Popüler Konu Sevgili günlük...

ayol kiz günlüüüüük:89::60: ne 'geyikten' anlamayan:31: fitne:27: insanlar var anlatamam:86: :60::60:

dipcik not:86: zhebani kanka:23:
kriz:60::60::60::60::60: :60::60::60:

günlük şu kankam ne zeki ya:60::60::60:akşam gelsedde konuşsak:98:
çok açım günlük:39:sana anlatacağım şeyler var
:kkk:

sonunda ehliyet sınavım geçti ki iyi geçti diyebilirim:)

ayrıca sipariş ettiğim saç maşam da bugün elime ulaştı ancak salı gününden beri gelemeyen saç bakım yağımdan ses yok henüz:44:

biraz sonra da ton balıklı makarna yapcam,nasıl canım istiyo anlatamam

hadi canım ii bak kendine:16:

Uyku düzenim acayip bozuldu günlük yarasa misali :25:
Bu dönem de okulda uyku yolu gözüktü bana :27:
Onun dışında şu "aşk tesadüfleri sever" e gittik bugün
Çok fazla tesadüf olsa da yine de çok hoştu senaryo
Yalnız salondan bi'çıktık tüm millet ağlıyor
Herkes mi sulu gözlü olur beyaa
Ve tnk tek kelimeyle müthişti şarkıları falan
Neyse güzeldi işte beğendim ben filmi
Ooofff günlük ben ne kadar kaçsam da o bana bir o kadar yaklaşıyor
Şimdi diyosun ki istemiyorum de bitsin
Deme öyle günlük önceden çok güzel şeyler yaşadık kırmak istemiyorum
Keşke bakışmalarda kalsaydı, buluşmasaydık
Hareketleri tavırları çok değişmiş yahu hiç sevmediğim insan türü :(
Hatta kardeşim dediği bir kaç arkadaşıyla da arası bozulmuş
Her ne kadar istemiyorum vs. desem de pzts çok merak ediyorum ne yapacağını
Geleceği kesinleşti ama bakalım arkadaşlarının söylediği kadar var mıymış :82:
Ayy günlük bu arada gece evi serisinin uyanmış kitabını arıyorum her yerde Rephaim'in o süper ötesi seksi posterine doya doya bakmak için:69:
Profilime koydum şimdi istersen bak günlük ehe :p

günnüküm sana ugramayali uzun zaman oldu...
gelismelere geciyorum hemen...
okulu iciye bosladim, seneye kaldi mezuniyet anlayacagin...
ameliyat icin gün sayiyorum...
bazen az kaldi gibi geliyor ama daha bir aydan fazla zaman var..
iyice kilo verdim günnük, 53 olmusum...
zaten hic birsey yiyemiyorum, aklima yemek yemek gelmiyor...
herseyi ameliyat sonrasina erteledim günnük...
simdilik öylesine hersey...
haftada üc gün calisiyorum büyük bir ihtimalle daha fazla calisicam bundan sonra..
kalbimi soruyorsan, cok sükür hersey yolunda, birbirimizle ugrasip duruyoruz iste...
neyse simdilik bu kadar günnük, sonra yine görüsürüz...

günnüş bakalım th derslerimi verecek mi? kız da idare eder.geldik yine buraya.nasıl geçer 4 ay bilmem.inş bir fırsat bulup kaçarım eve.rabbim yalvararırım bana bir fırsat ver memlekeetimde çalışmayı nasip et bana.çok zor geliyor ailemden ayrılmak.15 günün 10 gününü nasıl durcam diye diye geçirdim.herkesler evleniyor kız günnüş.x cimi uzaktan gördüm.ah ah onun kadar kimseyi sevmiyorum

saf ben ya bilet almadım gidemiyoruz kaldık :9: sanki bi öğrenci benim otobüs boş gideceğimizi düşündüm herhalde :60: şaka gibiyim vallahi 3 4 gün öncesinden otobüs firmalarına koşup bilet alan ben son gün gelmiş hala bilet almadım günlük sapıttım iyice :6:

Güzelim tatil son buluyor..:59:
Yeni ders seçimi sistemi de pek bir değişik.Ders programı dahi belli değil.

Kendime geldim biraz. :37::37:

Uzun süredir beklediğimiz bir şey hiç beklemediğimiz bir anda gerçekleşti. :44::44:
Bu sebeple abartılı tepkilerimiz yok, oldukça sakin 'aa ne güzel, ne iyi' şeklinde karşılıyoruz olanları.
Bir şey de beklenilen, heyecanın tavan olduğu zamanlarda gerçeğe dönse ya... :63::63:

Bugün öğlen 5te uyandım. :25::25:
Sözde kendime vakit ayıracaktım, temizliğimi yapacaktım vs. Üüffff...
Annecim de uyandırmamış. En sonunda odamın kapısını açtı içeriye ses gelsin de kalkiim diye.
Ben daha saat 12 civarıdır diye düşünmüştüm. Yanılmışım.
Yani bıraksalar akşama kadar çıkmazdım yataktan. :((
Ben böyle değildim ama, bu kadar uyumazdım, uyuyanlara da laf ederdim hep. :((
Okul zamanı nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum. Çünkü çok uyuyamayacağım.
Uyumamam da lazım zaten. Enerjik olmayı başaramazsam biterim. :18::18:
Ama başaracağım. Bu düzensizlikten kurtulmam gerekiyor.
Çuvallamak istemiyorum. :84::84: Hala atamadım üzerimdeki yorgunluğu.
Bu gece yine uyku yok ama yarın saat en geç 12de uyanmış olacağım.
Ve geriye sadece 1 günüm kaldı. Pazartesiye sadece 1 gün. :50::50:

Ankara'dan kardeşim geldi,evde bir bayram havası :27:
Haftaya ben gidiyodum sözde ama o gelmiş..İyi oldu iyi ne zamandır gelmiyodu kerata kaç ay oldu..
Herkes o kadar özledi ki onu..Ben de dahil..Ailenin asi çocuğu nolcak
Çok özlemişim valla :14: Hastalanmış 5 kilo vermiş nasıl zayıflamış göreceksin..
Ah bitiremedi şu lanet okulunu hala uğraşıp duruyo..Bu sene biter inşallah da hayatına bi yön verir artık
İçim sıkılıyo be günlük benim..Face'te salak salak gökhana rastlıyorum sinir oluyorum..Ortak arkadaşlarımızın mesela bi videosunu beğeniyorum hoop bi bakıyorum bizim beyfendi de beğenmiş
O kadar büyük ki öfkem ona karşı o kadar kocaman ki..Hiç mutlu olamasın istiyorum..Hiçbirşeyi yolunda gitmesin istiyorum
Pişmanlıktan sürüm sürüm sürünsün istiyorum da nerdeee..Aman neyse tadımı kaçırmıcam daha o gereksiz insan için
Harry Potter'ın en bölümünü izleyemediydim az önce onu izledim seriden eksiğim kalmamış oldu
Seviyorum böyle seri filmleri,hepsini izlemeyi..Sinemayı çok seviyorum ben günlük valla bak
Hayattaki en büyük zevkim..Bi film daha izlesem mi napsam erken daha..Neyse bakarık
Dana gibi yemeğe devam ediyorum aferim bana..Neyse ya napim iştahım var demek :37:
Dipliner aldım bugün..Eyeliner hiç beceremiom o nedenle bunla bi başliim dedim bakalım ne kadar başarılı olcam
Öyle yani başka da bi halt yok herşey sıradan..Geç 1 hafta geç..Ankara'ya gideyim arkadaşlarımla :69:

Ne zor begenen bisiysin sen ya:9:
Karsima cikmasini bekliyorum sözde ama düsünmekden acaba demekden kendimi alamiyorum :37: begenmedim yok olmaz diyorum yine bakiyorum :1: alla allaa

olsun

Ben ne istedigimi cok iyi biliyorum evet:69: Bir gün ansizin karsima cikicak...... :69:

Günlük, yarın sevgililer günü kutlaması yapacakmışız.. Bi şarkı var Maskeli balo ve onun sahte yüzleri diye. Küçükken dinlerdim ama pek anlamazdım şimdi çok anlamlı
Bizim evde misafirden geçilmiyor şu an, neyse ki yemek yeniyor da ben de nete girdim He bu arada ben de yakında yemek yapmayı öğrenmek için bazı adımlar atacağım, umarım :40:
Şimdilik böyle.. Büyük güne az kaldı, gelse ve geçse artık kurtulsak

ooooooofffffffffffffffffff günlükkk kocaman bi offf demek için geldim buraya :14: iyi değilim hala :14: değilim işte :14: canım sıkılıyo sinirliyim falan :19: daralıyorum bunalıyorum sinir oluyorum her şeye :59:
çalışmak zorunda olduğum kpss var geçmek zorunda olduğum bi ders var ücretliği öğretmenliği de bırakmak istemiyorum çünkü para da lazım :14: şu birkaç ayda bile çeyizimin önemli bir kısmını tamamladım ama bitmedi tabi daha çok eksik var :6: yaza evlenicez diyoruz tamamlamam lazım onları yani çalışmam lazım.bunun dışında beklentilerim var adamın birinden :26: ama karşılanmayacak biliyorum.yeni bi hayata başlayacak atandığı yerde.belki de bu yaza düğün fikrini unutacak işe güce dalıp bilmiyorum :14: offffff çok karamsarım :59: en iyisi kimse okumasın bu günlüğü daralmasın ben gibi :14: sen de yok et sil günlük dağılsın bütün kötü düşünceler :43: huzur istiyorum :43:

Tam şu sn itibariyle haftaladır altından kalkmaya uğraştığım işlerimi bitirmiş bulunuyorum günlükcüm..

gecen ahfta annem ve büyük yeğenim bizdeydi.
onların gelmesinden 2-3 gün öncesinde başlayan ve ardı arkası gelmeyecek sandığım bi dünya sipariş aldım.
hobi olarak yaptığım bu işlerden para kazanacağım ve hatta insanlara az bekle,bu ara siparişlerim pek yoğun diyeceğim aklımın ucuna gelmezdi :)))

annem bile gelince şaşırdı.
tam onun geldiği hafta 100 tane keçe bebek şekeri siparişi aldım,annem anlamlandıramadı bir süre :)
nasıl yani,sen mi yapıosun falan diye :))
beraber yaptık,inanılmaz keyifliydi..

ah bi de vaktim olsa neler yapıcam..
düşün tüm bunları kızım uyurken yapmaya çalışıyorum ben..

bugün elimdeki tüm siparişleri bitirdim,
maillerimi cevaplayıp,eski mailleri de silip mail kutumu da bir güzel temizledim.
ohh beee..
yarın nasıl keyif yapsam acaba :)

şaka maka yoruldum aslında baya..
ama kafam yorgun değil,işte bunu seviyorum ben aslında...
EVimdeyim,kızımlayım,hobilerime vakit ayırıp,bi de bunlardan para kazanıyorum,istediğimde çıkıp geziyorum kızımla..
çok şükür çok :nazar:

ya bi haber daha sana günlük..

eşim bir senedir arabayı bana bırakmıştı,yani işe giderken almıyordu.
kış günü evde cok bunalıyoruz özellikle diye,işe servisle gidiyordu kocacım.
biz de kızımla gezip tozuyorduk..
neyse..
durum şu ki,sırf servise binmek için sabahın 6bucuğunda kalkan kocacım,artık bu durumdan iyice bunalmış olacak ki, dün bi çılgınlık yaptı.
kaynımlar 2-3 ay önce bi araba almışlardı,ama doğru dürüst kullanmıyorlar bile.
evin önünde bekliyordu araba.
onlardan arabalarını satın almış ;)
bu durumda ne oluyor?
araba tamamen benim oluyor..
heyt be kim tutar beni artık, ya da bizi mi demeliyim :)
hele bi de bahar gelsin,altını üstüne getiricez tüm açık mekanların,bahçelerin,parkların..

ah ne yazasım varmış ama dedim ya ancak rahata erdim diye ;)

işte böyle...

çok şükür Allahıma :nazar: :nazar:

günlükkk bugün okadar harika okadar yorucuyduki

Sabah 7de kalktım giyindim süslendim çıktım :12:
aşkımla bakırköye gittik kahvaltıya gerçi arabamız bakımdaydı ama :5: yinede harikaydı :69:
arabaya alıştıkya zor geliyo böyle
kahvaltımızı sahilde yaptık binbir çeşit patladık yemekten :56:
ordan sahilde dolaştık:69: bana gülde aldı :69:
buarada sevgilim bana harika bi kolye almış herkes bayıldıı :52: moda busene onlar :21:
bende ona saat aldım çok beğendi:54:

ordan çıktık özsüte tatlı yemeğe çok harika bigündü:69:
sonra sevdiceğim gitti kankamla gezdik dolaştık yine yemek yedik :27: ayy çatlıyacamm :27:
sonraaa bol köpüklü capiccino satıcı kız bize çok güzelsiniz dedi
ben bu gazla üsküdara kadar giderim :37:

her kes haklı aslında sevgili günlük
ben haksız olan kendimi soyutlayan yanlız kalan kimsenin de pek umrunda değilim aslında her şeyi sorun haline getiren bir annem en ufak bir şeyde parlayan babam sürekli hiç birşeyden memnun olmayan kız kardeşim ne olacağı henüz beli olmayan birde erkek kardeşim ben ise kimse tarafından sevilmeyen bir kul mutluluk ne kadarda da uzakmış, herkes ayrı bir dertte ayrı bir sıkıntıda her kesin derdine koşmak herkesle birlikte olmak derman olmak istyorum ama başaramıyorum çokmu pintiyim yada çok mu çimriyim ama hiç bir zaman sevgimde çimrik yapmadım hakketmeyene bile,ne zormuş aslında mutluluk, çok yolvar önümde kat etmem ama şimdiden yorgun düştüm bir elimden tutup kaldıran yokmu, kimseye içimdekini anlatamıyorum ya altında art niyet ararsa, ya bana kozolarak kullanınrsa benim yanımda kim olcak mutuluğumda ya da mutluzluğumda........kimse sadece Rabbim..........

günlükkkk
ben buraya gelince destur çek artık:60::60::60::60:
ben sözlüyüm artık hacıı:23::23::23::23:
zhebani ve fıstığımı burdan öpüyorum o fesatı da kınıyorum:60::60::60:

Back
X