Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük bugün aşkımın çarşısı vardı yüzlerimizde tebessüm mutluluk gözlerimiz de ki ışıltı daha bi başkaydı ahh bitmedi gittii bu genç yaşımda yaşlandırdı askerlik beni şafaklar atmaz oldu sanki ama nese ki artık son 128 :92::92: bir gün gelecek bir gün kalacak o zaman doğan güneş bizim için doğacak gel teskere gel teskere

he tabi bir de yarın pazartesi haftanın ilk günü sendromu başladı bile bende poff yaa

günlük canim cok s1k1in basima agrilar giriyor düsünmekten...

hayatimda birseyler degisiyor...degisecek baska yolu yok...

gitmekmi dogru olan yoksa kalmakmi???

kalmak istiyormuyumki ben, istiyormuyum ki hayla, seviyormuyum eskisi gibi???

göremediklerimi görüyorum simdi!!! Aci gercekle basbasayim!!!

neden geldim ki günlük

bu aralar öyle çok sorar oldum ki bu soruyu.

tek bir arkadaşım bile yok.

öyle yalnızım ki....

selam günlük
iyi ve mutlu bir gecem daha
ben nedense sevgilim askerde diye üzülmüyorum
yzazın evleneceğiz inşallah
ne demişler
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:81:
bende bekliyorum
o mutlu günleri yaşamak için
evet yarın sabah alışverişe çıkıyorum inşallah illk param yatacak ve bende çekeceğim yarınve üstüme kıyafet alacağım ayağıma ayakkabı koluma çanta
belime etek
vucuduma parfum
diyetim için çaylar alacağım
çook mutluyum
inşallah hep mutlu kalmayı beceririm

Offf günnük jaaa yarin is basliyo:84:

Canimmmm calismak istemiyorrrrr:95:

Ne iyiydi jaaa 2 bucuk hafta

Neyse sakin olmaliyim her güzelliklerin bir bitisi oluyor iste böyle

Sevgili günlük; şimdi, indirdiğim filmlerden birini izlemek vardı...
Offf offff... Ama ben ders çalışmak zorundayım.
Yarın bi sınavım var.
Daha sınav için ekstra puan getirecek ödevimi de yapmadım.
Bu gece uyumak yok artık napalım.
Öğlen 2 saatlik bir uyku da çektim hem, çok zorlanmam herhalde.
Belki kahve de içerim belli olmaz. Ama şu an süt içmek istiyorum.
Birazdan süt ısıtayım ben kendime. Uykumu getirir mi ki?
Uyumak istemedikten sonra süt bir şey yapamaz ama di mi?
Saçmalamayı kesiim de öğlen gördüğüm rüyalardan bahsedeyim sana günlük...
Hepsini anlatacak halim yok da birkaç rüyadır kendimden yaşça çooookk büyük
adamlardan etkileniyorum rüyalarımda bunu söliim sana.
Öğlenki rüyamda gördüğüm adama ise fena aşık olmuştum yeaa. :S
Ne demek ki bu acaba???

Herkes Aynı Hayatta
Kendini Bişey Sanma
Ne Kadar Çok BiLirsen
O Kadar Bela Başa

Sen Bilirsin Aslında
Aklımdan Geçenleri
Zaman Herşeyi Çözer
Şu Beklemek Olmasa

Gözlerimi Açsam Da Sen Çıksan Karşıma
GeL Beni Azat Et Kayboldum Karanlıkta
Ben Bizi Unutmam Gitmek Yakışmaz Bana
Yolcuyuz Hayatta Sen Gel Otur Yanıma
-------------------------

Pinhani ne güzel demiş di mi günlükümm

canım ağlamak istiyoo

yatmadan bi uğrayım dedim günlük
görümcem aradı sağolsun
konuştuk baya bi
iyi insanlar ya Allaha şükürler olsun
hep böyle olur inşallah
şubat tatilinde nişanlımla birlikte kayınvalidem de gelecekmiş galiba
gelsin başımın üstünde yeri var keşke de gelse
öyle işte günlük
hadi iyi geceler uyumam lazımmm

günlükcüüüm ; ilginç bir şekilde hareketli bir pazar günü geçirdim her zamankinin aksine... ama güzel oldu... annemin kuzeni oğlunun yemin töreni için gelmişti ; sabah 3 aile pazar kahvaltısı yaptık bizde... süper oldu... evet erken kalktım ; biraz yoruldum ama ev arkadaşımla yaşadığım zamanlardaki gibi keyifle başladım güne... öğleden sonra KK güzellerinden sm793 ile "Prensesin Uykusu" filmini izledik kampüste ; çok hoş bir filmdi ; beğendik... filmden çıkınca da akşam yemeği için aceleyle eve döndüm... yine kalabalık ve keyifli bir yemekti ; çay faslı derken otobüs saatleri geldi... annemler onları geçirmeye gitti ben de duşa girdim... az sonra uykuya dalacağım üstelik yarının pazartesi olması umrumda bile değil :89:

bir de susan teyzemi dinleyip hafta içi şansımı denemek üzere aldığım biletin sonucuna baktım az önce ; aslında çıkması gerekiyordu birşey ama çıkmadı... neyse keyfim yerinde olduğu için çok da önemsemedim belki sonra yine denerim ; çok değil az birşey çıksa yeter :97:

neyse bu kadar gevezelik yeter ; iyi geceler cicim

olmamalı günlük karamsarlıga heycana yenik düşmemeliyim..çabuk kolayı seçmemeliyim..
yoksa hayatta hiçbirşey başaramam..bunu bildiğim halde neden uygulayamıyorum..başarmam lazım artık bazı şeyleri..
pes etmek yok..busefer zayıf karakterli bir insan olmak istemiyorum..
çok özledim günlük çookbi geçse şu günler..
sadece 89 gün kaldı geçmiyo ama işte

Sevgili Gunluk,
Son 15 gunde -tesadufen- 3 kere degisik yerlerde falima bakildi ,ucu de ayni seyleri soylemezler mi? Gel de etkilenme bakalim..neyse hepsi cok guzel,kalbimi, ruhumu isitacak seylerdi,eh bana da bunlari dort gozle beklemek kaldi!!!

üff yarın sınavım var uyku yok bana çok pis çalışmalıyım yoksa çok kötü şeyler olabilir

yarın benmde sınavım var günlük. 2 kere okumama rağmen nootları içimde bilemediğim bir huzur var ve kk da fink atıyorum. inşallah bu huzur huzursuzluk getirmez. sahildeki çalışmaya güveniyorum sanırım sevgilimin aldığı berem de çok cici oldu. seviyorum bitaneceğimi arada sinir etsede. hadi iyi gecelerr

günaydın günlük evet bugün alışverişe çıkıyorum bakalım neler alacağım kendime

Günaydın canım günlük,

Bütün hafta sonunu nişan alışverişiyle geçirdim. Sevdiceğim uzun bir aradan sonra yanımda Onunla
yüz yüzer konuşmak bana çok iyi geldi. Bugün pazartesi ve uzun süredir aklımda işle ilgili olan sıkıntıları yenerek geldim işe. Çok telaşım var ve bunları karşılayabilmek için paraya ihtiyacım var. Bir süre daha motivasyonumu yüksek tutmam lazım. Sonra bakarsın ilk atamalarda olmasa da atanırım işallah iyi bir yere. Aklımda yüksek lisansa başlama fikri var günlerdir. Sevdim ben bu fikri günlük. Ah bir de Sözlümcan bir işe girse. Nasıl mutlu olacağım o zaman...

mrb günlük

ömür tanem hasta.. o hastayken hiç neşem yok tadım yok ölü gibiyim şu an..
insanın canından öte sevdiği birini gözünden sakınması böyle bişeymiş
bugün doktora gitti.. yarında beyin cerrahine gidecek
dün ilk defa onlara gittikten sonra beni eve bırakamadı ilk defa tek döndüm eve
çok zoruna gitmiş yattığı yerden kalkamıyordu hareket edemiyordu çünkü
beli çok fena
noldu benim aşkıma nazarlarmı değdi ya
inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur benim cancağazım
kiracıda çok şükür dün sabah boşalttı evi.eve gittik baktık gayet temiz kullanmış allaha şükür.
şimdi tadilat zamanı..hayırlısı olsun herşeyin.

nikaha son 35 , düğüne son 81 gün ...
izmir 'e - düzce ' ye selam

merhaba günlük. bu günlerde farklı birşeyler yaşıyorum. Artık karar vermek iyice zorlaştı. Ne zor günler verilen karar yükümlük ister :S. Bazen o kadar net oluyorum ki. Hayır cevabı çok kolay çıkıyor. ama bazende ne evet ne hayır... Ben insanlara çok zor alışırım neden anlaşılamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…