Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük sana ilk defa yazıyorum. Daha önceden sadece yazılanları okuyordum.
Bugün canım çok sıkılıyor nedenini bilmiyorum ama durup durup ağlıyorum. Belki de evde yaşanan sorunlar ve işin verdiği stresin patlamasını bugün yaşıyorum herşeyden önemlisi yaşadığım şeyleri kimse ile paylaşamıyorum en kötüsü de bu

of off günlük canım sıkılıyo he hayat çok monoton ve sıkıcı eve git işe gel eve git
renk katmak lazım:97::97:

Selam günlük,

masa başı çalışmaktan bazen çok sıkılıyorum. Dere tepe gezeceğim, yeni ülkeler görebileceğim bir işim olsaydı ne güzel olurdu. Sağlığım yerinde, keyfim yerinde, çok şükür be günlük:81: Bir de kazasız belasız şu nişanı atlatsaydım, benden iyisi yok.

selaaam
mutlu bir güne uyandım bu gün :80:
evet 59.0 çıktım bu sabah çoook mutluyum
inşallah her gün böle gider kilolarım
aşkım aradı sabaan köründe:78:bide diyo ben kalkalı 3.5 saat oluyo
canım benim beni bebek gibi seviyo çok mutluyum yaaa allah onu bağışlasın
hayatım onunla anlam kazanıyo yazın evleniriz inşallah

Günlük cok canim s1k1liyor, birileri fena halde canimi s1k1yor nereye kadar böyle gidecek bende bilmiyorum. Gelin ata binmis ya nasip demis misali yasiyoruz günlerimizi...

Belki, elbet illeride bir gün diye diye kendimizi avutup kandiriyoruz iste galiba. Bekledigim umdugum haberi ne zaman alicagim dersin??? Ya da alicakmiyim ki?? Orasi bile malum...

Yazmak istedigim o kadar sey varki ama ícimde biriktirmekten baska birsey yapmiyorum. Icimde dag oldu söylemek istediklerim yazmak istediklerim...

Avatarımdaki 'o'na benziyoooorrrrr...
Tamam kabul bir yanım hala orda olabilir belki ama iyiyim ben.
Başka erkek varken o yok, ama kimseden hoşlanmadığım zamanlarda geliyor aklıma napiim... :s
Neyyseee... Bu böyle bir gelir, bi giderr...
Finallerimden biri için hoca ödev yapın ekstra puan alacaksınız demişti.
Ve az önce ödev için gereken malzemeyi bulduuummm.
Çookkk mutluyuummm. Ehehehe...
Depeche Mode'un Greatest Hits'ini indirdim.
Ne cevherleri var grubun... Hepsini keşfetmem lazım.
Burdan başladım işe. Yeni albümler bakıcam biraz da.
Valla çok iyi oluyor günlükk, kendimi filmlere, dizilere, o da yetmedi animelere veriyorum artık.
Hayat böyle daha kolay oluyor benim için.
Kendime ait dünyamda küçük şeylerle mutlu mesut yaşıyorum.
Muckkss... :*

Kitap kokusu...
Kutu kokusu...
Bebek kokusu...
Yağmurda yürürken ıslanmış çimen ve toprak kokusu...
Yeni boyanmış ev kokusu...
Yeni ev kokusu...
Temiz çamaşır kokusu...
Yeni demlenmiş çay kokusu...
Kalemin mürekkebinin kokusu...

Bu gün de böyle kaydolsun geçmişe....

günlük bacım günaydın

bugün güne erken başladım. 5.30 da uyandım . uykumu aldım demek ki. sonra minik sıpam uyandı. bi

güzel yatak keyfi yaptık. şimdi işyerindeyim akşam 6 ya kadar burdayım. biter mi be günlük.

bide şu ayarsıza iyice tav oluyorum bu aralar ama bir süre sonra geçiyo hepsi.:94:

bu ay sonuna klavuz açıklanıyo heyecan bastı beni. ilk atamalarda imkansız tabi de sonralarında bir

ihtimal. niye 2 yılda bir yapıyolar ki bizim sınavı. :95:

şirketin web sitesi işi tamamdır. bedavaya gidecek ama olsun yeni müşteriler edinebilirim bu sayede

ücretli müşteriler:82: gözlerim ağrıyo zaten kaç gündür pcye baka baka.

kitap da okuyamaz oldum. neyse bundan sonra okurum artık..

dreamweawerdan anlayan var mıdır günlük şu kk da. varsa söyle de köprü ekleyemiyorum ben siteye:78:bi el atsın :86:

gunluk gunaydınn. gecen gun sana demıstımya kardesımle okula gıttı bana haber bıle vermedı dıye kardesıme tembıhlemıs ablana soyleme sımdı kavga ederız dıye benım duymıyacagımımı sanmıs ne anlamadımkı kardesım bana soylemıcek falan dıye dusundu sanırım.anlamıyorum sımdı bıle bıle saf yerıne koymasını hazmedemıyorum..neyse sınırımı bozdu kac gundur zaten

Sevgi dolu bir sabah...
Sevgiliye kahvaltı hazırlayıp işe yollamak...
Akşam yemek yapıp dönüşünü beklemek...
Gece dışarı çıkmak, eğlenmek...
Sonra birlikte uykuya dalmak...
Eskisi gibi...
Çok şükür bugüne, tekrar eski günlerimize döndük...:79:
Ve bunu ölümsüzleştirmek çok yakında.
:123:

günlüüüüüüüüüüüüükkkkkk
ayy bir gelişme oldu ki sorma gitsinnnnnn
çok acayip sırrr oyüzden söylemicemm :79:
ama içim içime sığmıyo bunu da bilesin günülüğüüüüüümmm
ayy çok mutluyum yaaaaa

gunluk aksam dugune gidiyoruumm
iyibi gobek atcaz kizlarlaa
cok olmustu dugune gitmeyeli
bu aksamdaki dugunde herkes olcak
kucuklugumden beri tanidigim herkes
aslinda hic keyfim yok ama inadima eglencem

ayyy aklima ne geldi gunlukkk
sana bi ani anlatcamm
bi aksam arkadaslarla restorant a gitmistik
o aksamda bi dugun vardi ama hic birimiz evlenenleri tanimiyoz
dugunde biraz uzakta 40dklik yol
gitmek istemiyoduk ama arkadas ille gidelim dedi
ve bindik kucucuk arabaya 6 kisi
polis gorse mahfolduk
bide muzigi actik sonuna kadar
neyse dugune vardik
tanidiklarimiz vardi muzisyenler felan hep tanidik
ama evlenenleri ve ailelerini hic tanimiyoz
neyse halaya basladik bizim grup
gelini bizim halaya getirmezlermi
hic tanimiyoz birden gelini yanimizda buluyoz bizle halay cekiyo
sonra bikac misket oynadik gitmeye karar verdik
araba sahibi demesinmi bu arabanin kagitlari yok :26:
once deseydim gelmezdiniz diyo bide yaa
neyse eve sag salim donduk
hic unutmayacagimiz bi ani oldu
babam bi bilse :18::18:

hadi gunnuk ben hazirlanmaya gidiyorum byebye

Son düzenleme:
Canım çok sıkkın günlük...
İşler hiç yolunda değil. masraflar elemanlar falan derken amannnn, bir sürü sıkıntı.
Daha ev kirası var ödenicek, elektirik var ödenicek, perdeciye hala borcumu ödemedim.
Bi de aynı yerde iki iş yeri olunca amannn, babamın dır dırı yetiyo zaten. Bunaldım çok...
Sürekli akıl vermeler falan. Bu gün elemanların haftalıkları var.Neyi nasıl yetiricez bilmiyorum.
Bu ayın 20 sinde 7.750 çek var.O nasıl ödenicek onu hiç ama hiç bilmiyorum....
Elemanlardan yana dertliyim 2 tane eleman boş boş oturuyo işte, boşuna haftalık veriyorum.

Taşlar yerine oturmaya başlayacak yakın bir zamanda.
Ve inşallah istediğim şekilde olur.
Ondan sonra hayatıma yön vermeye başlayacağım.
Bazı şeyler için biraz geç kaldım zaten daha fazla geç kalmak istemiyorum...

artık sustum...konuşmakta kendim için bir iyiylik yapmak çünkü..nefes alamıyorum bazen çaresizlik başıma vuruyor..hiçbirşey yapmıyorum..neden çaresizim,içim onla doluyken bunu kanıtlayacak hiçbirşey yok.bunu gösteremem..gösteremiyorumda..ben beceremiyorum.

kendimi çok beceriksiz ve işe yaramaz hissediyorum günlük ne hastalığımdan kurtulabiliyorum ne bir iş bulabiliyorum ne de kilo verebiliyorum bunlar hayatımın eksi yönleri bir de artı yönleri var en iyisi ben artılarla mutlu olmaya bakıyım yoksa bu hayat acımaz ezer geçer beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…