Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Gunluk,
Hava bugun de cok guzel, coktan kalktim,dort ayaklimla yurudum, gazetelere gozatarken bugunku burcumu okudum,dinle bak; "Dertler geride kaldi, cok hayirli yeni bir is, sizi gercekten cok seven kisi ve bereket kapinizda..." diyor, baska ne isterim ki?:nazar:

meraba gunlukum,
Cuma gunu isten saat 9 da cikabildim ve o saatte taksi bulamadigim icin duraga kadar yurudum, ve malesef ki maslak sogugunu o saatte yedigim icin de hasta oldum yatiyorum iki gundur..
nasil canim skliyor anlatamam ama.. basim davul gibi, bogazim aciyo, kollarim ayaklarim heryerim agriyor..
cok yorgunum...

''bir ihtimal daha var
o da ölmek mi dersin''..

gecen yillarimla bogusmaktan cok yoruldum.. gecen gecti iste..
hepsinin burnundan fitil fitil gelsin.. ki geliyor da zaten.. isin icerisinde en cok parmagi oldugunu dusundugum kisinin basina cok benzer bir olay geldi..
kimin parmagi varsa bu iste, kim biliyor da sakliyoduysa kim yardim ettiyse hepsinin basina yaptiklarinin aynisi gelsin.. cok degil sadece aynisi..

Tatil bitti.Yine dönüş vakti.İçim sıkkın.Dönüşte yine daaannnnkk diye beynime vuracak herşey.Yarın yine yüzyüzeyiz.Offfff.Ayaklarım geri geri gidiyor resmen.Mesleğimden,işimden zevk alamaz hale geldim.
Allahım yardım et bana lütfen.2.Dönem herşey olmasa da birazcık düzene girsin hayatım.Çok şey istemiyorum:50: Kuvvet güç ver yarabbim bana.Dayanma gücü ver.Dimdik durabileyim.Canımı yakamasın bişey benim.Çok istiyorum artık moralli ve iyi olmak.25ine randevu aldım piskiyatriden.Yardımı olur umarım toparlanmamda.Temmuzda geldiğimde aklım arkada kalmayarak,gülen gözlerle dönmek istiyorum annemin babamın yanına.Bunu başarmak istiyorum.Yardımlarını esirgeme Allahım...

Günnük,

Bugün sanırım o hiiiiç istemediğim şey olacak ve yine tüm hayallerim umutlarım suya düşecek, içimden bir şeyler çökecek ve ben yine bu duyguları kimse ile paylaşamayacağım... Bu istediğim şey bir olabilseydi... Hayatımda çok şey değişecekti belki de...

günlükçüm dün biraz pazar gezdir para harcadık iyi oldu da benim canım sıkıldı çok bunaldım ya
ben onu hatırlatan şeyleri gördükçe dağılıyormuşum yeni farkettim hiç etkisi yok sanıyordum meğer varmış neyse biraz da ütü yaptım arada doktorla mesajlaştım iyi geldi onunla vakit geçirmek ne bileyim bişeyler paylaşmak güzel hiç görmedim ama bir gün görürüz nasipse kalbim boş kimseyi sevecek halde de değilim zaten bir süre kafa dinlemek en iyisi hem ben sevmeyi de beceremiyorum zorlamamak lazım
onun dışında ikinci dönem başlasada bitse güzel hayallerimiz var esrayla Allahın izniyle hepsi gerçekleşecek :) içim kıpır kıpır hayallerimi düşündükçe yeni başlangıçlar kimbilir ne güzel olur evet zorlu ama güzel Allahım sen yüzümüzü kara çıkarma
mezun olunca umarım insanlara faydalı olabilirim Allahım sen beni uyuz insanlarla karşılaştırma ve bana zorluklarla mücadele azmi ver aminnnn :)
belki geç oldu ama anladım ki bi tek sen varsın beni bırakmayan Rabbimm...

ben geldim günlük uzun zamandır yoktum.. farketmemişindir sen tabi yokluğumu:):) bakıyorumda sayfaların dolmuş taşmışş..hastalıklarla uğraşıp duruyorum 2 aydır teşhisi konulamadı .herşeyi içime atmaktan dertlenmekten daha fazla dayanamadı böyle cezalandırdı bünyem beni:(:(önce ayaklarımda belirdi rahatsızlık ayağa kalkamadım ayakta şişmeler ateş.. veremden şüphelendiler ilk tahliller vs yapıldı şükür verem değilmişim.. ayağımdaki şişlikler kızarıklıklar bir çok hastalıktan olabilirmiş.. behçet verem sarkoidoz yada stres saydıda saydı doktor.. şükür behçet verem çıkmadı şimdi sarkoidozla ilgili araştırmalar yapılıyor..doktor %80 sarkoidoz dedi ama kesin sonuç için biyopsi gerekliymiş.. yarın bi kaç tahlile daha bakıp karar vericek biyopsi yapılıp yapılmayacağına..ayaklarımı görsen harita gibi..kimi yerler kızarık şiş kimi yerlerde mor.. nefes daralmasıda var.. iki üç doktora gösterdim sonuçları çok ciddi rahatsızlık değilmiş ama kronikleşirse o zaman kötü.. sık sık tekrarlarsa ne yaprım ben:26: merdiven inemiyorum yürüyemiyorum yaşam kalitesi düşüyorda düşüyor.. aşk hayatı dersen karmakarışık.. sevgilimle ilgili değil aramız iyi ama ailesi illada gelip tanışmak ciddi adımlar atmak istiyor sevgilimde tabi.. ailem hala duruma olumsuz bakıyor.. bu arada kalmak beni inanılmaz üzüyor..dediğim gibi hastalık streslede ilgili dedi doktor.. keşke biraz daha anlayışlı olsa iki tarafta.. olan bize oluyor farkında değiller.. bi geldim pir geldim dime günlük içini daralttım seninde neyse iyi haberlerle gelirim inş bidaki sefer grş .:3:

sana ilk kez yazıyorum keşke içimden gelenleri yazsam ama maalesef yazamıyorum aklım çok ama çok karışık son bir haftadır kendimi tanıyamıyorum . dediğim kişi inşallah bir hata yapmaz çünkü onu seviyorum allah kahretsin seviyorum:59: neyse ben en iyisi hareketli müzikler dinliyim evimi temizliyim az da süsleniyim birazda yürüyüş yapıyım köpüşümle rahatlarım sanırım:(

Son düzenleme:
gunlukk bugun malesefkı burodayım ve calısıyorum aslında oturuyorum tam olarak calısmak denilmez bunaa....patron gelmezse gıdecem

ya hava o kadar guzelkı tabı benım okuz askım hala ısıyle gucuyle ugrasıp duruyor.13 ceyrek altınım var kendısınde onu hangı bahaneyle alsamkı dıyorum nerden verdıysem bende ona kasada dursun dedıydım.

para harcamak ıstıyorum ama harcamıcam bu ay zaten cumhurıyet aldım ay sonuna kadar sıkmam lazım kendımı.. salı gunu gezmeye gıdıyorum izin almam lazım patrpnumdan kardesım sevgılısı ve ben ama benımkının haberı yok napıyım be gunluk adam okuz gezmeyı sevmıyor bende 23 yasında onun gıbı olmak ıstemıyorum...

neyse gunluk opuldunnn

Odamı temizlerken dosyalarımı da çıkardım, içinde ne var ne yok kontrol ettim. Atılacak varsa hallederim diye, ayıklamak için bakındım. Beyaz bir kağıt çıktı; ikiye katlanmış... Açtım; bir de ne göreyim vaktinde benim için yanıp tutuşan insanın yaptığı resim! :O Hediye olarak getirmişti bana.
'Eğer bir gün atmayı düşünürsen yapma bunu, bana postala; atma' demişti. :)
Yırtıp attığımı sanıyordum ama duruyormuş dosyamın içinde. :) Elime alıp baktım uzunca kağıda.
Sonra katlayıp yine dosyamın içine koydum. Yırtmak istemedim, henüz değil. :/

Bir diğer kısımdan yine bir sürü dosya kağıdı çıktı. :( Bu kez 'O'nunla olan ilk msn yazışmamızı içeren kağıtlar olduğunu gördüm. Bir kez daha kalakaldım yerimde. Öyle güzel şeyler yazmış, öyle güzel şeyler yazmışız ki, gülümsedim. :) Büyük bir aşkla, sevgiyle andım olanları. 'Keşke yanımda olsaydın' demiş. :( 'Umarım bir gün kader bizi buluşturur' demiş. Altını çizmişim o cümlelerin. :) İlk görüşmemiz msnden olmuştu, ayrı şehirlerdeydik çünkü. Keşke orada bıraksaymışım, ama devamını da getirdim malesef. Bir msn konuşması olarak kalsa, her şey daha güzel olurdu. Aaahhhh aklıma Cinema Paradiso'da anlatılan asker ve prensesin hikayesi geldi. :( Aynı o hesap olurdu işte. :(

Geçmişe hayıflanmayı kesiyorum burada, olan oldu artık. Şu anda çok iyiyim. :)
Beraber dinlediğimiz şarkıyı açtım çok uzun zaman sonra. :) İyi ki girmişler hayatıma. Özellikle bu 2 insan önemli benim için.

Ama 'O'nun yeri hala bambaşka.
'O' kimsenin lafıyla soğumayacağım, şişko bir kel olarak karşıma çıksa da hep seveceğim erkek.
Mehmet Günsür'ü son filminde izledikten sonra beğendiğim tüm erkekleri 'yaa bu ne ki Memo'nun yanında diye küçümserken, 'O' hala gözbebeğim benim. Bir tek 'O'nun aşkı, sevgisi dinmedi içimde.
Hayatımda canlı kanlı gördüğüm en yakışıklı, en büyüleyici erkek olarak nitelendirdiğim tek varlık.
Belki kader yine biraraya getirir bizi, kim bilir...

Odamı temizlerken kafayı bulandırıyoruz, işe bak!. :27::27:

Herkes birşeylerden yakınıyor..
hatır,gönül kalmamış,güvendiğim insanlar son 1 haftadır gerçek yüzlerini gösterdiler bana
kırıldım,üzüldüm,söylendim,hazmedemedim...
ama Allahın sevdiği kuluymuş,herşeyimi açtığım dertlerimi paylaştığım insanlar kapı arkasında benim lafımı ederken buldum!
alışmak lazımmış,hayatın gerçek yüzüymüş meğerse...
Ben UMUTLUYUM,ben MUTLUYUM ve sizin gibi insanlara muhtaç olmak hiç istemiyorum...
sizde doğru yolu bulursunuz umarım kii!
karşındaki insanın kalbini kırarak hiçbir yere varılamaz çünkü..
Allah herkesin yardımcısı olsun,kimse hakkında kötü düşünmüüycem
yaşamak çok güzel,hayattan umutluyum ben ...
:nazar:

bendemi bi sorun var acaba günnük yahu :35:
oldum olası sevgililer gününden nefret ederim :63: sevmiyorum kardeşim sevmiyorum ya :19:
sevgilim yanımdayken bile kutlamazdım bu senede kutlamıcam banane ya banane :57:
sevgililer günü ne illa o günmü hediye almak gerekiyo sevdiğini söylemek gerekiyo :63:

ne desem sana; nasıl anlatsam bilemiyorum... garip bir durumdayım ; yılların sarışını ve ben dün eleleydik ama istediğim gibi değildi... düşündüğümden tamamen farklı biri ; belki de olmayacak ama birşey; bir yanım onun yanında kalmak istiyor :26: üstelik sevgilisinden de biz tanışmadan birkaç gün önce ayrılmış ; bu bile uzak durmam için bir sebep ama bilemiyorum... hiç aramasa ben de aramam; sadece sinirlenirim sonra da sinirim geçince herşey de geçer belki :44:

ay geldim günlük ya geldim hemde güzel haberlerle offfffffffff mutluyum mutlu rabbim sen bizi nazarlardan saklaaaaaaaaa amin tüm sevenleri mutlu et hiç ayırma onları:49::49:

günnük sana sezen aksu yardımı ile şunu demek istiyorum:

Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum

Yalınayak yere basmak istiyorum

Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten

Tabiat misali coşmak istiyorum

Havanın soğundan mı yoksa duyduklarımdan mı bu buz kesmişlik bilmiyorum...
"Bir annenin evlat acısı" yazarken bile bir bıçakla göğsümüzü çiziyorlarmış gibi acıtıyor...
Rabbim kimseye yaşatmasın, bununla imtihan etmesin inşallah...
İnanmasak katlanılır mı ?
Emanet olarak görmesek delirmemek elde olur mu ?:59:

aman be günlük ben geldim işte niye geldim bilmiyorum :26: canım sıkılıyoooooooo :14: harbi harbi sıkılıyo.neyse bunu konuşup iyice sıkılmak istemiyorum.bugün annemle alışveriş merkezine gittik.bir kalabalıktı ki herkes sevgilisine hediye alıyo. :43: sevgililer gününü erkenden kutlayan çiftler de vardı ayrıca :43: neyse indirim yapmışlar bi sürü.ben de çeyizime ütü aldım :6: ondan sonra nişanlıma gömlek kravat ve kol düğmesinden oluşan bi set aldım.hediyesini göndermiştim zaten ama bunu da bi ara veririm nasılsa.öyle işte.nişanlım yarın için bişey yapamayacağını söyledi.ama bekle dedi beklediğime değecekmiş :53: hadi bakalım :66: demin de ütülerimi yaptım yarın giyeceğim kıyafetlerimi hazırladım saçlarımı kardeşim düzleştirdi sağolsun böylece hazırlıklarım bitti :82: yarın işbaşı yapıyorum artık öğrencilerim beni bekler :68: okuldan sonra da kocaeliye gidicem kaldığım tek ders için ders kaydı yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa :15: neyse gidiyim ben.inşallah düzelirim bi an önce :43:

Sevgili günlük...
Bugün sevgililer günü kutladık, beni çok mutlu eden bir hediye de cabası Ben bugün neye karar verdim biliyor musun günlük? Sevilmenin sevmekten daha önemli olduguna
Ve O'nu artık ölmüş kabul etmeye..
evet o öldü, beni sevenle beraberim ki beni ondan fazla kimse sevemez sanırım..

günlük şşuan bişey anlatasım yok sana
bugün kandil duamı edip uyucam
allah herkesin gönlünün muradını versin
kandillerde çok dua ediyorum
yarın 14 şubat bakalım kim kime nealıcak :31:

Back
X