ediyorum bu hastaliktan
okulada gidemedim sabah
ama oglen mecburdum sinav vardi
bu kafaylada sinav yaptim
off gecsin artik
gunluk ben askimi cook ozledim yarin yanindayim
insallah hastaligim ona gecmez kiyamam
ama hasta oldugumda hic gecmedi simdiye kadar
aslinda gitmesem daha iyi bu riski goze alamam
ama gitmezsem saliya kadar hic goremicem onu
ben gitmezsem o gelir zaten dayanamaz
Bugün kü sınavım harika geçti
Yarın sınav yok vee beeen şuan sevinçten uçuuyorummm
Sınavsız bir gün ohhhh beeeee
C.tesi gene fena çalışmam gerek pazar çıkçam dolaşcaz valla
Bazı sıkıntılarımda olsa yinede şükür herşey yolunda
En kötü günümüz böyle olsun günlük...
Patladigimi saniyorsun ama yaniliyosun fistiiiim hala cips yiyp kola icebiliyorum.Hayir bendeki bu rahatligi anlamis degilim.Surda iki hafta sonra esimin kardesinin dügünü var,ülen insan az yer demi?hahahah napiyosam artik du bakalim hayirlisi.Kocis ve sipacim disariya ciktilar bende accik net keyfi yapayim.Uff bu ara sebeosiz gerginliklerim var.Aslinda sebepler bellide bakma sen ben üzerinde durmuyorum.Neyse patlamazsam gece ugrarim sana.
Selaam
Tekdüze bir gündü yine ama mutluydum :)
Yeni yüzme hocası geldi
Görsen dibin düşer günlük ahaha
Hem animatör hem fitness eğitmeni hem beden eğitim hocası hem yüzme hocası hem çoook cool yakışıklı karizmatik ciks. Seviyoruz kendisiniii
Aramız da çok iyiii
Bugün bi ara gözlerin ne kadar güzel senin dedi ehe güneşte tabii
Ortam ışığına göre fark yaptığı için güneşte basbaya yemyeşil oluyor ağlayınca da vs.
Karısı da var göçmen çok ta güzel
Maşallah demek düşüyor bize o halde di mi
Bugün rahim filmine 1 adım daha yaklaştım.Korkunu ecele faydası yok çok korkuyorum günlük düşündükçe iyice korkuyorum...Napıcaz bilmiyorum.Bebek için değer mi?? değerr amaa ya olmazsaaa (( Umarım herşeyin hayırlısı olur ne diyelim başkaa diyecek bişey yok kelimenin biittiği yerr ((
Ne olsun bildiğin gibi ev-dershane ve bebeğimizin yanı bi gün görmesem özlüyorum miniğimi teyzesinin bi tanesi o bi tanesi
Ben onu bu kadar kısa zamanda bu kadar çok sevdiysem seviyorsam annesi onun için nasıl kim bilir deli divane oluyordur.
Annelik nasıl bir şey acaba... ? Miniğe karşı bende ki sevgi böyleyse annelerin sevgisini merak ediyorum. Bilmiyorum o sevgi tarif edilmez herhalde.
.
.
Ve biliyor musun artık bağlarımızı tamamen kopardık. Benim öyle bi dostum arkadaşım yok. Olmamalı.
Böyle daha iyiyim..
Kafam rahat en azından huzurluyum.. Birileri beni sürekli doldurmuyor ardından karşıma geçip söylediği sözlerin yarattığı etkiyi keyifle izleyemiyor. Ne yazık dimi !
Kısacası ben iyiyim.
Nazar değmesin